mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
στο πηρε απο το στομα ο κλωνος σου ε??
τι λε ρε παιδι μου
Είναι, μόνο, πολύ καλοί φίλοι τύπε :S :S :S
στο πηρε απο το στομα ο κλωνος σου ε??
τι λε ρε παιδι μου
Τύπε το πολύ το τικι τάκα κάνει το παιδί μαλακα. Κόψε την μαλακια λοιπόν και το τροπάριο περί κλώνων.στο πηρε απο το στομα ο κλωνος σου ε??
τι λε ρε παιδι μου
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑ δηλαδη ξερεις τι εχει καβαλήσει ο κάθε αντρας που εχεις πάει????που δε θα μ τις δει μπουρδιελαρηςςς ποτεςς!
που δε θα μ τις δει μπουρδιελαρηςςς ποτεςς!
Για να πετύχει όμως η αναγωγή ενός γαμησιού στη διαδικασία που περιγράφω παραπάνω πρέπει να βάλεις και τη γυναίκα στο σχετικό νόημα.
Και ενώ οι περισσότερες μη επαγγελματίες αυτό το κάλεσμα το δέχονται όπως όλες οι γυναίκες θα δεχόντουσαν ένα κάλεσμα σε χορό για παράδειγμα, οι επαγγελματίες δεν είναι πάντα δεδομένο ότι θα το δεχθούν. Και στην πάγια παραπάνω ταχτική μου με τις επαγγελματίες έχω φάει αρκετές ( και κάποιες φορές ακριβές ) φόλες που από τάκτ δεν αναφέρω σε κριτικές μου μια και προσπαθώ πάντα να σέβομαι και να βλέπω με θετικό μάτι τις εργαζόμενες του χώρου.
Πρέπει η γυναίκα πρώτον να ''το χει'', πρέπει να μην είναι διεκπεραιωτική στη βάση του ''εντάξει πελάτης είναι'', και πρέπει τέλος εσύ σαν άντρας να της το ξυπνήσεις.
Ολα αυτά που παραπάνω περιγραφω νομίζω ότι δεν είναι σε καμμία πρίπτωση εφικτό βέβαια να επιτευχθούν στο δεκάλεπτο του Μεταξιού η στο δεκαπεντάλεπτο της φυλής.
Είναι άλλο πράγμα να φας ένα σουβλάκι στα όρθια για να χορτάσεις τη πείνα σου και άλλο να απολάυσεις ένα γεύμα με πλούσια και σπάνια εδέσματα σε ένα καλό εστιατόριο. Δεν κατηγορώ το πρώτο, έχει και αυτό την αξία του. Απλά στη φάση της ζωής μου που τώρα βρίσκομαι μου αρέσει μόνο το δεύτερο.
ΑΑΑΑΑΑ6ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑ δηλαδη ξερεις τι εχει καβαλήσει ο κάθε αντρας που εχεις πάει????
θα σε κοψει στο μαθημα η πενταγιωτισσαΕγώ έχω να κάνω σεξ 2 χρόνια περίπου... :S
και είχαμε μια σκασιλα να κρεμομαστε από τις σκατοτρυπες σου.που δε θα μ τις δει μπουρδιελαρηςςς ποτεςς!
θα σε κοψει στο μαθημα η πενταγιωτισσα
Όχι τίποτα...Τον νιωσατε τον Σεισμο τωρα;;;;;;;
Όχι τίποτα...
θα κλασε η πενταγιω...Κουνηθηκαμε καλα εδω...
θα κλασε η πενταγιω...
Α πα πα....θα κλασε η πενταγιω...
Άρα αν κάποτε υπάρξει ιντερνετική χημεία, ίσως να παίξουμε ποδόσφαιρο, έτσι??Δεν εχω 6εμα με αυτους π γαμανε πουτανες