Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
"ΠΟΙΟ γαματο μερος"Που είναι το ορθογραφικό λάθος;
Εγω κατι Σερραιους φιλαρακια που εχω μου λενε ποσο χαλια κ βρωμικη ειναι η πολη τους.. Το μονο που ξερω οτι αξιζει ειναι οι μπουγατσες και οι γκομενες. Οσοι εχουν εμπειρια με το δευτερο (απο το πρωτο εχω) ας διαφωτισουν.
"ΠΟΙΟ γαματο μερος"
Ένα παπιγκο θα το πάω πάντως Λάκη
έτσι. Έλεος με τις Σέρρες. Μπουγάτσα τρώω κ στη Θεσσαλονίκη καλή. ΣιγάΚλασσικές επαρχιώτισες μικρής πόλης οι οποίες για κάποιο λόγο έχουν φήμη ανοιχτομπούτας.
Κατά τα άλλα, σαν πόλη, ΚΑΠΟΤΕ είχε πολύ δυνατή νυχτερινή ζωή.
Κλασσικές επαρχιώτισες μικρής πόλης οι οποίες για κάποιο λόγο έχουν φήμη ανοιχτομπούτας.
Κατά τα άλλα, σαν πόλη, ΚΑΠΟΤΕ είχε πολύ δυνατή νυχτερινή ζωή.
έχω πάει πολλές φορές
έφαγες κρέατα ; μου αρέσει το Μέτσοβο.Πήγα κοντά τα χριστούγεννα.
Μονοδένδρι και Μέτσοβο έπαιξα.
Δε σου αρέσει η Σαντορίνη φίλε φυλοβιε;
για βόλτα όλα καλά είναι για να ζεις είναι άλλο θέμα. Θα προτιμούσα να ζω σε ένα νησί πχ άνδρο η Σύροεγω πηγα θεσσαλονικη προσφατα για πρωτη φορα κ το χαρηκα πολυ
ανετα θα ζουσα εκει
ολη η ελλαδα ειναι ομορφη απο ακρη σακρη
Όχι και ακόμη περισσότερο , δεν μου αρέσουν οι αθηναίοι που τους αρέσει η σαντορίνη.
χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχαΈχεις πάει ποτέ;
εγω πηγα θεσσαλονικη προσφατα για πρωτη φορα κ το χαρηκα πολυ
ανετα θα ζουσα εκει
έτσι. Έλεος με τις Σέρρες. Μπουγάτσα τρώω κ στη Θεσσαλονίκη καλή. Σιγά
για βόλτα όλα καλά είναι για να ζεις είναι άλλο θέμα. Θα προτιμούσα να ζω σε ένα νησί πχ άνδρο η Σύρο
Θεσσαλονίκη είσαι εσύ;Καλα τωρα που εχει ερθει και το μισο μπαγκλαντες εδω δε θα ξεκολλουσες.
αχαχαχα έτσιΑυτό ισχύει για τα περισσότερα μέρη που βλέπουμε ως τουρίστες, άλλη οπτική όμως έχει ο μόνιμος κάτοικος.
Εκτός από τις Σέρρες που δεν κάνουν ΟΥΤΕ για τουρισμό.
Έχεις πάει ποτέ;