Εγώ σήμερα έφαγα λαδερά,από αντίδραση........Βαλέρια,εσύ τι έφαγες;;;![]()
Η σωστή ερώτηση στην εκλεκτή συνφορουμίτισσα θα πρέπει να είναι:"Τον έφαγες?"
Εγώ σήμερα έφαγα λαδερά,από αντίδραση........Βαλέρια,εσύ τι έφαγες;;;![]()
Η σωστή ερώτηση στην εκλεκτή συνφορυμίτισσα θα πρέπει να είναι:"Τον έφαγες?"![]()
![]()
![]()
ποντικομαμή .. σιλάνς
Συμπάθειες ε???? Ή γεροντοκαψούρα?![]()
![]()
![]()
(Έχεις ενημερώσει το Σκοτεινό για το Σάββατο? Δεν έχω τηλ. του).
Συμπάθειες ε???? Ή γεροντοκαψούρα?![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι. Στις 7 Μαρτιου ειναι.
αντε να ερθει γαμωωωωωωωω
Η σωστή ερώτηση στην εκλεκτή συνφορουμίτισσα θα πρέπει να είναι:"Τον έφαγες?"![]()
![]()
![]()
Η σωστή ερώτηση στην εκλεκτή συνφορουμίτισσα θα πρέπει να είναι:"Τον έφαγες?"![]()
![]()
Τώρα την δέσαμε την βάρκα........Βρήκες άνθρωπο.......
Εγώ είμαι ευγενικός///δε ρωτάω τέτοια![]()
Ευγενέστατος......
Λαχταράτε τόσο πολύ να πετάξετε Χαρταετό![]()
+1
glιτσά τελευταία δεν σε αναγνωρίζω...σίγουρα είσαι εσύ,δεν σου κλέψανε τον λογαριασμό ε;;;+1
βγειτε ρε απο τον καταναλωτισμο που σας εχουν περασει.....καθε μερα σαν τα γουρουνια τρωτε σουβλακια και μπριζολικια και πανσετες και λουκανικα.......φατε και μια μερα υγειινα δεν θα παθετε τιποτα....
και νηστικοι εντλεως να μεινετε δεν θα λιμοκτονησετε για μια μερα
και που θα βγειτε εξω να γουρουνιασετε τι θα καταλαβετε;παλι με δυσπεψια θα ειστε στις τρεις το πρωι και θα ψαχνετε μααλοξ και σοδες
ασε που οπου και να πατε θα ειναι φισκα απο κοσμο και δεν θα εξυπηρετηθειτε ουτε με σφαιρες....
καλυτερα σπιτι με φιλους,φατε καμια μακαροναδα σπιτικη ,καμια σαλατουλα,κανα γιαουρτι με φρουτα κλπ....
ακους εκει να τσικνησετε....λες και θα κανετε καμια νηστεια αντιχριστοι και φοβαστε μην σας πεσει το παιδι.......
αιντεεεεεεεε
Τί έγινε βαρέθηκες να πληρώνεις τον px να στα βγάζει βόλτα;;;Φατε ρε κάνα κρεατάκι... κοντευουμε να το κλεισουμε το μαγαζι !!!
![]()