yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.016
- Πόντοι
- 3.346
Μαζι σου..ποτε κι εγω! δεν θελω να εχω αποψη για αυτο το θεμα.Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θα το δοκιμάσω.
Μαζι σου..ποτε κι εγω! δεν θελω να εχω αποψη για αυτο το θεμα.Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θα το δοκιμάσω.
Εγω να ρωτήσω θέλω αν το σωστό είναι πουστρακι ή πουστακι;
γι αυτους λεω,καλη ωρα ο πανεμορφος και το κορακι αλλα και πολλοι αλλοιΣτραβώνουν αυτοί που δεν έχουν συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είναι πούστρες!!!
Οι υπόλοιποι, οι συνειδητοποιημένοι, δεν έχουν κάποιο θέμα!
οταν αποκαλεις το νστρατηγο λοχια ειναι εξυβριση οταν ομως αποκαλεις τον λοχια λοχια και αυτος στραβωνει τοτε κατι αλλο συμβαινειΗ εξύβριση είναι αδίκημα σκοπού. Τελείται με ¨οποιονδήποτε τρόπο¨, με λόγο ή με έργα και αρκεί να στρέφεται κατά της τιμής και υπόληψης του θύματος. Μπορείς να αποκαλέσεις κάποιον στρατηγό λοχία και να κριθεί ένοχος για εξύβριση. Αυτά και καλημέρα σας!
Τότε έπεσες σε μαλάκα λοχία. Και δεν είναι και λίγοι!οταν αποκαλεις το νστρατηγο λοχια ειναι εξυβριση οταν ομως αποκαλεις τον λοχια λοχια και αυτος στραβωνει τοτε κατι αλλο συμβαινει
το ιδιο λεμε και για τους πουστιδεςΤότε έπεσες σε μαλάκα λοχία. Και δεν είναι και λίγοι!
Ειπαμε εστω και μια φορα να το κανεις θεωρησε τετοιος.γι αυτους λεω,καλη ωρα ο πανεμορφος και το κορακι αλλα και πολλοι αλλοι
βλεπουν παντου κρυφοπουστες σου λενε εγω τραβεστι γαμαω δεν ειμαι πουστης"" και διαφορα αλλα χαζα
τη ναλλη φορα ενας προσπαθουσε να δικαιολογηθει λεγοντας οτι καποιος που παει με τραβεστι ειναι αντρας ενω καποιος που γαμαει μια γυμνασμενη γυναικα ειναι πουστης
και μετα σου λενε οτι δεν ειναι ψυχικο νοσημα
Δυσκολο ακομα στην Ελλαδα να αποκαλεις τον αλλον ομοφυλοφιλο..πας αμεσως στον αλλον χαρακτηρισμο. Οχι γιατι θελεις να το βρισεις..απλα ξεκαθαριζεις την θεση σου και οτι δεν θελεις να εχεις καμια σχεση με αυτους.Αυτό συμβαίνει, προφανώς, επειδή ο όρος πούστης είναι υβριστικός. Εξού και το παράγωγο πουστία=ύπουλη/ανέντιμη/πονηρή πράξη.
Ο ορθός όρος είναι ομοφυλόφιλος, με τον οποίο δεν νομίζω να στραβώσει κάποιος.
ο ορος πουστης δεν ειναι υβριστικος οπως και ο ορος γυφτος ή αλβανος δεν ειναι υβριστικοςΑυτό συμβαίνει, προφανώς, επειδή ο όρος πούστης είναι υβριστικός. Εξού και το παράγωγο πουστία=ύπουλη/ανέντιμη/πονηρή πράξη.
Ο ορθός όρος είναι ομοφυλόφιλος, με τον οποίο δεν νομίζω να στραβώσει κάποιος.
Δυσκολο ακομα στην Ελλαδα να αποκαλεις τον αλλον ομοφυλοφιλο..πας αμεσως στον αλλον χαρακτηρισμο. Οχι γιατι θελεις να το βρισεις..απλα ξεκαθαριζεις την θεση σου και οτι δεν θελεις να εχεις καμια σχεση με αυτους.
πούστης = τουρκική puşt = περσική پشت (pošt, πίσω, πισινός).ο ορος πουστης δεν ειναι υβριστικος