Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (12 μέλη και 51 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Πήγα ψάχνοντας στο ευρετήριο σελίδων και είδα την πιο πρόσφατη φώτο. Πρώτον είναι 4 χρόνια πίσω και δεύτερον αν διαβασεις που έριξα μια ματια πάλι τσακώνονται
λεγοντας για μούφα ζευγάρι
ή όχι. :2funny: Το περίμενα. Κοίταξε, εμένα δεν με απασχολεί διότι όπως έχω πει πολλές φορές, όταν πάω, πάω μόνο για γέλιο και χωρίς να το δένω κόμπο ότι κάτι θα γίνει Σίγουρα όμως αν κάποιοι θέλουν κόσμο, πρέπει να βρουν τρόπο. Εγώ την δική μου λύση την έχω γράψει. Δεν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο και δεν νομίζω και να υπάρχει. Και βέβαια να σημειώσω ξανά ότι αν δεν ενδιαφέρονταν κάποιοι για κόσμο, δεν θα έλεγαν που είναι κι αν είναι κι αν έχει κι όλα αυτά που λένε. Συντήρηση κάνουν στο νήμα κι αναζητηση αλλιώς θα την έβρισκαν στα μουλωχτά χωρίς να λένε τίποτα και θα ήταν μια χαρά ευχαριστημένοι.

:rockon:
Ένας από αυτούς που έγραφαν αφού πήγες τόσο πίσω
Για ζευγάρια είναι ο Τόμας
Που δεν γράφει πια και έλεγε για πολλά ζευγάρια στον αντάλτ

Ο Τόμας είχε και δεκάδες λεπτομερείς αναλύσεις και προσωπικές και με άλλα ζευγάρια στα swingers club

Και αυτός ψέματα έλεγε;

Και αυτό που δεν απάντησες και προφανώς δεν είδες είναι ο συνεχής διάλογος του τότε ταμεία με τον αντρα του ζευγαριού να μην τραβάει φωτό
Παρά τις προειδοποιήσεις που συνέχισε να τραβάει

Επίσης Για πες μου τι είμαι εγώ
Στο θέμα των ζευγαριών;
Προμότορας επειδή έγραφα τι έγινε με την κοπέλα το Σάββατο;
Η συκοφαντης του μαγαζιού που έγραφα ότι στις πέντε τελευταίες φορές που πήγα μόνο μία έγινε παιχνίδι αυτή το Σάββατο;

Μπορεί κάποιος να λέει αλήθεια είτε δυσαρεστεί το μαγαζί είτε ευχαριστεί η δυσαρεστεί ορισμένους που δεν τα πιστεύουν η πιστεύουν και
πιθανόν να τα έχουν ζήσει

Τελευταία τροποποίηση:

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
280
Πόντοι
20
Εμένα δεν με ενδιαφέρει είτε στήνεται κάτι ειτε όχι. Ουσιαστικα χεστηκα. Εξάλλου εγώ δεν τσακωνομαι. Με νοιαζει μονο το γελιο εκει μέσα διοτι και με φιλο που εχω παει κι αυτος γελαγε. Έχουμε άλλες διόδους γαμησιού. Εννοείται βέβαια ότι σιγά μην κάτσω να διαβάσω όλους τους διαλόγους. Βασικά μια λύση είπα. Μην περιμένεις ποτε των ποτών να σταματήσει
η φαγωμάρα. Έτσι θα πηγαίνει
η δουλειά (και θα πέφτει γελιο). Καλά δεν το βλέπεις ότι πάει σχοινί κορδόνι ετσι για χρόνια; λίγο να διαβάσει κάποιος καταλαβαίνει. Δεν χρειάζεται βαθιά μελέτη. :2funny:
καλημερα πολλυς φιλοσοφους εχουμε γεμισει,που οι περισοτεροι δεν γνωριζουν που ειναι το εν λογω μαγαζι

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
ολο αυτο οπως εξελισετε εδω μεσα, το μονο συγουρο ειναι οτι ξενερωνει τα ζευγαρια - γυναικες. Π.χ. αν ενα ζευγαρι εμπαινε για πρωτη φορα στο forum και ηταν φτιαγμενο για περιπετειες, για μενα ΄κατα 90% θα εκανε πισω. Θα περιμενε να διαβασει πικαντικες εμπειριες απο ολους εμας. Αλλα το πρωτο που βλεπει ειναι αντιπαραθεσεις και τσακωμους.
Αλλαξτε μυαλα, σταματηστε να τσακωνεστε, το λεω και το ξαναλεω. Βλεπω παντως οι περισοτεροι εχουν καλο μορφωτικο επιπεδο και ειναι κριμα να αναλωνονται σε χαζοαντιπαραθεσεις. Ας βοηθησουμε ολοι τετοιου ειδους επιχειρησεις να αντεξουν και να πλησιασουν τα Ευρωπαικα προτυπα.

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.654
Πόντοι
200
Όσο έχω διαβάσει το θέμα
ποτέ δεν έχω διακρίνει ηρεμία και χαλαρότητα παρά μόνο φαγωμάρα. Κοινώς, έτσι τους αρέσει, έτσι και συμβαίνει.

Ρε μαν μου τωρα οντως? Στις τελευταιες σελιδες εισαι ο απολυτος αρχοντας της φαγωμαρας..

Υπαρχει ενα ωραιο κεφαλαιο στο "εκκρεμές του φουκω" του εκο. Εκει που οριζει τις διαφορες μεταξυ βλακα και ανοητου.

Το φορουμ σιγουρα δεν πασχει απο μορφωτικο επιπεδο. Απλα μορφωση δεν σημαινει αντιληψη, νοηση ή εξυπναδα. Και αναμφιβολα δεν σημαινει ψυχικη ισορροπία.

Newmanforsex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
1.049
Πόντοι
200
Έχουμε ρεπορτάζ από την χθεσινή ημέρα και νύχτα?

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
280
Πόντοι
20
Καλημέρα στους περισσότερους...:2funny:
Η φαγωμάρα είναι χαρακτηριστικό των άπειρων προηγούμενων σελίδων. Όχι δικό μου.
Έτσι εύκολα την σκαπούλαρα από την κατηγορία σου. Αγαπητοί κάποιοι θαμώνες, δεν σας φταίω εγώ που δεν μπορείτε να βάλετε σειρά. Ας βάζατε. Άρα δεν θέλετε. Ας βρίσκατε λύση, εγώ σας βρήκα. Άρα δεν θέλετε. Σίγουρα θέλετε κόσμο και γι'αυτό και γράφετε. Αλλιώς θα τα γράφατε σε word να τα διαβάζετε μόνοι σας. Αυτό όμως δεν το θέλετε και το αμέσως προηγούμενο δεν μπορείτε να το υλοποιήσετε ακριβώς όπως θέλετε. Άρα πάλι δεν θέλετε.
Κατα καιρούς σας ειρωνεύονται ή σας κατηγορούν κάποιοι για ψέμματα ή προμόσιον και δεν κάνετε τίποτα παρά μόνο κλαψουρίζετε και γενικώς τσακώνεστε μεταξύ σας. Άρα σας νοιάζει αλλά να το λύσετε δεν βλέπω να θέλετε. Λογικά σας καλύπτει μόνο το να υπάρχει ροή στο νήμα μπας κι έρθει κανείς. Αν θέλετε μόνο αυτό, θα πάρετε και τις απόψεις όλων, κάτι που σας χαλάει και δεν βλέπω να το θέλετε. Προσωπικά έχω δηλώσει το πως βλέπω την διασκέδαση και δεν είμαι υπέρ ή κατά κανενός για να τον κατηγορήσω. Συνεπώς θέλετε, δεν θέλετε, δεν έχετε πάτημα. Τελικά δεν ξέρετε τι θέλετε.

καλημερα ρε φιλε πολυ ασχολεισαι με κενα πραγματα,μαλλον δεν παιρνας καλα στην ζωη σου

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
280
Πόντοι
20

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
55
Πόντοι
0
Κράζουν ,τσακώνονται , λένε συνέχεια αρνητικά για το μαγαζί και μετά λένε δεν έχει κόσμο ...πως να έχει κόσμο με αυτά που λέτε ρε ..αμάν πια ... Από προσωπική μου εμπειρία πηγαίνοντας πρώτη φορά στο εν λόγω μαγαζί πρώτη φορά πριν ένα χρόνο ,διστακτικά με αυτά που έβλεπα που έγραφαν εδώ μεσα , έχω να σας πω να μην ακούτε τι γράφουν ορισμένοι εδώ μέσα ,αξίζει να πάτε και θα περάσετε ωραία όπως κ εγώ .έχει τη φάση του. Αφήστε τους να λένε .Θα γελάσετε ,θα καυλωσετε ,θα χυσετε,θα πάρετε το μάτι σας ,μπορεί να βρείτε κτ καλό μπορεί κ όχι ,όλα στο πρόγραμμα είναι . Πείτε ρε καμία ιστορία να καυλωσετε κ ν ελκυσετε κόσμο για απόλαυση πηγαίνουμε εκεί κ όχι για μιζέρια !

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
Κράζουν ,τσακώνονται , λένε συνέχεια αρνητικά για το μαγαζί και μετά λένε δεν έχει κόσμο ...πως να έχει κόσμο με αυτά που λέτε ρε ..αμάν πια ... Από προσωπική μου εμπειρία πηγαίνοντας πρώτη φορά στο εν λόγω μαγαζί πρώτη φορά πριν ένα χρόνο ,διστακτικά με αυτά που έβλεπα που έγραφαν εδώ μεσα , έχω να σας πω να μην ακούτε τι γράφουν ορισμένοι εδώ μέσα ,αξίζει να πάτε και θα περάσετε ωραία όπως κ εγώ .έχει τη φάση του. Αφήστε τους να λένε .Θα γελάσετε ,θα καυλωσετε ,θα χυσετε,θα πάρετε το μάτι σας ,μπορεί να βρείτε κτ καλό μπορεί κ όχι ,όλα στο πρόγραμμα είναι . Πείτε ρε καμία ιστορία να καυλωσετε κ ν ελκυσετε κόσμο για απόλαυση πηγαίνουμε εκεί κ όχι για μιζέρια !
αυτο ακριβως. Ας κανουμε περα αυτους, οσους ειναι εδω για να βγαζουν τα ψυχολογικα τους. Τροπος υπαρχει και αυτος ειναι: Να μην απανταμε σε καθε τυπο που χαλαει ολο το σκηνικο.
Θα αναγκαστουν να πανε αλλου. Οι μιζεροι δεν εχουν θεση εδω επιτελους.

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Μια χαρά είναι το μαγαζί !! Ακούστε με μιλάω μπέσα !!

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
55
Πόντοι
0
Πολύ ησυχία έπεσε στο thread .τι παίζει αυτό το καιρό στο μαγαζί ?

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.510
Πόντοι
1.336
Παρασκευή βράδυ παίζει να έχει ζευγάρι/α. Έχω καιρό να κάνω τέτοια φάση και μου έχει λείψει...

1675376569270.png

991844a

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
579
Πόντοι
80
Νωρίτερα μια κοντουλα με μαύρο μαλλί και δύο φουσκωτους κλείστηκαν στη καμπίνα αλλά τίποτα κανένας.
Η ξανθιά μας έβγαλε ασπροπροσωπους

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.189
Πόντοι
7.885
Ρεσιτάλ με την ξανθιά 45+ μετά συζύγου.....άδειασε όλο το μαγαζί και συνεχίσουν να δίνουν πόνο στις καμπίνες δίπλα από την οθονη
Τυπε θα το είχε τεράστια ανάγκη η τύπισσα. Την κατασπάραξαν τα ζόμπι.

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Η ναντια ποια ειναι και παει ακομα;

Stories

Νέο!

Stories