dyana10k
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2023
- Like
- 7.283
@dimigoall η φωτογραφία αυτού με τα κοτσιδακια ήταν πιο ωραία!!
Είναι φωτό τιμής του άβαταρ για τόν Ολυμπιακό που πήρε την κούπα@dimigoall η φωτογραφία αυτού με τα κοτσιδακια ήταν πιο ωραία!!
Είναι φωτό τιμής του άβαταρ για τόν Ολυμπιακό που πήρε την κούπα
Θά επανέλθει με την γνωστή του φωτό γιατί έτσι τόν έμαθαν τα κορίτσια καί μπερδεύονται τώρα
Αν έχεις πολύ πάνω από 30 χρόνια ... και 1000 βίζιτες ... όχι ...Όταν μπεις στη διαδικασία να γδυθεις σα τον πεινασμένο κ να περιμένεις καυλωμένος τον ήχο από τα τακούνια είναι δεδομένο με μαθηματική ακρίβεια ότι ότι κ να σου σκάσει στη πόρτα θα τη κρατήσεις..κ ας είναι σα τον Σουγκλάκο!
Η αναγνώρισις τουΤο εντελώς γυμνός ας είμαι πουτανα με κομπλαρει λίγο στην αρχή.
Κουνούπι ήσουν και σε ψέκασε;με ψέκασε και ολας
Άσπρη κάλτσα και πέδιλο;με τις καλτσες απο τη λαϊκη στη φυλης και ξυνω τα ριαπαπα μου τυπε ωστε η τριβη να τα κραταει ζεστα και ετοιμα να δουλεψουν
Πολύ σημαντικό το χαμόγελο! Είναι η πρώτη εικόνα, είναι κάτι που θα "σπάσει" τον "πάγο" και θα φανεί αμέσως η θετική διάθεση που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτύχει ένα ραντεβού! Εσύ, προσωπικά, Τζοάννα, στα χιλιάδες ραντεβού που ε΄χεις κάνει, πως σου αρέσει να σε υποδέχεται ο εκάστοτε πελάτης, απαντώντας έμμεσα στο γκάλοπ του φίλου;Αγόρια τώρα είδα ξοσφαλτσα το θρεντ,και μου σκάσε στο μυαλό πως θελω εγω τον πελάτη ..να το γράψω και σορυ αν είναι άσχετο, λοιπόν όταν ανοίγει η πόρτα και βλέπω το χαμόγελο του εκάστοτε κυρίου.. λιώνω..!!
Εκεί λεω οκ θα πάει καλά!
Ο ήχος από τα τακούνια που σπάει τη σιωπή σε ένα ξενοδοχείο αλλά και ο τρόπος που περπατά η κοπέλα, είναι από τα πιο καυλωτικά και σέξι σημεία ενός ραντεβού! Εκείνη τη δεδομένη στιγμή, η φαντασία του μυαλού οργιάζει και φτιάχνει τρελές εικόνες με μεγάλη ταχύτητα...ήχο από τα τακούνια
Πολύ σημαντικό το χαμόγελο! Είναι η πρώτη εικόνα, είναι κάτι που θα "σπάσει" τον "πάγο" και θα φανεί αμέσως η θετική διάθεση που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτύχει ένα ραντεβού! Εσύ, προσωπικά, Τζοάννα, στα χιλιάδες ραντεβού που ε΄χεις κάνει, πως σου αρέσει να σε υποδέχεται ο εκάστοτε πελάτης, απαντώντας έμμεσα στο γκάλοπ του φίλου;
Με το εσώρουχο; Θα μπορούσες να "παίξεις" από πάνω από το εσώρουχο, "δαγκώνοντας" ελαφρά και απαλά τη πούτσα με΄χρι να την βγάλεις απέξω και να αρχίσεις τον πεοθηλασμό;Νομίζω με την πετσέτα(καυτη ως εικόνα-για μένα),να μοσχομυριζει..να τον αρπάξω κατευθείαν!!
....δεν μ αρέσουν τα εσώρουχα στον άνδρα (μ εξαίρεση του οίκου Armani ,εχει ωραία ανδρικά κομμάτια!! )Με το εσώρουχο; Θα μπορούσες να "παίξεις" από πάνω από το εσώρουχο, "δαγκώνοντας" ελαφρά και απαλά τη πούτσα με΄χρι να την βγάλεις απέξω και να αρχίσεις τον πεοθηλασμό;
μαλακα εισαι θεος στο χιουμορ δε υπαρχεις εχω ψωφισει με το πακιστανικο πατινι,σαγαπω ρε μλκ και ας με κραζεις ολη τη ωρα,εισαι προσωπικοτητα μεγαλη,ετσι ριχνεις ελληνιδες εσυ με το χιουμορ δε θες κατι αλλο.εχει και πατινι πακιστανικο για τις μετακινησεις του στα μπουρδελα εκει της περιοχης, για να μην αργει
Άσπρη κάλτσα και πέδιλο;
ποια κουπα?Είναι φωτό τιμής του άβαταρ για τόν Ολυμπιακό που πήρε την κούπα
Επιβεβαιώνομαι από την καλύτερη .Τον θελω γυμνο..εντελώς!
Σας ευχαριστώ κύριε μου..Επιβεβαιώνομαι από την καλύτερη .
Ευτυχής.
Πάω για μαρτίνι μπίτερ με μπελούγκα και ροζ σόδα γκρεηπφρουτ με παγάκια από ίδια σόδα
και γρεναδίνη ............ (δική μου συνταγή).
Ακόμα όρθια μας είναι!!!!!ποια κουπα?
εγω δεν έχω πρόβλημα πάντως ,όπως νιώθει ο καθένας ,ουτε παει να πει οτι είναι βρώμικος όποιος είναι ντυμένος ,απορώ πώς το σκεφτηκανεΕρώτηση εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει να περιμένω την κοπέλα ντυμένος, κυρίως γιατί νιώθω πιο άνετα και μου αρέσει και η διαδικασία του γδυσίματος. Δηλαδή, κάνω το ντουζ μου για να είμαι καθαρός, αλλά ξαναντύνομαι για να υποδεχθώ την κοπέλα. Μου φαίνεται λίγο περίεργο να την περιμένω γυμνός ή με την πετσέτα να καλύπτει μόνο τα επίμαχα.
Ρωτάω επειδή τον τελυεταίο καιρό μου έχει τύχει κάποιες φορές να ξεκινάει η συνάντηση με κοπέλα με λάθος vibe καθώς εκλαμβάνουν ότι ντυμένος = δεν έχει κάνει μπάνιο.
Εσείς τι προτιμάτε;