MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 973
- Πόντοι
- 366
Συμφωνω τι με πρηζεις τοτε εγω σου ειπα πως το επαθα απο χειρουργειο με καθετηρα μην με πρηζεις λοιπονΗ προστατίτιδα δεν είναι μεταδοτική κυριακάτικε προχωρα
Συμφωνω τι με πρηζεις τοτε εγω σου ειπα πως το επαθα απο χειρουργειο με καθετηρα μην με πρηζεις λοιπονΗ προστατίτιδα δεν είναι μεταδοτική κυριακάτικε προχωρα
Τι συμφωνείς εσύ έγραψες ότι την κολλάς σε πισίνα την προστατίτιδα.Συμφωνω τι με πρηζεις τοτε εγω σου ειπα πως το επαθα απο χειρουργειο με καθετηρα μην με πρηζεις λοιπον
Αλλά λέει η θεια μου αλλά ακούν τα αυτιά μου.Να στο θεσω αλλιως αν πας με μια γυναικα που εχει απλη κολπιτιδα με προφυλακτικο δεν θα παθεις κατι αν ερθεις σε επαφη με πισινα με γυναικες που εχουν εστω απλη κολπιτιδα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να κολλησεις απο την σεξουαλικη επαφη με προφυλαξη γενικα το ανεφερα για να σου πω οτι δν μπορω να καθομαι εσωκλειστο σπιτι η να γινω μοναχος επειδη εχω οτι εχω θα κανω οτι θελω παντα σεβομενος το ανθρωπο που εχω απεναντι μου και με προφυλαξη. Και οτι το αναφερω το προβλημα μου και το συζηταω εδω δν νομιζω οτι ειναι κακο στο ειπα και πριν βρες αυτους που τα κρυβουν και εχουν χιλια διο και λενε ειμαι μια χαρα αυτους να φοβασαι. Σε αφηνω τωρα γιατι με συγχησες βραδιατικο
ΥσχιειΓνωρίστε τα πρώιμα συμπτώματα του διαβήτη. - Medical PharmaQuality
Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια αρκετά διαδεδομένη ασθένεια στον δυτικό κόσμο. Είναι μια «ύπουλη» ασθένεια καθώς δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή από τους ασθενείς λόγω των ήπιων συμπτωμάτων της.medicalpq.gr
Ο νηματοθετης ειναι μεγαλο τρολ οσοι ψαρωσατε και απαντησατε σοβαρα ειστε βλακες
Ναι αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να φας τα μαντηλάκια πριν το ψάρι. Άμα τα φας μετά πιάνει για το επόμενο γεύμα...Φιλαρακι εγω το παθαινω οταν εχω φαει θαλασσινα το προηγουμενο 24 ωρο . Μου βγαζει μια μυρωδια ψαριλα για αυτο και αποφευγω την καταναλωση τους οταν ειναι να γαμησω το επομενο διαστημα. Μιλαμε οσο και να τον πλενω δεν φευγει με τιποτα. Ενα φιλαρακι μου ειπε μια ιδεα μηπως αυτα τα μαντηλακια με αρωμα λεμονι που εχουν στις ψαροταβερνες κανουν δουλεια αλλα θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια…
Δηλαδη τυπε με κανονικη κοπελα δεν εχεις παει ποτε?Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Βρωμαει γιατι εχει μαζεψει πουτσοτυρι στη πετσα που καλύπτει τη βαλανο και αυτο να ξερεις εινσι η νουμερο 1 αιτια καρκινου πεους.
Τραβηξε ολο το δερμα πισω αν δεν εχεις φιμωση να φανει η βαλανος καθαρισε το αρχικα με σαπουνι και μερο και μετα θα κανεις πλυσεις με χαμομήλι καθημερινα αυτο οχι μια φορα τη βδομάδα.
Αν δεν ξεβρωμισει και εχεις καποιο σπυρι η πληγη που ερχεται η μυρωδια μπλεκεις σε περιπετειες.
Βασικες εξετασεις πλεον γινονται απο μικρες ηλικιες,Γνωρίστε τα πρώιμα συμπτώματα του διαβήτη. - Medical PharmaQuality
Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια αρκετά διαδεδομένη ασθένεια στον δυτικό κόσμο. Είναι μια «ύπουλη» ασθένεια καθώς δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή από τους ασθενείς λόγω των ήπιων συμπτωμάτων της.medicalpq.gr
Βασικες εξετασεις πλεον γινονται απο μικρες ηλικιες,
Αδιανοητο ενας ενηλικας να εχει διαβητη και να μην το ξερει
Βασικά ναι, είναι θέμα καθαρα καθαριότητας πιστεύω. Θέλει συχνά πλύσιμο πίσω απο πετσάκι ή αν κάποιος το αντέχει να κάνει περιτομή...Τι μου θύμησες....
Πριν κάποια χρόνια είχα κάποια οσμή και πήγα σε γιατρό. Αυτός τράβηξε τέρμα πίσω να εμφανιστεί εντελώς το πουτσοκέφαλο και έμεινε εκεί κανά 5 λεπτο να το κοιτάει και να μυρίζει. Μου είπε να ταμπονάρω το πουτσοκέφαλο με μπεταντιν για ένα χρονικό διάστημα και απλό πλύσιμο με νερό και όχι περίεργα σαπούνια. Επίσης όποτε τελειώνω, να στραγγίζω, κατούρημα και πλύσιμο.
Aδερφε μου σε ευχαριστω για την απαντηση εχω αναφερει πολλακις οτι εχω κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις και δεν εχει ανιχνεύει καποιο βακτηριο η μυκητας η τπτ αλλο ολα ειναι καθαρα γι αυτο λεω με σιγουρια οτι προκειται για χρονια προστατιτιδα@MrRobot15 Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει μύκητες η βάλανος σου, πάνε σε έναν δερματολόγο-αφροδισιολόγο να σε εξετάσει και πιθανόν να σου δώσει ειδική κρέμα για τους μύκητες.