Τα κορίτσια μας κορώνα στο κεφάλι μας....
Και μετα καποιοι λενε το πολιτειακο ζητημα εχει λυθει στην Ελλαδα. Χαχαχα!
Τα κορίτσια μας κορώνα στο κεφάλι μας....
Δεν πληρώνουν όλοιΟλοι πληρωνουν είτε σε χρήμα είτε σε είδος και παροχές...στο εξωτερικό δεν είναι απαραίτητο αυτό λόγω γυναικείας χειραφέτησης.
Θα μπορουσε το συγκεκριμενο θεμα να ειναι Κυριακατικο αλλα οκ
Αν και η απαντηση ειναι αυτονοητη ας την γραψουμε:
Κανονικο σεξ (για να χρησιμοποιησουμε και τον τιτλο του θεματος) ειναι οταν ερχεσαι σε επαφη με μια γυναικα στην προσωπικη σου ζωη , οπου υπαρχει αληθινη ελξη εξ'αρχης και εχεις για εκεινη οπως επισης εχει εκεινη αληθινα αισθηματα για σενα
take them asshole...Οσον αφορα τις επαγγελματιες η κανονικοτητα γενικα ειναι η εξης: Συναντας οποια σε ενδιαφερει και κανεις μαζι της οτι περιλαμβανει το προγραμμα της συναντωντας την για ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα
Απο εκει και περα αν καποιος ερωτευθει την επαγγελματια η αν νομιζει η θελει να νομιζει πως επειδη η επαγγελματιας υπηρξε μαζι του πολυ καλη ηταν επειδη τον καψουρευτηκε η οτι υπηρξε ο ενας και ο μοναδικος.. Τοτε σε αυτες τις περιπτωσεις λες απλα Παρτα Μαλακα !!
Oπως είπε ο Πρίγκιπας Παύλος:"Δεν είναι αυτό το τέλος...".Και μετα καποιοι λενε το πολιτειακο ζητημα εχει λυθει στην Ελλαδα. Χαχαχα!
Μήπως έχεις ταβέρνα, τύπε;κανονικο σεξ? μαλλον σαν την κανονικη μεριδα φαγητου πρεπει να ειναι - δεν χορταινεις/ξεκαυλωνεις πληρως αλλα δεν φευγεις και νηστικος
Μα καθίσταται σαφές ότι αν δεν προχωρήσεις σε παροχές δεν θα πάρεις τίποτα και εσύ....Δεν πληρώνουν όλοι
Επίσης άλλο το πληρώνω σε είδος και παροχές και είδος επειδή το θέλω εγώ και όλα να με υποχρεώνουν.. αν με υποχρεώνουν είμαι κορόιδο...
Μήπως έχεις ταβέρνα, τύπε;
μπα ...αλλα σκεφτομαι σαν κανονικος ανδρας δηλαδη φαι και γαμησιΜήπως έχεις ταβέρνα, τύπε;
Τι να σου πω.. μπορεί να μην είμαι δισεκατομμυριούχος και να μη τον έχω 25 πόντους όπως το μέσο μέλος αλλά έχει τύχει να μη δίνω παροχές και να γαμαω..Μα καθίσταται σαφές ότι αν δεν προχωρήσεις σε παροχές δεν θα πάρεις τίποτα και εσύ....
Τι να σου πω.. μπορεί να μην είμαι δισεκατομμυριούχος και να μη τον έχω 25 πόντους όπως το μέσο μέλος αλλά έχει τύχει να μη δίνω παροχές και να γαμαω..
Οι παλιοί μαρμάρινοι είναι οι καλύτεροι...Λογικό τύπε.
Ξέρεις ποσό κάνουν οι νεροχύτες σήμερα;
Ειδικά όταν είναι inox.
Οι παλιοί μαρμάρινοι είναι οι καλύτεροι...
Τα παλιά είναι πιο ατμοσφαιρικάΜπα.
Εγώ γουσταρω τα νέα μονδέλα.
Οι παλιοί μαρμάρινοι είναι οι καλύτεροι...
Τους είχανε στις αυλές γι αυτό.. για να ήταν μέσα εκεί να σ' είχαΤυπε παλι καλα που οι Αγγλοι δεν μας τους πηραν κι αυτους!
Δυνατόκανονικο σεξ
εξτρα περιποιημενο σεξ
κυρ γιαννη μας ευχαριστω που με ακουσατε και αλλαξατε τα βυζγια της κυρας μαριγως απο το ανω περτουλι τρικαλων.βασίλη εκ του περιστερίου για τα μέλη του μπου κανονικό σεξ είναι εκείνο που η εργαζόμενη κοπέλα δεν θέλει και πολλά πολλά (ξέρεις γλυψίματα, φιλιά, άναλ, cim, cif, gif με αμμωνία κλπ), οπότε κι εμείς τους χαρίζουμε ΜΟΝΟ 8 απανωτούς οργασμούς στο 30λεπτο, και φεύγουμε χωρίς να τους πάρουμε ούτε ευρώ...
εκ της διευθύνσεως
τσιμπουκακι - πισωκολλητο - ελευθερα πιασηματα - ολες οι στασεις - 20 ευρω.Τι ακριβώς είναι για εσάς το κανονικό σεξ;