karaflokondoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καπως ετσι θα μουρθει λοξα και θα πιασω το Τζοκερ και ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ....
Ενημέρωσε με όταν γίνει !! μην με ξεχάσεις φίλτατε
Καπως ετσι θα μουρθει λοξα και θα πιασω το Τζοκερ και ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ....
περιπου 12.000 μερες να τα βγαλεις με 50αρικοηθελα να ηξερα τι νοημα εχει να παξει τωρα καποιος τζοκερ που εχει τζακ ποτ 6 μυρρια, θα στα δωσουν και να το πιασεις ?
περιπου 12.000 μερες να τα βγαλεις με 50αρικο
Εχω ακουσει μια φημη οτι στο αντιστοιχο παιχνιδι της Αυστραλιας,ενω εγινε η κληρωση,μπηκαν 3 ατομα με οπλα και απαιτησαν να ξαναγινει...να υπενθυμίσω ότι στο βουλγαρικο λοττο το 2009 κληρώθηκαν τα ίδια νούμερα 2 συνεχόμενες φορες εντελώς "ΤΥΧΑΙΑ"
Ρε φιλε αυτα τα νούμερα δεν ήταν και στο LOST ?να υπενθυμίσω ότι στο βουλγαρικο λοττο το 2009 κληρώθηκαν τα ίδια νούμερα 2 συνεχόμενες φορες εντελώς "ΤΥΧΑΙΑ"
Ρε φιλε αυτα τα νούμερα δεν ήταν και στο LOST ?
WTF?!!!
δεν υπαρχει καλο συστημα τυπεΠαιδιά πουλάω - σε καλή τιμή - συστηματάκι για τη σημερινή κλήρωση. Δεκτές πληρωμές και με IBAN.
κ γω εχω ακουσει αναλογες φημες .δεν ξερω ποσο αληθευουν .Στην Ιταλία δεν ήταν που με τηλεκοντρόλ ζέσταιναν τα μπαλάκια με ηλεκτρονικό τροπο και δεν χωρούσαν να περάσουν από τη τρύπα;
Χρόνια στο Τζόκερ, και μόνο μια φορά κέρδισα 25 € προ 12ετίας...
πως κ κερδισες τοσες φορες ?κωλοφαρδια ?Παπαριές.Το τζόκερ είναι πολύ δύσκολο,αλλά αν κερδίσεις τα λεφτά σου τα δίνουν.Προσωπικά έχω πιάσει 5 φορές 4+1.Μάλιστα τη μια φορά ήταν σε τζακποτ με 4εκ ευρώ,και το νούμερο που είχα ήταν -1 από αυτό που βγήκε.Είχα νομίζω το 15 και είχε βγει το 16...Πάντως με το έλεγχο κεφαλαίων περισσότερο κινδυνεύεις αν κερδίσεις να φας ένα κούρεμα υπέρ των τραπεζών.Θα τα πάρεις τα λεφτά αλλά κουρεμένα.