Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τραμουντάνα υπάρχουν αρκετοί που ισχυρίζονται ότι στο ΚΙΝΟ για παράδειγμα, το ποσό των επιστρεφομένων είναι περίπου το ίδιο. Τέσπα για να απαντήσω και στον dimis τούτο μήνα δεν πήγα καλά, είχα μια χασούρα, αν και δεν έπαιξα πολλά, καθόσον όλο ράβε ξήλωνε, έσβηνα τα δεδομένα, ξανά από την αρχή....
Κι αν μη τι άλλων, τώρα με τον προγραμματισμό, θα φάω περισσότερο κόλλημα γιατί δε θέλω να ξαναρίξω ΚΙΝΟ χωρίς έστω να έχω φτιάξει μια πρώτη έκδοση για να τη δοκιμάσω στην πράξη.

Μια γνώμη σχετικά με το θέμα του "προγράμματος" που θα σου βγάζει αριθμούς: Αν ο ΟΠΑΠ χρησιμοποιεί δίκαιη και ανεξάρτητη κατανομή για την παραγωγή των αριθμών και είναι πραγματικά τυχαίοι, το να φτιάξεις τέτοιο πρόγραμμα δεν έχει καμία σημασία και δε θα σε βοηθήσει πουθενά. Οι πιθανότητες να παίζεις τους αριθμούς που θα σου δίνει το πρόγραμμα θα είναι οι ακριβώς οι ίδιες με το να παίζεις σε όλες τις κληρώσεις τους ίδιους αριθμούς. Αν τώρα δεν είναι ακριβώς τυχαίοι οι αριθμοί, τότε ίσως έχει κάποιο νόημα.

Σχετικά με αυτό το θέμα, είχα κάνει μια ανάλυση σε ένα άλλο, αντίστοιχο thread (τζόκερ με όρους) την οποία παραθέτω και εδώ:

Μερικές σημειώσεις επί του θέματος και από μένα μιας και το έχω σκεφτεί αρκετές φορές:

Πράγματι δεν υπάρχει αλγόριθμος παραγωγής τυχαίων αριθμών όταν χρησιμοποιείται μόνο ο υπολογιστής, χωρίς εξωτερικά ερεθίσματα. Δηλαδή όλοι αυτοί οι αριθμοί παίρνουν μια είσοδο (το σπόρο - seed) και με βάση αυτόν δημιουργούν μια ακολουθία ψευδοτυχαίων όπως λέγονται αριθμών. Αν δώσεις τον ίδιο αριθμό, η ακολουθία των αριθμών θα είναι πάντα η ίδια, δηλαδή μετά το 10 θα εμφανίζεται κάθε φορά το 21 (πχ).

Πώς θα μπορούσαμε τώρα να είχαμε πραγματικά τυχαίους αριθμούς; Με τη βοήθεια εξωτερικών ερεθισμάτων όπως το εξήγησε προηγουμένως και ένας άλλος φίλος. Συγκεκριμένα, μια πρακτική που χρησιμοποιούσαμε παλιότερα όταν γράφαμε C στο πανεπιστήμιο ήτανε να βάζαμε ως σπόρο την τρέχουσα ώρα. Αυτή κάθε φορά αλλάζει οπότε κάθε φορά ο αλγόριθμος θα βγάζει άλλα αποτελέσματα. Βέβαια αν κάποιος ξέρει την ώρα τι γίνεται ; Εδώ μπορούν να μπουν κάποια πραγματικά τυχαία πράγματα όπως: Το πόσα εκατοστά έχει κινηθεί το ποντίκι την τελευταία ώρα ή το πόσα πλήκτρα έχουν πατηθεί. Επειδή όμως προφανώς και αυτά μπορεί να είναι ελεγχόμενα, μπορώ να σκεφτώ μερικά ακόμα εξωτερικά ερεθίσματα τα οποία είναι με ελεγχόμενα πχ: Οι μεταβολές τάσης του δικτύου της ΔΕΗ (είναι γνωστό ότι δεν έρχονται ποτέ ακριβώς 220 V αλλά έχουν μια διακύμανση - αν βάλεις ένα βολτόμετρο μπορείς να το μετρήσεις) ή η ακριβής θερμοκρασία περιβάλλοντος (με ένα καλό θερμόμετρο) ή η υγρασία κλπ. Όλα αυτά μπορούν να μετρώνται με αισθητήρες ακριβείας των οποίων η έξοδος θα συνδέεται με τον υπολογιστή που τρέχει τους τυχαίους αλγόριθμους. Δε χρειάζεται αυτοί οι αριθμοί να χρησιμοποιούνται ως seed, αρκεί να αθροίζονται ή να αφαιρούνται σε κάποιο βήμα του αλγορίθμου: έχουμε τυχαιότητα.

Προφανώς η τυχαιότητα δεν είναι πραγματική διότι αν κάποιος ξέρει αυτούς τους αριθμούς *ακριβώς* καθώς και τον αλγόριθμο θα μπορούσε να υπολογίσει τα τυχαία νούμερα, όμως το να ξέρει πόση τάση θα δώσει το δίκτυο της ΔΕΗ σε κάποια χρονική στιγμή ή την ακριβή θερμοκρασία στο δωμάτιο του υπολογιστή είναι αδύνατο ως εκ τούτου δεν υπάρχει τρόπος να υπολογιστούν.

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί, οκ αν όμως ξέρει περίπου πόση είναι η τάση ; Μήπως τότε παίζει πχ κάποιους συγκεκριμένους αριθμούς αυξάνοντας τις πιθανότητες του; Κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό διότι ακόμα και πολύ μικρές αλλαγές σε αυτούς τους αριθμούς / ερεθίσματα θα φέρουν τρομερές αλλαγές στην έξοδο του αλγορίθμου και ως εκ τούτου οι πιθανότητες για κάθε αριθμό θα είναι ακριβώς οι ίδιες.

Τέλος θέλω να σημειώσω ότι στη φύση δεν υπάρχει πραγματική τυχαιότητα (εκτός από τη γάτα του σρέντιγκερ που κανείς δε ξέρει αν είναι ζωντανή ή ψόφια πριν ανοίξουμε το κουτί της) διότι πχ στο ζάρι, αν κάποιος ξέρει όλες τις παραμέτρους (τριβή στις επιφάνειες, δύναμη που το ρίχνουμε, βαρύτητα, υλικό του ζαριού και του εδάφους κλπ κλπ) μπορεί με φυσική να βρει ακριβώς ποιο νούμερο θα έρθει. Άρα και αυτά είναι ψευδοτυχαία.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αν ομως αργησει  να ρθει το στοιχημα σου τι γινεται ?
ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙς ΠΡΟς ΤΑ ΚΑΤΩ το μπετ σου καθε φορα
δεν σε βοηθα να κερδισεις,,σε βοηθα να μην χασεις τα λεφτα σου σε λοστ σεζιονς σε λονγκ πιριοντ,,μπες κ διαβασε μην τα θες στο πιατο ολα,,, ;)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙς ΠΡΟς ΤΑ ΚΑΤΩ το μπετ σου καθε φορα
δεν σε βοηθα να κερδισεις,,σε βοηθα να μην χασεις τα λεφτα σου σε λοστ σεζιονς σε λονγκ πιριοντ,,μπες κ διαβασε μην τα θες στο πιατο ολα,,, ;)
ποιος σου ειπε οτι τα θελω ετοιμα ? χρονια τωρα ασχολουμαι με τζογο τα ξερω κ δεν χρειαζεται να τα ξαναδιαβασω εκτος αν ειανι κατι το εξαιρετικο
το ερωτημα ηταν για να δειξω οτι με τη διαχειρηση δεν κερδιζεις κατι το ιδιαιτερο
εστω  θα παρω ως βαση αυτο που σωστα γραφεις οτι  βοηθα να μη χασεις τα λεφτα σου
ειναι μια βοηθεια κ αυτη αλλα οχι σουπερ

