τσιμπουκακι - πισωκολλητο - ελευθερα πιασηματα - ολες οι στασεις - 20 ευρω.
Αυτο πια με ολες τις στασεις που το λενε ολες;
Να σκασεις στο ραντεβου με το Καμα Σουτρα παραμασχαλα να γινει της τρελης!
τσιμπουκακι - πισωκολλητο - ελευθερα πιασηματα - ολες οι στασεις - 20 ευρω.
Το Όσκαρ ανατροπής είναι πολύ καλύτεροκανονικο σεξ
εξτρα περιποιημενο σεξ
τοτε παυει να λεγεται κανονικο σεξ ομως.Αυτο πια με ολες τις στασεις που το λενε ολες;
Να σκασεις στο ραντεβου με το Καμα Σουτρα παραμασχαλα να γινει της τρελης!
βρε παππά τα ήπιες?κυρ γιαννη μας ευχαριστω που με ακουσατε και αλλαξατε τα βυζγια της κυρας μαριγως απο το ανω περτουλι τρικαλων.
Σε ολόκληρη Αθήνα με εκλυτα ήθη κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι....σε μικρές κοινωνίες τα γράμματα είναι αλλιώς.Τι να σου πω.. μπορεί να μην είμαι δισεκατομμυριούχος και να μη τον έχω 25 πόντους όπως το μέσο μέλος αλλά έχει τύχει να μη δίνω παροχές και να γαμαω..
Σε ολόκληρη Αθήνα με εκλυτα ήθη κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι....σε μικρές κοινωνίες τα γράμματα είναι αλλιώς.
Πώς είναι δλδ αν δεν είναι σαν γράμματαΣε ολόκληρη Αθήνα με εκλυτα ήθη κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι....σε μικρές κοινωνίες τα γράμματα είναι αλλιώς.
Πώς είναι δλδ αν δεν είναι σαν γράμματα
Εμείς τα έχουμε μεγάλα θα μου ταίριαζε καλύτερα..Αυτοι τα εχουν μικρα κι εμεις κεφαλαια!
Εμείς τα έχουμε μεγάλα θα μου ταίριαζε καλύτερα..
Στην Αθήνα βρίσκετε και κάνετε...σε μικρές κοινωνίες λειτουργούν αλλιώς.Αποφασιστε τι θελετε. Να λεμε οτι δεν μας καθονται η οταν μας καθονται ειναι εκλυτα τα ηθη;
Ταξη και ηθικη η γαμησι ως το πρωι;
"Όλοι στην κόλαση θα πάμε" όπως έλεγε και ο στίχος του Καρβέλα...αναθεωρώ.
κανονικό σεξ είναι εκεινο, το ιεραποστολικό και ΜΟΝΟ, που γίνεται 3 φορές το χρόνο για να κάνετε τέκνα.
ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ.
στο διάλα κωλόπαιδα...
καληνύχτα
Γαματα....Πώς είναι δλδ αν δεν είναι σαν γράμματα
Στην Αθήνα βρίσκετε και κάνετε...σε μικρές κοινωνίες λειτουργούν αλλιώς.
Δεν είστε πιο άξιοι...απλώς είστε τυχεροί.Τιποτα παραπάνω .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
"Όλοι στην κόλαση θα πάμε" όπως έλεγε και ο στίχος του Καρβέλα...
Είπαμε...βρήκατε και κάνετε.Δεν ειπα οτι ειμαστε πιο αξιοι αλλα μη μας λες κι εκλυτους τυπε.
Εκτος και θα ηθελες να εισαι κι εσυ εκλυτος στην παρεα μας!
Ειναι σαν να λεμε μια πιττα γύρο απ' ολα αλλα χωρις κρεας χοιρινο ( ζουμερο ξεροψημενο με το λιπακι του) και το τζατζικι.Τι ακριβώς είναι για εσάς το κανονικό σεξ;