Νέα

Tί θα κάνετε εσείς την Πέμπτη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα εισαι εκει.. ακου μας κ εμας :2funny:

πως θα γινει καποιος να καταργησει ολες τις εορτες εκτος πασχα χριστουγεννων κ καθαρας δευτερας? :P

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
πως θα γινει καποιος να καταργησει ολες τις εορτες εκτος πασχα χριστουγεννων κ καθαρας δευτερας? :P
Να αφήσουν επίσης: Κοίμηση Θεοτόκου, Αγίου Πνεύματος. Συνήθως φτιάχνουν καλά ΠΣΚ, ή ΣΚΔ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν πειραζει......περναω ιγκογκνιτο.......

εγω θελω να καταργηθουν και τα χριστουγεννα........
μπορουμε να εχουμε μονο πασχα και 3 μηνες διακοπες το καλοκαιρι????? δε θελω τιποτα αλλο :P

panathas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να πανε οπου θελουν ωστε να ειμαστε και εμεις ελευθεροι να παμε οπου γουσταρουμε!! :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα δεν ξερω ποτε ειναι αυτες οι γιορτες :P
αλλα γενικα οτι εορτες ειναι κ αργιες
καλως να μεινουν χεχε :cheesy:

νιτσα τα χριστουγεννα ειναι η αγαπημενη μου εορτη... αρα μενουν
το πασχα απλα ειναι 15 μερες οφφ!!! :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα εχω ηδη κανει........χαχαχαχαχαχα

τεμπελοεκπαιδευτικος???? καλα......αλλοι δε μπορουν να τα βγαλουν περα με 1 παιδι στην οικογενεια......ελα να διδαξεις σε 20-30 παιδια καθε μερα επι 8 ωρες και τα ξαναλεμε :)

μπαιτ μι τα σιχενομαι τα χριστουγεννα λεμε.......ουτε καν τα γλυκα τους δε μου αρεσουν........τσουρεκι ρουλζζζζζ (μεσα σε γαλα!!!)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ελα να διδαξεις σε 20-30 παιδια καθε μερα επι 8 ωρες και τα ξαναλεμε :)
Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει εκπαιδευτικός να διδάσκει 8 ώρες καθημερινά. Εκτός και αν κάνει δεύτερη δουλειά σε φροντιστήριο. 2-3 ώρες διδασκαλία την ημέρα το πολύ, για 8 μήνες το χρόνο. Αν διαιρέσεις τον (απο πρώτη ματιά χαμηλό) μισθό τους, με τις ώρες που εργάζονται, ανά ώρα πληρώνονται πιο καλά και από Διευθυντή Υπουργείου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
2-3 ωρες το πολυ???? γουοτ αρ γιου σεινγκ? σε στελνουν σε διαφορα σχολεια προκειμενου να συμπληρωσεις ωραριο οπως ολοι οι υπολοιποι εργαζομενοι.......και καλα να ειναι κοντινα τα σχολεια......μπορει το ενα να ειναι πειραια και το αλλο λαυριο.....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Τόσο απληροφόρητος πιάνομαι ρε φούστη μου; Για διαφωτίστε με λίγο ρε αδέρφια.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν εχω να σε διαφωτισω αλλο.......απλα οι καθηγητες οταν κανουν καποιο μαθημα ωριαιο το οποιο δεν βγαινει σε ωρες στο ενα σχολειο τους στελνουν σε 2-3 σχολεια για να συμπληρωσουν ωρες....επισης οποιος νομιζει οτι ειναι ευκολο να διδαξει σε ενα τσουρμο 15χρονα τον προκαλω να το κανει....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

να τι θα κανετε την πεμπτη........ :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι ρε.......θεος ειναι :2funny: που μπορουμε να βρουμε τετοιον αντρα χιομουριστα??? :2funny:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Απορώ πως η γυναίκα δεν έπαθε συγκοπή  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Προς το παρον ψαχνω να βρω εκεινο το θρεντ που εχει τιτλο "Αστεια σαιτ" καπως ετσι γιατι εχω βρει κατι βιεντακια στο γιου τιουμπ διαμαντι :2funny:

Επισκέπτης
Προσοχή που θα στείλετε τις γκόμενές σας (τώρα που άνοιξε και το Tessera!) γιατί η δικιά μου είχε πάει πριν χρόνια εκεί και είδε κάτι θείτσες να παίρνουν πίπες ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΕΣ και κάτι ανηψούλες να τις "ψεκάζουν" στην μούρη. Την μία δε την πέτυχε η δικιά μου στις τουαλέτες νασκουπίζει τα φλόκια από την μάπα της....

Η μόνη μου ελπίδα είναι να ΜΗΝ τα έκανε και η δικιά μου... μόνο να τα είδε!!! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom