Νέα

Tί θα κάνετε εσείς την Πέμπτη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχουν δει και μενα τα ματακια μου ασε.......απο κατι σαρανταρες....μπορω να πω πιο πολυ κοιταγα αυτες παρα οσους χορευαν :2funny: σαν ξελιγωμενες κανανε......

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Προσοχή που θα στείλετε τις γκόμενές σας (τώρα που άνοιξε και το Tessera!) γιατί η δικιά μου είχε πάει πριν χρόνια εκεί και είδε κάτι θείτσες να παίρνουν πίπες ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΕΣ και κάτι ανηψούλες να τις "ψεκάζουν" στην μούρη. Την μία δε την πέτυχε η δικιά μου στις τουαλέτες νασκουπίζει τα φλόκια από την μάπα της....

Η μόνη μου ελπίδα είναι να ΜΗΝ τα έκανε και η δικιά μου... μόνο να τα είδε!!! :cheesy:

σταματα να τρομοκρατείς τον κοσμο βρε.......... :2funny:  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σταματα να τρομοκρατείς τον κοσμο βρε.......... :2funny: :jerking: :2funny: :2funny:

Xεχε, ναι... ούτε εγώ το πίστευα στην αρχή... αλλά έχε υπόψη σου πως συμβαίνουν αυτά. Τι νόμιζες? Ότι κάνεις κάτι εσύ που πας σε στριπτιζάδικο και πιάνεις κάναν κώλο ή κάνα βυζί ή σου κάνουν καμιά φράπα? Δεν κάνεις τίποτα αναλογικά με το τι κάνουν εκείνες! Δεν είναι εξάλλου ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο ότι απαγορεύονται ρητά οι άντρες πελάτες σε τέτοια μαγαζιά εκείνη την μέρα. Γιατί άραγε? :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αναρωτιεμαι απλα ποσο τελειωμενες ειναι οι γυναικες που τα κανουν αυτα
λες κ ζω σε αλλο κοσμο πια... :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε καλα......σιγουρα και αυτες βρισκουν και τα κανουν......αμα η σεξουαλικη ζωη με τον συζυγο-γκομενο ειναι για τα μπαζα......και αν ο συζυγος-γκομενος κανει τα ιδια οταν βγαινει εξω τι περιμενετε οτι θα συμβει?

μπαιτ μι ασε.....ακομα το θυμαμαι.....ρε αυτες κανανε σαν αρπακτικα λεμε!!! ενα παραδειγμα θα δωσω μονο.....κανανε καποιες κοπελιτσες στο διπλα τραπεζι ενα μπατσελλορ και ειχαν παρει εναν χορευτη για τη νυφη του μπι......χαχα και χουχου αυτες....μια χαρα ολα....και τον βουταει ξαφνικα μια απο το παραδιπλα τραπεζι!!! και τον πιανει στα φιλια, στα πιασιματα στα σουξου μουξου μανταλα.....οι αλλες μεινανε καγκελο.....

παναξιε ελπιζω οταν μεγαλωσουμε να μη γινουμε ετσι.....ηταν πολυ θλιβερο το θεαμα.......

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Mounitsa την πεμπτη θα σου κανω δωρο μια γκιλοτινα....Αντε βρε σε καλη μερια....Μηπως και ησυχασουμε απο σενα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να την στειλεις συστημενη και A class να προλλαβει να φτασει εδω.....ειδαλλως θα χαρεις τζαμπα :P

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Γιορτάζουν οι γυναίκες?  :badair: :badair: (Σόρυ! Η ...συγκίνηση βλέπετε)
Αφιερωμένο...( το έχω ξαναβάλει αλλά δεν πειράζει...)

Συνημμένα

• first_woman_in_space.jpg
    first_woman_in_space.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 28

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή μάλλον έχω χάσει επεισόδια.

Εκτός από την παγκόσμια πρεμιέρα του 300, όπου φυσικά και θα είμαι για να το παρακολουθήσω, τι άλλο σοβαρό θα συμβεί την Πέμπτη;

Απ' όσο ξέρω η 25η αργεί ακόμα.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Επειδή μάλλον έχω χάσει επεισόδια.

Εκτός από την παγκόσμια πρεμιέρα του 300, όπου φυσικά και θα είμαι για να το παρακολουθήσω, τι άλλο σοβαρό θα συμβεί την Πέμπτη;

Απ' όσο ξέρω η 25η αργεί ακόμα.
Εχει Μητσικώστα, νομίζω Ευρωλίγκα στο μπάσκετ και άλλα. Φυσικά (και είμαι απαράδεκτος που το ξέχασα) είναι η πρεμιέρα των 300. Πώρωση!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μάλιστα.

Τον Μητσικώστα τον βαριέμαι, έχει καταντήσει κρυόκωλος. Και με αθλητικά δεν ασχολούμαι καθόλου.

Το πρόγραμμα έχει Village Center και προβολή στην πτέρυγα που έχω χτίσει! :)

Θενξ για την ενημέρωση πάντως.

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Θα νοιωθω υπεροχα αν δεν μου πει κανεις ή καμια χρονια πολλά.  :thumbsup: Γι΄αυτο θα τιμησω κανενα call girl  :knockinb:

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν Ξερω για σας αλλα εγω θα ειμαι Βουδαπεστη στο ερωτικα παρειντ....Θα γυρισω τιγκα στις φωτο εαν εισαστε καλα παιδια θα ανεβασω μερικες

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.428
Πόντοι
12.056
Εμενα η δικια μου θελει να παει ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ....με τις φιλες τις...
Θα στειλω τον mclein να δει αν ειναι φρονιμες... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom