You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί θα κάνετε εσείς την Πέμπτη;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
σαν ξελιγωμενες κανανε......
To "σαν" τι το ήθελες... τη σήμερον ημέρα οι γυναίκες είναι τελικά ΠΟΛΥ πιο ξελιγωμένες από τους άντρες! Ε... αν πηδιούνται 1 φορά το 3μηνο, τι περιμένεις!!!
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Προσοχή που θα στείλετε τις γκόμενές σας (τώρα που άνοιξε και το Tessera!) γιατί η δικιά μου είχε πάει πριν χρόνια εκεί και είδε κάτι θείτσες να παίρνουν πίπες ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΕΣ και κάτι ανηψούλες να τις "ψεκάζουν" στην μούρη. Την μία δε την πέτυχε η δικιά μου στις τουαλέτες νασκουπίζει τα φλόκια από την μάπα της....
Η μόνη μου ελπίδα είναι να ΜΗΝ τα έκανε και η δικιά μου... μόνο να τα είδε!!!
σταματα να τρομοκρατείς τον κοσμο βρε..........
Επισκέπτης
σταματα να τρομοκρατείς τον κοσμο βρε..........
Xεχε, ναι... ούτε εγώ το πίστευα στην αρχή... αλλά έχε υπόψη σου πως συμβαίνουν αυτά. Τι νόμιζες? Ότι κάνεις κάτι εσύ που πας σε στριπτιζάδικο και πιάνεις κάναν κώλο ή κάνα βυζί ή σου κάνουν καμιά φράπα? Δεν κάνεις τίποτα αναλογικά με το τι κάνουν εκείνες! Δεν είναι εξάλλου ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο ότι απαγορεύονται ρητά οι άντρες πελάτες σε τέτοια μαγαζιά εκείνη την μέρα. Γιατί άραγε?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αναρωτιεμαι απλα ποσο τελειωμενες ειναι οι γυναικες που τα κανουν αυτα
λες κ ζω σε αλλο κοσμο πια...
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
αναρωτιεμαι απλα ποσο τελειωμενες ειναι οι γυναικες που τα κανουν αυτα
εισαι μικρή ακομα γιαυτο τα λες αυτά................
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μπορει.... :-
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ε καλα......σιγουρα και αυτες βρισκουν και τα κανουν......αμα η σεξουαλικη ζωη με τον συζυγο-γκομενο ειναι για τα μπαζα......και αν ο συζυγος-γκομενος κανει τα ιδια οταν βγαινει εξω τι περιμενετε οτι θα συμβει?
μπαιτ μι ασε.....ακομα το θυμαμαι.....ρε αυτες κανανε σαν αρπακτικα λεμε!!! ενα παραδειγμα θα δωσω μονο.....κανανε καποιες κοπελιτσες στο διπλα τραπεζι ενα μπατσελλορ και ειχαν παρει εναν χορευτη για τη νυφη του μπι......χαχα και χουχου αυτες....μια χαρα ολα....και τον βουταει ξαφνικα μια απο το παραδιπλα τραπεζι!!! και τον πιανει στα φιλια, στα πιασιματα στα σουξου μουξου μανταλα.....οι αλλες μεινανε καγκελο.....
παναξιε ελπιζω οταν μεγαλωσουμε να μη γινουμε ετσι.....ηταν πολυ θλιβερο το θεαμα.......
μπαιτ μι ασε.....ακομα το θυμαμαι.....ρε αυτες κανανε σαν αρπακτικα λεμε!!! ενα παραδειγμα θα δωσω μονο.....κανανε καποιες κοπελιτσες στο διπλα τραπεζι ενα μπατσελλορ και ειχαν παρει εναν χορευτη για τη νυφη του μπι......χαχα και χουχου αυτες....μια χαρα ολα....και τον βουταει ξαφνικα μια απο το παραδιπλα τραπεζι!!! και τον πιανει στα φιλια, στα πιασιματα στα σουξου μουξου μανταλα.....οι αλλες μεινανε καγκελο.....
παναξιε ελπιζω οταν μεγαλωσουμε να μη γινουμε ετσι.....ηταν πολυ θλιβερο το θεαμα.......
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
μακάρι κυριες μου............
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επειδή μάλλον έχω χάσει επεισόδια.
Εκτός από την παγκόσμια πρεμιέρα του 300, όπου φυσικά και θα είμαι για να το παρακολουθήσω, τι άλλο σοβαρό θα συμβεί την Πέμπτη;
Απ' όσο ξέρω η 25η αργεί ακόμα.
Εκτός από την παγκόσμια πρεμιέρα του 300, όπου φυσικά και θα είμαι για να το παρακολουθήσω, τι άλλο σοβαρό θα συμβεί την Πέμπτη;
Εχει Μητσικώστα, νομίζω Ευρωλίγκα στο μπάσκετ και άλλα. Φυσικά (και είμαι απαράδεκτος που το ξέχασα) είναι η πρεμιέρα των 300. Πώρωση!Επειδή μάλλον έχω χάσει επεισόδια.
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μάλιστα.
Τον Μητσικώστα τον βαριέμαι, έχει καταντήσει κρυόκωλος. Και με αθλητικά δεν ασχολούμαι καθόλου.
Το πρόγραμμα έχει Village Center και προβολή στην πτέρυγα που έχω χτίσει!
Θενξ για την ενημέρωση πάντως.
Τον Μητσικώστα τον βαριέμαι, έχει καταντήσει κρυόκωλος. Και με αθλητικά δεν ασχολούμαι καθόλου.
Το πρόγραμμα έχει Village Center και προβολή στην πτέρυγα που έχω χτίσει!
Θενξ για την ενημέρωση πάντως.
Επισκέπτης
Θα πάω στην πορεία....
Επισκέπτης
Έχω ματς 5x5.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις