Επισκέπτης
τα ξυστά και τα αρχίδια μας τα δυο. Μια φορά στο Προπατζίδικο πήρα, τι να έλεγα δώσε μου 1Ε που κερδίζει, βαριόμουν κιόλας να ρίξω άλλο ΚΙΝΟ γιατί ήμουν κι εξουθενωμένος...
Θυμάμαι την εποχή του 90 (ωρέ γεράσαμε) όταν βγήκε το Ξυστό, γινόταν ρε παιδιά της κακομοίρας στην Ομόνοια, πέφτανε όλοι να αγοράσουν!
Πάντως θα πρέπει να πουλάει και τώρα κάτι, γιατί γυρνούν οι λαχειοπώλες στους δρόμους, ίσως να μην είναι τα χοντρά έσοδα για το αγαπητό μας κράτος, αλλά κάτι προσφέρει...
Λοιπόν πάμε παρακάτω!
Ο Ντουνταράς είναι διεθνής τύπος!
Που να ξέρει η ανιψούλα από το Βιετνάμ, τι θέατρο, τι ρεμάλι, τι παρτάλι του κερατά είμαι!
Για δείτε πώς μου μιλάει, ευγενικά με σεβασμό και προσπαθεί να με βοηθήσει!
Για να σοβαρευτούμε έχω κάποια άτομα στο Skype για να προπονούμαι στα Αγγλικά (είμαι επιπέδου Μίστερ Αλέξης), για την αρβάλα κι εντάξει οι νεαρές ηλικίες με αποκαλούν θείο, μπα τρομάρα μου
Βγαίνω, τζογάρω, πούρο φουμάρω και ζαμάν φου
should avoid opening δεν είναι?
Ή να έβαζα should not open χωρίς avoid, αλλά είπαμε Mister Alexis
Θυμάμαι την εποχή του 90 (ωρέ γεράσαμε) όταν βγήκε το Ξυστό, γινόταν ρε παιδιά της κακομοίρας στην Ομόνοια, πέφτανε όλοι να αγοράσουν!
Πάντως θα πρέπει να πουλάει και τώρα κάτι, γιατί γυρνούν οι λαχειοπώλες στους δρόμους, ίσως να μην είναι τα χοντρά έσοδα για το αγαπητό μας κράτος, αλλά κάτι προσφέρει...
Λοιπόν πάμε παρακάτω!
Ο Ντουνταράς είναι διεθνής τύπος!
Που να ξέρει η ανιψούλα από το Βιετνάμ, τι θέατρο, τι ρεμάλι, τι παρτάλι του κερατά είμαι!
Για δείτε πώς μου μιλάει, ευγενικά με σεβασμό και προσπαθεί να με βοηθήσει!
Για να σοβαρευτούμε έχω κάποια άτομα στο Skype για να προπονούμαι στα Αγγλικά (είμαι επιπέδου Μίστερ Αλέξης), για την αρβάλα κι εντάξει οι νεαρές ηλικίες με αποκαλούν θείο, μπα τρομάρα μου
Βγαίνω, τζογάρω, πούρο φουμάρω και ζαμάν φου
should avoid opening δεν είναι?
Ή να έβαζα should not open χωρίς avoid, αλλά είπαμε Mister Alexis