athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.616
- Πόντοι
- 12.756
ΜΟΝΟ σε σενα θα πουλησω που εισαι τιμιος και το φυσας το χρημαθα τα κανουμε διαδρομο απογειωσης παραπεντε
ΜΟΝΟ σε σενα θα πουλησω που εισαι τιμιος και το φυσας το χρημαθα τα κανουμε διαδρομο απογειωσης παραπεντε
Θα στολισεις με γραμμάτια το χριστουγεννιάτικο δέντροΜΟΝΟ σε σενα θα πουλησω που εισαι τιμιος και το φυσας το χρημα
ντουκου,παγκουι θα τα σκασει εχει ρευστοτητα δεν ειναι δεσμευμενοι οι τροφοδοτες λογαριασμοιΘα στολισεις με γραμμάτια το χριστουγεννιάτικο δέντρο
κορταρι σηκωνει η περιοχη νερο εχουμε κοντα?ΜΟΝΟ σε σενα θα πουλησω που εισαι τιμιος και το φυσας το χρημα
ΟΛΑ ετοιμα θα στα εχωκορταρι σηκωνει η περιοχη νερο εχουμε κοντα?
θελω ιδανικο μικροκλιμα να το κανουμε το κορταρι ποπΟΛΑ ετοιμα θα στα εχω
Μήπως το οικόπεδο είναι στη Πινέζα τύπε?ΟΛΑ ετοιμα θα στα εχω
εκλεισε τωρα στον Μπραμπουλη θα φτιαξει υβριδικη φουντα ποπΜήπως το οικόπεδο είναι στη Πινέζα τύπε?
απο εβιαν λες μπενς θα το ποτιζουμεεκλεισε τωρα στον Μπραμπουλη θα φτιαξει υβριδικη φουντα ποπ
Λιβύης υποθέτω.στον Χαρτοπολεμο δεν πουλας ουτε τσιχλα οχι οικοπεδο εκτος αν θες να πληρωθεις σε δηναρια
Κάποτε πριν χρόνια που ήμουν νεοσύλλεκτος στην Αυλώνα ένας παλιοσειρας με ενημέρωσε ότι φεύγω μετάθεση για Πινέζα, δεν υπήρχαν τότε ούτε κινητά ούτε γκουγλε για να δω που είναι,ρωταγα τους νέους αλλά κανείς δεν ήξερε, μετά ένας παλιός μου είπε ότι είναι η περιοχή εκεί που καρφώνει η Πινέζα το χάρτηεκλεισε τωρα στον Μπραμπουλη θα φτιαξει υβριδικη φουντα ποπ
Οχι τύπε σοβαροί επενδυτές είμαστεΓια κουβά το βλέπω το όλο εγχείρημα !
βλεπεις τα μουνοπανα;μιλαμε για τρολια ολκηςΕΛΕΟΣ!
Εγώ για καθαρισμό οικοπέδων ρώτησα!
μιλας και εσυ ρε μαν που εγραφες τις προαλλες για χρυσές λιρες , που οι μονες που εχεις πιασει ειναι τα σοκολατάκια που σου φερμαρουν οι χοντρες;Λιβύης υποθέτω.
Γιατι τα δηναρια Σερβιας ειναι ακριβα
Τα έγραψα στο ριπαπα μουΣε δουλειά να βρισκόμαστε.
Προθεσμία μέχρι 30/6.
Για πείτε, τι κάνατε, τι θα κάνετε, τι κάνουν οι γείτονες;
Τη δήλωση την υποβάλατε;