erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν μου έχει συμβεί τι να σου πωΕδω δεν εχεις δικιο
Μπορει καποιος/καποια που μας αφηνει αδιαφορους στην πρωτη γνωριμια να μας κερδισει στη συνεχεια
δεν μου έχει συμβεί τι να σου πωΕδω δεν εχεις δικιο
Μπορει καποιος/καποια που μας αφηνει αδιαφορους στην πρωτη γνωριμια να μας κερδισει στη συνεχεια
Εντάξει, παίζει να είσαι ο μόνος που βρίσκεις τις Σέρρες γαμάτη πόλη φίλε μου καλέ.
Εγώ πάω παντού στην ελλάδα, εκτός από μύκονο , σαντορίνη, πάρο , σπέτσες , αράχωβα , καϊκαμακτσαλάν , σέλι, πήλιο .
Εδω δεν εχεις δικιο
Γι αυτο αν λενε Ελπιδα την πεθερα σου την πατησεςΗ ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
είναι γιουπι ο Λάκης γαματη πόλη οι Σέρρες.. ΧαχαχαΕντάξει, παίζει να είσαι ο μόνος που βρίσκεις τις Σέρρες γαμάτη πόλη φίλε μου καλέ.
Να σου θυμισω οτι μιλαγαμε για την Πενταγιωτισσα
Για κομπλεξικούς βλαχαδερά και σουρωτήρια .... είπα ποιά είναι τα μέρη , στα οποία δεν πατάω ποτέ.
Προφανώς αυτά θα είναι τα αγαπημένα σου !!!!!!
Μάλιστα, οι Σέρρες είναι γαμάτη πόλη γιατί έχουν ωραία μπουγάτσα, ψητά με καυτερή, ακανέδες και τον Καπουτζίδη.
Γι αυτο αν λενε Ελπιδα την πεθερα σου την πατησες
Καλο και ωραιο κοριτσι αλλά εγω ειμαι αλλουΗ Πενταγιώτισσα είναι όλη δική σου !!!
Φίλε μου καλέ θεωρείς δηλαδή τις Σέρρες ποιό γαμάτο μέρος από αυτά που γράφεις;
Καλο και ωραιο κοριτσι αλλά εγω ειμαι αλλου
Ρε μεγάλε πήγαινε στην αράχωβα και στο σέλι και κλάστα μας .........
και καλοκαίρι καμάρωνε το ηλιοβασίλεμα στη σαντορίνη
με κλαρινογαμπρούς, μαλάκες και αδελφάρες
Ένα παπιγκο θα το πάω πάντως Λάκη
Δεν είναι για τα κυβικά μου!
Καταρχήν μάθε λίγη βασική ορθογραφία, να μην μας τυφλώνεις !
Ναι. Και δεν πάνε κομπλεξικές αδελφάρες είπα. Και μπουρτζόβλαχοι που το παίζουν χλίδες.
Μεγάλο προσόν.
έχω πάει πολλές φορέςαα ειναι ωραια..να τα γυρισεις ολα τα ζαγοροχωρια και να πας κ γιαννενα! ειναι σουπερ αν κ εχει πολυ υγρασια κ φριζαρει το μαλλι.