Νέα

Τσικνοπεμπτη-Τι σημαίνει για εσάς αυτη η μέρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valeria_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φασολαδα φατε παιδια!..κανει καλο!

Συνημμένα

• fasolada.JPG
    fasolada.JPG
    21 KB · Εμφανίσεις: 19

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
glιτσά τελευταία δεν σε αναγνωρίζω...σίγουρα είσαι εσύ,δεν σου κλέψανε τον λογαριασμό ε;;; :rolleyes:

Λιωσανε τα χιονια, καταφερε πηγε γαμησε και ηρθε στα ισα του το παλλικαρι.....    :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η μερα που γιορταζουν τα μαγαζια το ξεφορτωμα οτι σαβουροκρεατος εχει μεινει.

Επισκέπτης
Συγνωμη,μια ερωτηση:το πουλι του που πηγε?.... :think:

Συνημμένα

• pic2 (4).jpg
    pic2 (4).jpg
    323,3 KB · Εμφανίσεις: 19

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
+1

βγειτε ρε απο τον καταναλωτισμο που σας εχουν περασει.....καθε μερα σαν τα γουρουνια τρωτε σουβλακια και μπριζολικια και πανσετες και λουκανικα.......φατε και μια μερα υγειινα δεν θα παθετε τιποτα....

και νηστικοι εντελως να μεινετε δεν θα λιμοκτονησετε για μια μερα
και που θα βγειτε εξω να γουρουνιασετε τι θα καταλαβετε;παλι με δυσπεψια θα ειστε στις τρεις το πρωι και θα ψαχνετε μααλοξ και σοδες

ασε που οπου και να πατε θα ειναι φισκα απο κοσμο και δεν θα εξυπηρετηθειτε ουτε με σφαιρες....

καλυτερα σπιτι με φιλους,φατε καμια μακαροναδα σπιτικη ,καμια σαλατουλα,κανα γιαουρτι με φρουτα κλπ....

ακους εκει να τσικνησετε....λες και θα κανετε καμια νηστεια αντιχριστοι και φοβαστε μην σας πεσει το παιδι.......

αιντεεεεεεεε
:jerking: :jerking: :jerking:
Αμα ειναι να φαμε υγιεινα, ας κανουμε τοτε μια μερα του χρονου που να τρωμε υγιεινα, και να μην προσπαθουμε την μερα του κρεατος να μην φαμε κρεας επειδη ειναι υγιεινο.
Λογικη οργανο μπουζουκι μπατσος.

Κλαψε.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506
δεν ξέρω γι εσάς, εγώ πάντως θα γαμηθώ στο φαγητό, όχι σε ταβέρνα...

Επισκέπτης
Απολύτως τίποτα.

Απλά για κάποιους μαλάκες που νηστεύουν,επειδή τους το επιτάσει η θρησκεία τους σημαίνει.....

Είτε είναι τσικνοπέμπτη είτε όχι...τα σουβλάκια μπορούμε να τα φάμε όποια εποχή του χρόνου θέλουμε....ακόμα και τη ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ...ναι ρε χαχόλια...αν φάτε τη μ. βδομάδα κρέας θα πέσει φωτιά να σας κάψει;;;; ουστ.....

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking:
Αμα ειναι να φαμε υγιεινα, ας κανουμε τοτε μια μερα του χρονου που να τρωμε υγιεινα, και να μην προσπαθουμε την μερα του κρεατος να μην φαμε κρεας επειδη ειναι υγιεινο.
Λογικη οργανο μπουζουκι μπατσος.
Κλαψε.

Υγιεινά μπορείς να φας όποτε σου καπνίσει,δεν χρειάζεται να υπάρχουν μέρες που τρώμε υγιεινά,τσικνοπέμπτες,άγιοι βαλεντινοι και μαλακίες...αυτά είναι απλά εμπορικές γιορτές του κώλου,για να τα πιστεύουν κάποιοι χαχαρίκες

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θα σε τακτοποιήσω και σένα αμα ερθεις απο τη στανη :grin:

IMG_5442.JPG

Κάτι σε λαδερό θέλω, ή σουποειδές γιατί αργοπεθαίνω. :grin:

ποιος μου ελεγε οτι θα πας στον αχαχουχα να σου κανει τραπεζι η μμμμμμαμα? θα σουχει και μπροκολο.

Ωραία. Θα τους κλάσω καλύτερα.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506
Απολύτως τίποτα.

Απλά για κάποιους μαλάκες που νηστεύουν,επειδή τους το επιτάσει η θρησκεία τους σημαίνει.....

Είτε είναι τσικνοπέμπτη είτε όχι...τα σουβλάκια μπορούμε να τα φάμε όποια εποχή του χρόνου θέλουμε....ακόμα και τη ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ...ναι ρε χαχόλια...αν φάτε τη μ. βδομάδα κρέας θα πέσει φωτιά να σας κάψει;;;; ουστ.....
έχω φάει εγώ μεγάλη βδομάδα... μόνο που δεν βρίσκω εύκολα, όλα τα μαγιαζια το γυρίζουν σε νηστίσιμα και μου σπάνε τα νεύρα...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Σαντουιτσάκι

Με μία ξανθιά και μία μελαχρινή....  :bounce-glasses: