Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.321
- Πόντοι
- 12.756
Εγω τα λέω τα "ενταξει" τα "παμε παρακατω" κτλενταξει
Εσυ θα λες "ΜΑΛΙΣΤΑ"
Εγω τα λέω τα "ενταξει" τα "παμε παρακατω" κτλενταξει
εχω σε διαφορες περιοχες θα σε ενημερωσω οταν ερθει η ωραΤύπε σε ποια περιοχή είναι το οικόπεδο μπορεί να με ενδιαφέρει επενδυτικά
σιγα μην πηγα εγω ρε μαλακα....
κυρα πηγε με εργατη,το σενιαρε και τελος
Δεν "εχεις" ... "'εχει" ... με ενα βρακι σε πηρε , μην οικειοποίησεεχω σε διαφορες περιοχες θα σε ενημερωσω οταν ερθει η ωρα
βγες βρε μαλακα λιγο εξω πρωτα που εισαι σαν τον Νοσφερατου απο την κλεισουρα και ασε τα μαλιστα μην ερθω και σε δεσω στην κοτσαδουρα του σαξοΕγω τα λέω τα "ενταξει" τα "παμε παρακατω" κτλ
Εσυ θα λες "ΜΑΛΙΣΤΑ"
και ενα σαξοΔεν "εχεις" ... "'εχει" ... με ενα βρακι σε πηρε , μην οικειοποίησε
και ενα σαξο
Μηπως ειναι του Σωρρα τα οικοπεδα τυπε και θα μας πουλησεις θαλασσα τελικα?εχω σε διαφορες περιοχες θα σε ενημερωσω οταν ερθει η ωρα
οταν εχεις φερραρι δεν πας με σιμκαΜήπως σένιαρε και την κυρά ο εργάτης με την ευκαιρία ;
Βαρυ…και τα καινουργια χορτοκοπτικα «θεριζουν» την σημερον ημεραΜήπως σένιαρε και την κυρά ο εργάτης με την ευκαιρία ;
Βαρυ…και τα καινουργια χορτοκοπτικα «θεριζουν» την σημερον ημερα
σε καμιά πλαγιά θα ειναι με 35% κλιση ..Χαρτια δεν βλεπουμε…τιτλους…κανενα αυτοκρατορικό χρυσοβουλο να νοιωσουμε σιγουροι
Στιλ…οπως λεμε ατσαλι στα φραγκικα…...Χουκσβαρνα ;
Ελπίζω να μην είναι σε καμία περιοχή τύπου Νέα ζωης Μάνδραςεχω σε διαφορες περιοχες θα σε ενημερωσω οταν ερθει η ωρα
Γκρεμιδι δηλαδη? Αμα γλυστρισεις σε κανενα βραχο να μην σε βρουν ποτε, να το παρεις για μνημα.σε καμιά πλαγιά θα ειναι με 35% κλιση ..
Γιατι τυπε? θα κανεις και καινουργιες εθνικ παρεες, πολιτης του κοσμου κλπΕλπίζω να μην είναι σε καμία περιοχή τύπου Νέα ζωης Μάνδρας
ΑΡΤΙΑ και ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΑΕλπίζω να μην είναι σε καμία περιοχή τύπου Νέα ζωης Μάνδρας
Ναι αλλά κάτι λένε παραπάνω για 45% κλίσηΑΡΤΙΑ και ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΑ
Βγαζει τσαντηρι 120 τετραγωνικα και 2 θεσεις παρκινγκ για τα Ντατσουν?ΑΡΤΙΑ και ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΑