Ένας από αυτούς που έγραφαν αφού πήγες τόσο πίσωΠήγα ψάχνοντας στο ευρετήριο σελίδων και είδα την πιο πρόσφατη φώτο. Πρώτον είναι 4 χρόνια πίσω και δεύτερον αν διαβασεις που έριξα μια ματια πάλι τσακώνονται
λεγοντας για μούφα ζευγάρι
ή όχι. Το περίμενα. Κοίταξε, εμένα δεν με απασχολεί διότι όπως έχω πει πολλές φορές, όταν πάω, πάω μόνο για γέλιο και χωρίς να το δένω κόμπο ότι κάτι θα γίνει Σίγουρα όμως αν κάποιοι θέλουν κόσμο, πρέπει να βρουν τρόπο. Εγώ την δική μου λύση την έχω γράψει. Δεν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο και δεν νομίζω και να υπάρχει. Και βέβαια να σημειώσω ξανά ότι αν δεν ενδιαφέρονταν κάποιοι για κόσμο, δεν θα έλεγαν που είναι κι αν είναι κι αν έχει κι όλα αυτά που λένε. Συντήρηση κάνουν στο νήμα κι αναζητηση αλλιώς θα την έβρισκαν στα μουλωχτά χωρίς να λένε τίποτα και θα ήταν μια χαρά ευχαριστημένοι.
Για ζευγάρια είναι ο Τόμας
Που δεν γράφει πια και έλεγε για πολλά ζευγάρια στον αντάλτ
Ο Τόμας είχε και δεκάδες λεπτομερείς αναλύσεις και προσωπικές και με άλλα ζευγάρια στα swingers club
Και αυτός ψέματα έλεγε;
Και αυτό που δεν απάντησες και προφανώς δεν είδες είναι ο συνεχής διάλογος του τότε ταμεία με τον αντρα του ζευγαριού να μην τραβάει φωτό
Παρά τις προειδοποιήσεις που συνέχισε να τραβάει
Επίσης Για πες μου τι είμαι εγώ
Στο θέμα των ζευγαριών;
Προμότορας επειδή έγραφα τι έγινε με την κοπέλα το Σάββατο;
Η συκοφαντης του μαγαζιού που έγραφα ότι στις πέντε τελευταίες φορές που πήγα μόνο μία έγινε παιχνίδι αυτή το Σάββατο;
Μπορεί κάποιος να λέει αλήθεια είτε δυσαρεστεί το μαγαζί είτε ευχαριστεί η δυσαρεστεί ορισμένους που δεν τα πιστεύουν η πιστεύουν και
πιθανόν να τα έχουν ζήσει
Τελευταία τροποποίηση: