Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ναι σωστα δεν βγαζω χολη προς αυτες τις κοπελες.Απλα καμια φορα μου φαινεται λιγο καπως οπως και να το κανουμε και με θλιβει λιγο.
Το χειροτερο παντως ειναι να εχουν κανενα ωραιο παιδι και να του ψηνουν και το ψαρι στα χειλη.Που συμβαινει πολλες φορες αυτο.

Αυτό ναι, κι εμένα με χαλάει πολύ. Όμως όλα είναι υποκειμενικά, εννοώ το πώς βλέπουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου εν προκειμένω.

Επισκέπτης
Αυτό ναι, κι εμένα με χαλάει πολύ. Όμως όλα είναι υποκειμενικά, εννοώ το πώς βλέπουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου εν προκειμένω.

Τουλαχιστον σε θεμα κιλων και καθαριοτητας δεν σηκωνει δικαιολογιες τωρα τα αλλα ειναι πιο υποκειμενικα βεβαια.

Επισκέπτης
μη λετε μαλακιες,χωρις παρεξηγηση.το να γουσταρεις καποιον ειναι θεμα ελξης οχι χαρακτηριστικων.αν ισχυαν ολα αυτα περι προτιμησεων ολοι θα ηταν ευτυχισμενοι.ειναι κανενας?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μη λετε μαλακιες,χωρις παρεξηγηση.το να γουσταρεις καποιον ειναι θεμα ελξης οχι χαρακτηριστικων.αν ισχυαν ολα αυτα περι προτιμησεων ολοι θα ηταν ευτυχισμενοι.ειναι κανενας?

ΤΙ εννοείς drummerboy? Και βέβαια είναι θέμα έλξης να γουστάρεις κάποιον. Στις τελευταίες προτάσεις κάπου σε χάνω όμως  :uglystupid:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Aφιερωμενο στη μια και μοναδικη .......

[youtube=425,350]LXKKgLNdRNQ[/youtube]

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τουλαχιστον σε θεμα κιλων και καθαριοτητας δεν σηκωνει δικαιολογιες τωρα τα αλλα ειναι πιο υποκειμενικα βεβαια.

ε βασικα στο θεμα κιλων σηκωνει δικαιολογιες πολλες φορες
το μονο που θα μ ενοχλουσε απ ολα αυτα ειναι το θεμα καθαριοτητας ολα τα υπολοιπα καθολου

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το μονο που θα μ ενοχλουσε απ ολα αυτα ειναι το θεμα καθαριοτητας ολα τα υπολοιπα καθολου

Εμένα μπορεί να μ ενοχλούσαν και άλλα αλλά όσο για το θέμα της καθαριότητας δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία.

Επισκέπτης

Ε τι δικαιλογιες?Η λαιμαργια πρεπει να ελενγχεται και καθενας μπορει να εφαρμοσει ενα σωστο πλανο υγιης διατροφης αμα θελει να εχει καλο σωματοτυπο.Ελαχιστες οι περιπτωσεις υγειας που ευθυνεται για το βαρος και παλι μπορει να ελενκτει καπως πιστευω.

Επισκέπτης
ΤΙ εννοείς drummerboy? Και βέβαια είναι θέμα έλξης να γουστάρεις κάποιον. Στις τελευταίες προτάσεις κάπου σε χάνω όμως  :uglystupid:
εννοω κουκλα οτι ολοι δινουν υπερβολικη σημασια στο να μιλανε για τις προτιμησεις τους και ξεχνανε να περασουν καλα.ουσιωδως ομως

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εννοω κουκλα οτι ολοι δινουν υπερβολικη σημασια στο να μιλανε για τις προτιμησεις τους και ξεχνανε να περασουν καλα.ουσιωδως ομως

Όλοι ξεχνάνε να περάσουν καλά γιατί κάνουν άλλα από αυτά που πραγματικά θέλουν. Εγώ έτσι πιστεύω.
Τέλος πάντων, έχουμε δει όλοι μας σε πόσο ασήμαντα πράγματα αναλίσκονται σήμερα οι άνθρωποι... Τι να λέμε τώρα..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ε τι δικαιλογιες?Η λαιμαργια πρεπει να ελενγχεται και καθενας μπορει να εφαρμοσει ενα σωστο πλανο υγιης διατροφης αμα θελει να εχει καλο σωματοτυπο.Ελαχιστες οι περιπτωσεις υγειας που ευθυνεται για το βαρος και παλι μπορει να ελενκτει καπως πιστευω.

μπορει να υπαρξουν προβληματα υγειας ψυχολογικα κ σωματικα που να ωθουν στην παχυσαρκια
μπορει κ οχι.. μπορει σε καποιον ν αρεσει να ειναι οπως ειναι κ να μην τον ενδιαφερει να εχει ωραιο σωμα οπως θεωρουν αλλοι πως πρεπει εχει
δε καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να το σχολιαζουμε γενικα κ να μας ενοχλει κιολας ποσω μαλλον να μας θλιβει η επιλογη καποιων αλλων για τους εαυτους τους.

Επισκέπτης
μπορει να υπαρξουν προβληματα υγειας ψυχολογικα κ σωματικα που να ωθουν στην παχυσαρκια
μπορει κ οχι.. μπορει σε καποιον ν αρεσει να ειναι οπως ειναι κ να μην τον ενδιαφερει να εχει ωραιο σωμα οπως θεωρουν αλλοι πως πρεπει εχει
δε καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να το σχολιαζουμε γενικα κ να μας ενοχλει κιολας ποσω μαλλον να μας θλιβει η επιλογη καποιων αλλων για τους εαυτους τους.

Ε το ωραιο πραγμα πρεπει να τονιζεται ρε Bite.Δεν το θεωρω και τιμητικο να απαξιεις για την εμφανιση σου και την εικονα σου εξω.Δεν σου ειπα να γινεις "φετα" μοντελο αλλα να μην εισαι και αποκρουστικος.

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Άλλο επιλογή και άλλο αδυναμία ή μερική αναγκαιότητα

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Oταν πεσει το σκοταδι στην πολη θα ειναι στην αγκαλια μου και θα ψυθιριζουμαι λογια αγαπης ......

[youtube=425,350]bQtlrBziyzI[/youtube]

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ε το ωραιο πραγμα πρεπει να τονιζεται ρε Bite.Δεν το θεωρω και τιμητικο να απαξιεις για την εμφανιση σου και την εικονα σου εξω.Δεν σου ειπα να γινεις "φετα" μοντελο αλλα να μην εισαι και αποκρουστικος.

μπορει εσυ να μην το θεωρεις τιμητικο τον αλλο ομως να μην τον ενδιαφερει κ να ειναι κουλ με την εμφανιση του. εγω παλι δεν θεωρω τιμητικο να σχολιαζουμε κ να κοροιδευουμε την εμφανιση ανθρωπων που κ καλα δεν συμφωνει με την "αισθητικη" μας...

Επισκέπτης
Όλοι ξεχνάνε να περάσουν καλά γιατί κάνουν άλλα από αυτά που πραγματικά θέλουν. Εγώ έτσι πιστεύω.
Τέλος πάντων, έχουμε δει όλοι μας σε πόσο ασήμαντα πράγματα αναλίσκονται σήμερα οι άνθρωποι... Τι να λέμε τώρα..
το τι κανεις ειναι το θεμα.αναλισκεσαι σε μαλακιες η ψαχνεις την ουσια?

Επισκέπτης

μπορει εσυ να μην το θεωρεις τιμητικο τον αλλο ομως να μην τον ενδιαφερει κ να ειναι κουλ με την εμφανιση του. εγω παλι δεν θεωρω τιμητικο να σχολιαζουμε κ να κοροιδευουμε την εμφανιση ανθρωπων που κ καλα δεν συμφωνει με την "αισθητικη" μας...
δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαγκια απο το να εισαι πραγματικα ευχαριστημενος με τον εαυτο σου οπως κι αν εισαι.μπορει να ειμαι σα το μπραντ πιτ κι ενας κοντος χοντρος φαλακρος να ειναι πιο σεξυ απο μενα μονο και μονο επειδη ειναι ενταξει με τον εαυτο του...χωνεψτε το

Επισκέπτης
παιδια μην τα ισωπεδωνουμε ολα...δεν εχω παρακολουθησει την συζητηση αλλα δεν δεχομαι χαρακτηρισμους ως προς εμφανιση....ειναι ολα ρευστα...κ γι αυτους που λενε για ρωσσιδες καλο θα ειναι να μην λενε μεγαλες κουβεντες γιατι περα απο εμφανιση κατα τα αλλα δεν εχουν τιποταα αλλονα δειξουν...καλο θα ειναι να μην λενε πολλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom