raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.308
- Πόντοι
- 5.006
εμπαινες? :S
παιρνεις το 1/3 απο αυτα που παιρνω εγω.
Εγώ νταληκέρη μου μπαίνω για να δω ποιά σλάβα θα μου ρουφήξει τα αρχίδια καλύτερα σε 2-3 ωρίτσες απο τώρα. Εσύ μέχρι το βράδυ που θα επιστρέψω θα είσαι ακόμη εδω μέσα να παπαρολογείς σε 5-6 νήματα για να προκαλέσεις αντιδράσεις από όσους πιστεύουμε ότι το site έχει καταντήσει σπίτι για ναυάγια που παρακαλάνε για να τους δώσει λίγη σημασία ένας νταλικέρης όπως εσύ. Α, και εγώ μηχανικός είμαι οπότε τσίμπα ένα αρχίδι....για να βλεπεις ποτε μπαινω ποτε βγαινω σημαινει οτι εισαι εδω 24/7 αρα κι εσυ στα ιδια "χαλια" εισαι αφου η ζωη σου ειναι μονο δουλεια και μπου! με τη διαφορα οτι εσυ ζεις ελλαδα, δουλευεις για 8 ωρες και παιρνεις το 1/3 απο αυτα που παιρνω εγω. Ποιος ειναι "χειροτερος" λοιπον? ;)
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι από το 2500 θα φτιάξουν τα πράγματα.
Αν και προσωπικά, δεν είμαι από αυτούς που πιστεύω στους επενδυτές από το Βούλκαν.
Το πραγματικό μέλλον, είναι στους Κλήγκον.
Όταν φτιάξουν οι σχέσεις μας με τους Κλήγκον, τότε θα έρθει η πραγματική ανάπτυξη.
κοιτα αν το 30% είναι πολύ υψηλο και επρεπε να ηταν 25% ή 20%, αυτό είναι ένα θεμα προς συζητηση...συμφωνω...λογικα θα ακολουθησαν καποιες ερευνες που δειχνουν ποσα ξοδευει ο ελληνας σε καταναλωση κάθε μηνα και θα εβγαλαν το ποσοστο..
για την αποταμιευση που λες είναι πρακτικα αδυνατο να γινει για πολλους λογους :
πως θα ξερει το κρατος ποσα αποταμιευεις?πως θα υπολογίζεται η αποταμιευση εκτος τραπεζων?θα μας υποχρεωνουν ολους να βαζουμε τα χρηματα μας στις τράπεζες (διαμαρτύρεται ο κωλογερος στα προηγουμενα ποστ)?με ποιο δικαίωμα θα εχει προσβαση το δημοσιο σε τραπεζικους λογαριασμούς που είναι απορρητοι? υπαρχει λογισμικο που θα μπορει να κανει τις διασταυρώσεις μεταξυ εισοδηματων και τραπεζικων λογαριασμων εκατομμυριων φορολογουμενων?θα επιτρεψουν οι τράπεζες την προσβαση σε λογαριασμούς εκατομμυριων φορολογουμενων οι οποιοι δεν εχουν κανει καποια παραβαση?σε κοινους τραπεζικους λογαριασμούς πως θα αποδεικνύεται ποιος εκανε την καταθεση?θα καλουνται εκατομμύρια φορολογούμενοι για ελεγχο κάθε ετος?
συμπερασματικα, το μονο θεμα προς συζητηση είναι αν αντι για 30% επρεπε να είναι 20% ή 25%
Ναι αλλα σε 4 χρονια που το παιδι θα παει σχολειο, αυτος θα βγαζει πλεον 5000, θα δουλεψει και η γυναικα για αλλα 1500, και αν θελουν πανε παραεξω 1-2 ζωνες και νοικιαζουν με 1200 η ακομα καλυτερα παιρνουν ενα δικο τους με στεγαστικο και 500 λιρες τοκους το μηνα (το κεφαλαιο της δοσης θεωρειται επενδυση) επομενως θα καθαριζουν 6500, με κοστος διαμονης 500 και θα τους μενουν 5000 για φαγωμα. 2000 αποταμιευση και με τα υπολοιπα ταξιδια, διακοπες, ΣΚ στη Γαλλια, Ολλανδια, Βελγιο, Ιρλανδια, Σκωτια, Ισπανια, κλπ
Θεατρα, σινεμα, ωραια εστιατορια, εκδηλωσεις, λεσχες, καζινα, κλαμπ, ελληναδικα, παρκα, βιβλιοθηκες, χομπυ και γενικως ζωη...
Τί έχεις καταφέρει ρε νταληκέρη; Ξημεροβραδιάζεσαι σε ένα site για πληρωμένο έρωτα και αναζητάς ναυάγια να σου δώσουν σημασία... Εσύ και το άλλο το λολάδι ο Kman να μας κάνετε τη χάρη να μείνετε εκεί που είστε. Δεν σας έχουμε ανάγκη.
Μια νυχού που ξέρω, μόλις πήρε μια 218i coupe του κουτιού , έκδοση Μ σπορτ , 40000€ .
Και είναι μικρότερη από σένα , 27 είναι .
Συμπερασματικα παιρνεις ως δεδομενα πραγματα που δεν ισχυουν. Ποιος σου ειπε οτι ειναι απορρητοι οι λογαριασμοι? Οταν παιρνουν τους τοκους που ειναι συγκεκριμενα ποσοστα επι του κεφαλαιου και τα βαζουν αυτοματα στη δηλωση αρα ξερουν το κεφαλαιο σου σε καθε λογαριασμο δεν ειναι απορρητοι?
Πολυ ευκολα μπορει να γινει: εσοδα χρονου = φοροι + αποταμιευση (=διαφορα κεφαλαιου αρχη χρονου - τελος χρονου) + εξοδα >> εξοδα = εσοδα χρονου - αποταμιευση - φοροι. Αυτο πρεπει να ειναι η βαση για το 30%. Τωρα ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ αλλα μονο την εισφορα "αλληλεγγυης". Απο εκει και περα δεν μπορεις να λες οτι δεν μπορουν να σε υποχρεωσουν να βαζεις τα λεφτα σου στην τραπεζα αλλα μπορουν να σε υποχρεωσουν να ξοδευεις οσο τους καπνισει γιατι ετσι γουσταρουν. Ασε ρε τυπε, τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, απλα με εβαλες σε σκεψεις οτι αντι για πονηροι ειναι ηλιθιοι (νεοδημοκρατες ειναι αλλωστε), αλλα δε νομιζω.
Τι λες ;;;
ΠΙΟ ΕΞΩ ;;;
Έχεις πάει πιο έξω ;;
ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ.
Και πιο έξω ... τι σπίτι ;;; για 2 κρεβατοκάμαρες 1200 στερλίνες ;;; Ουάου !
ΛΕΣΧΕΣ ;;;;; ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΙΛΑΣ ;;;;
ΘΕΑΤΡΑ ;;;;;;; Πλάκα κάνεις .
Ωραία εστιατόρια ;;;;;;;;;;; Αστεία λες.
Το γνωστό τσάϊ στο ριτζ, απογευματινό , είναι 85 στερλίνες το άτομο .
Θα πάνε στην ... όπερα ;;;;
Έχει κρατήσεις κολλητός μου για την τραβιάτα , τον άλλο μήνα ....
375 ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ .
ΑΥΤΑ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΑΠΟ 15000 ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
Όχι για ινδούς/πάκια που μου λες, ότι όταν μεγαλώσουν θα έχουν 5000 το μήνα για χάλασμα (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ).
Είσαι σε άλλο κόσμο.
Σου είπανε μερικές παπαριές σε κάποιο κολλέγιο και τις πίστεψες.
Απο εκει και περα δεν μπορεις να λες οτι δεν μπορουν να σε υποχρεωσουν να βαζεις τα λεφτα σου στην τραπεζα αλλα μπορουν να σε υποχρεωσουν να ξοδευεις οσο τους καπνισει γιατι ετσι γουσταρουν. Ασε ρε τυπε, τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, απλα με εβαλες σε σκεψεις οτι αντι για πονηροι ειναι ηλιθιοι (νεοδημοκρατες ειναι αλλωστε), αλλα δε νομιζω.
Εχω ζησει Λονδινο και ξερω πολυ καλα τι λεω.
Θεατρα-Σινεμα με 50 λιρες το ζευγαρι περναει γαματα.
Εστιατορια πολυ καλα με 150 λιρες το ζευγαρι επισης.
Φυσικα εχει και φθηνοτερα (απειρες επιλογες καθε ειδους) πχ νοστιμοτατες μπριζολες η ψαρια με 15-20 λιρες το ατομο, δηλαδη 80 σουμα το γευμα
Αυτά , σε φτηνιατσούρα, τα έχει καλύτερα στην ελλάδα .
Ελλάδα η ζωή είναι σούπερ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΕΓΝΟΣ ή ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.
Αυτό που κατάφεραν τα καθίκια της πολιτικής τα τελευταία χρόνια, είναι να
οδηγήσουν στον πάτο πολλούς επαγγελματίες, μαγαζάτορες , επιχειρηματίες.
Οι μισθωτοί ξένων εταιρειών π.χ. όπως κάποιοι μηχανικοί , είναι καλύτερα τώρα , παρά προ κρίσης.
London school of Mechanical Engineering
Αλλα για 4000 καθαρα που ειναι πολλα ακομα και για Λονδινο (ειναι πανω απο 75000 το χρονο μεικτα) και με περιθωριο να δουλεψει η γυναικα, μπορεις να περασεις καλα
Καλά ρε αθεόφοβοι. Αυτό το διαβάσατε και το προσπεράσατε όλοι σαν να μη συμβαίνει τίποτα? Καταλάβατε τι έγραψε? Γκομενάκι 27 ετών θα πάει βόλτα με το ΔΙΚΟ ΤΗΣ υπερπολυτελές κουπέ σπορ αξίας 40000€ τον μπαρμπα - φυλλόβιο σαρανταφεύγα.Μια νυχού που ξέρω, μόλις πήρε μια 218i coupe του κουτιού , έκδοση Μ σπορτ , 40000€ .
Και είναι μικρότερη από σένα , 27 είναι .
Θα με πάει βόλτα ... σε ιαπωνέζικο εστιατόριο , το κι τσι μπου !
Με 4000 στο Λονδίνο την βγάζεις με fish and chips μέρα παρά μέρα.
Ρε άρχοντα. Σε φορτώνουν τα μωρά? Πες μου ότι στο εστιατόριο θα τα πληρώσει όλα αυτή να υποκλιθώ. Είσαι μέγιστος. Πως το κατάφερες αυτό δικέ μου? Δίδαξε τα πλήθη!
Αλλα για 4000 καθαρα που ειναι πολλα ακομα και για Λονδινο
Ρε φιλαρακο, δεν διαμαρτυρομαι αδικα για τις τραπεζες. Αυτοι ειναι διεθνεις μαφιοζοι και απατεωνες με γραβατες. Δεν ειδες τι εγινε πριν απο χρονια με το χρηματιστηριο; Πρωι-μεσημερι-βραδι τηλεφωνο, για να σε ψησουν να επενδυσεις τις οικονομιες σου στις φουσκες-επενδυτικα προιοντα τους. Γιατι να πηγαινει ο μισθος μου στους απατεωνες; Εστω και για 2-3 μερες;δεν ειπα ότι δεν μπορουν να σε υποχρεωσουν να βαζεις τα λεφτα σου στην τραπεζα..μια χαρα μπορουν…
αυτό που ειπα είναι ότι αν σε υποχρεωσουν να τα βαζει στην τραπεζα τοτε θα διαμαρτύρονται καποιοι (πχ. ο κωλογερας στα προηγουμενα ποστ), ενώ τωρα που σε υποχρεωνουν δαπανες 30% διαμαρτύρονται καποιοι αλλοι (πχ. εσυ)...