Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
Όσα αρπάξει ο κωλος μας.Αποφασιστε τι θελετε. Να λεμε οτι δεν μας καθονται η οταν μας καθονται ειναι εκλυτα τα ηθη;
Ταξη και ηθικη η γαμησι ως το πρωι;
Όσα αρπάξει ο κωλος μας.Αποφασιστε τι θελετε. Να λεμε οτι δεν μας καθονται η οταν μας καθονται ειναι εκλυτα τα ηθη;
Σκληρό και άγριο γαμήσι, από αυτό στις τσόντες!Αρχικά, τι σημαίνει "σεξ";
Όσα αρπάξει ο κωλος μας.
βασικα κανονικο σεξ ειναι να εχεις πολυ χρονο απο 1 ωρα και πανω τα 10 λεπτα και τα 20 λεπτα ειναι αρπακωλα φασηΣκληρό και άγριο γαμήσι, από αυτό στις τσόντες!
θελουμε να κανουν σεξ οι γκομενες με μας τους αντρες και οχι να το παιζουν δυσκολεςΑποφασιστε τι θελετε. Να λεμε οτι δεν μας καθονται η οταν μας καθονται ειναι εκλυτα τα ηθη;
σεξ κανονικο ειναι αυτο πανω απο 1 ωρα σε call girl και οχι ξερω γω 10 και 20 λεπτα σε μπουρδελαΔιαβάζοντας προσεχτικά πολλά νήματα κοριτσιών και τελευταίο το νήμα της Μαρίας έχω πάθει μια σύγχυση τι σημαίνει
Κανονικό σεξ
Για εμάς είναι το ίδιο όπως το ενώνουν οι κοπέλες;;
Δηλαδή κανονικό σεξ
Είναι χωρίς φιλιά;
Είναι απλά μια είσοδος;
Είναι μια απροσωπη πράξη χωρίς να ζήσουμε κι εμείς ένα παραμύθι ότι έστω γουστάρει και η κοπέλα;
Τι ακριβώς είναι για εσάς το κανονικό σεξ;
Αγόρια και κορίτσια, άντρες και γυναίκες;;;;;;;
κανεις λαθος,καλυτερα να σε υποχρεωνει η πουτανα να πληρωσεις για να κανεις σεξ,τουλαχιστον εκεινη στο λεει στα μουτρα,παρα οι εξω που σε υποχρεωνουν χωρις να το καταλαβαινεις γιατι αν δε κερασεις 50 ευρω και 100 και πανω δε θα σου κατσει,η πουτανα τουλαχιστον θα σου κατσει με 20 ευρω και 10 ειναι πιο οικονομικη.Δεν πληρώνουν όλοι
Επίσης άλλο το πληρώνω σε είδος και παροχές και είδος επειδή το θέλω εγώ και όλα να με υποχρεώνουν.. αν με υποχρεώνουν είμαι κορόιδο...
κοιτα οντως μπορει καποιες στη φυλης να ειναι πιο σωστες σε υπηρεσιες αποτι το call girl αλλα μη ξεχνας στο call girl εχεις 1 ωρα πραγμα που σημαινει ολο και κατι θα σου μεινει ενω στα 10λεπτα οσο καλη και να ειναι η αλλη δε θα σου μεινουν πολλα λογω χρονου.Μεγαλο το φασμα του κανωνικου. Εχω περασει γαματα με εικοσαρικο στη φυλης και πολυ ασχημα με 140 και βαλε σε εσκορτ. Γενικα αν ακους κανωνικο, δεν θα παρεις πολλα, καμουφλαρετε η καθε απιτηση της γκομενας με μια λεξη.
Ρε τύπε υπάρχουν διάφορες.. άλλο έχει μηνιαίο τσεκ η άλλη και πάει και τα χαλάει για πάρτη της και άλλο να τα τρώτε παρέα.. αν το θεωρείς αυτό ότι πληρώνεις για σεξ διακαιωμα σου.. αλλά τα παντελόνια δεν τα φοράμε μόνο επειδή έχουμε αρχιδια αλλά και για άλλους λόγους..κανεις λαθος,καλυτερα να σε υποχρεωνει η πουτανα να πληρωσεις για να κανεις σεξ,τουλαχιστον εκεινη στο λεει στα μουτρα,παρα οι εξω που σε υποχρεωνουν χωρις να το καταλαβαινεις γιατι αν δε κερασεις 50 ευρω και 100 και πανω δε θα σου κατσει,η πουτανα τουλαχιστον θα σου κατσει με 20 ευρω και 10 ειναι πιο οικονομικη.
Βρε, ο Ασκητής είσαι;Κανονικο σεξ ειναι το τζαμπα με την γυναικα σου μονο δειησδυση του πουτσου στο μουνι της. Ολα τα αλλα πιπες πρωκτικα κλπ. Ειναι παραφυσιν ασελγειες. Η διαρκεια ειναι μεχρι να χυσει ο αντρας αν κραταει πολυ χωρις να χυσει τοτε ευχαριστιεται και η γυναικα
Καλά το είχα καταλάβει!βασικα κανονικο σεξ ειναι να εχεις πολυ χρονο απο 1 ωρα και πανω τα 10 λεπτα και τα 20 λεπτα ειναι αρπακωλα φαση
εμενα η αποψη μου ειναι αυτη και στις 2 πληρωνεις και μαλιστα η επαγγελματιας ειναι πιο οικονομικη γιατι με 10 και 20 ευρω γαμας ενω καμια εξω δε θα σου κατσει με μονο 10 και 20 ευρω κερασμα.Ρε τύπε υπάρχουν διάφορες.. άλλο έχει μηνιαίο τσεκ η άλλη και πάει και τα χαλάει για πάρτη της και άλλο να τα τρώτε παρέα.. αν το θεωρείς αυτό ότι πληρώνεις για σεξ διακαιωμα σου.. αλλά τα παντελόνια δεν τα φοράμε μόνο επειδή έχουμε αρχιδια αλλά και για άλλους λόγους..
Ρώτησε κ πόσα θέλουν να πιουν έναν καφέ μαζί σου... Εκεί θα δεις αν τι σε συμφέρειεμενα η αποψη μου ειναι αυτη και στις 2 πληρωνεις και μαλιστα η επαγγελματιας ειναι πιο οικονομικη γιατι με 10 και 20 ευρω γαμας ενω καμια εξω δε θα σου κατσει με μονο 10 και 20 ευρω κερασμα.
Πολύ βλάχουρας είσαι ρε φίλε μου. Δηλαδή τώρα που θα βρεις Ελληνίδα γυναίκα στης οποίας το μουνί θα διεισδύει ο πούτσος σου (τζάμπα και χωρίς καπότα - όλα όπως τα περιγράφεις μέρες τώρα), δεν θα έκανες ένα γλειφομούνι, αν στο ζητούσε, γιατί θα είναι παραφύσιν ασέλγεια;Κανονικο σεξ ειναι το τζαμπα με την γυναικα σου μονο δειησδυση του πουτσου στο μουνι της. Ολα τα αλλα πιπες πρωκτικα κλπ. Ειναι παραφυσιν ασελγειες. Η διαρκεια ειναι μεχρι να χυσει ο αντρας αν κραταει πολυ χωρις να χυσει τοτε ευχαριστιεται και η γυναικα
Συμφωνώ! Και μάλιστα φορώντας ρούχα και έχοντας εκτεθημενα μόνο τα σχετικά όργανα.. όπως κάνουν στην Αμερική κάποιοι προτεστάντες..Κανονικο σεξ ειναι το τζαμπα με την γυναικα σου μονο δειησδυση του πουτσου στο μουνι της. Ολα τα αλλα πιπες πρωκτικα κλπ. Ειναι παραφυσιν ασελγειες. Η διαρκεια ειναι μεχρι να χυσει ο αντρας αν κραταει πολυ χωρις να χυσει τοτε ευχαριστιεται και η γυναικα
Τα βυζι@ είναι μέσα στα σχετικά όργανα; Για να ξέρουμε.Συμφωνώ! Και μάλιστα φορώντας ρούχα και έχοντας εκτεθημενα μόνο τα σχετικά όργανα.. όπως κάνουν στην Αμερική κάποιοι προτεστάντες..
Όχι..Τα βυζι@ είναι μέσα στα σχετικά όργανα; Για να ξέρουμε.