cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
Καταλαβαινω οτι ο γραπτος λογος παρεξηγειτε ευκολα!Αυτή την εντύπωση έδωσες με αυτό που έγραψες όπως το έγραψες. Επίσης εμένα προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το εξής ''Δεν ειμαι φανατικος για αυτα τα στιγμιοτυπα και προτιμω τις αναμνησεις στον εγκεφαλο μου!'' έτσι λειτουργεί το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου. Θα σου έλεγα όμως ότι γράφοντας ολόκληρη έκθεση με το τι έγινε χθες το μόνο τελικά που πετυχαίνεις είναι να εμφανίζονται ζόμπι και να χαλάνε την φάση που όλοι εμείς αλλά και εσύ περνάμε καλά. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το ατ εδώ αλλά και στα άλλα μαγαζιά που πάμε.
Τα ζομπι θα παραμεινουν ζομπι, ειτε γραφω εγω, ειτε καποιος αλλος!
Δεν αλλαζουν την νοοτροπια τους και το ποσο προκλητικα κινουνται ειτε ερθει γυναικα μονη της, ειτε ζευγαρι.
Δεν εχουν παιδεια και δεν εχουν μυαλο, μεσα στο κεφαλι τους υπαρχει μονο ο εαυτος τους.
Εγραψα εκθεση για να κανω μια ενημερωση το τι γινεται ανα διαστηματα στο σινεμα απο τη δικη μου την ματια.
Υπαρχουν αρκετοι που προσπαθουν να μας πεισουν οτι μαζευονται μονο ομοφυλοφιλοι και δεν γινεται αλλο παιχνιδι εκει.
Υπαρχουν αρκετοι που τους αρεσει να διαβαζουν εκθεσεις και να αφηνουν την φαντασια τους περα απο τα ορια!
Προτεινεις να μη μοιραζομαι τις εμπειριες μου σε αυτο το θεμα?
Επειδη δινω τροφη και θαρρος στα ζομπι?
Στην απαξιωση, με τα σαλια τους και τα παρακαλετα τους θα μεινουν.