Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

Επισκέπτης
Τύπε αν τον ακολουθούσα θα έπρεπε να παίξω 1000 x 3100 = 3 100 000 ευρώ. Αν είχα τόσα λεφτά θα μπορούσα να πάρω 5% το χρόνο ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΡΙΣΚΟ απλώς κάνονας μια προθεσμία σε οποιαδήποτε τράπεζα. Αν πάμε σε επενδύσεις υψηλότερου ρίσκου (χαμηλότερου προφανώς από το να παίζω στοίχημα) θα είχα απόδοση αρκετά παραπάνω από 5%  !!!

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, η σχέση σου με το τζόγο είναι μικρότερη απ τη σχέση της Σαχάρας με το χιόνι...

Θερμή Συμβουλή: ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ!!!!!!!!!!!!

Μη διαβάζετε καν σχετικά θρεντ και άρθρα στο ιντερνετ, η άγνοια σας μπορεί να σας μπλέξει πάρα πολύ άσχημα!!!

Επισκέπτης

Να το πω και σε σένα ως κοινωνική υποχρέωση, σ έναν ευάλωτο συνάνθρωπο:

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, η σχέση σου με το τζόγο είναι μικρότερη απ τη σχέση της Σαχάρας με το χιόνι...

Μη διαβάζετε καν σχετικά θρεντ και άρθρα στο ιντερνετ, η άγνοια σας μπορεί να σας μπλέξει πάρα πολύ άσχημα!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
άλλη προσέγγιση ο σκίουρος και άλλη οι άλλοι...

Επισκέπτης
Ο τζόγος δεν είναι δύσκολο να κερδηθεί
Μην το γενικεύουμε φίλε, θα το πάρει κανένας ζεστά και θα μας κράζει μετά τη χασούρα του. Δεν είναι εύκολος.

Εδώ καλώς το διόρθωσες.

Απλά θέλει χρόνο, κόπο, πολύ μελέτη, υπομονή, καλή γνώση Μαθηματικών και Στατιστικής και καλή διαχείριση κεφαλαίου
+φωνώ.

Προσωπικά έχω πάνω από 15 τρόπους να κερδίσω τον τζόγο, αλλά όλοι θέλουν αρκετό χρόνο, περισσότερο ίσως από ένα οκτάωρο σε δουλειά...
Τι παιχνίδια παίζεις?

Όλα καλά αλλά γιατί C# ρε φίλε; :grin:
Τύπε, όπως έγραψα πριν, δεν είμαι προγραμματιστής, (ξοφλημένος ηλ/γος μηχ/κός Πατρών είμαι) τώρα πριν :rolleyes: 22 έτη όταν πρωτοκάναμε κάτι μαθήματα γλωσσών προγραμματισμού σε UNIX περιβάλλον, ξεκινήσαμε λίγο FORTRAN και μετά ANSI C. C++ γιοκ δεν υπήρχε τότε ως μάθημα, δε διάλεξα τον τότε νεοσύστατο (κι ελλειπή) τομέα των Υπολογιστών της Σχολής. Οι Η/Υ Πατρών ήταν άλλη φάση τέσπα....
Περνώντας τα χρόνια αφού χάζευα στους υπολογιστές σκέφτηκα ότι πρέπει να φτιάχνω τις μαλακίες μου σε Windows περιβάλλοντα κι έτσι οι μόνες επιλογές ήταν η Borland C++ και η C# (άλλη δομημένη γλώσσα δεν ήξερα). Δεν ασχολήθηκα με Visual Basic (αλλά και πάλι στο .ΝΕΤ θα έπαιζα). Java μπήκε κατά το τέλος των σπουδών μου (άργησα κιόλας όλο στο μουνί το μυαλό) οπότε ίσως να είχα περισσότερες επιλογές (σε Solaris Java, Java Extreme Edition).
Τρώει λουκέτο η Borland κι έτσι μεταπήδησα στη C# με όλα τα μείον αλλά και τα συν της. Ας μην το συνεχίσουμε περαιτέρω, βασικά η δουλειά από εδώ και πέρα είναι θέμα Συνδυαστικής Ανάλυσης (διότι το Mathematica κάνει τα Στατιστικά), το δε περιβάλλον θα μπορούσε να φτιαχτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (ξέρω κι εγώ τα κέρατα πώς τα λένε QT, κάτι Eclipse IDE και η έκλειψη του ηλίου)....

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Η γνώμη μου:
Ο ηλεκτρονικός τζόγος τύπου Τζόκερ κλπ πιθανολογώ ειναι πολύ μεγάλη απάτη. Εντός λεπτών με μαθηματικό επεξεργαστή γνωρίζουν την 5άδα ή 6αδα που δεν εχει καλυφθεί, εξού και τα επαναλαμβανόμενα jack pot. Ειδικά σε εορταστικές περιόδους

Απλά την τελευταία φορά με τα 17 εκατομμύρια ο Λαμογιος Μελισσανίδης το παράκανε

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Το να είσαι μπουρδελιάρης, είναι τίμιο και ηθικό. Ο τζόγος όμως, είναι πράγμα του διαβόλου. Χάλασε ζωές, έκλεισε σπίτια, αυτοκτόνησε ανθρώπους, έβαλε οικογενειάρχες να πουλήσουν γυναίκες και παιδιά στην κυριολεξία όμως. Μακρυά. Χώρια που τα περισσότερα καζίνο, ανήκουν σε εβραίους επιχειρηματίες. Κάψτε τους ξανά!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μην το γενικεύουμε φίλε, θα το πάρει κανένας ζεστά και θα μας κράζει μετά τη χασούρα του. Δεν είναι εύκολος.

Εδώ καλώς το διόρθωσες.+φωνώ.
Τι παιχνίδια παίζεις?

Τύπε, όπως έγραψα πριν, δεν είμαι προγραμματιστής, (ξοφλημένος ηλ/γος μηχ/κός Πατρών είμαι) τώρα πριν :rolleyes: 22 έτη όταν πρωτοκάναμε κάτι μαθήματα γλωσσών προγραμματισμού σε UNIX περιβάλλον, ξεκινήσαμε λίγο FORTRAN και μετά ANSI C. C++ γιοκ δεν υπήρχε τότε ως μάθημα, δε διάλεξα τον τότε νεοσύστατο (κι ελλειπή) τομέα των Υπολογιστών της Σχολής. Οι Η/Υ Πατρών ήταν άλλη φάση τέσπα....
Περνώντας τα χρόνια αφού χάζευα στους υπολογιστές σκέφτηκα ότι πρέπει να φτιάχνω τις μαλακίες μου σε Windows περιβάλλοντα κι έτσι οι μόνες επιλογές ήταν η Borland C++ και η C# (άλλη δομημένη γλώσσα δεν ήξερα). Δεν ασχολήθηκα με Visual Basic (αλλά και πάλι στο .ΝΕΤ θα έπαιζα). Java μπήκε κατά το τέλος των σπουδών μου (άργησα κιόλας όλο στο μουνί το μυαλό) οπότε ίσως να είχα περισσότερες επιλογές (σε Solaris Java, Java Extreme Edition).
Τρώει λουκέτο η Borland κι έτσι μεταπήδησα στη C# με όλα τα μείον αλλά και τα συν της. Ας μην το συνεχίσουμε περαιτέρω, βασικά η δουλειά από εδώ και πέρα είναι θέμα Συνδυαστικής Ανάλυσης (διότι το Mathematica κάνει τα Στατιστικά), το δε περιβάλλον θα μπορούσε να φτιαχτεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (ξέρω κι εγώ τα κέρατα πώς τα λένε QT, κάτι Eclipse IDE και η έκλειψη του ηλίου)....

Ναι μωρε πλακα σου κανω. Δεν ειναι δομημενη γλωσσα η C#

Επισκέπτης
Η γνώμη μου:
Ο ηλεκτρονικός τζόγος τύπου Τζόκερ κλπ πιθανολογώ ειναι πολύ μεγάλη απάτη. Εντός λεπτών με μαθηματικό επεξεργαστή γνωρίζουν την 5άδα ή 6αδα που δεν εχει καλυφθεί, εξού και τα επαναλαμβανόμενα jack pot.
Μα γιαυτό παίζω τετράδες και δε νομίζω να ασχοληθώ με παραπάνω. Η διαδικασία αυτοματοποίησης στοχεύει να με απαλλάξει από τη διαδικασία επιλογής των συνδυασμών. Έχω γράψει και σε προηγούμενες σελίδες: να πέφτει το 50αρι. Τα 225 των πεντάδων είτε τα 800 των εξάδων σας τα χαρίζω (οι τιμές χωρίς ΦΠΑ).

Πράγματι, σε μια δίκαιη κατανομή χωρίς μνήμη η πιθανότητα είναι κάθε φορά η ίδια, άσχετα από το πόσες συνεχόμενες φορές έχει έρθει κάποιος αριθμός.
Επίσης, οι πιθανότητες να έρθει 3 φορές συνέχεια το 1 είναι ακριβώς οι ίδιες με το να έρθει πρώτα το 1, μετά το 3 και μετά το 6.
Αυτά όμως ισχύουν μόνο για δίκαιες κατανομές χωρίς μνήμη. Πώς είσαι σίγουρος ότι ο ΟΠΑΠ χρησιμοποιεί τέτοιες κατανομές για να βγάζει τα νούμερα του ΚΙΝΟ ;
Καλά αυτό είναι άγνωστο (αν και πολλά έχουν γραφτεί είτε ειπωθεί σε διάφορες συζητήσεις σε άλλα forums) τέσπα το σίγουρο είναι ότι δεν είναι δίκαια η κατανομή των αριθμών. Μόνο και μόνο κοιτάζοντας τις καθυστερήσεις την ημέρα. Θα μου πεις ΟΚ 157 κληρώσεις γίνονται σιγά τα λάχανα, μικρό το δείγμα, εντάξει ας κοιτάξτε και τη συχνότητα εμφανίσεων των αριθμών σε 50.000 κληρώσεις (Ανένδοτος site).

Ναι μωρε πλακα σου κανω. Δεν ειναι δομημενη γλωσσα η C#
Μισό γιατί το κεφάλι είναι για κατακέφαλα, δεν έχω βγει καθόλου από το κωλόσπιτο σήμερα....
Πώς δεν είναι δομημένη η C#??  :think:
Aλλά χέστο, δεν είναι χώρος εδώ μέσα γιατί ήδη είμαστε  :offtopic:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλό θα ήταν πάντως σε τέτοιες συζητήσεις να ξεκαθαρίζουμε τι εννούμε με το τι είναι εύκολο, τι εννοούμε με το να θεωρούμε πως είμαστε κερδισμένοι κλπ...
για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η γνώμη μου:
Ο ηλεκτρονικός τζόγος τύπου Τζόκερ κλπ πιθανολογώ ειναι πολύ μεγάλη απάτη. Εντός λεπτών με μαθηματικό επεξεργαστή γνωρίζουν την 5άδα ή 6αδα που δεν εχει καλυφθεί, εξού και τα επαναλαμβανόμενα jack pot. Ειδικά σε εορταστικές περιόδους
Απλά την τελευταία φορά με τα 17 εκατομμύρια ο Λαμογιος Μελισσανίδης το παράκανε

ρε παίκτη .... τι διάφορο έχει ο ΟΠΑΠ ?? μοιράζει συγκεκριμένο ποσοστό των εισπράξεων στους νικητές ... ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.... δηλαδή παίξουν 100 ευρώ θα μοιράσει 58 ευρώ παίξουν 100.000.000 ευρώ θα μοιράσει 58.000.000 θέλει δεν θέλει...

απλά τα τζάκ ποτ ανεβάζουν λίγο τον τζίρο γιατί η προοπτική κέρδους είναι μεγαλύτερη αφού το ποσό που θα δινόταν στους νικητές του προηγούμενου διαγωνισμού έχει μείνει στον κουβά...

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Απο άποψη κομπίνας το λέω.
Δεν πιστεύω πως τα φράγκα αυτα πανε σωστά σε παίκτες.
Γίνεται κομπίνα.

Επισκέπτης
Τραμουντάνα υπάρχουν αρκετοί που ισχυρίζονται ότι στο ΚΙΝΟ για παράδειγμα, το ποσό των επιστρεφομένων είναι περίπου το ίδιο. Τέσπα για να απαντήσω και στον dimis τούτο μήνα δεν πήγα καλά, είχα μια χασούρα, αν και δεν έπαιξα πολλά, καθόσον όλο ράβε ξήλωνε, έσβηνα τα δεδομένα, ξανά από την αρχή....
Κι αν μη τι άλλων, τώρα με τον προγραμματισμό, θα φάω περισσότερο κόλλημα γιατί δε θέλω να ξαναρίξω ΚΙΝΟ χωρίς έστω να έχω φτιάξει μια πρώτη έκδοση για να τη δοκιμάσω στην πράξη.

Επισκέπτης
Η γνώμη μου:

και με ποιόν τρόπο κληρώνουν τις 6δες που θέλουν χρησιμοποιώντας αυτό το μηχάνημα εκτός αν εννοείς κάτι άλλο :think:

image_gallery

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
ρε παίκτη .... τι διάφορο έχει ο ΟΠΑΠ ?? μοιράζει συγκεκριμένο ποσοστό των εισπράξεων στους νικητές ... ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.... δηλαδή παίξουν 100 ευρώ θα μοιράσει 58 ευρώ παίξουν 100.000.000 ευρώ θα μοιράσει 58.000.000 θέλει δεν θέλει...

απλά τα τζάκ ποτ ανεβάζουν λίγο τον τζίρο γιατί η προοπτική κέρδους είναι μεγαλύτερη αφού το ποσό που θα δινόταν στους νικητές του προηγούμενου διαγωνισμού έχει μείνει στον κουβά...

λίγο? πολύ θες να πεις,πιο πολύς τζίρος=περισσότερα έσοδα για οπαπ,περισσότεροι φόροι για το κράτος κλπ κλπ

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
για τα σκρατς τι πιστευετε ? τυχη ή απατη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom