Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ακούς ΟΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! προφανώς και δεν έχω γνωρίσει καμμία......  :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν περιγράφω άλλο...................

Εγώ είπα σε παλιότερο ποστ ότι απλά σφάζονται παλικάρια στα tony shoes της αλλά μάλλον δε μας πιστεύουν...
Αρκεί που ξέρουμε εμείς την αλήθεια όμως  :grin:

Επισκέπτης
το ξέρεις; Εχεις κάνει σχέση με ρωσσίδα και έχεις άποψη; Ενα θα σου πω μαγκάκι... Το πουτανάκι που είχα εγώ μαγείρευε καταπληκτικά, ήξερε ποιήματα ρωσσικά απ έξω και το βράδυ κωλοτριβόταν. Οι σαββούρες οι ελληνίδες ούτε ένα αυγό δεν ξέρουν να βράσουν ρε... Αυτές τα μαθαίνουν από μικρές.... Και άσε γιατί από εμπειρία οι ελληνίδες στα οικοκυρικά είναι για τον πούτσο. Η καλύτερη ελληνίδα πιτσιρίκα αυτή τη στιγμή είναι χειρότερη από το ρωσσάκι που κωλοτρίβεται... Τραστ μι... Εχουν γνώση οι φύλακες μαγκάκι......

οτι πεις εσυ ξερεις καλυτερα....

Επισκέπτης
Λοιπόν, προφανώς δεν έχεις γνωρίσει καμία. Τι σχέση έχει η πλειοψηφία των θρεφόμενων από το μπαμπά ελληνίδων, από κοπέλες, όχι μόνο "επαγγελματίες", που έχουν μάθει από μικρές να στηρίζονται στον εαυτό τους και να τον σέβονται ώς άνθρωπο και ως γυναίκα. Δεν ξέρεις τίποτα. Η εμφάνιση είναι καλύτερη σε πολλές περιπτώσεις
επειδη δηλαδη εχουν μαθει να στηριζονται στον εαυτο τους ειναι και καλες?

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
:smitten:[size=50pt]ΑΝΝΙΤΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ [/size] :smitten:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κομπορημμονώ γιατί είμαι ψωνισμένος και τα έχω βρει και με τον εαυτό μου και με τη μουνάρα μου......

Και επειδή σήμερα έχω νεύρα για έτερους λόγους σας καληνυχτώ....
Για άλλους είναι ευχή (ακούτε μινίστρο, ντίκυ και ΟΧΙΑ) και για άλλους βρισιά.....

Πασλί τε νάχουι. Φσιε.........  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Κομπορημμονώ γιατί είμαι ψωνισμένος και τα έχω βρει και με τον εαυτό μου και με τη μουνάρα μου......

Για άλλους είναι ευχή (ακούτε μινίστρο, ντίκυ και ΟΧΙΑ) και για άλλους βρισιά.....

Πασλί τε νάχουι. Φσιε.........  :rockon: :rockon: :rockon:
και γιατι δεν το λες στα ελληνικα αμα εισαι τοσο ψωνισμενος?

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Πασλί τε νάχουι. Φσιε.........  :rockon: :rockon: :rockon:

περσονα σαν να εισαι μαζι μου σημερα .....

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε χαχαχ δε θα μπω σε τέτοιου είδους επιχειρήματα που τα έκανα πριν 20 χρόνια. Κοίτα το θέμα στο site άμα θες και θα δεις

πολυ απολυτο σε βρισκω.αν δηλαδη κλεβει ειναι καλη?στον εαυτο της στηριζεται και τοτε

Επισκέπτης
παλι καλα παντως που υπαρχουν κ αυτοι που δεν εχουν προβλημα κ να ερωτευτουν τις πουτανες  γιατι εγω απο τον πατερα μου εχω μαθει οτι τις πουτανες τις γαμαμε κ τις παραταμε....δεν πειραζει ομως παλι καλα που υπαρχουν κ αυτοι που δινουν αξια σε ξεπουλημενα κορμια

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δλδ όλες οι "Ρωσσίδες" στην Ελλάδα είναι πουτάνες; :think: :uglystupid:

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Generally speaking λοιπόν υπάρχει άλλη νοοτροπία

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Oταν πεσει το σκοταδι στην πολη θα ειναι στην αγκαλια μου και θα ψυθιριζουμαι λογια αγαπης ......

[youtube=425,350]bQtlrBziyzI[/youtube]

E  ρε καψιμοοοο!!!
τι ναι αυτα ωρε αποκαιδι αφιερωνεις και ρομαντικα τραγουδια μεσω του μπουρδελα...
σε'χω χασει τελειως υπουργε.... :headbang:
επειδη σε βλεπω ακομη μεσα τελειωνε να ερθεις να παμε στα αγαπημενα μας κοριτσια...αιντε  :idiot:

Επισκέπτης
παλι καλα παντως που υπαρχουν κ αυτοι που δεν εχουν προβλημα κ να ερωτευτουν τις πουτανες  γιατι εγω απο τον πατερα μου εχω μαθει οτι τις πουτανες τις γαμαμε κ τις παραταμε....δεν πειραζει ομως παλι καλα που υπαρχουν κ αυτοι που δινουν αξια σε ξεπουλημενα κορμια
αχ αχ...οι περισσοτερες το μονο που θελουν ειναι τα λεφτα και κατι τυπους ευαισθητους ψαχνουν για να τους τα φανε.κι εμενα σαν ιδεα φοβερη μου ακουγεται ,ξερεις η πουτανα με την καλη καρδια,αλλα ρε παιδια τα λεφτα θελουν και γι αυτα δουλευουν τα κοριτσια,μη μπερδευεστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom