Νέα

Τί θα κάνατε; Πρόβλημα με σεξ σε σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Έχω μια σχέση εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Εκπληκτικός άνθρωπος, με κοιτάει στα μάτια και λιώνει. Πολύ μορφωμένη και πολύ όμορφη. Όμως στο σεξ δεν μου βγάζει κάτι πρόστυχο. Ίσως το γεγονός πως είναι πολύ έρωτας και γούστου γούστου, να φταίει. Σκέφτομαι τις παρτουζες που έκανα στο παρελθόν με άλλες, σκέφτομαι άλλες πρώην μου (μόνο σεξουαλικα, δεν μιλάμε για συναισθήματα) και που και που πάω να γαμαω πουτανες, για να βγάλω τα γούστα μου.

Το πρόβλημά μου είναι πως αν τη χωρισω, δεν ξέρω αν θα βρω άλλη να με αγαπάει τόσο (και από την δική μου πλευρά υπάρχουν σοβαρά συναισθήματα αγάπης) και να μπορώ να τη δω σοβαρά για οικογένεια.

Τι θα κάνατε; Έχω κάνει συζητήσεις για το σεξ μαζί της, όμως δεν έχει βελτιωθεί το θέμα. Να χωρισω; Να συνεχίσω να πηδαω πουτανες (παράλληλη σχέση δεν μπορώ να έχω γιατί ζούμε μαζί και δεν υπάρχει χρόνος να βγω από το σπίτι μιας και δουλεύω από το σπίτι);

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Να αλλάξεις όλο το mindset που έχεις.Πράγμα δύσκολο,γιατί το μυαλό σου έχει εθιστεί από παλιά και καυλώνει με παρτούζες και πουτανιάρες.Μόνη λύση να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό,που θα σε κάνει να εκτιμήσεις την κοπέλα σου και σεξουαλικά και να καυλώνεις πολύ μαζί της

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Έχω μια σχέση εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Εκπληκτικός άνθρωπος, με κοιτάει στα μάτια και λιώνει. Πολύ μορφωμένη και πολύ όμορφη. Όμως στο σεξ δεν μου βγάζει κάτι πρόστυχο. Ίσως το γεγονός πως είναι πολύ έρωτας και γούστου γούστου, να φταίει. Σκέφτομαι τις παρτουζες που έκανα στο παρελθόν με άλλες, σκέφτομαι άλλες πρώην μου (μόνο σεξουαλικα, δεν μιλάμε για συναισθήματα) και που και που πάω να γαμαω πουτανες, για να βγάλω τα γούστα μου.

Το πρόβλημά μου είναι πως αν τη χωρισω, δεν ξέρω αν θα βρω άλλη να με αγαπάει τόσο (και από την δική μου πλευρά υπάρχουν σοβαρά συναισθήματα αγάπης) και να μπορώ να τη δω σοβαρά για οικογένεια.

Τι θα κάνατε; Έχω κάνει συζητήσεις για το σεξ μαζί της, όμως δεν έχει βελτιωθεί το θέμα. Να χωρισω; Να συνεχίσω να πηδαω πουτανες (παράλληλη σχέση δεν μπορώ να έχω γιατί ζούμε μαζί και δεν υπάρχει χρόνος να βγω από το σπίτι μιας και δουλεύω από το σπίτι);

Άκου τί θα κάνεις τύπε.. συνεχίζετε μένετε κανονικά μαζί κάνετε οικογένεια από την στιγμή που βλέπει ο ένας τον άλλον σοβαρά και θα στην :zfuck: εγώ και καθάρισες!!!!
Εσύ μπορείς να γαμάς εν τω μεταξύ πουτάνες και να βγάζεις τις ανωμαλίες σου ελεύθερα!

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Να αλλάξεις όλο το mindset που έχεις.Πράγμα δύσκολο,γιατί το μυαλό σου έχει εθιστεί από παλιά και καυλώνει με παρτούζες και πουτανιάρες.Μόνη λύση να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό,που θα σε κάνει να εκτιμήσεις την κοπέλα σου και σεξουαλικά και να καυλώνεις πολύ μαζί της
Έχω σκεφτεί την λύση ενός ειδικού, γιατί αν χάσω τέτοιον άνθρωπο και μετά το μετανιώσω, θα χτυπάω το κεφάλι μου

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
966
Πόντοι
81
Κυνικό αυτό που θα πω αλλά ίσως πρέπει να προσπαθήσεις να της το βγάλεις στο κρεβάτι.Εσωρουχα,προστυχια, βωμολοχίες,μαλιοτραβηγματα,κωλοσκαμπιλα κτλ .Αν δεν στο βγάζει παράτα την,θα δυστηχησετε και οι δυο σας.Εμφανισιακα κ ειδικά από σώμα είναι αυτό που γουστάρεις;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Έχω σκεφτεί την λύση ενός ειδικού, γιατί αν χάσω τέτοιον άνθρωπο και μετά το μετανιώσω, θα χτυπάω το κεφάλι μου
Οπωσδήποτε.Τέτοιες γυναίκες είναι once in a lifetime για τον καθένα.Θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου αν τη χάσεις

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Υπάρχει θέμα και με το σώμα της. Έχει αναπτύξει αρκετή κυτταρίτιδα, από ηλικία κάτω των 30. Ο λόγος ειναι πως επειδή δουλεύει όλη μέρα, δεν υπάρχει χρόνος για γυμναστήριο. Είναι κάτι που δεν είχα συναντήσει στο παρελθόν, αφού οι πρώην έβρισκαν χρόνο για γυμναστική

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Κυνικό αυτό που θα πω αλλά ίσως πρέπει να προσπαθήσεις να της το βγάλεις στο κρεβάτι.Εσωρουχα,προστυχια, βωμολοχίες,μαλιοτραβηγματα,κωλοσκαμπιλα κτλ .Αν δεν στο βγάζει παράτα την,θα δυστηχησετε και οι δυο σας.Εμφανισιακα κ ειδικά από σώμα είναι αυτό που γουστάρεις;
Το θέμα είναι ότι οποιαδήποτε "κανονική" γυναίκα χάνει σε σύγκριση με μια πουτάνα,στο μυαλό του τύπου αυτού,γιατί έχει συνηθίσει εκείνον τον τρόπο καυλωματος.Αν κάνει συνεδρίες με ειδικό θα διαπιστώσει ότι μπορεί να καυλώσει και με άλλους τρόπους με την κοπέλα του.Πρώτα από όλα με την προσωπικότητα της.Και μετά θα προστεθούν και αυτά που έγραψες

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Υπάρχει θέμα και με το σώμα της. Έχει αναπτύξει αρκετή κυτταρίτιδα, από ηλικία κάτω των 30. Ο λόγος ειναι πως επειδή δουλεύει όλη μέρα, δεν υπάρχει χρόνος για γυμναστήριο. Είναι κάτι που δεν είχα συναντήσει στο παρελθόν, αφού οι πρώην έβρισκαν χρόνο για γυμναστική
Έρχεσαι στα λόγια μου.Έχεις συνηθίσει σε premium εκδιδόμενες με άψογα κορμιά,πχ βίζιτες και strippers.Θα δεις στην πορεία ότι αυτό είναι δευτερεύον,αρκεί να μην ξεφύγει τελείως βέβαια,χωρίς πρόβλημα υγείας

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.413
Πόντοι
446

Πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στη ζωή γενικός δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δυστυχώς. Η ζωή θέλει θυσίες αλλά η πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα δεν θέλει να κάνει θυσίες. Αν η γυναίκα σε αγαπάει σε εκτιμάει για αυτό που είσαι κάνε θυσίες γιατί οι σχέσεις έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έρχεσαι στα λόγια μου.Έχεις συνηθίσει σε premium εκδιδόμενες με άψογα κορμιά,πχ βίζιτες και strippers.Θα δεις στην πορεία ότι αυτό είναι δευτερεύον,αρκεί να μην ξεφύγει τελείως βέβαια,χωρίς πρόβλημα υγείας
Η πορνογραφία έχει καταστρέψει τους άντρες και ο φεμινισμός τις γυναίκες αυτό λένε οι Αμερικάνοι.

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Δεν είναι πάντως μόνο οι πουτανες, ουτε έχω μάθει στο "τέλειο". Μιλάω για πρώην μου, κανονικές κοπέλες. Νομίζω πως το γεγονός πως είμαστε συνεχώς έρωτες και χάδια, σκοτώνει κάπως το ένστικτο για άγριο σεξ.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.Μετά τα γούτσου γουτσου μπορεί να ακολουθήσει και άγριο ξέσκισμα.Να κάνετε κάτι διαφορετικό,σε ξενοδοχείο με θεματικά δωμάτια και τζακουζι

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.Μετά τα γούτσου γουτσου μπορεί να ακολουθήσει και άγριο ξέσκισμα.Να κάνετε κάτι διαφορετικό,σε ξενοδοχείο με θεματικά δωμάτια και τζακουζι
Αυτό είναι μια καλή ιδέα!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Να αποταθείς σε ψυχολόγο-σεξολόγο.Εάν δεν ξέρεις να διαλέξεις,πάρε την συμβουλή της ομάδας του Κώστα Κωνσταντινίδη.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.931
Πόντοι
1.336
Ένας πολύ σοβαρός λόγος χωρισμού είναι να κρατούν απωθημένα και ντροπές (αμφότερες πλευρές) όταν κάνουν έρωτα ,σεξ . Προσπάθησε να της βγάλεις αυτό που κρατάει μέσα της και φοβάται να σου το πεί . Κάνε την να νιώσει ασφαλής στην ερωτική πράξη και να σε εμπιστευτεί ,ότι δεν χρειάζονται ντροπές . Προχωρήσε το σιγά-σιγά και θα δείς μία άλλη γυναίκα στον ερωτικό τομέα . Δώσε της να καταλάβει ότι δεν είναι η '' αλλαγή'' που πονάει αλλά η αντίσταση στην επερχόμενη αλλαγή ,πονάει . Καλή τύχη φίλε !

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Βρέθηκα σε παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν και το σταμάτησα με τη γκομενα. Πραγματικά σαν να ακούω τον εαυτό μου είναι

Την πιάνεις και τη ξεμουνιαζεις και κόβεις μετά αντίδραση. Μπορεί να γουστάρει.

Αν δε γουστάρει την στέλνεις ,γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα την κατά κερατώσεις και κρίμα είναι.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216

Φίλε μου!

Το θέμα αυτό με αγγίζει ιδιαίτερα, καθώς παλεύω με ακριβώς το ίδιο θέμα από τα 28 μου. (σχεδόν 15 χρόνια). Έχω ήδη χάσει δύο εκπληκτικές γυναίκες. Αλλά γενικά με όποια κι αν βρίσκομαι, ύστερα από λίγο καιρό πεθαίνει τελείως το σεξουαλικό μέσα μου για δαύτες. Μονάχα δύο εξαιρέσεις μου έτυχαν σχετικά πρόσφατα. Θα το αναλύσω παρακάτω.

Καταρχάς είχα την απορία εάν ήταν καθαρά δικό μου πρόβλημα, ή γενικότερο θέμα. Προσέγγισα μεγαλύτερους και πιο έμπειρους ανθρώπους προκειμένου να ακούσω. Αφιέρωσα πολύ χρόνο και κόπο για να καταλάβω γιατί στο διάολο συμβαίνει αυτό.

-και δεν είναι πάντα πως 'εχεις καλομάθει'-θυμάμαι να κερατώνω εξαιρετικά ωραία και καυλιάρα που είχα γκόμενα, με μια ανθυπομέτρια κοντοστούπα την οποία θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω έξω. Κι όμως αυτή η σαβουρίτσα με ωθούσε να βγάλω γούστα μαζί της. Θυμάμαι άπειρα αντίστοιχα σκηνικά, (ντρέπομαι που το λέω, αλλά έχω κοροιδέψει γκόμενες μου που ήταν ΠΟΛΥ καλά και ποιοτικά άτομα). Να κάθεται η άλλη να κλαίει μετά την κηδεία του πατέρα της πχ. κι εγώ να αγωνιώ τι ώρα θα μου στείλει μια παντρεμένη να βρεθούμε στον γαμηστρώνα και να σκαρώνω ολόκληρες αλχημείες για να λείψω ένα δύωρο.
Στο αυτοκίνητο μου μέσα είχα καβατζωμένή καθαρή αλλαξιά,. μωρομάντηλα και καπότες μέσα στη ρεζέρβα (κι έτρεμα μη σκάσει λάστιχο ενώ ήμουν με τη γκόμενα μου).
Οι μισοί μου φίλοι μου αναγκάζονταν να μου κάνουν πλάτες όποτε εγώ μαλακιζόμουν. Να γαμάω τύπισσες από κοινή παρέα. Είχα στήσει να πάρω την γκόμενα μου για τον γάμο του αδερφού της, επειδή γαμούσα μια 45άρα ένα μασατζίδικο στην Πατησίων.
Όλα τα παραπάνω δε με τιμούν. Μου άρεσε η ανδρεναλίνη μεν, αλλά υπέφερα σα διάολος.

-μου φαίνοταν αυτονόητο και απολύτως λογικό να λειτουργώ έτσι. Κι όμως, δεν το έβλεπα να συμβαίνει τόσο έντονα γύρω μου (σε τέτοιο βαθμό κιόλας). Μέσα από κουβέντες και επίμονη αναζήτηση (και εξωτερική και εσωτερική), συνειδητοποίησα ένα γεγονός: όσοι έδειξαν ταύτιση και κατανόηση για την κατάσταση μου, ήταν οι πιο 'μπερμπάντηδες' άνδρες, και γενικά άνδρες που έτυχαν να έχουν έντονη σεξουαλική ζωή από μικρή ηλικία, και οι γενικά πιο ανήσυχοι. Από τη μία έχει μια λογική, καθώς το σεξ απομυθοποιείται νωρίς μεν, συνεπώς δε διακατέχεσαι μονίμως από τη βασανιστική λιγούρα να γαμήσεις, από την άλλη φαντάζει παράλογο , καθώς ως πιο έμπειρος η επολογη σου θα έπρεπε να είναι πιο συνειδητή. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μου είπαν οτί το θέμα αυτό είναι 'άλυτο', εκμυστηρευώντας μου πως καταφεύγουν στον αγοραίο έρωτα για τα γούστα τους (οι παντρεμένοι). Κάποιοι ΄πάλι, μου είπαν πως 'θα ρθει η στιγμή που θα σου φύγει αυτό, και θα μπορέσεις να εστιάσεις όλη την καύλα σου σε μια γυναίκα που γουστάρεις'......

-Έχει τύχει να είμαι με την ίδια γυναίκα δυο χρόνια, και να την γαμάω με λαγνεία καθημερινά, και να μην την έχω κερατώσει.....δεν ήταν κάνα μοντέλο, αλλά κάτι έβγαζε όταν την έβλεπα που με καύλωνε. Είναι να μην πιστεύεις στη χημεία? (Χώρισα γιατί ήθελε να κάνει οικογένεια αυτή, ενώ εγώ όχι.)

-Την καλύτερη αντικειμενικά περίπτωση γυναίκας που είχα, ενώ ήταν και όμορφη και ερωτική, από ένα σημείο και μετά προτιμούσα να πεθάνω παρά να τη γαμάω. Δε ξέρω γιατί, απλά δεν ήθελα, και προκειμένου να τα καταφέρω σκεφτόμουν σκηνικά από άλλα γαμήσια κλπ.

Πλέον είδα μεγαλώνοντας, πως κάπως ηρέμησε όλο αυτό μέσα μου, καθώς δεν ενδιαφέρομαι να ασχληθώ με γυναίκα εάν δεν νιώθω εξαρχής έντονη συγκεκριμένη καύλα μαζί της. Σα να καταλαβαίνω λίγο καλύτερα τι σκατά μου γίνεται, οξυδέρκεια ίσως? εμπειρία? όπως και να χει, οι σχέσεις μου κυλάνε πολύ πιο ουσιαστικά και αρμονικά....ευτυχώς.

Με τα πολλά, επειδή σας ζάλισα, κατέληξα στο εξής:

-είναι ΠΟΛΥ συγκεκριμένοι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να γουστάρουμε μια γυναίκα. Κι όταν δε, τυχαίνει να μας προκαλούν και έντονα συναισθήματα, τότε η αιτία βρίσκεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ μέσα μας. Μπορεί κάποια γυναίκα να λατρεύουμε να γαμάμε με τρέλα, αλλά να τη θέλουμε να εξαφανίζεται μόλις χύσουμε. Μπορεί μια άλλη γυναίκα πάλι, να γουστάρουμε να τη γαμάμε πιο χαλαρά, και να κοιμόμαστε πλάι της, με την προσμονή να τη δούμε δίπλα μας το πρωί να χασμουριέται. Μπορεί άλλη γυναίκα να μη θέλουμε να τη γαμάμε καθόλου, αλλά να χαλιόμαστε εάν τη στερηθούμε απτη ζωή μας. Και άλλα πολλά! (ναι, παίζουν και οιδιπόδεια, ανάγκη για συντροφικότητα κ.α.)
Τελειότητα δε δύναται να υπάρξει με τόσες μεταβλητές!
Είναι όμως τεράστια τύχη αν μπορέσουμε να ερωτευτούμε κάποια με την οποία έχουμε σεξουαλική χημεία. Αυτό είτε υπάρχει είτε όχι, δεν γίνεται να φτιαχτεί κάτω από καμμία περίσταση όσους ειδικούς κι αν δούμε, όσο κι αν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις του μυαλού μας. Απλά θα εντείνει το μαρτύριο μας!

Αυτά τα πράγματα υπάρχουν από μόνα τους εκ του φυσικού.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Αυτό είναι μια καλή ιδέα!

Ο άνθρωπος - σύντροφος περνά μια φορά στη ζωή , άντε δύο αν είσαι τυχερός.
Αν σ'αυτή τη γυναίκα αναγνωρίζεις αυτό το ρόλο -- και φυσικά θεωρείς πως κι εσύ είσαι έτοιμος για δέσμευση και οικογένεια μελλοντικά-- τότε την κρατάς.
Αλλιώς άστη να βρεί το δρόμο της και μη σπαταλάς τον χρόνο της ούτε τον δικό σου.
Οσο για τα άγρια γαμήσια με τις πρώην να είσαι βέβαιος πως κι αυτά θα ξέφτιζαν μετά από ενάμιση χρόνο το πολύ.

Η εισβολή του πορνό στις μέρες μας και η ευκολία να ανατρέξουμε σε μια εικόνα εχει κάνει εμάς τους άντρες αναίσθητους.
Κάνουμε σεξ όπως κάνουμε γυμναστική, όπως ακριβώς οι πόρνες για τις οποίες παραπονιόμαστε πως δεν είναι αρκετά θερμές μαζί μας:confused:

Προσπάθησε να ανακαλύψεις νέα θέλγητρα στις γυναίκες. Παίζει ρόλο η μυρωδιά για σένα ή όχι?..
Απομακρύνσου από το στερεότυπο της εικόνας και δες αν αυτό αλλάζει τα πράγματα.
Αναρωτήσου τι σε έφερε κοντά σ'αυτή τη γυναίκα και την έσυρες στο κρεβάτι σου.

Για να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στο κρεβάτι να αναλάβεις εσύ πρωτοβουλίες αφού εκείνη, αν κατάλαβα σωστά, είναι κάπως συντηρητική. Να την προτρέψεις να γίνει λίγο πιό φιλάρεσκη με τον εαυτό της, να πειραματιστεί αλλάζοντας το στύλ της.
Μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ να μιμηθεί τα παρτσακλά με τα τεχνητά νύχια κτλ.
Για παράδειγμα, ζήτησέ της να αλλάξει χτένισμα ή σκελετό στα γυαλιά της.

Ερωτικές ταινίες βλέπετε μαζί?.. όχι πορνό φυσικά αλλά π.χ. γαλλικές ταινίες δεκαετία '70 -- ή αν διαβάζετε ερωτική λογοτεχνία.
Κάτι τέτοιο μπορεί να εξάψει τη φαντασία της και να θελήσει να βιώσει αυτά που περιγράφονται στις σελίδες.
Να θυμάσαι πως οι γυναίκες ερωτεύονται με τ'αυτιά ενώ εμείς με τα μάτια.

Το μέλος Ανανίας με πρόλαβε και έγραψε κάποιες σκέψεις που θα είχα αναφέρει κι εγώ.
Καλή τύχη!

Τελευταία τροποποίηση:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Επειδη δε γινεται μια γυναικα να τα εχει ολα γιαυτο αλλη παιρνεις για γυναικα, αλλη για γκομενα και αλλη για πουτανα
Η γυναικα εχει τα χαρακτηριστικα της δικιας σου
Η γκομενα πρεπει να ναι μουναρα και να κανει αγρια γαμησια
Η πουτανα για τα χοντρα
Πρεπει να βρεις γκομενα οπωσδηποτε για να βοηθησεις τη σχεση σου
Ασε της "δουλειες" απο το σπιτι και τις μαλακιες και βρες δουλεια σε γραφειο, να καλυπτεις τη γκομενα που θα βρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom