sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 634
- Πόντοι
- 81
Μαλλον ηταν τοσο ενδιαφερον που το κραταει για τον εαυτο του.Τι εγινε το ενδιαφέρον φίλτατε?? θα μας πεις?
Μαλλον ηταν τοσο ενδιαφερον που το κραταει για τον εαυτο του.Τι εγινε το ενδιαφέρον φίλτατε?? θα μας πεις?
Για κάτσε ρε φίλε να το δούμε πρακτικσΗ μόνη προσπάθεια που μπορεί να γίνει είναι μέσω αποδείξεων με γυναικείους κώλους σε φώτο και χειρόγραφη ημερομηνία.
Το έχω προτείνει. Αναλυτικότερα όσοι δεν πιστεύουν, θέλουν αυτό ως απόδειξη αλλιώς στην πούτσα τους τι λέει ο καθένας και θα υπάρχει βάσιμη υποψία για προμόσιον. Αν γίνει αυτό, θα υπάρξει πρόοδος ασχέτως αν θα τσακώνονται για άλλους λόγους. Όσο δεν συμβαίνει, θα σκοτώνονται (κι έτσι γελάμε πάντως).![]()
Για ποιον λογο εδωσες το τηλ του σπιτιου σου στον φατσεα?για να σου λεει τα νεα του?Καλησπερα και καληχρονια σε ολους.Επιβεβαιωνω τα οσα ειπε ο cocos30 .Hμουν εκει χτες το βραδυ.Οταν ο πρωτος τυπος εχυσε την κοπελα στο στομα και εκεινη τα καταπιε ειπα να αποσυρθω γιατι ηθελελε τσιμπουκι ακαπωτο.Οσο για τον φατσεα,προσοχη.Μην του εχετε εμπιστοσυνη σε τιποτα.Προπερσι πηρε τηλεφωνο τη ,συγχωρεμενη μητερα μου και της ειπε που παω και τι κανω.Μαζι και παρα πολλα ψεματα.Επιδη τον ειχα χτυπησει εξω το μαγαζι.
το συγκεκριμενο σινεμα λογω του παρελθοντος που εχει στημενα σκηνικα και πληρωμενες βιζιτες εχει χασει την αξιοπιστια του,τους μυστες ηδονοβλεψιες πανυδονιστες ανωμαλιαριδες δεν τους πειθουν ευκολα σκηνικα οπως της παρασκευης αλλα νομιζω οτι δεν στοχευουν αυτους αλλα τους νεους που θα μαθουν με ακριβο τροπο τι παιζειΑυτά που λες είναι συνθήκες εξ ορισμού μη αποδείξιμες για όσους αντιδρούν. Δηλαδή 1+1 κάνει 2 επειδή μπορεί να αποδειχθεί αλλιώς δεν γίνεται τίποτα. Κατ επέκταση αν η ίδια η γυναίκα δεχθεί να βγάλει φώτο τον κωλο της με χαρτί ημερομηνίας, σιγά μην αντιδράσει κανείς.
Έτσι θα σιγήσουν όσοι δεν πιστεύουν. Βέβαια θα σας πουν ότι το στήσατε γι αυτό και πρέπει να συμβαίνει κάπως κάποτε οπότε θα έρθουν περισσότεροι. Από κει και πέρα θα τσακώνονται μεταξύ τους αρκετοί για διάφορα θέματααλλά σύντομα θα βγει άκρη και θα μπει μια κάποια σειρά χωρίς να λέγεται ότι πέφτει προμόσιον. Σε γενικές γραμμές η πιο ασφαλής θέση είναι να πηγαίνει κάποιος σε σέιφ μοντ. Δηλαδή πάμε όποτε πάμε για γέλιο όση ώρα γουστάρουμε είτε γίνει είτε όχι φάση. Βέβαια αυτό το κάνουν ελάχιστοι (εγώ ας πούμε έτσι την έχω δει) οπότε όπως καταλαβαίνεις αν ορισμένοι θέλουν μπούγιο, πρέπει να έρθει κόσμος. Αν πάλι δεν θέλουν μπούγιο, για ποιον λόγο υπάρχει το νήμα και δεν κάθονται να γαμάνε ή να γαμιούνται χωρίς ποστ; άρα θέλουν κόσμο.
Είναι ακριβώς όπως στα λέω.
![]()
Καλά επιμένειςΑυτά που λες είναι συνθήκες εξ ορισμού μη αποδείξιμες για όσους αντιδρούν. Δηλαδή 1+1 κάνει 2 επειδή μπορεί να αποδειχθεί αλλιώς δεν γίνεται τίποτα. Κατ επέκταση αν η ίδια η γυναίκα δεχθεί να βγάλει φώτο τον κωλο της με χαρτί ημερομηνίας, σιγά μην αντιδράσει κανείς.
Έτσι θα σιγήσουν όσοι δεν πιστεύουν. Από κει και πέρα θα τσακώνονται μεταξύ τους αρκετοί για διάφορα θέματααλλά σύντομα θα βγει άκρη και θα μπει μια κάποια σειρά χωρίς να λέγεται ότι πέφτει προμόσιον. Σε γενικές γραμμές η πιο ασφαλής θέση είναι να πηγαίνει κάποιος σε σέιφ μοντ. Δηλαδή πάμε όποτε πάμε για γέλιο όση ώρα γουστάρουμε είτε γίνει είτε όχι φάση. Βέβαια αυτό το κάνουν ελάχιστοι (εγώ ας πούμε έτσι την έχω δει) οπότε όπως καταλαβαίνεις αν ορισμένοι θέλουν μπούγιο, πρέπει να έρθει κόσμος. Αν πάλι δεν θέλουν μπούγιο, για ποιον λόγο υπάρχει το νήμα και δεν κάθονται να γαμάνε ή να γαμιούνται χωρίς ποστ; άρα θέλουν κόσμο.
Είναι ακριβώς όπως στα λέω.
![]()
Μπορεί και να υπάρχουν κάποια πληρωμένα σκηνικάτο συγκεκριμενο σινεμα λογω του παρελθοντος που εχει στημενα σκηνικα και πληρωμενες βιζιτες εχει χασει την αξιοπιστια του,τους μυστες ηδονοβλεψιες πανυδονιστες ανωμαλιαριδες δεν τους πειθουν ευκολα σκηνικα οπως της παρασκευης αλλα νομιζω οτι δεν στοχευουν αυτους αλλα τους νεους που θα μαθουν με ακριβο τροπο τι παιζει
Μπα, δεν εχει νοημα. Προτιμω οντως να το κρατησω για εμενα.Τι εγινε το ενδιαφέρον φίλτατε?? θα μας πεις?
Καλά επιμένεις
Γίνεται μία φάση
Ποιος κατά τη διάρκεια της φάσης θα πει στην κοπέλα ή στο ζευγάρι κάτσε να σου βάλουμε ένα χαρτί στον κώλο ή στο μ**** και να σε βγάλουμε φωτογραφία
Χωρίς κίνδυνο συρραξξς από τους συμμετέχοντες
Καταλαβαίνω μερικές γενικότητες που λες
Αλλά το κάτωθι δεν το κατάλαβα
Βέβαια θα σας πουν ότι το στήσατε γι αυτό και πρέπει να συμβαίνει κάπως κάποτε οπότε θα έρθουν περισσότεροι.
τι γραφετε και τι ζητατε,πολυ αολα ειναι οποιος ρσκαρει και παει στομαγαζι εχει πιθανοτητες,να περασει ωραια.<καποιες στιγμες εχει ζευγαρια που ξεορυν τι θελουν.Σιγουρο δεν ειανι τιποτα στην ζωη,απλα ρισκαρει εχει και τα κερδη του.Και σιγα το εξοδο που ειναι το εισιτηριο,οσο κανουν 2 καλες παστες,η δυο κεφεδακια.Μπα, δεν εχει νοημα. Προτιμω οντως να το κρατησω για εμενα.
Δεν θα μπω σε καμια περιπτωση στο γαιτανακι οσων ψαχνουν αποδειξεις.
μήνυμα 7321Γι'αυτό ακριβώς και έγραψα ότι μπορεί να τους πουν ότι το έστησαν αν αρχίσουν τις όποιες προσπάθειες αποδείξεων. Τώρα δεν τους πιστεύουν, έπειτα θα τους λένε για στήσιμο. Θέλει σωστά θεμέλια και κάποια συχνότητα. Και βέβαια, δεν απαιτείται κάποιος να έχει μάστερ στην εμπειρία για να καταλάβει κάτι στημένο ή αν τον έχουν υποψήφιο για ροκάνισμα τσέπης. Αρκεί να μην είναι μαλάκας. Οι σωστές δουλειές γίνονται με μεγάλη προσοχή. Εμένα μου έχει τύχει σε κωλομπαρο που εξ ορισμού δεν γαμάει κανείς πλην μηδαμινών εξαιρέσεων να ζηλέψει ένας μία και σακάτεψε έναν άλλον όχι επειδή δεν γάμησε αυτός αλλά για να μην ξαναγαμηθεί αυτή(όπου προσωπικά αμφιβάλλω αν γαμήθηκε) ενώ παράλληλα αποτελείωσε κι αυτή από το μαγαζί. Πλέον ότι και να μάθω ή δω, μου φαίνεται λογικό μιας που η μόνη λογική είναι ότι δεν υπάρχει λογική.
Ο μονος τρόπος να βγάζεις άκρη σε ολα αυτά είναι να ελέγχεις ή να καταργείς τα πάθη σου.
Το ισχυρότερο βίτσιο ειναι να τσακίζεις τα βίτσια σου.
Μόλις γίνει αυτό, όλα στην πούτσα σου.![]()
Ένας από αυτούς που έγραφαν αφού πήγες τόσο πίσωΠήγα ψάχνοντας στο ευρετήριο σελίδων και είδα την πιο πρόσφατη φώτο. Πρώτον είναι 4 χρόνια πίσω και δεύτερον αν διαβασεις που έριξα μια ματια πάλι τσακώνονται
λεγοντας για μούφα ζευγάρι
ή όχι.Το περίμενα. Κοίταξε, εμένα δεν με απασχολεί διότι όπως έχω πει πολλές φορές, όταν πάω, πάω μόνο για γέλιο και χωρίς να το δένω κόμπο ότι κάτι θα γίνει Σίγουρα όμως αν κάποιοι θέλουν κόσμο, πρέπει να βρουν τρόπο. Εγώ την δική μου λύση την έχω γράψει. Δεν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο και δεν νομίζω και να υπάρχει. Και βέβαια να σημειώσω ξανά ότι αν δεν ενδιαφέρονταν κάποιοι για κόσμο, δεν θα έλεγαν που είναι κι αν είναι κι αν έχει κι όλα αυτά που λένε. Συντήρηση κάνουν στο νήμα κι αναζητηση αλλιώς θα την έβρισκαν στα μουλωχτά χωρίς να λένε τίποτα και θα ήταν μια χαρά ευχαριστημένοι.
![]()
Για δες και πες μαςΚαλησπέρα ! Μόλις μπήκα ! Τι ώρες σκάει η Νάντια και η άλλη συνήθως ;
καλημερα πολλυς φιλοσοφους εχουμε γεμισει,που οι περισοτεροι δεν γνωριζουν που ειναι το εν λογω μαγαζιΕμένα δεν με ενδιαφέρει είτε στήνεται κάτι ειτε όχι. Ουσιαστικα χεστηκα. Εξάλλου εγώ δεν τσακωνομαι. Με νοιαζει μονο το γελιο εκει μέσα διοτι και με φιλο που εχω παει κι αυτος γελαγε. Έχουμε άλλες διόδους γαμησιού. Εννοείται βέβαια ότι σιγά μην κάτσω να διαβάσω όλους τους διαλόγους. Βασικά μια λύση είπα. Μην περιμένεις ποτε των ποτών να σταματήσει
η φαγωμάρα. Έτσι θα πηγαίνει
η δουλειά (και θα πέφτει γελιο). Καλά δεν το βλέπεις ότι πάει σχοινί κορδόνι ετσι για χρόνια; λίγο να διαβάσει κάποιος καταλαβαίνει. Δεν χρειάζεται βαθιά μελέτη.![]()
Ρε μαν μου τωρα οντως? Στις τελευταιες σελιδες εισαι ο απολυτος αρχοντας της φαγωμαρας..Όσο έχω διαβάσει το θέμα
ποτέ δεν έχω διακρίνει ηρεμία και χαλαρότητα παρά μόνο φαγωμάρα. Κοινώς, έτσι τους αρέσει, έτσι και συμβαίνει.
![]()