Νέα

γιατι οι πουστηδες στραβωνουν οτα ντους λες πουστηδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα μιτσος123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Συνημμένα

• tytryrtytr.jpg
    tytryrtytr.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 247db6fff36db1809771e06dc7b42545.jpg
    247db6fff36db1809771e06dc7b42545.jpg
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 30

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ο μονος που μπορει να απαντηση ειναι ο ΛΙΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

:respect:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Η εξύβριση είναι αδίκημα σκοπού. Τελείται με ¨οποιονδήποτε τρόπο¨, με λόγο ή με έργα και αρκεί να στρέφεται κατά της τιμής και υπόληψης του θύματος.  Μπορείς να αποκαλέσεις κάποιον στρατηγό λοχία και να κριθεί ένοχος για εξύβριση.  Αυτά και καλημέρα σας!

OP
OP
Μ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
Στραβώνουν αυτοί που δεν έχουν συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είναι πούστρες!!! :tooth:
Οι υπόλοιποι, οι συνειδητοποιημένοι, δεν έχουν κάποιο θέμα!
γι αυτους λεω,καλη ωρα ο πανεμορφος και το κορακι αλλα και πολλοι αλλοι
βλεπουν παντου κρυφοπουστες σου λενε εγω τραβεστι γαμαω δεν ειμαι πουστης"" και διαφορα αλλα χαζα
τη ναλλη φορα ενας προσπαθουσε να δικαιολογηθει λεγοντας οτι καποιος που παει με  τραβεστι ειναι αντρας ενω καποιος που γαμαει μια γυμνασμενη γυναικα ειναι πουστης
και μετα σου λενε οτι δεν ειναι ψυχικο νοσημα

OP
OP
Μ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
Η εξύβριση είναι αδίκημα σκοπού. Τελείται με ¨οποιονδήποτε τρόπο¨, με λόγο ή με έργα και αρκεί να στρέφεται κατά της τιμής και υπόληψης του θύματος.  Μπορείς να αποκαλέσεις κάποιον στρατηγό λοχία και να κριθεί ένοχος για εξύβριση.  Αυτά και καλημέρα σας!
οταν αποκαλεις το νστρατηγο λοχια ειναι εξυβριση οταν ομως αποκαλεις τον λοχια λοχια και αυτος στραβωνει τοτε κατι αλλο συμβαινει

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
οταν αποκαλεις το νστρατηγο λοχια ειναι εξυβριση οταν ομως αποκαλεις τον λοχια λοχια και αυτος στραβωνει τοτε κατι αλλο συμβαινει
Τότε έπεσες σε μαλάκα λοχία. Και δεν είναι και λίγοι!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
γι αυτους λεω,καλη ωρα ο πανεμορφος και το κορακι αλλα και πολλοι αλλοι
βλεπουν παντου κρυφοπουστες σου λενε εγω τραβεστι γαμαω δεν ειμαι πουστης"" και διαφορα αλλα χαζα
τη ναλλη φορα ενας προσπαθουσε να δικαιολογηθει λεγοντας οτι καποιος που παει με  τραβεστι ειναι αντρας ενω καποιος που γαμαει μια γυμνασμενη γυναικα ειναι πουστης
και μετα σου λενε οτι δεν ειναι ψυχικο νοσημα
Ειπαμε εστω και μια φορα να το κανεις θεωρησε τετοιος.
Δεν υπαρχει το..ε ενταξει δεν μ αρεσε..οποτε συνεχιζω να λεω οτι ειμαι αντρας.
Πρωτα απ ολα τον ευατο σου κοροιδευεις

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Αυτό συμβαίνει, προφανώς, επειδή ο όρος πούστης είναι υβριστικός. Εξού και το παράγωγο πουστία=ύπουλη/ανέντιμη/πονηρή πράξη.
Ο ορθός όρος είναι ομοφυλόφιλος, με τον οποίο δεν νομίζω να στραβώσει κάποιος.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
Αυτό συμβαίνει, προφανώς, επειδή ο όρος πούστης είναι υβριστικός. Εξού και το παράγωγο πουστία=ύπουλη/ανέντιμη/πονηρή πράξη.
Δυσκολο ακομα στην Ελλαδα να αποκαλεις τον αλλον ομοφυλοφιλο..πας αμεσως στον αλλον χαρακτηρισμο. Οχι γιατι θελεις να το βρισεις..απλα ξεκαθαριζεις την θεση σου και οτι δεν θελεις να εχεις καμια σχεση με αυτους.

OP
OP
Μ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
ο ορος πουστης δεν ειναι υβριστικος οπως και ο ορος γυφτος ή αλβανος δεν ειναι υβριστικος
ολες αυτες οι λεξεις δηλωνουν-προσδιοριζουν κατι η λεξη πουστης μας δειχνει τις σεξουαλικες προτιμησεις καποιου και οι αλλες δυο που ανοικει φυλετικα καποιος

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
Δυσκολο ακομα στην Ελλαδα να αποκαλεις τον αλλον ομοφυλοφιλο..πας αμεσως στον αλλον χαρακτηρισμο. Οχι γιατι θελεις να το βρισεις..απλα ξεκαθαριζεις την θεση σου και οτι δεν θελεις να εχεις καμια σχεση με αυτους.

Αυτό το "δεν θελεις να εχεις καμια σχεση με αυτους" δείχνει πόσο πίσω στο 1950 είμαστε σαν κοινωνία...

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
ο ορος πουστης δεν ειναι υβριστικος
πούστης = τουρκική puşt = περσική پشت (pošt, πίσω, πισινός).
Έχουμε λοιπόν ανατομικό χαρακτηρισμό και όχι χαρακτηρισμό σεξουαλικής προτίμησης.
Οπως π.χ. το πισωγλέντης.
Υπάρχει τέτοιος χαρακτηρισμός για έναν straight; Μπροστινός ή μπροστινογλέντης; όχι!
Είναι σαν να πεις μια γυναίκα βυζαρού! Αυτό είναι ανατομικός χαρακτηρισμός και προφανώς όχι πρέπων.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι λάθος να αποκαλούμε έναν ομοφυλόφιλο πούστη διότι αυτή η λέξη έχει πολιτογραφηθεί ως βρισιά για παλιανθρωπους ? καθάρματα ? Τέλος πάντων για άτομα που έχουν απαίσιο χαρακτήρα Θεωρώ πως ποιο σωστό θα ήταν το «αδερφή-αρας» η «λουγκρα»  ... Από εκεί και πέρα αρκετός κόσμος δεν θέλει να ακούει αλήθειες η πραγματικά γεγονότα .. θέλει να ακούσει αυτά που θέλει να ακούσει (έτσι πιστεύω τουλάχιστον )

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Για τον ιδιο λόγο που και οι πουτάνες σου λένε οτι όλες οι γυναίκες πουτάνες είναι
Για αυτές είναι επάγγελμα για εσένα είναι ευχαρίστηση  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom