Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΡΕ παιδιά ελάτε... μη γίνεστε κακοί. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε όμορφοι. Μπορεί να μην είναι όμορφος ούτε ο γκόμενος της κοπέλας, άρα; Και στο κάτω κάτω, το κακό είναι να είσαι μπάζο και να το παίζεις θεά/θεός. Αν έχεις τη στοιχειώδη αυτογνωσία τότε δε νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να μας πειράζει.
Επίσης να πω από την προσωπική μου πείρα πως ό,τι έχω κοροϊδέψει στη ζωή μου στο τέλος το έχω λουστεί. Μερικές φορές κάνω κι εγώ σχόλια ή μέσα μου ή με έμπιστα άτομα, για άλλους ανθρώπους, αλλά πικρόχολα μόνο αν το άτομο την έχει δει κλώντια σίφερ/μπραντ πιτ και βάλε.
Τώρα από άποψη αισθητικής, κι εμένα πολλές φορές με πιάνει μια θλίψη από διάφορες εικόνες που βλέπω... με χαλάνε πολύ, αλλά τι να γίνει.
ευτυχως που ολοι οι ωραιοι ειναι πουστηδες για να γαμαμε και εμεις οι ασχημοι :rockon:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ΟΧΙΑ βγες μαζι μου και θα δεις τον Αδωνη μπροστα σου !!!! / αλλη φαση λεμε / βγες και δεν θα χασεις / ο περσονας μας βλεπει τωρα ?????

Επισκέπτης
Τώρα από άποψη αισθητικής, κι εμένα πολλές φορές με πιάνει μια θλίψη από διάφορες εικόνες που βλέπω... με χαλάνε πολύ, αλλά τι να γίνει.

Ναι σωστα δεν βγαζω χολη προς αυτες τις κοπελες.Απλα καμια φορα μου φαινεται λιγο καπως οπως και να το κανουμε και με θλιβει λιγο.
Το χειροτερο παντως ειναι να εχουν κανενα ωραιο παιδι και να του ψηνουν και το ψαρι στα χειλη.Που συμβαινει πολλες φορες αυτο.

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
ο greek μουνοδουλος / σκεψου ρε φιλε να της γλυφεις το μουνι / μπακαλιαριλα θα βρωμαει ....
σταματηστε κυριε υπουργε...λυπηθειτε με..
αφηστε με να απολαυσω την παγωμενη μου Moet...
τσ τσ τσ τσ τσ
ακου μπακαλιαριλα να βρωμαει το μουνι της....

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
σταματηστε κυριε υπουργε...λυπηθειτε με..
αφηστε με να απολαυσω την παγωμενη μου Moet...
τσ τσ τσ τσ τσ
ακου μπακαλιαριλα να βρωμαει το μουνι της....

Moet = πιες και για μενα μια τζουρα και ρεψου ετσι για την ημερα ....

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Σε τραγικη εποχη ζουμε. Πριν καμμια ωριτσα πηγα για καποια ψωνια σε παρακειμενο super market και στο δρομο βλεπω μια κορασιδα, στην οψη σαν αρκουδα, να κραταει ενα αρκουδακι λουτρινο. Μου 'ρθε να τη ρωτησω, παιδακι σου ειναι? και κατοπιν να της ευχηθω να σου ζησει (ως ειθησται). Το ξεπερασα, αλλα στο super market το σοκ ολοκληρωθηκε. Στα ταμεια μπροστα απο μενα περιμενει κοπελα κοντη, βρωμικη και με δοντια σε πληρη συμπτυξη, που απεχει παρασαγγας απο τον συμπαθη ορο κοντοπουτανο. Η συγκεκριμμενη, μεσα στο καλαθι της εχει δυο κοκκινα κερια, ενα μπουκαλι κρασι και κατι φθηνα σοκολατακια σε σχημα καρδιας. Καπου ο Βαλλεντινος της θα πρεπει να πινει πολυ για να ξεπερασει και την αποψινη βραδυα. Ασχημες εποχες. Εκλειπει εντελως η αισθητικη και η φρονηση. Τσατρα πατρα ερωτευμενοι κι 'οτι αρπαξει ο κωλος μας...

:2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Moet = πιες και για μενα μια τζουρα και ρεψου ετσι για την ημερα ....
Μετά συγχωρήσεως αλλά οι κανόνες ευπρεπούς συμπεριφοράς επιβάλλουν το ρέψιμο να συνοδεύεται και απο μια μακρόσυρτη πορδή που θα αλλάζει ηχητικό τόνο κάθε 5 δευτερόλεπτα.

Ευχαριστώ

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ναι φίλε μου. Αλλά η "οψη σαν αρκούδα", "κοντή" και "δόντια σε πλήρη σύμπτυξη" δεν έχουν να κάνουν με αισθητική. Έτσι γεννήθηκαν, έτσι κυκλοφορούν.
Sorry για την ετεροχρονισμενη απαντηση, αλλα εχω προβλημα με το Internet. Για να κλεισουμε εδω, επειδη φευγω κι επειδη με κουραζει να εξηγω τα αυτονοητα, η αποψη μου ειναι, οτι κανεις μοναχα δε γεννιεται. Στην πορεια γινεται, ακομα κι εμφανισιακα. Για την πρωτη εχεις δικιο. Μονο αρκουδα μπορει να την γεννησε. Εκτος αν για σενα ολοι γεννιουνται με περισσια κιλων. Για τη δευτερη παραβλεπεις τη βρωμια κι εστιαζεις στα αλλα δυο. Επαναλαμβανω, οτι μιλαω για αισθητικη. Και κλεινοντας, να σου πω οτι ενας απο τους αγαπημενους μου τραγουδοποιους ο Ζακ Μπρελ ειχε κατι δοντια χειροτερα απο της κοπελας, ηταν ομως ενας απολυτος αρχοντας του στυλ και της αισθητικης.

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μετά συγχωρήσεως αλλά οι κανόνες ευπρεπούς συμπεριφοράς επιβάλλουν το ρέψιμο να συνοδεύεται και απο μια μακρόσυρτη πορδή που θα αλλάζει ηχητικό τόνο κάθε 5 δευτερόλεπτα.

Ευχαριστώ

Φιλε δωσμου τωρα το τηλεφωνο σου να κανουμε παρεα εκτος κι αν εισαι Κρητη οποτε θα σου στελνω τους (π)ορδικους μου χαιρετισμους .....

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ηράκλειο Κρήτης μένω αδερφέ.

ερε φιλε με χαλας τωρα / να εισαι καλα και οποτε κλανεις να με θυμασαι / θα ειναι μεγαλη τιμη για μενα ..... / να σου εμπιστευθω οτι τα ρεψιματα και οι κλανιες ειναι τα φορτε μου ....

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
συναδελφε αυτο ελειπε η πατσαβουρα να εχει και απαιτησεις να τη παμε σε ακριβο ρεστοραν των Βορειων Προαστιων / το πολυ πολυ να την παει κανεις στο σουβλατζιδικο της γειτονιας να φαει κανενα πιτα γυρο απολα / αϊ στο διαολο με τις χοντρες ...

Υπουργέ μου, διαφωνώ. Οι (παράλογες) απαιτήσεις δεν εξαρτώνται από την εξωτερική εμφάνιση. Έχουν άλλα βαθύτερα αίτια.
Όσο για το ποιές θα προτιμήσει ο διάολος μην ανυσηχείς, ξέρει καλά τη δουλειά του.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μιλαμε εχω συγκλονιστει από το θρεντ. Υπουργε εχεις καμια συγγενεια με το Σεφερλη;

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Λογω ημερας βαζω αβαταρ .....

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ μου, διαφωνώ. Οι (παράλογες) απαιτήσεις δεν εξαρτώνται από την εξωτερική εμφάνιση. Έχουν άλλα βαθύτερα αίτια.
Όσο για το ποιές θα προτιμήσει ο διάολος μην ανυσηχείς, ξέρει καλά τη δουλειά του.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μιλαμε εχω συγκλονιστει από το θρεντ. Υπουργε εχεις καμια συγγενεια με το Σεφερλη;

καπου σε θυμαμαι εσενα / μηπως ειχαμε κανει ερωτα στην παραλια σου / καλο εεεεεεεεεεε

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Sorry για την ετεροχρονισμενη απαντηση, αλλα εχω προβλημα με το Internet. Για να κλεισουμε εδω, επειδη φευγω κι επειδη με κουραζει να εξηγω τα αυτονοητα, η αποψη μου ειναι, οτι κανεις μοναχα δε γεννιεται. Στην πορεια γινεται, ακομα κι εμφανισιακα. Για την πρωτη εχεις δικιο. Μονο αρκουδα μπορει να την γεννησε. Εκτος αν για σενα ολοι γεννιουνται με περισσια κιλων. Για τη δευτερη παραβλεπεις τη βρωμια κι εστιαζεις στα αλλα δυο. Επαναλαμβανω, οτι μιλαω για αισθητικη. Και κλεινοντας, να σου πω οτι ενας απο τους αγαπημενους μου τραγουδοποιους ο Ζακ Μπρελ ειχε κατι δοντια χειροτερα απο της κοπελας, ηταν ομως ενας απολυτος αρχοντας του στυλ και της αισθητικης.

Όχι φίλε μου δεν χρειάζεται να εξηγήσεις κάτι. Κουβέντα κάνουμε. Απλώς θεωρώ οτι αυτά που κάποιος άλλαξε προς το χειρότερο (σε θέμα αισθητικής πάντα) μπορούν να γυρίσουν και προς το καλύτερο. Άλλα είναι τα σημαντικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom