πάντως είναι τελείως ξεφτύλα απο την πλευρά των τσατσάδων και των ιερόδουλων να κράζουνε πελάτες που φευγούν. Εχω ακούσει και εγώ μπινελίκια τύπου "πήγαινε στους κουβάδες" ή "μόνο βόλτες ξέρεις να κάνεις, και όχι να γαμάς" και δεν ξαναπάτησα εκεί. Κορυφαίο ήταν το σκηνικό με μια μαλάκω πουτάνα που καθώς εφευγα μου βάζει τρικλοποδιά και καλά για μαγκιά και έτσι. Δεν έπεσα αλλα κρατήθηκα να μήν της σκάσω κανα φούσκο, αφού τά'θελε ο κώλος της. Αν περιμένουν με αυτόν τον τρόπο να βγάλουν πελάτη, εμένα σφύρα μου.
Απο την άλλη το μόνο δίκιο που τους δίνω για τα νέυρα είναι οτι πάει ο κάθε ΠΕΤΣΑΚΙΑΣ και τους κάνει τα @@δια νά. Πιτσιρικαροπαρέες και διάφοροι άλλοι μαλάκες, που κοροϊδευρουν τις άσχημούλες, κράζουν, κάνουν φασαρία, προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφίες κ.α. Εδώ έχουν δίκιο να σπάζονται οι κοπελούδες.
Απο την άλλη το μόνο δίκιο που τους δίνω για τα νέυρα είναι οτι πάει ο κάθε ΠΕΤΣΑΚΙΑΣ και τους κάνει τα @@δια νά. Πιτσιρικαροπαρέες και διάφοροι άλλοι μαλάκες, που κοροϊδευρουν τις άσχημούλες, κράζουν, κάνουν φασαρία, προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφίες κ.α. Εδώ έχουν δίκιο να σπάζονται οι κοπελούδες.