Νέα

Εσύ ξέρεις να γαμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
5γιώτισσα, μια και μένεις Αγγλία έχεις καμμιά www.oddsportal.com/soccer/england/championship/]ιδέα για εδώ[/url] τους αγώνες των 17:00??
Αν όχι, πες ο,τι σου κατέβει δεν πειράζει!
Μπορεί να πέσεις σε καμμιά έκπληξη και να τα αρπάξω χοντρά, who knows :grin:

Άρα αν κάποτε υπάρξει ιντερνετική χημεία, ίσως να παίξουμε ποδόσφαιρο, έτσι??  :grin:
To Reading-Nottingham ειναι χ τυπε.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Tυπε αλλο ειπα εγω. Μπουρδελιαρης απο δω μεσα οχι γενικα. Δεν εχω 6εμα με αυτους π γαμανε πουτανες εχω θεμα με αυτους π το παιζουν ιστορια κ εχει πολλους εδω που δε θα τους καμω τη χαρη :)
Α...μάλιστα.Μηπως ομως να μην τους τσουβαλιάζουμε ολους εδω μεσα;

Επισκέπτης
To Reading-Nottingham ειναι χ τυπε.
Κι εγώ για Χ το βλέπω => διόρθωση Reading - Middlesbrough, τέσπα σκέφτομαι να ρίξω ένα πρώτο δελτίο σαν κι αυτό, το μεσημέρι θα δούμε πριν κλείσουν οι αποδόσεις εκεί θα ρίξω περισσότερα. Την πουτάνα την Λαβάλ έκανε ανατροπή η γαμιόλα, γαμώ τη Γαλλία της γαμώ....

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    35 KB · Εμφανίσεις: 27

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Κι εγώ για Χ το βλέπω => διόρθωση Reading - Middlesbrough, τέσπα σκέφτομαι να ρίξω ένα πρώτο δελτίο σαν κι αυτό, το μεσημέρι θα δούμε πριν κλείσουν οι αποδόσεις εκεί θα ρίξω περισσότερα. Την πουτάνα την Λαβάλ έκανε ανατροπή η γαμιόλα, γαμώ τη Γαλλία της γαμώ....
Εχει καλό καιρο και θα παιξουνε μπαλιτσα.Εκτιμω οτι φουλαμ μπολτον θα εχει αρκετα γκολακια

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Για Β' Αγγλιας ξερεις που μπορω να βρω δελτιο??

Επισκέπτης
Εκτιμω οτι φουλαμ μπολτον θα εχει αρκετα γκολακια
Δεν αξίζει όμως (για εμένα προσωπικά) να παίζεις κάτω από 1.7 στο Ίντερνετ κιόλας που έχει μεγαλύτερες αποδόσεις από τον κλΟΠΑΠ. Παίζει όμως να φέρει και noGG η πουτάνα καθόσον έχει ξεσκιστεί σε όλα τα τελευταία ματς, ε κάπου κλείνουν τις κωλοτρυπίδες τους και φέρνουν άντερα.
Τέλος πάντων, να μη συνεχίζω άλλο εδώ μέσα, ήδη έχω βγει εκτός θέματος αρκετές φορές. Στο Oddsportal μπορείς να δεις τις ομάδες κι αρκετά πράγματα. Πάντως έχω ψήσει μια ζουζούνα του χώρου για ταξιδάκι (αρκεί να κάτσει καμμιά γερή μπόμπα, μιλάμε για 50 χιλιάρικα κι άνω)...
Καλό βόλι ο,τι κι αν διαλέξεις.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Πωωω φιλε με 50 χηνες,εχω φυγει ταϊλανδη κ κουβα να ξεχειμωνιασω.Μοχίτο και παρτουζες μεχρι πρωΐας

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εσυ ξερεις να γαμιεσαι;

Θα απαντησω σε σενα κ στον αλλον π ρωτησε αν με ενδιαφερει η ικανοποηση του αλλου με κατι π εγινε χθες.

Ηρθε ο φιλος μ κομματια απτη δουλεια
Βγαζει το πουτσο του εξω τελειος πεσμενο κ με ρωταει αν θα του σηκωσω.
Ξαπλωνει γονατιζω μπροστα του...σε ενα λεπτο ειχε καυλωσει κ στα 5 λεπτα ειχε χυσει λεγοντας οτι θα παει καμια μερα απο καρδιακη προσβολη. Εγω χαμογελαω κ τον ευχαριστω για τη πρωτεινη που μιυ προσφερε μιας κ ακουλουθω παλι πρωτεινικη διατροφη. Κι εκεινος με ευχαριστει που τον χαλαρωσα ετσι :) Κ επειτα κατσαμε στο καναπε κ αρχισαμε να συζηταμε κ να κανουμε τις αγαπουλες μας :)

Οποτε φιλε κ ξερω κ μαρεσει κ δε νοιαζομαι μονο για τη παρτη μου! Adios!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.135
Πόντοι
2.646
Θα απαντησω σε σενα κ στον αλλον π ρωτησε αν με ενδιαφερει η ικανοποηση του αλλου με κατι π εγινε χθες.

Ξαπλωνει γονατιζω μπροστα του...σε ενα λεπτο ειχε καυλωσει κ στα 5 λεπτα ειχε χυσει λεγοντας οτι θα παει καμια μερα απο καρδιακη προσβολη. Εγω χαμογελαω κ τον ευχαριστω για τη πρωτεινη που μιυ προσφερε μιας κ ακουλουθω παλι πρωτεινικη διατροφη. Κι εκεινος με ευχαριστει που τον χαλαρωσα ετσι :) Κ επειτα κατσαμε στο καναπε κ αρχισαμε να συζηταμε κ να κανουμε τις αγαπουλες μας :)

κοκκορακι;

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520

από τη δουλειά? Μπανακι δεν? Λίγο πλύσιμο? Κατ ευθειαν ακαποτο?

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6

Σε τσοντα εγινε αυτο? Σε ποια? Να τη δουμε και εμεις!

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ρε 5γιώτισσα ένα σοβαρό θρέντ ,οπως π.χ.του Λίλα ,δε μπορείς να ανοίξεις?όλο με μλκ ασχολείσαι και συ και οι πυρφόροι σου!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287

Εχεις ουρικο οξυ υψηλό,ασε τις πρωτεϊνικες διατροφές,ξεκίνα να τρως καμια σαλατούλα.Κι ο μπαρμπας ν'αφησει τις πιπες και να ξεκινησει λιγο γυμναστικη...να σε πηδαει,δεν θα μπορει να παρει τα ποδια του σε λίγο.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

φιλα με..να δειςς πως αισθανομαι...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom