Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• valentine.jpg
    valentine.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 13

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
..κοιταξε λιγο γυρω σου nefelaki ολο ζευγαρια που ο καθε συντροφος κλαιγεται για τον αλλο..ολο και κατι του βρωμαει ολο κατι του μυριζει...και ειδικα οι γυναικες...επισηςνα ξερεις το οτι παντρευονται καποιοι δε σημαινει τιποτα...ριξε μια ματια που εχουν παει τα διαζυγια... :P

Τοτε ολοι αυτοι ειναι αξιολυπητοι και ματαιοδοξοι εφ'οσον παντρευονται απλα για να παντρευτουν >:(

Δεν θελω να χαλασω το κλιμα της σημερινης μερας ομως με τετοιες κουβεντες :grin:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θελω να βγαλω το γαρυφαλακι που εχει το μωρο σου στο new crazy avatar σου και να του ριξω εναν ΤΩΡΑΑΑ
Ελβις θέλω να το δεις από κοντά και να προσέξεις όταν θα το βγάλεις..... Πρόσεχε μην τραυματίσουμε το μωράκι μου..... :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• February14-2008.gif
    February14-2008.gif
    235,9 KB · Εμφανίσεις: 13

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Σε τραγικη εποχη ζουμε. Πριν καμμια ωριτσα πηγα για καποια ψωνια σε παρακειμενο super market και στο δρομο βλεπω μια κορασιδα, στην οψη σαν αρκουδα, να κραταει ενα αρκουδακι λουτρινο. Μου 'ρθε να τη ρωτησω, παιδακι σου ειναι? και κατοπιν να της ευχηθω να σου ζησει (ως ειθησται). Το ξεπερασα, αλλα στο super market το σοκ ολοκληρωθηκε. Στα ταμεια μπροστα απο μενα περιμενει κοπελα κοντη, βρωμικη και με δοντια σε πληρη συμπτυξη, που απεχει παρασαγγας απο τον συμπαθη ορο κοντοπουτανο. Η συγκεκριμμενη, μεσα στο καλαθι της εχει δυο κοκκινα κερια, ενα μπουκαλι κρασι και κατι φθηνα σοκολατακια σε σχημα καρδιας. Καπου ο Βαλλεντινος της θα πρεπει να πινει πολυ για να ξεπερασει και την αποψινη βραδυα. Ασχημες εποχες. Εκλειπει εντελως η αισθητικη και η φρονηση. Τσατρα πατρα ερωτευμενοι κι 'οτι αρπαξει ο κωλος μας...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
α λες την αδερφη του ροναλντινιο?????

Συνημμένα

• dentists-nightmare.jpg
    dentists-nightmare.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 8

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Σε τραγικη εποχη ζουμε. Πριν καμμια ωριτσα πηγα για καποια ψωνια σε παρακειμενο super market και στο δρομο βλεπω μια κορασιδα, στην οψη σαν αρκουδα, να κραταει ενα αρκουδακι λουτρινο. Μου 'ρθε να τη ρωτησω, παιδακι σου ειναι? και κατοπιν να της ευχηθω να σου ζησει (ως ειθησται). Το ξεπερασα, αλλα στο super market το σοκ ολοκληρωθηκε. Στα ταμεια μπροστα απο μενα περιμενει κοπελα κοντη, βρωμικη και με δοντια σε πληρη συμπτυξη, που απεχει παρασαγγας απο τον συμπαθη ορο κοντοπουτανο. Η συγκεκριμμενη, μεσα στο καλαθι της εχει δυο κοκκινα κερια, ενα μπουκαλι κρασι και κατι φθηνα σοκολατακια σε σχημα καρδιας. Καπου ο Βαλλεντινος της θα πρεπει να πινει πολυ για να ξεπερασει και την αποψινη βραδυα. Ασχημες εποχες. Εκλειπει εντελως η αισθητικη και η φρονηση. Τσατρα πατρα ερωτευμενοι κι 'οτι αρπαξει ο κωλος μας...

:2funny:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ΜR DRAMBUIE = επαφιεται στον καθενα αν θα συμβιβαστει ή οχι / εγω αν ημουνα στη θεση σου στο super market θα της αδειαζα το καλαθι στο κεφαλι και θα την σκυλοεβριζα ....

persona = σε μερικες ωρες θα ζησω ιστορικες στιγμες με DIKY / θα με βγουμε εξω σαν ερωτευμενοι πικγουινοι και θα μου κανει το τραπεζι σε πολυτελες κεντρο της Συγγρου / αχ τι ρομαντικα / αντε παιδια και στα δικα σας .....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
περιεργη αντιληψη του τραγικου εχουν ορισμενοι μου φαινεται...

τραγικο ηταν που ηταν ερωτευμενα τα κοριτσια (ασχετο που γιορταζαν την βλακεια γιορτη)? μονο οι ωραιοι/πλουσιοι/μοντελακια εχουν αυτο το δικαιωμα...? :think:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Συγγνώμη ρε σύντροφε. Αν δεν κατάλαβα καλά σχώρα με. Αλλά εννοείς οτι επειδή οι συγκεκριμένες κορασίδες γεννήθηκαν άσχημες δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή? Δεν μπορώ να καταλάβω τον προβληματισμό σου.
Ειδικά για την δεύτερη που αναφέρεις εγώ μόνο μπράβο μπορώ να της πώ. Το περιεχόμενο του καλαθιού έδειχνε οτι η τύπισσα δεν απαίτησε εστιατόρια και πούτσες μπλέ όπως άλλες καρακάξες.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αγαπητοι bitte και woodstockr, μη τα παιρνετε ολα τοις μετρητοις. Για αισθητικη μιλησα. Νομιζω οτι αυτο ειναι σαφες. Αλλο η ασχημια αλλο η αισθητικη. Εξαλλου, γραφεις κατι για να καταληξεις σε ενα σχολιο. No goal but the path.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ναι φίλε μου. Αλλά η "οψη σαν αρκούδα", "κοντή" και "δόντια σε πλήρη σύμπτυξη" δεν έχουν να κάνουν με αισθητική. Έτσι γεννήθηκαν, έτσι κυκλοφορούν.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η αισθητικη σου ενοχληθηκε επειδη ηταν μπαζα κλπ αλλα ειχανε καποιον να γιορτασουν τον βαλεντινο κ αγοραζαν κερακια αρκουδακια σαχλακια... ?
πραγμα που δεν εχει κανενα νοημα στη δικη μου λογικη. αποψεις.

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ειδικά για την δεύτερη που αναφέρεις εγώ μόνο μπράβο μπορώ να της πώ. Το περιεχόμενο του καλαθιού έδειχνε οτι η τύπισσα δεν απαίτησε εστιατόρια και πούτσες μπλέ όπως άλλες καρακάξες.

συναδελφε αυτο ελειπε η πατσαβουρα να εχει και απαιτησεις να τη παμε σε ακριβο ρεστοραν των Βορειων Προαστιων / το πολυ πολυ να την παει κανεις στο σουβλατζιδικο της γειτονιας να φαει κανενα πιτα γυρο απολα / αϊ στο διαολο με τις χοντρες ...

Επισκέπτης
συναδελφε αυτο ελειπε η πατσαβουρα να εχει και απαιτησεις να τη παμε σε ακριβο ρεστοραν των Βορειων Προαστιων / το πολυ πολυ να την παει κανεις στο σουβλατζιδικο της γειτονιας να φαει κανενα πιτα γυρο απολα / αϊ στο διαολο με τις χοντρες ...

Εγω αναρωτιεμαι ποιος κακομοιρης της εχει στο κεφαλι του και της πληρωνει και γιορταζει μαζι τους τον Αγ.Βαλεντινο.

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εγω αναρωτιεμαι ποιος κακομοιρης της εχει στο κεφαλι του και της πληρωνει και γιορταζει μαζι τους τον Αγ.Βαλεντινο.

ο greek μουνοδουλος / σκεψου ρε φιλε να της γλυφεις το μουνι / μπακαλιαριλα θα βρωμαει ....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

ΡΕ παιδιά ελάτε... μη γίνεστε κακοί. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε όμορφοι. Μπορεί να μην είναι όμορφος ούτε ο γκόμενος της κοπέλας, άρα; Και στο κάτω κάτω, το κακό είναι να είσαι μπάζο και να το παίζεις θεά/θεός. Αν έχεις τη στοιχειώδη αυτογνωσία τότε δε νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να μας πειράζει.
Επίσης να πω από την προσωπική μου πείρα πως ό,τι έχω κοροϊδέψει στη ζωή μου στο τέλος το έχω λουστεί. Μερικές φορές κάνω κι εγώ σχόλια ή μέσα μου ή με έμπιστα άτομα, για άλλους ανθρώπους, αλλά πικρόχολα μόνο αν το άτομο την έχει δει κλώντια σίφερ/μπραντ πιτ και βάλε.
Τώρα από άποψη αισθητικής, κι εμένα πολλές φορές με πιάνει μια θλίψη από διάφορες εικόνες που βλέπω... με χαλάνε πολύ, αλλά τι να γίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom