Αυτο ακριβως λεω και γω κατα 95%Παω μια βολτα και θα περασω ποιο μετα..
Η θα την χω υποψιν μου αν δεν βρω κατι καλυτερο!!!
Αυτο ακριβως λεω και γω κατα 95%Παω μια βολτα και θα περασω ποιο μετα..
μια στιγμη να την φερω απο το αυτοκινητο!!!!!!!!Αυτο ακριβως λεω και γω κατα 95%
Η θα την χω υποψιν μου αν δεν βρω κατι καλυτερο!!!
Ευχαριστώ, πάω μια βόλτα να δω τι παίζει και αλλού και αν είναι ξαναπερνάω.
εμενα μια φορα που γυρισα (καλοκαιρι ηταν)και η πουτανα μουτρα μου ειχε...σιγα μωρη λες και ησουν η γκομενα μου...αλλα εχει χαρη η καλοκαιρινη πουτανοξηρασια της σαλονικης....Είναι η φράση που σε ξελασπώνει χωρίς πολλά παρατράγουδα.
Η πλάκα είναι με αυτά που λένε αν προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι ΔΕΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να την κάνεις αυτή τη βόλτα.
Επίσης πλάκα έχει πως αντιδρούν αν τυχόν ξαναγυρίσεις και περάσεις:
Οι μεν τσατσάδες σου κρατάνε μούρη, γιατί μούρη έκαναν και προηγουμένως που έφυγες, οπότε δε τους πάει να την αλλάξουν έτσι εύκολα και αναιτιολόγητα.
Οι πουτάνες όμως (στην οποία έχεις την ευκαιρία στο δωμάτιο να της πεις "Κοίτα, έκανα μια βόλτα αλλά σε σένα ξαναγύρισα"), σκάνε ένα χαμόγελο (με αυτό που τους λες) από το ένα αυτί μέχρι το άλλο!
σωστος.....Γιατί να λέμε ευχαριστώ, γλυκό μας δίνουν;
Τιποτα το ιδιαιτερο,ενα ευχαριστω και μετα φευγω!
γιατι ρε?κ εγω ευχαριστω λεω γιατι ειμαι ευγενικο παιδι.....Γιατί να λέμε ευχαριστώ, γλυκό μας δίνουν;
και σου δινουν και γλυκο....κοκογιατι ρε?κ εγω ευχαριστω λεω γιατι ειμαι ευγενικο παιδι.....
Τι πρεπει να πούμε κατι δηλαδη? στα παπάρια μας και έξω. Αντε το πολύ να αφησω καμια κλανιά (αθόρυβη) όπως φέυγω.