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ποιος σου ειπε οτι τα θελω ετοιμα ? χρονια τωρα ασχολουμαι με τζογο
το ερωτημα ηταν για να δειξω οτι με τη διαχειρηση δεν κερδιζεις κατι το ιδιαιτερο
εστω  θα παρω ως βαση αυτο που σωστα γραφεις οτι  βοηθα να μη χασεις τα λεφτα σου
ειναι μια βοηθεια κ αυτη αλλα οχι σουπερ
βαριεμαι να γραφω σεντονια αλλα θα γραψω 2 κουβεντες
το ενα ειναι ναχεις καποιο σωστο συστημα,καποιο τροπο και αιτια καθε φορα ου πονταρεις
το δυο ,ειναι ποσα πονταρεις την φορα
το ενα με το δυο,ΔΕΝ ειναι ασχετα,ουτε τα μπετ ειναι στην τυχη
πχ παιζεις λαιβ καποιο ποδοσφαιρο κ ειναι καποια ομαδα που πιεζει κι εχει δεκα ευκαιριεςκ δυο δοκαρια ενω οι αλλοι δεν περναν την σεντρα
με το ιδιο κεφαλαιο σαν καβα,θα βαλεις πιο πολλα χρηματα στο να σκοραρει αυτη η ομαδα,η να μπει ενα ακομα γκολ
απ οτι σ ενα κλειστο παιχνιδι που η μπαλλα παιζεται στην μεση,,πχ 20ε αντι για 10
αν γινει κι αποβολη της αμυνομενης θα βαλεις 25,,μπορει κ να μην γινει τιποτα φυσικα κ να ληξει ο αγωνας
ομως θαχεις παιξει σωστα
το να παιζεις με σταθερο πονταρισμα ανεξαρτητα απο τις συνθηκες ειναι λαθος
αυξανουν οι πιθανοτητες να κερδισεις αυξανεις το μπετ,,μειωνοντε?πχ μια καταιγιδα κ κολααει κατω η μπαλλα,μειωνετε κ το ποσο του μπετ
επισης ενα τροπο παιχνιδιου κ πονταρισματος πρεπει να τον επαναλαβεις 100 φορες για να δεις αν οντως αποδιδει-συνηθως ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ,,βεβαια,για το 95% μιλαω-οποτε την καβα σου πρεπει να την υπολογισεις ναχεις να ολοκληρωσεις αυτο τον μικροκυκλο
αν θες να πονταρεις 5-30 ευρω ανα μπετ,πρεπει μινιμ ναχεις καβα 2χιλ,,,κ ισως πιο πολλα
αν εχεις πχ 300ε παιξε με 1-5ε ,,με πιο πολλα  αν πονταρεις,με τοσο μικρη καβα  δεν μπορεις ν ακολουθησεις καποιο συστημα 
απλα σε 30-40 μπετ θαχεις ξεμεινει απο καυσιμο,, :)

Επισκέπτης
drclaw, αν διαβασες τα προηγουμενα post μου ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ οι μαθηματικοι ή τεσπα αυτοι που δουλευουν στον ΟΠΑΠ. Θαχουν καμποσα πτυχια κι ειδικες γνωσεις.
Αλλα εγω στα μεγαθηρια αυτα, που δεν μπορω να συγκριθω, κυνηγω μικροποσα (οριο 4δες) που δινουν μαξιμουμ εως 50Ε. Καμμια φορα παιζω και 3δες, αραια και που, τα 12.5Ε 3 στα 3 με χαλανε...
Πριν λιγο εριξα 5Ε κι επιασα 2 διπλαρια (2/4) κι ενα τριαρι (3/4), δηλαδη πηρα 3Ε συνολο (αρα 2Ε χασουρα). Ε θα καβαλιεται κι ο τζογος, αν επεφτε το 50ρι θα εβαζα τη Sexy Barby να κατουριεται.
Οσο για τις κατανομες δεν με ενδιαφερει, παντως οι αριθμοι εκλεγονται μεροληπτικα κι οχι δικαια. Ετσι κυνηγω τις ριπες εκει δηλαδη που καποιοι συνδυασμοι εχουν αιχμες, ανοδο πως να το πω απλουστερα.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
drclaw, αν διαβασες τα προηγουμενα post μου ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ οι μαθηματικοι ή τεσπα αυτοι που δουλευουν στον ΟΠΑΠ. Θαχουν καμποσα πτυχια κι ειδικες γνωσεις.
Αλλα εγω στα μεγαθηρια αυτα, που δεν μπορω να συγκριθω, κυνηγω μικροποσα (οριο 4δες) που δινουν μαξιμουμ εως 50Ε. Καμμια φορα παιζω και 3δες, αραια και που, τα 12.5Ε 3 στα 3 με χαλανε...
Πριν λιγο εριξα 5Ε κι επιασα 2 διπλαρια (2/4) κι ενα τριαρι (3/4), δηλαδη πηρα 3Ε συνολο (αρα 2Ε χασουρα). Ε θα καβαλιεται κι ο τζογος, αν επεφτε το 50ρι θα εβαζα τη Sexy Barby να κατουριεται.
Οσο για τις κατανομες δεν με ενδιαφερει, παντως οι αριθμοι εκλεγονται μεροληπτικα κι οχι δικαια. Ετσι κυνηγω τις ριπες εκει δηλαδη που καποιοι συνδυασμοι εχουν αιχμες, ανοδο πως να το πω απλουστερα.

Όπως είπα και πριν, αν οι αριθμοί δεν είναι πραγματικά τυχαίοι, έχει νόημα να ψάχνεις συνδυασμούς - patterns κλπ στην εμφάνιση τους. Έστω και λίγο αν αυξάνεις τις πιθανότητες σου είναι πολύ σημαντικό για τον παίκτη.

Επισκέπτης
στην επιλογη των αριθμων στις 473Κ κληρωσεις εως τωρα www.anendotos.gr/kino/kiarithm.asp?lig=4bar]δειτε εδω τις καθυστερημενες 4δες[/url] για παραδειγμα, υπαρχουν και τα αντιστοιχα μενου για 2δες, 3δες και 5δες, οπως και των μοναδων.

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
το ΚΙΝΟ ειναι στημενο-ελεγχομενο παιχνιδι.χωρια που απο την φυση του ειναι πολυ δυσκολο.επισης οι αποδοσεις του ειναι σκετη κλεψια.πχ,7στα 7 σου δινει 2300 ευρω και 6 στα 7 σου δινει 50ευρω.εγω το παιζω απο τοτε που πρωτοβγηκε.εχω πιασει μεχρι 6 στα 6[μια φορα μονο].παντως εχω παρατηρησει οτι δινει χρημα στις τελευταιες κληρωσεις της ημερας οπως και στις τελευταιες μερες του καθε μηνα.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
το ΚΙΝΟ ειναι στημενο-ελεγχομενο παιχνιδι.χωρια που απο την φυση του ειναι πολυ δυσκολο.επισης οι αποδοσεις του ειναι σκετη κλεψια.πχ,7στα 7 σου δινει 2300 ευρω και 6 στα 7 σου δινει 50ευρω.εγω το παιζω απο τοτε που πρωτοβγηκε.εχω πιασει μεχρι 6 στα 6[μια φορα μονο].παντως εχω παρατηρησει οτι δινει χρημα στις τελευταιες κληρωσεις της ημερας οπως και στις τελευταιες μερες του καθε μηνα.
καποτε κ γω ετσι σκεφτομουν οτι το κινο ειναι στημενο 100% αλλα αν το καλοσκεφτεις ο οπαπ δεν χρειαζεται να το στηνει
οπως λες κ συ ειναι εκ φυσεως δυσκολο . προσωπικα πιστευω οτι ο οπαπ μπορει να επεμβαινει σε μερικες λιγες κληρωσεις

Επισκέπτης
επιασε πριν δυο ωρες 275Ε.
Ακολουθει χειρωνακτικα μια δικη του μεθοδο. Τις δικες μου γνωσεις δεν τις εχει, αλλα δε συγκρινονται τα πορτοφολια μας. Εγω θα κλαιω αν χασω 10Ε, ενω αυτος και να χασει 20 σκασιλα του.
Του εγραψα ομως οτι κανω καποιες αλχημειες με το Mathematica, η γνωμη του ειναι οτι χανουν τα μοντελα.

Συνημμένα

• κινο.jpg
    κινο.jpg
    122,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
καλα τωρα περιμενετε λονγκ τερμ κερδη σε παιχνιδι κινο??? :grin: :grin: :grin:
ελεος ρε,,, :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
δεν προσπαθω να πεισω κανεναν, απεναντιας προτρεπω να μην τζογαρουν αν δεν εχουν τη διαθεση να παιζουν με τη φωτια. Ας μην επαναλαμβανομαι.
Οσο για τη φωτογραφια ενω θα μπορουσα να πω οτι ειναι δικη μου ειτε να παω να βουτηξω μια απο καποιο προπατζιδικο, δεν το κανω γιατι αυτοματως θα γινομουν γελοιος ενωπιον μου.
Τα λεμε αργοτερα....

Επισκέπτης
Ο υπολογιστης απουσιαζει, αλλα ο πισινος μου με ετρωγε εντονα και η ωρα δεν περναγε με τιποτα.
Ψαχνοντας στο Διαδικτυο, βρηκα τη C# to go για Αndroid κινητα. Ρε θαχει πλακα να τρεχει κωδικα το σαραβαλακι μου σκεφτομουν....
Τη στηνω (μονο 65ΜΒ μνημης εχει ελευθερα!!!) και γραφω ενα κωδικα (ξοδεψα περιπου 4 ωρες) ωστε να δω τι γινεται....
Απιστευτο, δεν το περιμενα σε λιγοτερο απο 3 δευτερολεπτα το κινητο να βγαλει αποτελεσμα σε κωδικα προχειρογραμμενο!
Τι να μασησει ο καθε υπολογιστης οποιον επεξεργαστη κι αν εχει επανω.....
Ενα μικρο τμημα δινω:

int draws=157;
int[,] numbers=new int[draws+1,5];
int[,] data=new int[draws+1,21];
int v1,v2,v3,v4,occurs;
Random arbitrary=new Random();

numbers[1,1]=1;
numbers[1,2]=2;
numbers[1,3]=3;
numbers[1,4]=4;
numbers[2,1]=5;
numbers[2,2]=6;
numbers[2,3]=7;
numbers[2,4]=8;
occurs=0;
for (int i=1; i<=draws; i++)
 for (int j=1; j<=20; j++)
    data[i,j]=arbitrary.Next(j,81);

{
   Console.Write(data[i,j]+" ");
  Console.WriteLine();
}

{
 v1=numbers[i,1];
 v2=numbers[i,2];
 v3=numbers[i,3];
 v4=numbers[i,4];

{
       if (occurs < 4)
       {
           if (v1==data[i,j])
             occurs++;
            else if (v2==data[i,j])
              occurs++;
             else if (v3==data[i,j])
              occurs++;
             else if (v4==data[i,j])
              occurs++;
          }
          else
          {
             Console.WriteLine("Four numbers founded on "+i+" draw");
             occurs=0;
             break;
           }
    }
}

Καποιοι αριθμοι ενδεχεται να επανεμφανιζονται στην ιδια κληρωση, αλλα δε με νοιαζει σε τουτο σταδιο οπου ηθελα  να ικανοποιησω την περιεργεια μου.

Επισκέπτης
Το πρόγραμμα άρχισε να παίρνει το δρόμο του. Η δυνατότητα των υπολογιστών δεν πρέπει να μένει αναξιοποίητη.
Φυσικά το ΚΙΝΟ πρόγραμμα υπολογιστή είναι γιαυτό αν θες να έχεις ελπίδες να το "νικάς" ενίοτε θα πρέπει κι εσύ να επισπεύσεις επίσης την τεχνολογία.
Διάλεξα μια ημερομηνία => την 1η Νοεμβρίου 2014. Για να δούμε τι στον κόρακα περίεργα αποτελέσματα βγαίνουν πίσω από τους κρυφούς υπολογισμούς.
Διαλέγω τον συνδυασμό 4-27 μια δυάδα δηλαδή. Αυτή κωδικοποιείται ως 427 στο πρόγραμμα.
Για επαλήθευση μπήκα στον Ανένδοτο. 7 φορές εμφανίστηκε εκείνη την ημέρα. Το ίδιο δείχνει και το πρόγραμμα.
Ποια είναι η ουσία??
Εντάξει στατιστικά σου παρέχονται και σου δείχνει ο Ανένδοτος ποιες δυάδες εκείνη την ημέρα πάνε μπροστά. Τις πρώτες 100 δείχνει. Αμ υπάρχουν και κάμποσες άλλες (με λιγότερες εμφανίσεις) που θα δώσουν εκείνη την ημέρα 2/2. Το αυτό συμβαίνει και με τις 4δες, τα 3ρια, τα @@ρια και τα κριάρια πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ LOL....

:rockon: :humpleg: :zfuck:

Συνημμένα

• Word.jpg
    Word.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Program.jpg
    Program.jpg
    99 KB · Εμφανίσεις: 34

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
αρα, κινο μακρια

Επισκέπτης
Mου σκότισε τα @@ρια για να τη φτιάξω, όλο σβήσε γράψε...
Το κακό είναι ότι όλοι αυτοί κώδικες έχουν πολλούς βρόγχους κι απανωτούς και γίνεται χαμός, αν υπάρχουν (και λογικό είναι) υπολογιστικά λάθη. Κι άντε να τα τρέξεις με το χέρι να βρεις το λάθος, ντιμπάγκερ και πίπες πώς να τον τρέξεις σε βρόγχους που κάνουν 1Μ κύκλους και βάλε......
Έχει ένα μικρό αρχείο κειμένου με κάποιες υποτυπώδεις οδηγίες τα υπόλοιπα εδώ. Βέβαια πιλοτικά το ανέβασα, κι όπως το ξεκαθαρίζω και στις οδηγίες ουδέποτε θα μοιράσω την πλήρη έκδοση

Ο φίλος Λιοντάρης  :rockon: θα αναλάβει τη ρουτίνα ώστε να διαβάζει το πρόγραμμα κατευθείαν το αρχείο του ΟΠΑΠ, εντάξει στα 40 πλας, πλας να κάτσω πάλι στα θρανία είναι πίκρα. Από εκεί και πέρα με τη λήψη των επόμενων κερδών θα κεραστεί σε ΑΚΑΠ συν μάσα!
Θα τα λέμε και μέσω κινητών Λιοντάρης :grin: δοκίμασε κι εσύ έτσι για να μπεις στο νόημα τι θέλω.
Σου αφιερώνω ένα τμηματάκι, ρε γαμώτο έχει τρομερές δυνατότητες η C# κι απορούσα κάποτε τι στον ντούντο είναι το LINQ, αμ έλα που είναι εναλλακτική λύση αν δε θες να γιουζ ντικξιόναρι (εδώ γίνεται απαρίθμηση όλων των αριθμών με τις ανάλογες συχνότητες).

Κώδικας:
FileInfo fileInfo=new FileInfo("combinations.txt");
using(StreamWriter writer=fileInfo.CreateText())
{
  for(int i=1; i<=total; i++)
     writer.Write(temp[i].ToString()+"   ");
  writer.Close();
}
Dictionary<int,int> dict=new Dictionary<int,int>();
foreach (var value in temp)
{
  if (dict.ContainsKey(value))
    dict[value]++;
  else
    dict[value]=1;
}
int occurs=int.Parse(combo_occurs.Text);
label1.Text="Τετράδες άνω των "+occurs.ToString()+" επιτυχιών:n";
int plithos=0;
foreach (var pair in dict)
{
  int n1,n2,n3,n4;

if (pair.Value>=occurs)
  {
    n1=pair.Key/1000000;
    n2=(pair.Key/10000);
    n2=(n2/100)%100;
    n3=(pair.Key/100)%100;
    n4=pair.Key%100;
    label1.Text+=n1.ToString()+"~"+n2.ToString()+"~"+n3.ToString()+"~"+n4.ToString()+", ";
    plithos++;
    if (plithos>300)
    {
      MessageBox.Show("Έως και 300 συνδυασμούς εμφανίζει","Δεν σου είναι ήδη αρκετοί??");
        break;
    }
  }
}

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τι κάθεστε και κάνετε ρε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Mου σκότισε τα @@ρια για να τη φτιάξω, όλο σβήσε γράψε...
Το κακό είναι ότι όλοι αυτοί κώδικες έχουν πολλούς βρόγχους κι απανωτούς και γίνεται χαμός, αν υπάρχουν (και λογικό είναι) υπολογιστικά λάθη. Κι άντε να τα τρέξεις με το χέρι να βρεις το λάθος, ντιμπάγκερ και πίπες πώς να τον τρέξεις σε βρόγχους που κάνουν 1Μ κύκλους και βάλε......
Έχει ένα μικρό αρχείο κειμένου με κάποιες υποτυπώδεις οδηγίες τα υπόλοιπα εδώ. Βέβαια πιλοτικά το ανέβασα, κι όπως το ξεκαθαρίζω και στις οδηγίες ουδέποτε θα μοιράσω την πλήρη έκδοση

Ο φίλος Λιοντάρης  :rockon: θα αναλάβει τη ρουτίνα ώστε να διαβάζει το πρόγραμμα κατευθείαν το αρχείο του ΟΠΑΠ, εντάξει στα 40 πλας, πλας να κάτσω πάλι στα θρανία είναι πίκρα. Από εκεί και πέρα με τη λήψη των επόμενων κερδών θα κεραστεί σε ΑΚΑΠ συν μάσα!
Θα τα λέμε και μέσω κινητών Λιοντάρης :grin: δοκίμασε κι εσύ έτσι για να μπεις στο νόημα τι θέλω.
Σου αφιερώνω ένα τμηματάκι, ρε γαμώτο έχει τρομερές δυνατότητες η C# κι απορούσα κάποτε τι στον ντούντο είναι το LINQ, αμ έλα που είναι εναλλακτική λύση αν δε θες να γιουζ ντικξιόναρι (εδώ γίνεται απαρίθμηση όλων των αριθμών με τις ανάλογες συχνότητες).

Κώδικας:
FileInfo fileInfo=new FileInfo("combinations.txt");
using(StreamWriter writer=fileInfo.CreateText())
{
  for(int i=1; i<=total; i++)
     writer.Write(temp[i].ToString()+"   ");
  writer.Close();
}
Dictionary<int,int> dict=new Dictionary<int,int>();
foreach (var value in temp)
{
  if (dict.ContainsKey(value))
    dict[value]++;
  else
    dict[value]=1;
}
int occurs=int.Parse(combo_occurs.Text);
label1.Text="Τετράδες άνω των "+occurs.ToString()+" επιτυχιών:n";
int plithos=0;
foreach (var pair in dict)
{
  int n1,n2,n3,n4;

if (pair.Value>=occurs)
  {
    n1=pair.Key/1000000;
    n2=(pair.Key/10000);
    n2=(n2/100)%100;
    n3=(pair.Key/100)%100;
    n4=pair.Key%100;
    label1.Text+=n1.ToString()+"~"+n2.ToString()+"~"+n3.ToString()+"~"+n4.ToString()+", ";
    plithos++;
    if (plithos>300)
    {
      MessageBox.Show("Έως και 300 συνδυασμούς εμφανίζει","Δεν σου είναι ήδη αρκετοί??");
        break;
    }
  }
}

:rockon:

Στη java έχουμε αντίστοιχα με το dictionary τα map-hashmap

Επισκέπτης
Τελικα σοφοτατη η ρηση του Κελβιν:

Οταν αυτο που σκεφτεσαι, το εκφραζεις με γραμματα κι αριθμους, τοτε ασφαλως κατι ξερεις για αυτο

To KINO το εχω παρατησει τον τελευταιο μηνα γιατι συνεχως βαριεμαι να υλοποιησω καποιες ρουτινες κι ετσι αρχισα το Στοιχημα.
Δωστε βαση ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ:

Χθες Τριτη 17 Μαρτη. Το απογευμα μεταξυ της 17ης ωρας αποφασισα να ριξω 3 ομαδες.
Αλλα ειχα σχεδιασει ομως βλεποντας οτι βγαινει το ποσο 10.88Ε => 1+8+8=17 εφυγα για πρακτορειο.
Εκει ειδα οτι ειχαν αλλαξει λιγο τους συντελεστες κι εβγαινε 10.84 => 1+8+4=13.
Αστραπη και τηλεφωναω τρεις γνωστους αφου το εριξα σε δευτερο προπατζιδικο κι εδινε 12.39Ε να το 3×13=39.
12.39+10.84=23.23€!
Το κερδος ειναι 23.23-2.1-2.4=18.73€ οπου το 73 ειναι το ετος που εμφανιστηκα σε τουτο κοσμο, ε 18 δεν εχει σημερα?
Βεβαια οι γνωστοι μου μαλακιστηκαν και δεν το εριξαν, ε να πανε στο διαολο, αλλη φορα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ δε θα κανω εκτιμησεις, ας παρουν τα @@ μου.....

Οι αγωνες ηταν Γουλβς Σεφιλντ νο γκολ, Ιπσουιτς Μπολτον Ασσος, και Σαμορα Μποκα Τζουνιορς οβερ.

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΑ?
Οχι ειναι σημαδια των αριθμων που προσπαθω να τα ερμηνευσω καταλληλως.
Καπως ετσι θα μουρθει λοξα και θα πιασω το Τζοκερ και ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom