Δεν θα μπω στην διαδικασία να σας πω έναν έναν ξεχωριστά ότι είναι άδικο αυτό που λέτε.
Δεν μιλάω βέβαια για τις γυναίκες που το έχουν σαν επάγγελμα.
Θα δώσω ένα απλό παράδειγμα.
Υπάρχουν γυναίκες που στέκονται δίπλα σε άντρες χωρίς καθόλου χρήματα.
Στέκονται δίπλα σε άντρες που είναι άνεργοι για χρόνια ή χρωστάνε και δεν αναφέρομαι στις παντρεμένες.
Πολλές φορές έχω δει γυναίκες να συντηρούν οικονομικά έναν άντρα αγόγγυστα και να τον στηρίζουν και ηθικά.
Οπότε συγχωρήστε με αλλά το βρίσκω πάρα πολύ άδικο να λέτε κάτι τέτοιο.
Ζούμε στην κοινωνία με τα εύκολα λόγια, το εύκολο σεξ κλπ.
Είναι πολύ εύκολο να βρίσεις και να αδικήσεις κάποιον.
Είμαι 3-4 μέρες εδώ μέσα και έχω δει και πολύ άσχημα post για ανθρώπους που δεν τους γνωρίζετε.
Γιατί ο καθένας δεν κάνει απλά την αυτοκριτική του?
Έτσι θα είμαστε όλοι χαρούμενοι και καλύτεροι άνθρωποι.
Τέλος, δεν ήθελα να θίξω κανέναν αλλά δεν μπορώ να ακούω και ανακρίβειες.
Γιατί το αν κάποιος είναι ηθικός δεν έχει να κάνει με το φύλο.
μιλαμε γενικα κι αοριστα...και για ενα σημαντικο μερος των σουργελων που κυκλοφορουν εκει εξω....αν εσυ δεν εισαι ετσι, με γεια σου και χαρα σου, δεν χρειαζεται να "τρελενεσαι" και δεν σημαινει οτι ολες ειναι σαν κι εσενα....
οπως και να το κανουμε το χρημα ελκυει...ολοι θελουν τις ανεσεις τους, και κανεις δεν θα πει οχι στα λουσα....
αλλο να σκασεις με το εσ ελ κέι στη παραλιακη κι αλλο με το κορολα ή το πεζο... εχει αλλο βαρος, θα σε ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ, δυστυχως, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα....αυτο θελουμε να τονισουμε
το να κυνηγας την ευτυχια σου, οποια κι αν ειναι αυτη, αρκει μη βλαπτεις αλλους, δεν ειναι ανηθικοτητα...