Νέα

Θελω να κινηθω δικαστικα για χρωστουμενα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
5.000 ευρω,χρωσταει στον πατερα μου ενας συντοπιτης απο παλια...Ο πατερας μου ειναι ανεκτικος...δεν εχει ασχοληθει....Εγω ομως θελω να τα παρω πισω και θελω να κινηθω δικαστικα...γιατι δεν ειμαστε μαλακες...Τι κανω; απο που ξεκιναω;

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
5.000 ευρω,χρωσταει στον πατερα μου ενας συντοπιτης απο παλια...Ο πατερας μου ειναι ανεκτικος...δεν εχει ασχοληθει....Εγω ομως θελω να τα παρω πισω και θελω να κινηθω δικαστικα...γιατι δεν ειμαστε μαλακες...Τι κανω; απο που ξεκιναω;
πρωτα απο ολα θα πρεπει να φαινεται το χρεος και να μην ειναι στα λογια

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
πας σε δικηγόρο και θα σου πει τι χρειάζεται και αν γινετε

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Το ποιο σημαντικό οι δικηγοροι πατάνε επί πτωμάτων... Να χεις λεφτά να δίνεις αν ξεκινήσεις τέτοια διαδικασία και μεγααααααααλη υπομονή!!!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Ο δικηγόρος του σάι είναι πολύ κομπλέ τύπος, είμαι σίγουρος πως θα σε συμβουλεύσει κατάλληλα!
   :hi:

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
ναι αλλά αναπαύεται τώρα το απογευματάκι που θα ξεξυπνυσει θα σου πει σχετικώς  :cheesy:
Ανοίγεις και ‘σύ θέματα σε ώρες κοινής ησυχίας κοιμούνται οι δικηγόροι

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Πρεπει η συναλλαγή να αποδεικνύεται κάπως, με καποιο χαρτί πχ, εμβασμα κατι τελος παντων.. Αν απλα έδωσες τα χρηματα χερι με χερι χωρις να φαινετε κάπου συναλλαγή, απλα κλαφτα

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Δηλαδη αν σου δωσω τωρα εσενα 5000 χερι με χερι και σου πω φέρτα μου αύριο πισω, θα σε μαλακας να μου τα φερεις

Αν παιζει και ενα συμφωνητικό με υπογραφές καπως επικυρωμενο, και παλι αν δε μου τα φερεις πισω δύσκολα τα παιρνω ακομα και αν βαλω δικηγόρο.

Αν ομως εισαι εμπορος και αφορα συναλλαγή που δε τηρησες και υπάρχει απόδειξη,  τότε οι πιθανότητες αυξάνονται

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Ο πατερας μου ειναι γεωπονος και υπαλληλος σε γεωπονικο μαγαζι...του ειχε παραγγειλε καποια φαρμακα ο τυπος και πληρωσε με τα δικα του λεφτα ο πατερας μου..του πηγε τα φαρμακα και δεν τον πληρωσε ομως... του λεει ενταξει ειμαστε...βρηκε κοροϊδο...θα τον πατησω κατω.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
δεν βάζεις κανέναν άσβερκο τύπε να περάσει μια βόλτα από τα χωράφια να γνωριστεί με τον τύπο που σας πιστόλιασε?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ο πατερας μου ειναι γεωπονος και υπαλληλος σε γεωπονικο μαγαζι...του ειχε παραγγειλε καποια φαρμακα ο τυπος και πληρωσε με τα δικα του λεφτα ο πατερας μου..του πηγε τα φαρμακα και δεν τον πληρωσε ομως... του λεει ενταξει ειμαστε...βρηκε κοροϊδο...θα τον πατησω κατω.
τυπε στειλε τον πατερα σου δευτερα στις 10 το πρωι στο apple store νερατζιωτισσας με αρκετο μετρητο
θα τα βρουμε μαζι μετα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Τυπε αυτο που λες οτι δεν θες να λεγεσαι,αυτο εισαι.Μαλακας!

Πρωτον τα χρηματα ειναι παρα πολλα,οποτε ή τα δινεις σε αδερφο κ λες εσν μ τα φαει χαλαλι του ή που σ βγαινει αρχιδι κ τα κλαις,δεν υπαρχει τριτη πιθανοτητα.

Τις ερωτησεις αυτες που θετεις τωρα,τις κανουμε πρωτου γινει η συναλλαγη,ρκ των υστερων κσποιοι βγαινουν μαγγες κ αλλοι μαλακες.

Εαν πας σε δικηγορο ,ο οποιος δεν ειναι γνωστος κ αξιος εμπιστοσυνης,μαλλον θα σε μυτιστει οτι εισαι μαλακας κ σκορπας το χρημα,κοιτωντας να τσεπωσει κ αυτος οτι μπορει.

Παντως ειλικρινα τωρα,οι δικηγοροι εχουν θεματα κοιτωντας τα να τα λυσουν με απεργιες,χρονια τωρα.Ετσι προτεραιοτητα παιρνουν λιγες κ σοβαρες υποθεσεις,χωρις η δικια σου να ειναι μια σπ αυτες (για τα δικαστηρια παντα),οποτε προσεχε που θ απευθυνθεις γιατι μπορει να αρχισεις να βαζεις σπ την τσεπη σου για αμφιβολα αποτελεσματα.

Προσοχη κ καλη τυχη

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Πιστεύω πρέπει να τοποθετηθεί ο Alex 71

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796

Αν δε φαίνεται καπου οτι εδωσε αυτος τα χρήματα.. Πχ εμβασμα ή κάτι... Δυστυχώς τα πράγματα ειναι δύσκολα..

Ειναι σαν να λεω τωρα εγω, εσυ μου χρωστας λεφτα, οι δυο μας ξέρουμε ποια ειναι η αλήθεια, αλλα αν δεν αποδυνκυεται καπως δεν εχει καμια σημασια για κανέναν τι λεμε εμεις οτι συνέβη

Τωρα καποιοι σε αυτες τις φάσεις απλα τραμπουκιζουν και οτι γινει

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Τυπε αυτο που λες οτι δεν θες να λεγεσαι,αυτο εισαι.Μαλακας!

Πρωτον τα χρηματα ειναι παρα πολλα,οποτε ή τα δινεις σε αδερφο κ λες εσν μ τα φαει χαλαλι του ή που σ βγαινει αρχιδι κ τα κλαις,δεν υπαρχει τριτη πιθανοτητα.

Τις ερωτησεις αυτες που θετεις τωρα,τις κανουμε πρωτου γινει η συναλλαγη,ρκ των υστερων κσποιοι βγαινουν μαγγες κ αλλοι μαλακες.

Εαν πας σε δικηγορο ,ο οποιος δεν ειναι γνωστος κ αξιος εμπιστοσυνης,μαλλον θα σε μυτιστει οτι εισαι μαλακας κ σκορπας το χρημα,κοιτωντας να τσεπωσει κ αυτος οτι μπορει.

Παντως ειλικρινα τωρα,οι δικηγοροι εχουν θεματα κοιτωντας τα να τα λυσουν με απεργιες,χρονια τωρα.Ετσι προτεραιοτητα παιρνουν λιγες κ σοβαρες υποθεσεις,χωρις η δικια σου να ειναι μια σπ αυτες (για τα δικαστηρια παντα),οποτε προσεχε που θ απευθυνθεις γιατι μπορει να αρχισεις να βαζεις σπ την τσεπη σου για αμφιβολα αποτελεσματα.

Προσοχη κ καλη τυχη
ρε συ εγω δεν ειχα ιδεα τοτ...τα τελευταια 2 χρονια το εμαθα.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα φιλε mano,
Σε αυτό το θέμα ο περισσότερο εξειδίκευμενος που μπωρει μπορεί να βοηθήσει είναι ο Alex71 που είναι κ η ειδικότητα του, τώρα όλοι οι άλλοι λέμε την γνώμη μας κ καλώς την λέμε, καλοπροαιρετα, με σκοπό να βοηθήσουμε.
Για εμένα αφού έχεις δίκιο, που έχεις δεν υπάρχει λόγος να πεις σε εμάς στην κοινότητα κάτι ψεύτικο, στο τέλος θα δικαιωθείς.
Όλα έχουν ισοπεδοθει στην Ελλάδα αλλά η ελληνική δικαιοσυνη κράτα ακόμα.
Το δικαστήριο δεν πάει με τον κλέφτη..
Ακόμα κ αν δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο μεταξύ τους, αλλά κ αν υπάρχει κάποιο ιδιοτικο συμφωνητικό έστω κ χειρόγραφο , έστω κ με μολυβι θα βγάλεις άκρη, από την άλλη αν είναι προφορικό,σκεψου αν υπάρχουν μάρτυρες.. η κάποιο είδους οπτικοακουστικου μέσου. .καποια κάμερα από το κατάστημα..
Αν ψάξεις μπορείς να βρεις καλό δικηγόρο κ να είναι κάποιος που να σου έχει κάποια υποχρεώση να θέλει να σε βοηθήσει εσένα ή αυτόν που θα σου τον συστήσει.. να έχει τα αρχιδια να βγει μπροστά να σε υποστηρίξει όχι σαν πελάτη απλό, αλλά σαν mano..
Να θυμάσαι αν τύχει ποτέ κ έρθεις σε νύξη με τον τύπο κρατάς την ψυχραιμία σου δεν βρίζεις η απλώνεις χέρι επειδή τότε γυρίζει μπούμερανγκ, ακόμα κ να έχεις δικιο το χάνεις ,αν κάνεις κάτι από αυτά σίγουρα θα φοβηθεί, αλλά περισσότερο θα φοβιθει αν χτυπήσει την πόρτα του ο δικαστικός επιμελητής (κλειτηρας) με το χαρτί του κατηγορούμενου.. κ να θυμάσαι ότι αυτές οι δουλειές δεν γίνονται από την μία ημέρα στην άλλη αλλά θέλουν χρόνο..

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τυπε
Καλησπέρα φιλε mano,
Σε αυτό το θέμα ο περισσότερο εξειδίκευμενος που μπωρει μπορεί να βοηθήσει είναι ο Alex71 που είναι κ η ειδικότητα του, τώρα όλοι οι άλλοι λέμε την γνώμη μας κ καλώς την λέμε, καλοπροαιρετα, με σκοπό να βοηθήσουμε.
Για εμένα αφού έχεις δίκιο, που έχεις δεν υπάρχει λόγος να πεις σε εμάς στην κοινότητα κάτι ψεύτικο, στο τέλος θα δικαιωθείς.
Όλα έχουν ισοπεδοθει στην Ελλάδα αλλά η ελληνική δικαιοσυνη κράτα ακόμα.
Το δικαστήριο δεν πάει με τον κλέφτη..
Ακόμα κ αν δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο μεταξύ τους, αλλά κ αν υπάρχει κάποιο ιδιοτικο συμφωνητικό έστω κ χειρόγραφο , έστω κ με μολυβι θα βγάλεις άκρη, από την άλλη αν είναι προφορικό,σκεψου αν υπάρχουν μάρτυρες.. η κάποιο είδους οπτικοακουστικου μέσου. .καποια κάμερα από το κατάστημα..
Αν ψάξεις μπορείς να βρεις καλό δικηγόρο κ να είναι κάποιος που να σου έχει κάποια υποχρεώση να θέλει να σε βοηθήσει εσένα ή αυτόν που θα σου τον συστήσει.. να έχει τα αρχιδια να βγει μπροστά να σε υποστηρίξει όχι σαν πελάτη απλό, αλλά σαν mano..
Να θυμάσαι αν τύχει ποτέ κ έρθεις σε νύξη με τον τύπο κρατάς την ψυχραιμία σου δεν βρίζεις η απλώνεις χέρι επειδή τότε γυρίζει μπούμερανγκ, ακόμα κ να έχεις δικιο το χάνεις ,αν κάνεις κάτι από αυτά σίγουρα θα φοβηθεί, αλλά περισσότερο θα φοβιθει αν χτυπήσει την πόρτα του ο δικαστικός επιμελητής (κλειτηρας) με το χαρτί του κατηγορούμενου.. κ να θυμάσαι ότι αυτές οι δουλειές δεν γίνονται από την μία ημέρα στην άλλη αλλά θέλουν χρόνο..
Τυπε αν πιστευεις οντως οτι η ελληνικη δικαιοσυνη δεν εχει ισοπεδωθει ,τοτε λυπαμαι που στο λεω αλλα πρεπει να αλλαξεις το νικ σου σε αλλοδαπος,γιατι σιγουρα δεν ζεις στην Ελλαδα!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Φίλε τώρα βγαίνει άκρη, αν του έκοψε τα νόμιμα παραστατικά αυτά πρέπει να κλείνουν με μεταφορά μέσω τραπέζης ,αν δεν είναι πτωχευμένος και χωρίς περιουσία παίρνεις τα λεφτά πίσω και εντόκως +δικαστικά έξοδα,προσοχή όμως αν απο την ημερομηνία του τιμολογίου πώλησης έχουν περάσει πάνω απο 5 χρόνια δεν μπορείς να κάνεις κάτι,πιθανόν αν ανακατευτεί και η εφορία θα έχετε και άλλο πρόβλημα,πιθανόν να το θεωρήσει εικονική συναλλαγή... όπως και να έχει πρέπει να του σταλεί κάποιο χαρτί μέσω δικηγόρου ώστε να είναι εξασφαλισμένος τουλάχιστον απο την εφορία.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Η Ελληνική νομοθεσία είναι υπέρ των απατεώνων και αργή

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.839
Πόντοι
9.931
Χωρις να εχω νομικές γνώσεις πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμυριο να δικαιωθείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom