στο οτι η εμφανιση δε συναδει με το χαρακτηρα..
οι πιο δευτεροι εμφανισιακα τυποι ηταν αυτοι που με εκαναν να τους ερωτευτω και οι σχεσεις μας κρατησαν χρονια
με τους πιο αθληταραδες γκομενους δε κρατησε πολυ
εχω παρατηρησει οτι οι πιο ατσουμπαλοι, ειναι πιο ευφυεις, εχουν χιουμορ και ξερουν να διεκδικουν μια κοπελα.
Μπορω να σκεφτω 3 παραδειγματα που με εκαναν να τους ερωτευτω τρελα ενω στην αρχη δε μου αρεσαν εμφανισιακα.
για μισο λες πως εισαι 28 και πως εχεις παει με 12 ατομα αν δεχτουμε οτι εκανες πρωτη φορα σεξ στα 15 βγαινει 1 ατομο καθε 13 μηνες
και εδω μας λες οτι ειχες σχεσεις που κρατησαν χρονια τουλαχιστον τρεις σχεσεις που ησουν τρελα ερωτευμενη και που κρατησαν χρονια
αν πουμε οτι οι σχεσεις σου αυτες συνολικα κρατησαν 8 χρονια τοτε σου μενουν 5 χρονια για τους αλλους 9 αρα κατι λιγοτερο απο 6 μηνες ανα γκομενο
αν θες φυσικα απαντας ποσες φορες κερατωσες και ποσους;
Έχει δίκιο ο Άλεξ. Ο πατέρας σκοτώθηκε σε ατύχημα, τα παιδιά τα μεγάλωσε η γιαγιά, η μάνα εξαφανισμένη και όταν χρόνια μετά ζήτησε την επιμέλεια των παιδιών, ο δικαστής ρώτησε τα παιδιά με ποιον ήθελαν να μείνουν. Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί θεωρούσα με τη δική μου οπτική ότι θα απέρριπτε την αίτηση της μάνας με συνοπτικές διαδικασίες.
-οι δικηγοροι ειναι δουλεια τους να λενε στους ταλαιπωρους πατεραδες που διεκδικουν τα παιδια τους πως εχουν ελπιδες....η πικρη αληθεια ομως ειναι πως αυτο ειναι μια φαμπρικα για να αρμεγουν οι δικηγοροι και η μεγαλη πλειοψηφια των υποθεσεων καταληγει με τα παιδια στην μανα.....Ειναι παρα πολυ σπανιες οι περιπτωσεις που δινει δικαστηριο τα παιδια στον πατερα και μονο οταν η μανα εχει τιποτα "πολυ χοντρα φορτωμενα"....ξεκαθαρα σας τα γραφω...
Εννοείται τα ρώτησαν κι εκείνα ζητησαν να μεινουν με τον πατερα τους. Ειδικα η κορη η μεγαλύτερη, ουτε που ήθελε να βλέπει τη μανα της. Την έπιασε την κυρια ο γνωστος μου με γκομενο, τη χωρισε αμεσως, της πηρε και τα παιδια..
Το δικαστηριο δεν ασχολειται σε καμια περιπτωση με τα γκομενιλικια των δυο πλευρων...δεν πα να την πιασεις καβαλα με ιπποκαμπους,στα παπαρια τους....τα παιδια 9 στις 10 φορες καταληγουν στην μανα και ο μεσιε χωνει τη διατροφη που θα οριστει!το νου σας....στα δικαστηρια δεν το πολυψαχνουν,τα δινουν στην μανα και ολα καλα!Γενικα ειναι ξεφτιλισμενοι,αλλα στο συγκεκριμενο θεμα ειναι τελειως ανεπαρκεις!Τα ιδια σκατα βεβαια τρωνε και οι πατεραδες σε χωρες του εξωτερικου....και εκει την ιδια μοιρα εχουν!
για μισο λες πως εισαι 28 και πως εχεις παει με 12 ατομα αν δεχτουμε οτι εκανες πρωτη φορα σεξ στα 15 βγαινει 1 ατομο καθε 13 μηνες
και εδω μας λες οτι ειχες σχεσεις που κρατησαν χρονια τουλαχιστον τρεις σχεσεις που ησουν τρελα ερωτευμενη και που κρατησαν χρονια
αν πουμε οτι οι σχεσεις σου αυτες συνολικα κρατησαν 8 χρονια τοτε σου μενουν 5 χρονια για τους αλλους 9 αρα κατι λιγοτερο απο 6 μηνες ανα γκομενο
αν θες φυσικα απαντας ποσες φορες κερατωσες και ποσους;