Νέα

Τον χώρισε, και δεν έχει γκόμενο, τι παίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 948
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οχι φιλε, εμενα πολυ κοντινος μου δυ με ιδιόκτητο σπιτι πηρε την επιμελεια, δυο παιδια, 10-12 χρονων πολύ χαλαρα, βέβαια κι εκείνα ζητησαν στο δικαστήριο να μεινουν με τον πατερα τόυς.

Πάνω από 12 ετών νομίζω ρωτάνε τα παιδιά. Θα το πει ο ... άλεξ και οι άλλοι.
Προφανώς είχαν κλείσει τα 12.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Αν εξαιρεσεις το σουβλακι και οτι ειναι "βαρια βιομηχανια πουτανιδιων"..χειροτεροη πολη απο τις σερρες δεν υπαρχει..μεχρι και η δραμα καλυτερη ειναι..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Να βάλουμε φωτό τα λεφτά που έχουμε τώρα πάνω μας, για να αφανιστείς για πάντα από το φόρουμ ,
όπως τόσοι και τόσοι άλλοι ;;;;
Για να σε γαμήσω από παντού ;;;;

Να  βάλουμε φωτό από τα σπίτια μας και να μετράμε μπανιέρες π.χ. ;;;
Να δούμε ποιός μένει σε τρύπα ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΟΥΡΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ;;;;;;;;
ΛΗΓΟΥΡΗΣ;;;;;;!!!!  Καλά ρε χαζοπούλι ελληνικά δεν ξερεις καθόλου;
Καρφάκι δε μου καίγεται πόσα έχεις επάνω σου και πόσες μπανιέρες στο σπίτι σου.
Αυτά τα παιχνίδια να τα παίζεις με  το Σαββ που τα γουστάρει τρελά.
Το δεδομένο είναι πως μένεις στο υπόγειο.
Ρε συ ξέρεις τι μου έφερες στο νου; Μια παλιά παιδική σειρά με κούκλες, το μπαρμπα Μυτούση, τον Κλούβιο και τη Σουβλίτσα.
Ίδιος ο Κλούβιος είσαι ρε μπαγάσα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Πάνω από 12 ετών νομίζω ρωτάνε τα παιδιά. Θα το πει ο ... άλεξ και οι άλλοι.
Προφανώς είχαν κλείσει τα 12.

Εννοείται τα ρώτησαν κι εκείνα ζητησαν να μεινουν με τον πατερα τους. Ειδικα η κορη  η μεγαλύτερη, ουτε που ήθελε να βλέπει τη μανα της. Την έπιασε  την κυρια ο γνωστος μου με γκομενο, τη χωρισε αμεσως, της πηρε και τα παιδια..

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Εννοείται τα ρώτησαν κι εκείνα ζητησαν να μεινουν με τον πατερα τους. Ειδικα η κορη  η μεγαλύτερη, ουτε που ήθελε να βλέπει τη μανα της. Την έπιασε  την κυρια ο γνωστος μου με γκομενο, τη χωρισε αμεσως, της πηρε και τα παιδια..
ετσι πρεπει,αν μια γυναικα ειναι αναξια να ειναι συντροφος σου, τοτε γιατι αφηνεις τα παιδια σου να τα μεγαλωσει αυτη;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΛΗΓΟΥΡΗΣ;;;;;;!!!!  Καλά ρε χαζοπούλι ελληνικά δεν ξερεις καθόλου;
Καρφάκι δε μου καίγεται πόσα έχεις επάνω σου και πόσες μπανιέρες στο σπίτι σου.
Αυτά τα παιχνίδια να τα παίζεις με  το Σαββ που τα γουστάρει τρελά.
Το δεδομένο είναι πως μένεις στο υπόγειο.

Σε ξεκώλιασα μωρή τρύπια.
Ούτε ένα 20ρικο δεν σου δίνει η γυναίκα και η πεθερά ρε μαλάκα ;
Τσάμπα καφέ στη δουλειά πίνεις νερόπλυμα ;;;;

Βάλε οτιδήποτε αξίας μωρή ληγούρα, που σχολιάζεις ποιός μένει που.
Βάλε μια πόρτα του σπιτιού σου ρε γύφτο.
Να γελάμε χρόνια.

Αλλιώς άντε ψόφα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
[size=40pt]ΑΡΧΙΔΙΑ[/size]...OΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΓΟΥΩΡΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 99% ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥΨΑΞΟΥΝ...Για να φυγουν παιδια απο την μανα και να δωσουν την επιμελεια στον πατερα θα πρεπει η μανα να ειναι πρεζου και μελος στην χεζμπολαχ η τους μαρτυρες του αλ-ακσα...αν ειναι μονο ενα απο τα δυο της τα αφηνουν!
Έχει δίκιο ο Άλεξ. Ο πατέρας σκοτώθηκε σε ατύχημα, τα παιδιά τα μεγάλωσε η γιαγιά, η μάνα εξαφανισμένη και όταν χρόνια μετά ζήτησε την επιμέλεια των παιδιών, ο δικαστής ρώτησε τα παιδιά με ποιον ήθελαν να μείνουν. Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί θεωρούσα με τη δική μου οπτική ότι θα απέρριπτε την αίτηση της μάνας με συνοπτικές διαδικασίες.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Εννοείται τα ρώτησαν κι εκείνα ζητησαν να μεινουν με τον πατερα τους. Ειδικα η κορη  η μεγαλύτερη, ουτε που ήθελε να βλέπει τη μανα της. Την έπιασε  την κυρια ο γνωστος μου με γκομενο, τη χωρισε αμεσως, της πηρε και τα παιδια..
Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις τα παιδιά "εκδικουνται" με τον τρόπο τους τον γονιό που θεωρούν υπεύθυνο για τον χωρισμό. Έχω περίπτωση γνωστού μου που όταν χώρισε με την γυναίκα του (την είχε κάνει "τάρανδο" την καημένη) τα παιδιά του δεν ήθελαν καν να τον δουν. Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να φτιάξουν κάπως τα πράγματα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
πσρεξηγηθηκες;κακώς εγώ που με είπες ανίδεη κ πάλι δεν ασχολήθηκα απλά σε μάζεψα. Πολύ ευαισθησία παιδιά πάρτε το αλλιώς
Οχι ποτε μου δεν παρεξηγουμαι απο το ωραιο φυλο..
Οσο εριστικες και αν γινονται μερικες..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε ξεκώλιασα μωρή τρύπια.
Ούτε ένα 20ρικο δεν σου δίνει η γυναίκα και η πεθερά ρε μαλάκα ;
Τσάμπα καφέ στη δουλειά πίνεις νερόπλυμα ;;;;

Βάλε οτιδήποτε αξίας μωρή ληγούρα, που σχολιάζεις ποιός μένει που.
Βάλε μια πόρτα του σπιτιού σου ρε γύφτο.
Να γελάμε χρόνια.

Αλλιώς άντε ψόφα.
Άμα έχεις τόσα αξίας, πούλα τίποτα τύπε, να πληρώσεις τα 185 το μήνα να ξανανοίξεις το ιατρείο σου. Να βλέπεις κι εσύ το φως της μερας πότε πότε. Βάλε μας ρε μαν μια φωτό απο το κοστούμι που φοράς όταν πας Σκλαβενίτη να καμακώσεις θειές. Γιατί όποτε βλέπω κοστουμάτο στο Σ/Μ λεω μπας κι είναι ο τύπος ο Collins, αυτός που καμακώνει στο τμήμα με τις σερβιέτες και τα ταμπόν;

Στο πε κι ο μύστης μιτσος123 τύπε.  

με τον κωλο δεν γαμησε κανεις

Αντε σε αφηνω τωρα. Χάζι έχεις αλλά έχουμε και δουλειές.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Άμα έχεις τόσα αξίας, πούλα τίποτα τύπε, να πληρώσεις τα 185 το μήνα να ξανανοίξεις το ιατρείο σου. Να βλέπεις κι εσύ το φως της  

Ρε μαλάκα κουστούμια φοράω πάντα.Εσύ έβαλες μόνο για να πας σώγαμπρος ;;
Σκελέες φορές κάθε μέρα κάπρι , που φαίνεται η ξυρισμένη γάμπα ;;;

Μήπως τον παίρνεις λιγάκι ; Μήπως είσαι 25ρης ;;;

Έχω ήδη 20 χρόνια ένσημα σούργελο .  Κάμποσα είναι σε δύο ταμεία. Οπότε τη ... "σύνταξη" που θα δώσουν οι πολιτικάντηδες που τους κάνεις πίπες, την έχω θεμελιώσει ήδη για τα .... 67.
Πιστεύω ότι θα μου καλύπτει το 1/4 των φυστικιών που τρώω.
Αλλιώς θα τα ρίχνω στο φιλόπτωχο  καμιάς εκκλησίας !!!!

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ 185 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ....

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ 85 ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ;;;;;;;;;;;
ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ;;;;;;;

[size=15pt]ΒΑΛΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΡΕ ΣΟΎΡΓΕΛΟ ![/size]

Αλλιώς άντε ψόφα, στο είπα.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ;;;;;;;
Έχεις τίποτε αξίας ;;;;;;;Μιλάς για κουστούμια ;;;;;;;
Τι κουστούμι φοράς ;; Από το παζάρι ;;;;;;;;

Το παίζεις μοδάτος ;
Φοράς τέτοια από στοκατζίδικα ;;;;;;;
Βάλε φωτό !!!!!
90078961-01.jpg

σου είπα θα σε σκίσω όπως θες.
Εκτός απο κυριολεκτικά, γιατί σπρώχνω μόνο γυναίκες !

Υ.Γ. Το "μαν" ;;; Το παίζεις αφροαμερικάνος ;;;;
Μπας και είσαι 15χρονος ;;; Από ... πολυεθνικό λύκειο ;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.167
Πόντοι
5.506
Πάντα γραφόταν και με τους δύο τρόπους γιατί είναι λατινογενές γλωσσικό δάνειο η διπλή γραφή. Τι σου λέω τώρα, ψιλά γράμματα.
Μεταξύ μας αυτός που χρειάζεται βόλεμα είσαι εσύ. Από τη στιγμή που έκλεισες το ιατρείο σου γιατί δεν είχες να πληρώσεις 185  ευρώ το μήνα εισφορές και [size=20pt]κλείστηκες στο υπόγειο, με σβηστά καλοριφέρ,[/size] καταλαβαίνουμε ότι περνάς δύσκολα. Ο ΕΟΠΥΥ χρειάζεται οδοντιάτρους σαν και σένα. Κανε καμία αίτηση. Τόσους γνωστούς λες ότι έχεις κάποιος θα σε βολέψει. Εγώ προτιμώ την ελεύθερη αγορά.
Και μόνο που θεωρείς τις Σέρρες γαμάτη πόλη καταλαβαίνω το λούκι που περνάς....
Collins συμπάσχω μαζί σου μαν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Μια ερώτηση : έχει μπαχαλευτει άλλο θέμα όσο αυτό ???

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.008
Πόντοι
2.606
Ναι, λες οτι μεινανε τρια χρονια με τη μητερα. Πού λες οτι αυτο εγινε με συμφωνια συναινετικου διαζυγιου? Πουθενα. Μετα το πετας σε μια μεταγενεστερη αναρτηση.
Εγω δεν διακωμωδησα τιποτα, απλως σχολιαζω ό,τι βλεπω.

Λες οτι μια μανα φευγει, παιρνει τα παιδια, και επι τρια χρονια τα κραταει εκεινη μεχρι που ο πατερας κάνει ασφαλιστικα και τα παιρνει (τακτικη αγωγη εγινε? εφεση? ολα τα δικαστηρια λαθος εκαναν?)
Μετα πετας και ενα συναινετικο διαζυγιο.
Ε δεν κολλαει. Πότε βγηκε το διαζυγιο? Στην αρχη? μετα? Πώς εγιναν ασφαλιστικα για την επιμελεια αν ειχε ΗΔΗ αποδοθει η επιμελεια στην μητερα με το συναινετικο? Μεταρρυθμιση εγινε? Με ποια μεταβολη συνθηκων? Πώς δασκαλεψε ο πατερας δυο παιδια που επι τρια χρονια εμεναν με τη μητερα τους?? Οσο γι αυτο με τα "ρεζιλικια" που ηθελε να αποφυγει η κακοποιημενη συζυγος, γελάω ακρατητα. Εγιναν δηλαδη ενα σωρο δικαστηρια για τις επιμελειες και τις διατροφες, εκει προφανως ειπωθηκαν ολα για τους ξυλοδαρμους, αλλά αχ βρε παιδι μου, ποινικο δικαστηριο για να τιμωρηθει ο κακος δεν εγινε, για να αποφευχθει το ρεζιλικι. Προφανως με τις αλλες δικες δεν εγινε ρεζιλικι, με το αυτοφωρο θα γινοταν.

Εγω θα ειμαι καλοπιστος και θα δεχθω οτι δεν λες εσυ πίπες αλλά η φιλη σου, μεσα στο μενος της για τον πρωην συζυγο και σου ειπε ενα σωρο μαλακιες, ενω προφανως τα ιδια τα παιδια περνουσαν απαισια μαζι της και δεν ηθελαν να την ξερουν.
τιποτα δεν κατεβαινει αμασητο απο την δικηγοραρα τον χασοδικη μας  :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.008
Πόντοι
2.606
Πάντα γραφόταν και με τους δύο τρόπους γιατί είναι λατινογενές γλωσσικό δάνειο η διπλή γραφή. Τι σου λέω τώρα, ψιλά γράμματα.
Μεταξύ μας αυτός που χρειάζεται βόλεμα είσαι εσύ. Από τη στιγμή που έκλεισες το ιατρείο σου γιατί δεν είχες να πληρώσεις 185  ευρώ το μήνα εισφορές και κλείστηκες στο υπόγειο, με σβηστά καλοριφέρ, καταλαβαίνουμε ότι περνάς δύσκολα. Ο ΕΟΠΥΥ χρειάζεται οδοντιάτρους σαν και σένα. Κανε καμία αίτηση. Τόσους γνωστούς λες ότι έχεις κάποιος θα σε βολέψει. Εγώ προτιμώ την ελεύθερη αγορά.
Και μόνο που θεωρείς τις Σέρρες γαμάτη πόλη καταλαβαίνω το λούκι που περνάς....
Collins συμπάσχω μαζί σου μαν.
χοντρο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom