Νέα

Εσύ ξέρεις να γαμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
που δε θα μ τις δει μπουρδιελαρηςςς ποτεςς!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑ δηλαδη ξερεις τι εχει καβαλήσει ο κάθε αντρας που εχεις πάει????

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.998
Πόντοι
6.515
Για να πετύχει όμως η αναγωγή ενός γαμησιού στη διαδικασία που περιγράφω παραπάνω πρέπει να βάλεις  και τη γυναίκα στο σχετικό νόημα.

Και ενώ οι περισσότερες μη επαγγελματίες αυτό το κάλεσμα το δέχονται όπως όλες οι γυναίκες θα δεχόντουσαν ένα κάλεσμα σε χορό για παράδειγμα, οι επαγγελματίες δεν είναι πάντα δεδομένο ότι θα το δεχθούν. Και στην πάγια παραπάνω ταχτική μου με τις επαγγελματίες έχω φάει αρκετές  ( και κάποιες φορές ακριβές )    φόλες που από τάκτ δεν αναφέρω σε κριτικές μου μια και προσπαθώ πάντα να σέβομαι και να βλέπω με θετικό μάτι τις εργαζόμενες του χώρου.

Πρέπει η γυναίκα  πρώτον να  ''το χει'', πρέπει να μην είναι διεκπεραιωτική στη βάση του ''εντάξει πελάτης είναι'', και πρέπει τέλος εσύ σαν άντρας να της  το ξυπνήσεις.

Ολα αυτά που παραπάνω περιγραφω νομίζω ότι δεν είναι σε καμμία πρίπτωση εφικτό βέβαια να επιτευχθούν στο δεκάλεπτο του Μεταξιού η στο δεκαπεντάλεπτο της φυλής.

Είναι άλλο πράγμα να φας ένα σουβλάκι στα όρθια για να χορτάσεις τη πείνα σου και άλλο να απολάυσεις ένα γεύμα με πλούσια και σπάνια εδέσματα σε ένα καλό εστιατόριο. Δεν κατηγορώ το πρώτο, έχει και αυτό την αξία του. Απλά στη φάση της ζωής μου που τώρα βρίσκομαι μου αρέσει μόνο το δεύτερο.

:respect:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ΑΑΑΑΑΑ6ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑ δηλαδη ξερεις τι εχει καβαλήσει ο κάθε αντρας που εχεις πάει????

Tυπε αλλο ειπα εγω. Μπουρδελιαρης απο δω μεσα οχι γενικα. Δεν εχω 6εμα με αυτους π γαμανε πουτανες εχω θεμα με αυτους π το παιζουν ιστορια κ εχει πολλους εδω που δε θα τους καμω τη χαρη :)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Χαλκιδα το επικεντρο αλλα μας ταρακουνησε εδω αθηνα...

Επισκέπτης
5γιώτισσα, μια και μένεις Αγγλία έχεις καμμιά www.oddsportal.com/soccer/england/championship/]ιδέα για εδώ[/url] τους αγώνες των 17:00??
Αν όχι, πες ο,τι σου κατέβει δεν πειράζει!
Μπορεί να πέσεις σε καμμιά έκπληξη και να τα αρπάξω χοντρά, who knows :grin:

Δεν εχω 6εμα με αυτους π γαμανε πουτανες
Άρα αν κάποτε υπάρξει ιντερνετική χημεία, ίσως να παίξουμε ποδόσφαιρο, έτσι??  :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Τελικά σε αυτό το νήμα δεν θα γαμήσουμε.  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom