Επισκέπτης
θα χυσουμε απο τις πολλες αγαπες..
ο μεγαλος Οσκαρ Ουαϊλντ ειχε πει : η ψευδαισθηση ειναι η καλυτερη απο ολες τις απολαυσεις ...
αϊ στο διαολο σαυρα,παλιοπατσαβουρα erinal / αυτες ειναι οι ευχες μου για σενα για την ημερα του Αγ.Βαλεντινου .....
ζωές τελειωμένες και καμμένες.
Ξεφτιλίζεστε ...και το χειρότερο διασκεδάζω αφάνταστα.. άρρωστος τρόπος σκέψης και ψυχολογικά ανάπηρος τρόπος ζωής.
σε πληροφορώ ότι πολλοί από εμάς είμαστε παντρεμένοι, έχουμε παιδάκια, ζούμε ευτυχισμένοι, κτλ, κτλ.( κρυφα δυστυχισμενοι)
διεφθαρμενος υπουργος ...
Πασλί τε νάχουι. Φσιε.........
Ασχημες εποχες. Εκλειπει εντελως η αισθητικη και η φρονηση.
Τσατρα πατρα ερωτευμενοι κι 'οτι αρπαξει ο κωλος μας...
Κολεγιά επιτόπου με Πούτιν, άνοιγμα συνόρων, ούτε βίζες, ούτε τίποτα, sukhoi su-32, τανκς, ανταλλαγές γυναικείου πληθυσμού και ...θα γαμάμε ΚΑΙ θα δέρνουμε...
Βιμπι μινιά....... μόι μους.... Βίμπι μινιά......
εμενα παλι, αυτομόλησε η παπαδια και την ψαχνω..
Μπόζε μοι
θα γιορτάσω την μέρα σε στριπ που προτείνετε και καλα…
Στον στερημένο συναισθημάτων εαυτό σας;
Σε εμάς που ξυνόμασταν χρόνια για το που και πως θα περάσετε αυτήν την εμπορική ξενόφερτη μπούρδα;
Στα φιλαράκια μέλη που θα σπεύσουν να σας χαρακτηρίσουν μάγκες και άντρες που δεν χρειάζονται αγάπες συμβατικές; (για το θεαθήναι)
Και τώρα που κάνατε την επανάστασή σας γράφοντας στο σαιτ, ότι θα πηδήξετε, μπορείτε να νοιώσετε ασφάλεια και ότι ναι υπάρχετε;
Πόση δυστυχία υπάρχει τελικά;
Ανθρώπων που θεωρούν μαγκιά το να πληρώσουν για να πηδήξουν.
Ανθρώπων που το θεωρούν τρόπο ζωής.
Ανθρώπων εγκαταλελειμένων από κάθε μορφή συναισθήματος και αγάπης, σε σημείο που «στον τοίχο»ενός θρέντ νοιώθουν την ανάγκη να γράψουν που θα περάσουν την ημέρα του αγίου παπαρίδη, μόνο και μόνο για να νοιώσουν ότι συμμετέχουν και αυτοί στο κοινωνικό status.
Ανθρώπων που η μοναξιά έχει βουλώσει κάθε αρτηρία τους και κραυγάζουν με κάθε κίνηση, λέξη ή συμπεριφορά, την ύπαρξή της μέσα τους.
Τελικά δεν ξέρω αν για την κατάντια των ανθρώπων αυτών νοιώθω λύπη, η σιχαμάρα..
Σε ποιον τα πουλάτε αυτά κύριοι;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ …δεν πουλαμε…αγοραζουμε ..με ευρω..
Τι φορτώστε ρε κολλητέ....τα στριπ ειναι μερος της ζωης μας, οπως το σινεμα, η δουλεια,τα ψωνια,τα ταξιδια,οι γκομενες...αν τα κανεις ολα εχει καλως. το προβλημα ειναι αν δεν κανεις τιποτα! και σε στριπ θα πηγαινουμε και θα τα κανουμε ολα με μετρο και οσο αντεχει η τσεπη μας για να μη βγουμε στους δρομους. μερικες φορες ειναι ωραιο να εισαι αγαπουλης, αλλες φορες θα εισαι μαγκας, αλλες φορες μαλακας..αλλα ολα αυτα ειναι εμπειριες και δεν πρεπει να λεμε οχι και ας μας λενε μαλακες!
μεσα σε ολα και πανω απ ολα[size=10pt]...φορτωστε!([/size]που ελεγε και ο συγχωρεμενος ο μπονατσος..)
Τι φορτώστε ρε κολλητέ....
Καβλώστε και ξεκαβλώστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν ξεφτυλιζεται κανενας φιλε μου,το οτι αντιπαρατιθενται 2 διαφορετικοι ανθρωποι/κοσμοι κ αρα υπαρχουν 2 πολυ διαφορετικες αποψεις (εστω φαινομενικα) δεν σημαινει τιποτα περισσοτερο απ'αυτο που βλεπεις κ καταλαβαινεις.ειρηνη αδερφια...μη ξεφτιλιζοσαστε,σαιτ για αταλλαγες αποψεων ειναι οχι μερος για να βγουμε απο πανω απο καποιον...
Το κλαρινο ειναι ενα μουσικο οργανο που αυτος που ξερει και το παιζει μπορει να εκφρασει την ψυχη του. Να βγαλει το μεγαλυτερο του συναισθημα . Τωρα σε μεταφορικη εννοια η γυναικα που εχει πραγματικα συναισθηματα ερωτα για εσενα τα βγαζει μεσω αυτου . οταν αυτο σου τυχει τοτε διαπιστωνεις οτι το συγκεκριμενο οργανο εχει μεγαλη αξια για τον πουτσο και τα αυτια.paterjohn = αυτα που εγραψες ηταν κατι σαν το αβαταρ σου / συνεννοηση κλαρινο / χρονια πολλα ...
Ο μινίστρος μετά τον Αη Πουτσανήμερο έχει εξαφανιστεί.... Λέτε να ερωτεύθηκε;
Και τώρα εγώ με ποιόν θα
Πουτανόφιδο...... Πάω να βαρέσω μια γρήγορη για πάρτη σου......
Συμφωνω μαζυ σου σε ολα KAI μου ειναι αδιαφορη η τυχον σκοπιμοτητα σου. Και παραδεχομαι την ενοχη μου. Και δεν φταιει η κοινωνια. . Ειμαι ενα ρεμαλι σαν ολα εδω μεσα . Και ειμαι μαλακας , βλακας , ηλιθιος ,ψευτης , κλευτης , μοιχος, δυστυχισμενος ενω θα επρεπε να ειμαι ο πιο ευτυχισμενος αφου τα εχω ολα…..σαν τον υπουργο-βουλευτη-δημοσιογραφο που αφου τα εχει ολα….θελει και να κλεβει,και να γαμει την κουμπαρα του και δεν ξερω τι αλλο θα σκαρφιστει το αρρωστο σε βαρεια αγνωματευτη καταθλιψη μυαλο μου . Αφου λοιπον σιχαθηκα τα παντα και τους παντες ερχωμαι εδω μεσα να δω και τους χειροτερους να παραγορηθω…….αντε και χρονια πολλα ρωσιδουλα μου ….απο το μακρυνο τσεμποκσαπι . νασνταροβιε……γιατεμπια λιουμπλιου και κατι ευρω…ε ναι η ψευδαίσθηση.
Την είδα σε ολο του το μεγαλείο. Αλλά εσύ το ειπες με τέχνη. Εγώ θα στο πω με λόγια.
Την αγοράζουν πολλοι.
Αλλος για να νοιώσει οτι είναι γαμίας.
Αλλος για να νοιώσει οτι κάποιος του δίνει προσοχή.
Αλλος για να νοιώσει ότι γνωρίζει κάτι επιτέλους ότι είνάι κάποιος ότι οι γνώσεις τους στα μπουρδέλα ή στα στριπ ξεπερνούν τις γνώσεις των υπολοίπων.
Αλλος να νοιώσει ότι είναι αλήτης, ότι ξέφυγε. κτλ
Η μέγιστη κατάντια; Η αρνηση να το δεχτούν.
ρούβλια παπαγίαννη ... ρούβλιανασνταροβιε……γιατεμπια λιουμπλιου και κατι ευρω…
εννιοτε παιζει καλη μπαλα κ το dollar !!!!ρούβλια παπαγίαννη ... ρούβλια
paterjohn,τι μου θυμιζεις ρε αδερφε,τι μου θυμιζεις!!!!!!!!!!!!Συμφωνω μαζυ σου σε ολα KAI μου ειναι αδιαφορη η τυχον σκοπιμοτητα σου. Και παραδεχομαι την ενοχη μου. Και δεν φταιει η κοινωνια. . Ειμαι ενα ρεμαλι σαν ολα εδω μεσα . Και ειμαι μαλακας , βλακας , ηλιθιος ,ψευτης , κλευτης , μοιχος, δυστυχισμενος ενω θα επρεπε να ειμαι ο πιο ευτυχισμενος αφου τα εχω ολα…..σαν τον υπουργο-βουλευτη-δημοσιογραφο που αφου τα εχει ολα….θελει και να κλεβει,και να γαμει την κουμπαρα του και δεν ξερω τι αλλο θα σκαρφιστει το αρρωστο σε βαρεια αγνωματευτη καταθλιψη μυαλο μου . Αφου λοιπον σιχαθηκα τα παντα και τους παντες ερχωμαι εδω μεσα να δω και τους χειροτερους να παραγορηθω…….αντε και χρονια πολλα ρωσιδουλα μου ….απο το μακρυνο τσεμποκσαπι . νασνταροβιε……γιατεμπια λιουμπλιου και κατι ευρω…
η γνωση σε ολο της το μεγαλειο.....παλι καλα που υπαρχουν καποιοι σαν κ εσενα κ τις χρυσωνουν για να τους εξηγουν οτι τους αντρες τους σεβονται γιατι εαν δεν υπηρχαν κ αυτοι αυτες θα ειχαν πεθανει απο την πεινα ...
ε ναι η ψευδαίσθηση.
Την είδα σε ολο του το μεγαλείο. Αλλά εσύ το ειπες με τέχνη. Εγώ θα στο πω με λόγια.
Την αγοράζουν πολλοι.
Αλλος για να νοιώσει οτι είναι γαμίας.
Αλλος για να νοιώσει οτι κάποιος του δίνει προσοχή.
Αλλος για να νοιώσει ότι γνωρίζει κάτι επιτέλους ότι είνάι κάποιος ότι οι γνώσεις τους στα μπουρδέλα ή στα στριπ ξεπερνούν τις γνώσεις των υπολοίπων.
Αλλος να νοιώσει ότι είναι αλήτης, ότι ξέφυγε. κτλ
Η μέγιστη κατάντια; Η αρνηση να το δεχτούν.
τελικα 1personanongrata πιστευω οτι ολο το θεμα/συζητηση μας ηταν μια κακη στιγμη λογω περιεργης "φορτισης" σου.
Ολοι τρώμε τα στριποζόρια μας.......
γενικα σε βλεπω "φουλ ατακ" τελευταια κ μαλλον κακως ξεκινησα το θεμα.
Φουνταριστός είμαι. Τώρα πάρτο φούντα πάρτο κάβλα..... Σε όλα μέσα είσαι
απο μενα δεν τρεχει μια αλλα βλεπω μερικα σχολια παρακατω πως δοθηκαν λαθος εντυπωσεις.
ακούς μωρή λούγκρα πλέζουρα αγάπες;;;;;
τελος απο μενα κ συγγνωμη για την προσπαθεια μου να σε πεισω ή να σε κανω ν'αλλαξεις γνωμη για τους μαλακες των στριπ!
Eίμαι και γω ένας μοναχικός Μαλακαντάρ.... Κατά τον μαστερ φραπαντάρ......
ολοι μπορουν να εχουν αποψη ανεξαρτητα απ'το ποσο μαλακες ειναι κ απ'το ποσα λεφτα χαλανε ή το πως βλεπουν τη ζωη τους!
δεν ξεφτυλιζεται κανενας φιλε μου,το οτι αντιπαρατιθενται 2 διαφορετικοι ανθρωποι/κοσμοι κ αρα υπαρχουν 2 πολυ διαφορετικες αποψεις (εστω φαινομενικα) δεν σημαινει τιποτα περισσοτερο απ'αυτο που βλεπεις κ καταλαβαινεις.
το ερωτημα ειναι,το καταλαβαινεις ?
Για πονιμάγιου καβλιάρη μου... Για οτσιν πονιμάγιου....