Νέα

Τσικνοπεμπτη-Τι σημαίνει για εσάς αυτη η μέρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valeria_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Πώς γίνεται κάποιος να φαίνεται χριστιανός αν δε φοράει σταυρό ή κομποσκοίνι; :think: :think: :think: :dunno:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Θα στο κάνω πιο λιανά.

ΜΑΥΡΗ ή ΑΣΠΡΗ γκόμενα;;;

Αφού στο ποστ σου έγραψες σαντουιτσάκι με μελαχρινή και ξανθιά σου απάντησα αναλόγως

:2funny: :2funny: Χμμμ, λυπούμε που στο λέω, αλλά δεν κατάλαβες την απάντηση... Διάβασε :2funny: :2funny: :2funny: την καλά και όπου έχεις απορία ρώτα///

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Βασικα ειναι μικρο χωριο....Επειδη  νηστευαν αν οχι ολοι τοτε οι περισσοτεροι ηταν κλειστο η ισχυε αυτο που λεει ο γλιτσα......Παντως μεγαλοβδομαδα επφτε πειναααααα.......Κ απο γαλακτοκομικα νηστευαμε.......    :grin:
Δηλαδη για μια ολοκληρη βδομαδα ο κρεοπωλης στο χωριο σου ηταν κλειστος?
Δεν το εχω ξανακουσει.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Θα στο κάνω πιο λιανά.

ΜΑΥΡΗ ή ΑΣΠΡΗ γκόμενα;;;

Αφού στο ποστ σου έγραψες σαντουιτσάκι με μελαχρινή και ξανθιά σου απάντησα αναλόγως

άστο αβράμη ο χάρντ είναι πολυ μπροστά και δεν μπορείς να τον παρακολουθήσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δηλαδη για μια ολοκληρη βδομαδα ο κρεοπωλης στο χωριο σου ηταν κλειστος?
Δεν το εχω ξανακουσει.

Βρε εδω δεν θυμαμαι αν ειχε κρεοπωλη....Τι  με ρωτας τωρα....    :grin:

Γυραδικα κτλ ουτε λογος εννοειται.....Ενα φουρνο που εβγαζε νηστισιμα τις μερες εκεινες και οτι παιρναμε απο σουπερ μαρκετ κ απο τ απαγωτα στα καφενεια.....Που δεν παιρναμε δλδ γιατι δεν μας αφηναν....    :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρ απου το σκεφτομαι....Τι τριτοκοσμικο χωριο εχω ρε γμτ......    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πεινασα με αυτα που λετε!

Συνημμένα

• img7124bd0.jpg
    img7124bd0.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
Βρε εδω δεν θυμαμαι αν ειχε κρεοπωλη....Τι  με ρωτας τωρα....    :grin:

Γυραδικα κτλ ουτε λογος εννοειται.....Ενα φουρνο που εβγαζε νηστισιμα τις μερες εκεινες και οτι παιρναμε απο σουπερ μαρκετ κ απο τ απαγωτα στα καφενεια.....Που δεν παιρναμε δλδ γιατι δεν μας αφηναν....    :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρ απου το σκεφτομαι....Τι τριτοκοσμικο χωριο εχω ρε γμτ......     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είχε ΣΟΥΠΕΡ μάρκετ και δεν είχε γυράδικο;;;

Αν μου έλεγες μίνι μάρκετ,το θεωρώ λογικό.....αλλά σούπερ;;;;

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είχε ΣΟΥΠΕΡ μάρκετ και δεν είχε γυράδικο;;;

Αν μου έλεγες μίνι μάρκετ,το θεωρώ λογικό.....αλλά σούπερ;;;;

Ωχ κ συ κολλας σε λεπτομερειες....Μινι μαρκετ οκ.....Δυο κιολας.....    :grin: :grin: :grin:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Θα το τσικνίσουμε φέτος?....Μας επηρεάζει η οικονομικη κατάσταση?....Πείτε προτάσεις για την Πέμπτη!

soublakia-kalamakia.jpg
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQl5fLGa91lwEA8tMJBI7orcoR48EQ8HPq0l-qbW7K4y2I4Yyf22A[/img[/URL]]

Και καλή παρέα! :2funny:

[img]http://3.bp.blogspot.com/-wtVdGGxJREI/TiEdELANxtI/AAAAAAAAAOs/hKl3Lqaj0ms/s1600/arta_mou_karamanlis_amstel.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom