yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
για να μην στα πολυ ζαλιζω..πεσμου σε ποιον κοπηκαν τα τιμολογια και θα σε πω τι θα γινει αμεσως
5.000 ευρω,χρωσταει στον πατερα μου ενας συντοπιτης απο παλια...Ο πατερας μου ειναι ανεκτικος...δεν εχει ασχοληθει....Εγω ομως θελω να τα παρω πισω και θελω να κινηθω δικαστικα...γιατι δεν ειμαστε μαλακες...Τι κανω; απο που ξεκιναω;
δεν βάζεις κανέναν άσβερκο τύπε να περάσει μια βόλτα από τα χωράφια να γνωριστεί με τον τύπο που σας πιστόλιασε?
5.000 ευρω,χρωσταει στον πατερα μου ενας συντοπιτης απο παλια...Ο πατερας μου ειναι ανεκτικος...δεν εχει ασχοληθει....Εγω ομως θελω να τα παρω πισω και θελω να κινηθω δικαστικα...γιατι δεν ειμαστε μαλακες...Τι κανω; απο που ξεκιναω;
πρωτα απο ολα θα πρεπει να φαινεται το χρεος και να μην ειναι στα λογια
εμενα μου ειχε τυχη περιπτωση που μου χρωσταγε ο αλλος 1000 ευρο με κομενο τιμολογιο πηγα σε δικηγορο που ηταν και <γνωστος> του λεω τα παιρνουμε και μου λεει σιγουρα τελικα πηρα τα αρχιδια μου γιατι το γαμιμενο το συστημα βοηθαει τους κλεφτες οτι και καλα το τιμολογιο δεν ηταν γραμμενο σωστα και κατι τετοια μου ειπε
Αρκετα ειναι τα λεφτα και εφοσον υπαρχουν αποδειξεις αξιζει να το παει μεχρι τερμα. Αν δεν υπαρχουν τοτε εχω δει να πεφτει μεχρι και ξυλο στο σπιτι αυτου που χρωστουσε..και τελικα τα βρηκανε με κατι αλλο αξιας που του εδωσε.Το ποσό είναι σχετικά μικρό για δικαστική διεκδίκηση. Ακόμα και αν δικαιωθείς αρκετό μέρος του θα το φάνε δικηγόροι, επιμελητές, κλπ και θα χρειαστούν κάποια χρονάκια μέχρι να τελεσιδικήσει.
Ακόμα όμως και στην καλύτερη που θα δικαιωθείς αν ο αντίδικος δεν έχει περιουσία στο όνομά του τελικά θα πάρεις από τα 3 το μακρύτερο.
Και εννοείται ότι για να ξεκινήσεις την διαδικασία θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις ή έστω "ισχυρές ενδείξεις" για την οφειλή. Αν είναι όλα στο μιλητό και στον αέρα κλάφτα χαράλαμπε...
Φυσικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο μόλις ο αντίδικος δει ότι είσαι αποφασισμένος και τον κυνηγάς να έρθει μόνος του για συμβιβασμό για να τελειώσει εκεί το πράγμα - αυτό όμως θα εξαρτηθεί από το πόσο χαμένη από χέρι θα θεωρήσει την υπόθεση...
Ζύγισέ τα και πράξε...
Ξερεις τι καταλαβα τυπε μετα απο αυτο το μνμ σου και χωρις παρεξηγηση..εισαι αψητος απο τετοιες δουλειες και πολυ ευκολα μπορει ο αλλος να σε κοροιδεψει.Λοιπον παιδια, σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας αρχικα.Σκεφτηκα πολυ.Συναντηθηκα προχθες με τους τρεις γιους του,και μιλησαμε,τους τα ειπα ολα..Απο οτι καταλαβα,ο τυπος δεν ξερει που χρωσταει..Γενικως ειναι αχρηστος ανθρωπος... σκοτωνε γατες,εχασε την γυναικα του πολυ νεα,και κατευθειαν πηρε μια αλβανιδα μαζι με τα παιδια της...Τελος παντων...εγινε μια εποικοδομητικη συζητηση και ελαβα το μικρο ποσο των 380 ευρω, αλλα μου ειπαν να δειξω κατανοηση,γιατι ζοριζονται και οτι θα τους παρει αρκετο χρονο αλλα θα μου τα δωσουν ολα πισω...Τι να σας πω, ενιωσα λιγο περιεργα...Ισως χαριστικα να τους κοψω καποιο μικρο ποσο ρε μαγκες.Τι φταινε αυτοι για τον μαλακα;Τι θα κανατε εσεις;Ή το κανουν για να τους λυπηθω;
οποτε συνεχιζω δυναμικα και δεν κοβω ουτε 1 cent.Ξερεις τι καταλαβα τυπε μετα απο αυτο το μνμ σου και χωρις παρεξηγηση..εισαι αψητος απο τετοιες δουλειες και πολυ ευκολα μπορει ο αλλος να σε κοροιδεψει.
Πεσμου εναν Ελληνα που οταν ειναι να δωσει χρωστουμενα δικα του η οικειου του.. δεν θα πει τι δικαιολογια οτι ζοριζομαι τα βγαζω δυσκολα περα και αλλα τετοια.
Πολυ πιθανων αν εχουν τετοιο πατερα αυτο που σου ειπαν να το εχουν ξαναπει σε αλλους 100 αρα καταλαβαινεις νομιζω οτι σε αυτες τις περιπτωσης πρεπει να γινεις πιο πιεστικος και οχι να χαριζεις λεφτα!
Κανονικα ετσι θελει..αυτα τα λεφτα τα δουλεψατε δεν σας τα χαρισε κανεις για να τα χαρισετε κι εσεις με την σειρα σας σε αλλους..ετσι να σκεφτεσαι οταν ειναι να παρεις πισω λεφτα. Τωρα πως θα το χειριστεις, οχι υπερβολες στην αρχη θα παω αστυνομιες και τετοια αλλα ουτε απειλες για ξυλο..αυτα μπορει να σου γυρισουν μπουμερανγκ,αστα προς το τελος..απλα γινε πιεστικος σε σημειο ενοχλητικος..με τηλ. στην αρχη παρτους πολλες φορες να τους το θυμιζεις.οποτε συνεχιζω δυναμικα και δεν κοβω ουτε 1 cent.