Νέα

Valentine's Day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Στην (αιωνίως) πολεμική ατμόσφαιρα να προσθέσω και εγώ την κωλοτρυπίδά μου(σύμφωνα με το μοτό του μεγάλου Επιθεωρητή Κάλαχαν)

Με ενόχλησε αυτή η αξελερέ θεώρηση που μας στέλνει όλους τσουβαλιασμένους στον τσιμεντένιο τοίχο, οπότε γινόμαστε αλοιφή ΟΛΟΙ.

Σε έναν αχταρμά μίσους, θλίψης και απαξίωσης μπλέχτηκαν οι Βαλεντίνοι, αυτοί που πληρώνουν για σεξ, τα στριπτιτζάδικα, μοναξιές, πίκρες, οι γυναίκες, οι πουτάνες, οι γυναίκες πουτάνες, οι πουτάνες γυναίκες, οι μαλάκες άντρες, ο Einstein κλπ.

Eγώ να γράψω αυτό: Μπορεί να υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν πληρωμένο σεξ και να μην είναι γουρούνια, περήφανοι, τρόποι ζωής, παράσημα κλπ. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που πάνε στα στριπ και δεν πάνε για φραπέ, εσπρέσσο κλπ. Μπορεί να μην είναι αναίσθητοι, μπορεί να έχουν πληγωθεί, μπορεί να είναι μόνοι, μπορεί να τραβάνε ζόρια γενικώς, να έχουν χάσει τη μπάλα, μπορεί να μην έχουν επιλογή προφανή, μπορεί να έχουν θλίψη, να αγαπήσουνε, να μισήσουνε, να στενοχωριούνται, να βασανίζονται.
Μπορεί και το εντελώς αντίθετο.
Πως μπορείς να το ξέρεις, όταν το μόνο που βλέπεις είναι λέξεις ατάκτως εριμμένες. Πως μπορείς και τους τσουβαλιάζεις όλους τόσο άδικα (αγαθά σκεπτόμενος πάντα, νοσηρά σκεπτόμενος καταλαβαίνω). Πως να μην ενοχληθεί κάποιος που ξέρει ότι είναι καλός άνθρωπος(υπόθεση εργασίας), έχει να σκεφτεί όσα του τρώνε τα σωθικά και ξάφνου διαβάζει και κάτι επιπροσθέτως που τον κάνει σκουπίδι? Δεν ξέρω. Τόσο μίσος? Τέτοιος αλληλοσπαραγμός?
ΥΓ.: Αν όντως τα σκουπίδια ήταν σκουπίδια, θα υπήρχε τέτοια αντίδραση? Τέτοια αντίδραση παρατηρείται μόνον όταν πατάται ο κάλος. Και ο κάλος καλό είναι να μένει στην ησυχίά του, είναι ανέντιμο να σου πατάν τον κάλο.

Μην γίνει και αυτό το ποστ, τόπος αντιπαράθεσης. Σκέψεις δικιές μου και μόνον είναι αυτές.

Επισκέπτης
Στην (αιωνίως) πολεμική ατμόσφαιρα να προσθέσω και εγώ την κωλοτρυπίδά μου(σύμφωνα με το μοτό του μεγάλου Επιθεωρητή Κάλαχαν)

Με ενόχλησε αυτή η αξελερέ θεώρηση που μας στέλνει όλους τσουβαλιασμένους στον τσιμεντένιο τοίχο, οπότε γινόμαστε αλοιφή ΟΛΟΙ.

Σε έναν αχταρμά μίσους, θλίψης και απαξίωσης μπλέχτηκαν οι Βαλεντίνοι, αυτοί που πληρώνουν για σεξ, τα στριπτιτζάδικα, μοναξιές, πίκρες, οι γυναίκες, οι πουτάνες, οι γυναίκες πουτάνες, οι πουτάνες γυναίκες, οι μαλάκες άντρες, ο Einstein κλπ.

Eγώ να γράψω αυτό: Μπορεί να υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν πληρωμένο σεξ και να μην είναι γουρούνια, περήφανοι, τρόποι ζωής, παράσημα κλπ. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που πάνε στα στριπ και δεν πάνε για φραπέ, εσπρέσσο κλπ. Μπορεί να μην είναι αναίσθητοι, μπορεί να έχουν πληγωθεί, μπορεί να είναι μόνοι, μπορεί να τραβάνε ζόρια γενικώς, να έχουν χάσει τη μπάλα, μπορεί να μην έχουν επιλογή προφανή, μπορεί να έχουν θλίψη, να αγαπήσουνε, να μισήσουνε, να στενοχωριούνται, να βασανίζονται.
Μπορεί και το εντελώς αντίθετο.
Πως μπορείς να το ξέρεις, όταν το μόνο που βλέπεις είναι λέξεις ατάκτως εριμμένες. Πως μπορείς και τους τσουβαλιάζεις όλους τόσο άδικα (αγαθά σκεπτόμενος πάντα, νοσηρά σκεπτόμενος καταλαβαίνω). Πως να μην ενοχληθεί κάποιος που ξέρει ότι είναι καλός άνθρωπος(υπόθεση εργασίας), έχει να σκεφτεί όσα του τρώνε τα σωθικά και ξάφνου διαβάζει και κάτι επιπροσθέτως που τον κάνει σκουπίδι? Δεν ξέρω. Τόσο μίσος? Τέτοιος αλληλοσπαραγμός?
ΥΓ.: Αν όντως τα σκουπίδια ήταν σκουπίδια, θα υπήρχε τέτοια αντίδραση? Τέτοια αντίδραση παρατηρείται μόνον όταν πατάται ο κάλος. Και ο κάλος καλό είναι να μένει στην ησυχίά του, είναι ανέντιμο να σου πατάν τον κάλο.

στα τεραστια αρχιδια σου ολοι κ οι αποψεις τους.εσυ μεινε αταραχος κ απαθης,τοτε τους τη σπας περισσοτερο.

αντε,χρονια πολλα κ εις αλλα με υγεια.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Και εμεις που θελουμε να χωρισουμε και ψαχνουμε αφορμη ,χωρις ομως να φανουμε υπαιτιοι,σημερα σα μαλακες θα τα σκασουμε χοντρα,αντι να τα φαμε με κανα πουτο.....

Επισκέπτης
Και εμεις που θελουμε να χωρισουμε και ψαχνουμε αφορμη ,χωρις ομως να φανουμε υπαιτιοι,σημερα σα μαλακες θα τα σκασουμε χοντρα,αντι να τα φαμε με κανα πουτο.....
σωπα ρε..παρτης ενα κασκολ του ΘΡΥΛΟΥ & ολα μια χαρα θα ειναι..

Επισκέπτης
πες της οτι πεθαινεις κ οτι θελεις να ζησεις τις τελευταιες σου στιγμες μονος,σαν καλλιτεχνης που εισαι.δεν θα ξερει τι να πιστεψει,οτι εισαι τρελος ή οτι εισαι αρρωστος κ πεθαινεις.
μακρια κ αλαργα θα πει κ θα παει γι'αλλα.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

*αμα δεν το πιστεψει,καλεις τον παπαγιωργη κ σου τελει εναν επικηδειδιο μουφα κ εισαι τρελα λεμε.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Μια μερα ειναι θα περασει ......Τελικα μονο ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ...πηδαει !!!!!!!!...και κουνιεται κοσμος !!!!!!!!!

Αξιος....Αξιος 

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
οταν εισαι και στο καταλληλο μερος  :rockon: :rockon: :rockon:

Τι να σχολιασεις τωρα για μια αληθινη χωρα του ερωτα...
Μερικοι ανθρωποι ειναι πολυ τυχεροι που εχουν την δυνατοτητα και την επισκεπτονται...

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Ελα ρε σκατιαρη και εσυ / μην σε πιανει το παραπονο / ακου τι θα κανεις : κατσε με την καλη σου μεχρι τις 4:00 και κατα τις 4:30 σκας μυτη στα κοριτσια / τι πιο απλο / με ενα σμπαρο δυο τρυγονια ....

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Kαλυτερη αφορμη απο το να μην την πας πουθενα και να μην ξοδεψεις τιποτα υπαρχει?...Προσεχε φιλε μου εδω μυριζομαι καψουρα! :rolleyes:Εχω κι εγω ενα ξαδερφο που τα χε χρονια με μια και ελεγε συνεχως να την κανει με ελαφρα απο τη σχεση,οτι ψαχνει να βρει αφορμη για να χωρισουν οπως κι εσυ,κτλ....και προχθες ημουν καλεσμενος στους αρραβωνες τους! :PΟποτε προσοχη...γιατι οι γυναικες ειναι πονηρες...οπου δεν θες να κοιμηθεις εκει θα ξημερωσεις λεει ο σοφος λαος...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Kαλυτερη αφορμη απο το να μην την πας πουθενα και να μην ξοδεψεις τιποτα υπαρχει?...Προσεχε φιλε μου εδω μυριζομαι καψουρα! :rolleyes:Εχω κι εγω ενα ξαδερφο που τα χε χρονια με μια και ελεγε συνεχως να την κανει με ελαφρα απο τη σχεση,οτι ψαχνει να βρει αφορμη για να χωρισουν οπως κι εσυ,κτλ....και προχθες ημουν καλεσμενος στους αρραβωνες τους! :PΟποτε προσοχη...γιατι οι γυναικες ειναι πονηρες...οπου δεν θες να κοιμηθεις εκει θα ξημερωσεις λεει ο σοφος λαος...

Εγω λεω πως ο φιλος σου ειναι μαλλον τραβατε με και ας κλαιω :headbang:
Μα ειναι δυνατον να θες να χωρισεις και ξαφνικα απο το πουθενα να βρισκεσαι αρραβωνιασμενος? :headbang:
Αυτα δεν γινονται :rolleyes:

Σας ειπα χρονια πολλα????
Χρονια πολλα λοιπον σε οσους γιορταζουν σημερα :grin:

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
[move][size=50pt]ΚΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΡΟΥΣΙΑ[/size][/move]

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εγω λεω πως ο φιλος σου ειναι μαλλον τραβατε με και ας κλαιω :headbang:
Μα ειναι δυνατον να θες να χωρισεις και ξαφνικα απο το πουθενα να βρισκεσαι αρραβωνιασμενος? :headbang:
Αυτα δεν γινονται :rolleyes:

Σας ειπα χρονια πολλα????
Χρονια πολλα λοιπον σε οσους γιορταζουν σημερα :grin:
..κοιταξε λιγο γυρω σου nefelaki ολο ζευγαρια που ο καθε συντροφος κλαιγεται για τον αλλο..ολο και κατι του βρωμαει ολο κατι του μυριζει...και ειδικα οι γυναικες...επισηςνα ξερεις το οτι παντρευονται καποιοι δε σημαινει τιποτα...ριξε μια ματια που εχουν παει τα διαζυγια... :P

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
που σε χανω που σε βρισκω παλι στο σαιτ εισαι μωρη ερωτοχτυπημενη υπουργινα γαμω τον κωλο σου γαμω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom