Μην το γενικεύουμε φίλε, θα το πάρει κανένας ζεστά και θα μας κράζει μετά τη χασούρα του. Δεν είναι εύκολος.
Εδώ καλώς το διόρθωσες.+φωνώ.
Τι παιχνίδια παίζεις?
Τύπε, όπως έγραψα πριν, δεν είμαι προγραμματιστής, (ξοφλημένος ηλ/γος μηχ/κός Πατρών είμαι) τώρα πριν
22 έτη όταν πρωτοκάναμε κάτι μαθήματα γλωσσών προγραμματισμού σε UNIX περιβάλλον, ξεκινήσαμε λίγο FORTRAN και μετά ANSI C. C++ γιοκ δεν υπήρχε τότε ως μάθημα, δε διάλεξα τον τότε νεοσύστατο (κι ελλειπή) τομέα των Υπολογιστών της Σχολής. Οι Η/Υ Πατρών ήταν άλλη φάση τέσπα....
Περνώντας τα χρόνια αφού χάζευα στους υπολογιστές σκέφτηκα ότι πρέπει να φτιάχνω τις μαλακίες μου σε Windows περιβάλλοντα κι έτσι οι μόνες επιλογές ήταν η Borland C++ και η C# (άλλη δομημένη γλώσσα δεν ήξερα). Δεν ασχολήθηκα με Visual Basic (αλλά και πάλι στο .ΝΕΤ θα έπαιζα). Java μπήκε κατά το τέλος των σπουδών μου (άργησα κιόλας όλο στο μουνί το μυαλό) οπότε ίσως να είχα περισσότερες επιλογές (σε Solaris Java, Java Extreme Edition).
Τρώει λουκέτο η Borland κι έτσι μεταπήδησα στη C# με όλα τα μείον αλλά και τα συν της. Ας μην το συνεχίσουμε περαιτέρω, βασικά η δουλειά από εδώ και πέρα είναι θέμα Συνδυαστικής Ανάλυσης (διότι το Mathematica κάνει τα Στατιστικά), το δε περιβάλλον θα μπορούσε να φτιαχτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (ξέρω κι εγώ τα κέρατα πώς τα λένε QT, κάτι Eclipse IDE και η έκλειψη του ηλίου)....