barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.170
- Πόντοι
- 5.506
έχουν προβλήματα με το νόμο;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑ
έχουν προβλήματα με το νόμο;
Πήγαινε σαντορίνη τότε τύπε.
Θα σου αρέσει και η αράχωβα.
Βλέπεις τα ίδια ταλέντα το χειμώνα.
Μην τυχόν και χάσεις.
Στην αθήνα επίσης έχει μέρη που θα τους βρεις όλους μαζεμένους.
Τύπε ξερεις τι μου κανει εντυπωση
Οτι γνωριζεις πολυ καλα τι ειδους ανθρωποι πηγαινουν σε μερη στα οποια δεν πηγαινεις. Πώς γινεται αυτο?
Ρε τύπε, αν μενεις θεσσαλονικη σε ρωτησε, και εφτασες το θεμα ως τον Σαββιδη και τον φεμινισμο
Τύπε ξερεις τι μου κανει εντυπωση
Οτι γνωριζεις πολυ καλα τι ειδους ανθρωποι πηγαινουν σε μερη στα οποια δεν πηγαινεις. Πώς γινεται αυτο?
Ίσως επειδή πήγαινε πριν απ' αυτούς.
Παντου παω, δεν εχω θεμα. Οπως ειπα ο πιο αγαπημενος μου προορισμος ειναι το Μετσοβο. Αραχωβα δεν μου αρεσει γιατι ειναι γεματη δηθεν. Αλλο το δηθεν και αλλο το να απολαμβανεις πραγματικα καλες υπηρεσιες.
Ψηληεγω π ειμαι 1.80 τι ειμαι?
εγω π ειμαι 1.80 τι ειμαι?
εγω π ειμαι 1.80 τι ειμαι?
Σεξοβλημα
Και βρήκες ας πούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ στην Σαντορίνη ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εσένα από όσα ακούω, σε χαλάνε τα κιλά.
Αλλιώς θα μπορούσες να ήσουν τσόντα , λόγω ύψους.
Ωραιες παραλιες
Τύπε όλα κι όλα, σε διπλανό γραφείο φίλου εντοπίστηκε δυνατό τεμάχιο 30φεύγα - πτυχιούχος Α.Π.ΘΑν πας σε σοβαρά, δεν πας σε κανένα !!!!!
Λογικό . Για τις μικρές που κάνουν έλεγχο στα υποθηκοφυλάκια δεν παίζουν συνέδρια !!!!!!
Οι δικηγόρες πάντως, κερατώνουν τους άνδρες τους πιο εύκολα από τις οδοντιάτρους.
Αν και εδώ που τα λέμε, οι ελληνίδες οδοντίατροι και να θέλουν να τους κερατώσουν .... ούτε τυφλοί δεν τις γαμάνε.
Τύπε όλα κι όλα, σε διπλανό γραφείο φίλου εντοπίστηκε δυνατό τεμάχιο 30φεύγα - πτυχιούχος Α.Π.Θ
Αναμένεται ήδη επίσκεψη εντός της εβδομάδας για "καθαρισμό"