Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πλησιάζει η ημέρα των ερωτευμένων.

Να στείλουμε λουλούδια ? Χριστέ μου..Ποσο χιλιοφορεμένο και βαρετό..!! ( μηπως τελικα δεν ειναι βαρετο?).

Πως σκεπτοσαστε να εκδηλώσετε τον έρωτα σας στον σύντροφο σας ?

Σίγουρα, όσα ατομα δεν έχουν σύντροφο, έχουν μια καλή ευκαιρία να εκδηλώσουν τον έρωτα τους. Ομως πως θα το κανετε ?

Ας ανταλλάξουμε πρωτοτυπες ιδέες και προτάσεις.
Εξαρταται και ποσα χρονια ειναι παντρεμενος ο καθενας π.χ εγω.περσι μου λεει για την γιορτη και την λεω,την αγαπη μου και να σου δωσο και μια ΠΙΠΑ.η απαντηση ηταν αει στο διαβολο απο εδω ανωμαλε...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μια ΠΙΠΑ εε ?

Χμμ..Εγω σκεπτομουν να της προτεινω μια mini κρουαζιερα.

Αυτα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω θα ειμαι φευγατος εκεινες τις ημερες και θα γλιτωσω απο τις τυπικουρες!!!
αν θες να βγεις με την κοπελα σου για φαγητο καφε και να της παρεις ενα λουλουδι και να την κερασεις καπου μπορεις να το κανεις και τις υπολοιπες 364 ημερες του χρονου!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μια ΠΙΠΑ εε ?

Χμμ..Εγω σκεπτομουν να της προτεινω μια mini κρουαζιερα.

Αυτα..
Μινι κροταζιερα σε καιρο κρισηs???
Το πολυ πολυ  μια κρουαζιερα μεχρι την...κουζινα για τα πιατα....μονη τηs...... :2funny: :2funny: :2funny:
Και για να μη μαs πει και χοντρανθρωπουs θα τηs ανοιξω και το ραδιο να ακουει
ασματα τηs εποχηs τηs, απο τον Φωτη Ταλαιπωρο :2funny: :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω θα τη βαλω να πιει ενα μπουκαλι κρασί και καλά γαμίσια.Τι βαλεντίνος και μαλακίες είναι αυτές?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μινι κροταζιερα σε καιρο κρισηs???
Το πολυ πολυ  μια κρουαζιερα μεχρι την...κουζινα για τα πιατα....μονη τηs...... :2funny: :2funny: :2funny:
Και για να μη μαs πει και χοντρανθρωπουs θα τηs ανοιξω και το ραδιο να ακουει
ασματα τηs εποχηs τηs, απο τον Φωτη Ταλαιπωρο :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ποσο σιγουρο ειναι οτι ολοι αυτοι που κοροιδευουν κ λενε τωρα πα@@@ιες κ εχουν σχεση στην πραγματικοτητα θα κανουν κατι ομορφο κ ρομαντικο στην κοπελα τους εκεινη την μερα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ποσο σιγουρο ειναι οτι ολοι αυτοι που κοροιδευουν κ λενε τωρα πα@@@ιες κ εχουν σχεση στην πραγματικοτητα θα κανουν κατι ομορφο κ ρομαντικο στην κοπελα τους εκεινη την μερα?

θα κανουνε θα κανουνε....ειμαι σιγουροs...στο υπογραφω
Φτανει.....να μην το μαθει η γυναικα τουs!!!!! :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θα κανουνε θα κανουνε....ειμαι σιγουροs...στο υπογραφω
Φτανει.....να μην το μαθει η γυναικα τουs!!!!! :2funny: :2funny:

αχαχααχαχαχαχαχα :2funny:

εμενα μια φορα μου κανανε νυξη για βαλεντινο παντως και κοντεψα να τον σουβλισω τον αμοιρο.......ευτυχως τελικα το εκανε επειδη νομιζε οτι ετσι "επρεπε"....το λυσαμε αμεσα και πηγαμε για σουβλακια και PS σε κατι φιλους :2funny:

γενικα ειναι μια ημερα που την περναμε ολη η παρεα μαζι μπεκοπινοντας ή τρωγοντας :P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αντε , σε δεκα ημερες ...συναγερμος στους ερωτευμενους
(μα πως τα λεω ετσι , εχω χαραμιστει σα ραδιοφωνικος παραγωγος)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γιατι μονο εκεινη η ημερα ειναι μονο οι υπολοιπες 364 που πανε,και εξαλου ξενοφερτη γιορτη μας πασαρανε για να δουλευουν τα ανθοπωλεια-ζαχαροπλαστεια,

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

εμενα μια φορα μου κανανε νυξη για βαλεντινο παντως και κοντεψα να τον σουβλισω τον αμοιρο.......ευτυχως τελικα το εκανε επειδη νομιζε οτι ετσι "επρεπε"....το λυσαμε αμεσα και πηγαμε για σουβλακια και PS σε κατι φιλους :2funny:

γενικα ειναι μια ημερα που την περναμε ολη η παρεα μαζι μπεκοπινοντας ή τρωγοντας :P

Με τετοια κριση απο ρευστο.....μαλλον ξεχνα και τα σουβλακια
Για.....πασατεμπο σε παγκακι το κοβω
Εξαλλου ειναι και πιο ρομαντικο ετσι... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

PS= ??

playstation

or

partouza session

?

:rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γιατι μονο εκεινη η ημερα ειναι μονο οι υπολοιπες 364 που πανε,και εξαλου ξενοφερτη γιορτη μας πασαρανε για να δουλευουν τα ανθοπωλεια-ζαχαροπλαστεια,
με βρισκεις απολυτα συμφωνη...αλλα οι γυναικες το ζηταμε αυτο το''κατι παραπανω''εκεινη την μερα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
PS= ??

playstation

or

partouza session

?

:rockon:

playstation......παρτουζα του αγιου βαλεντινου???? δεν ειν κακοοοοοοοοοο.....χαχαχαχαχα

λουκριτια μου επιτρεπεις να διαφωνησω σε αυτο ε? :) οχι ολες........ξερω παρα πολλες που οχι απλα δεν το θελουν αλλα ξενερωνουν κι ολας (καλη ωρα)

λαιφ δεν ειμαι ρομαντικη ομως.......σιγα μη φαω πασατεμπο σε παγκακι λες και ειμαι η αλικη βουγιουκλακη και πουλαω τσατσαρεςςςςςςςςςςςς τσιμπιδααααααακιαααααα κωωωωωωωκ σαμαλιιιιιιιιιιιιιιι :2funny:

το να μην κανουμε ΤΙΠΟΤΑ δεν παιζει δηλαδη ρε παιδια? :P

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

λουκριτια μου επιτρεπεις να διαφωνησω σε αυτο ε? :) οχι ολες........ξερω παρα πολλες που οχι απλα δεν το θελουν αλλα ξενερωνουν κι ολας (καλη ωρα)

ε καλα αυτο εννοειται βρε νιτσα μου!!δε τουβαλιαζω...υπαρχουν κ αντρες που τους αρεσει η γιορτη...!εμενα μαρεσει..ειναι χαριτωμενη μερα...κ τιποτα να μη κανουμε χεστηκα..απλα ειναι γλυκια σαν μερα..ασε που εχει κ σοκολατακια καρδουλες! :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
με βρισκεις απολυτα συμφωνη...αλλα οι γυναικες το ζηταμε αυτο το''κατι παραπανω''εκεινη την μερα...

Με ολο τον σεβασμο, ορισμενες απο εσας δεν μπορω να σας καταλαβω.

Ειχα στειλει παλιοτερα λουλουδια σε μια που με ενδιεφερε, και η απαντηση της ηταν:

"Γιατι μου εστειλες λουλουδια???"

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με ολο τον σεβασμο, ορισμενες απο εσας δεν μπορω να σας καταλαβω.

Ειχα στειλει παλιοτερα λουλουδια σε μια ποτυ με ενδιεφερε, και η απαντηση της ηταν:

"Γιατι μου εστειλες λουλουδια???"

εμενα που δε μαρεσουν καθολου τα λουλουδια τι να πω???????? ασε που τα θεωρω και αχρηστο δωρο :2funny: χιλιες φορες μια παιχνιδοτσαντουλα-εκπληξη απο το περιπτερο!!!!!!

καλα αμα μου φερνανε κανα τετοιο του αγιου βαλεντινου πολυ θα μαρεσε πλακα πλακα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom