Νέα

Θελω να κινηθω δικαστικα για χρωστουμενα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
για να μην στα πολυ ζαλιζω..πεσμου σε ποιον κοπηκαν τα τιμολογια και θα σε πω τι θα γινει αμεσως  :grin:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
5.000 ευρω,χρωσταει στον πατερα μου ενας συντοπιτης απο παλια...Ο πατερας μου ειναι ανεκτικος...δεν εχει ασχοληθει....Εγω ομως θελω να τα παρω πισω και θελω να κινηθω δικαστικα...γιατι δεν ειμαστε μαλακες...Τι κανω; απο που ξεκιναω;

τίποτα να μην κάνεις.....
Αν δεν παίζει ιδιωτικο συμφωνητικό απο δικηγόρο.....Δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα.....
Με ωραίο τρόπο ζητάς να τα πάρεις έστω λίγα λίγα....Η να σου παραχωρήσει κάτι άλλο που μπορεί...(αν θέλει)
Αν ο πατέρας σου δεν τα έχει ανάγκη ,θα ξέρει κάτι καλύτερα απο σένα.....
Σίγουρα πάντως ήξερε....ο,τι τη δεδομένη στιγμή η εστω σε βάθος δεκαετιας πρίν τα χρήματα τα δανεικά ειναι χαμένα.....

Υπάρχουνη και οι κακοί τρόποι αλλα δεν νομ΄ζω να υπάρχει λόγος να πας εκεί.....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
όπα άκυρο ,τον πάς δικαστικά και θα την κερδίσεις την ιστορία....Απλά θα τραβήξει καιρό.....συμβουλέψου κάποιον δικηγόρο γνωστό.....δεν υπάρχουν αποδείξεις πληρωμών....η καταθετήρια σε τράπεζα ?Γιατί τα ποσά είναι μεγάλα 5000....πρέπει να υπάρχουν καταθετήρια με το όνομα τουη της επιχείρησης που αγόρασε απο την επιχειρηση του πατέρα σου....εφ'οσον δεν υπάρχουν ,αρα χρωστάει....

thivaios pit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2015
Like
187
Πόντοι
1
Στην πενταετία, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο χαρτί αναγνώρισης του χρέους, είτε υπάρχουν τιμολόγια είτε δεν υπάρχουν, το θέμα παραγράφεται.

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
53
Πόντοι
1
Λεγε τυπε ποια εργαζομενη καψουρευτηκες?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.914
Πόντοι
606
αν εχεις αποδειξη πας στο δικαστηριο και σου δινει ο προεδρος επιτοπου τα λεφτα πισω.
με τη μιση σας λυνω θεματα ρε αχρηστοι..

:bottom:

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
ας πάει από Δευτέρα λοιπόν στην Κυψέλη στα δικαστήρια να βγάλει ο πρόεδρος να του τα δώσει  :cheesy:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν βάζεις κανέναν άσβερκο τύπε να περάσει μια βόλτα από τα χωράφια να γνωριστεί με τον τύπο που σας πιστόλιασε?

Ναι, να μια σωστή ιδέα! Να τον σαβουριάσουν στι ξύλο και μετά να πάνε κάποιοι άλλοι άσβερκοι και να καθαρίσουν τον πατέρα του!

Τέλεια!!! :tooth:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Αν αυτος που σας εφαγε τα λεφτα γαμαει πουτανες παιζει να ναι μελος. Οποτε θα διαβασει και θα ξερει ολες σου τις κινησεις, οι οποιες θα εχουν προκυψει απο τις χρησιμες και εγκριτες αποψεις των μελων εδω.
Τπτ φιλε εισαι καταδικασμενος

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
5.000 ευρω,χρωσταει στον πατερα μου ενας συντοπιτης απο παλια...Ο πατερας μου ειναι ανεκτικος...δεν εχει ασχοληθει....Εγω ομως θελω να τα παρω πισω και θελω να κινηθω δικαστικα...γιατι δεν ειμαστε μαλακες...Τι κανω; απο που ξεκιναω;

Είναι πολύ μικρο το ποσό για δικαστήρια. Προσπάθησε να πιέσεις να παίρνεις λίγα λίγα αν μπορείς. 

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Οπως το αντιλαμβανομαι εγω δυο τινα συμβαινουν.Ειτε κατα την παραδοση των εμπορευματων κοπηκαν παραστατικα τα οποια εξοφληθηκαν αφου με τον ενα ή τον αλλο τροπο καποιος τα πληρωσε (αν και θα επρεπε η πληρωμη να γινει μεσω τραπεζας αφου ειναι συναλλαγη μεγαλυτερη του πεντακοσαρικου),ειτε δεν κοπηκαν καθολου παραστατικα.Λυπαμαι που θα σου το πω αλλα και στις δυο περιπτωσεις τα λεφτα τα χασατε.
Και μια τριτη περιπτωση στην οποια και παλι τα λεφτα τα χασατε ειναι να κοπηκε ενα εικονικο παρασταστικο μικροτερο του πεντακοσαρικου.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129

πρωτα απο ολα θα πρεπει να φαινεται το χρεος και να μην ειναι στα λογια

αμα δεν υπαρχει καποια "κινηση" που να φαινεται η συναλλαγη πχ χαρτι απο τρπεζα μεταφορας ποσου, και εγινε χερι με χερι στο μιλητο τοτε ξεχνατα

δε θα παρεις ουτε ενα ευρω

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για να το κλείσουμε, δες το παρακάτω απόσπασμα κι αν βαριέσαι να το δεις όλο πήγαινε στο 1:47 για να δεις το νόημα και την ουσία!

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Το ποσό είναι σχετικά μικρό για δικαστική διεκδίκηση. Ακόμα και αν δικαιωθείς αρκετό μέρος του θα το φάνε δικηγόροι, επιμελητές, κλπ και θα χρειαστούν κάποια χρονάκια μέχρι να τελεσιδικήσει.
Ακόμα όμως και στην καλύτερη που θα δικαιωθείς αν ο αντίδικος δεν έχει περιουσία στο όνομά του τελικά θα πάρεις από τα 3 το μακρύτερο.
Και εννοείται ότι για να ξεκινήσεις την διαδικασία θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις ή έστω "ισχυρές ενδείξεις" για την οφειλή. Αν είναι όλα στο μιλητό και στον αέρα κλάφτα χαράλαμπε...
Φυσικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο μόλις ο αντίδικος δει ότι είσαι αποφασισμένος και τον κυνηγάς να έρθει μόνος του για συμβιβασμό για να τελειώσει εκεί το πράγμα - αυτό όμως θα εξαρτηθεί από το πόσο χαμένη από χέρι θα θεωρήσει την υπόθεση...
Ζύγισέ τα και πράξε...

samerbig

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
0
εμενα μου ειχε τυχη περιπτωση που μου χρωσταγε ο αλλος 1000 ευρο με κομενο τιμολογιο πηγα σε δικηγορο που ηταν και <γνωστος> του λεω τα παιρνουμε και μου λεει σιγουρα τελικα πηρα τα αρχιδια μου γιατι το γαμιμενο το συστημα βοηθαει τους κλεφτες οτι και καλα το τιμολογιο δεν ηταν γραμμενο σωστα και κατι τετοια μου ειπε

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
εμενα μου ειχε τυχη περιπτωση που μου χρωσταγε ο αλλος 1000 ευρο με κομενο τιμολογιο πηγα σε δικηγορο που ηταν και <γνωστος> του λεω τα παιρνουμε και μου λεει σιγουρα τελικα πηρα τα αρχιδια μου γιατι το γαμιμενο το συστημα βοηθαει τους κλεφτες οτι και καλα το τιμολογιο δεν ηταν γραμμενο σωστα και κατι τετοια μου ειπε
Το ποσό είναι σχετικά μικρό για δικαστική διεκδίκηση. Ακόμα και αν δικαιωθείς αρκετό μέρος του θα το φάνε δικηγόροι, επιμελητές, κλπ και θα χρειαστούν κάποια χρονάκια μέχρι να τελεσιδικήσει.
Ακόμα όμως και στην καλύτερη που θα δικαιωθείς αν ο αντίδικος δεν έχει περιουσία στο όνομά του τελικά θα πάρεις από τα 3 το μακρύτερο.
Και εννοείται ότι για να ξεκινήσεις την διαδικασία θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις ή έστω "ισχυρές ενδείξεις" για την οφειλή. Αν είναι όλα στο μιλητό και στον αέρα κλάφτα χαράλαμπε...
Φυσικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο μόλις ο αντίδικος δει ότι είσαι αποφασισμένος και τον κυνηγάς να έρθει μόνος του για συμβιβασμό για να τελειώσει εκεί το πράγμα - αυτό όμως θα εξαρτηθεί από το πόσο χαμένη από χέρι θα θεωρήσει την υπόθεση...
Ζύγισέ τα και πράξε...
Αρκετα ειναι τα λεφτα και εφοσον υπαρχουν αποδειξεις αξιζει να το παει μεχρι τερμα. Αν δεν υπαρχουν τοτε εχω δει να πεφτει μεχρι και ξυλο στο σπιτι αυτου που χρωστουσε..και τελικα τα βρηκανε με κατι αλλο αξιας που του εδωσε.

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Λοιπον παιδια, σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας αρχικα.Σκεφτηκα πολυ.Συναντηθηκα προχθες με τους τρεις γιους του,και μιλησαμε,τους τα ειπα ολα..Απο οτι καταλαβα,ο τυπος δεν ξερει που χρωσταει..Γενικως ειναι αχρηστος ανθρωπος... σκοτωνε γατες,εχασε την γυναικα του πολυ νεα,και κατευθειαν πηρε μια αλβανιδα μαζι με τα παιδια της...Τελος παντων...εγινε μια εποικοδομητικη συζητηση και ελαβα το μικρο ποσο των 380 ευρω, αλλα μου ειπαν να δειξω κατανοηση,γιατι ζοριζονται και οτι θα τους παρει αρκετο χρονο αλλα θα μου τα δωσουν ολα πισω...Τι να σας πω, ενιωσα λιγο περιεργα...Ισως χαριστικα να τους κοψω καποιο μικρο ποσο ρε μαγκες.Τι φταινε αυτοι για τον μαλακα;Τι θα κανατε  εσεις;Ή το κανουν για να τους λυπηθω;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Λοιπον παιδια, σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας αρχικα.Σκεφτηκα πολυ.Συναντηθηκα προχθες με τους τρεις γιους του,και μιλησαμε,τους τα ειπα ολα..Απο οτι καταλαβα,ο τυπος δεν ξερει που χρωσταει..Γενικως ειναι αχρηστος ανθρωπος... σκοτωνε γατες,εχασε την γυναικα του πολυ νεα,και κατευθειαν πηρε μια αλβανιδα μαζι με τα παιδια της...Τελος παντων...εγινε μια εποικοδομητικη συζητηση και ελαβα το μικρο ποσο των 380 ευρω, αλλα μου ειπαν να δειξω κατανοηση,γιατι ζοριζονται και οτι θα τους παρει αρκετο χρονο αλλα θα μου τα δωσουν ολα πισω...Τι να σας πω, ενιωσα λιγο περιεργα...Ισως χαριστικα να τους κοψω καποιο μικρο ποσο ρε μαγκες.Τι φταινε αυτοι για τον μαλακα;Τι θα κανατε  εσεις;Ή το κανουν για να τους λυπηθω;
Ξερεις τι καταλαβα τυπε μετα απο αυτο το μνμ σου και χωρις παρεξηγηση..εισαι αψητος απο τετοιες δουλειες και πολυ ευκολα μπορει ο αλλος να σε κοροιδεψει.
Πεσμου εναν Ελληνα που οταν ειναι να δωσει χρωστουμενα δικα του η οικειου του.. δεν θα πει τι δικαιολογια οτι ζοριζομαι τα βγαζω δυσκολα περα και αλλα τετοια.
Πολυ πιθανων αν εχουν τετοιο πατερα αυτο που σου ειπαν να το εχουν ξαναπει σε αλλους 100 αρα καταλαβαινεις νομιζω οτι σε αυτες τις περιπτωσης πρεπει να γινεις πιο πιεστικος και οχι να χαριζεις λεφτα!

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Ξερεις τι καταλαβα τυπε μετα απο αυτο το μνμ σου και χωρις παρεξηγηση..εισαι αψητος απο τετοιες δουλειες και πολυ ευκολα μπορει ο αλλος να σε κοροιδεψει.
Πεσμου εναν Ελληνα που οταν ειναι να δωσει χρωστουμενα δικα του η οικειου του.. δεν θα πει τι δικαιολογια οτι ζοριζομαι τα βγαζω δυσκολα περα και αλλα τετοια.
Πολυ πιθανων αν εχουν τετοιο πατερα αυτο που σου ειπαν να το εχουν ξαναπει σε αλλους 100 αρα καταλαβαινεις νομιζω οτι σε αυτες τις περιπτωσης πρεπει να γινεις πιο πιεστικος και οχι να χαριζεις λεφτα!
οποτε συνεχιζω δυναμικα και δεν κοβω ουτε 1 cent.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
οποτε συνεχιζω δυναμικα και δεν κοβω ουτε 1 cent.
Κανονικα ετσι θελει..αυτα τα λεφτα τα δουλεψατε δεν σας τα χαρισε κανεις για να τα χαρισετε κι εσεις με την σειρα σας σε αλλους..ετσι να σκεφτεσαι οταν ειναι να παρεις πισω λεφτα. Τωρα πως θα το χειριστεις, οχι υπερβολες στην αρχη θα παω αστυνομιες και τετοια αλλα ουτε απειλες για ξυλο..αυτα μπορει να σου γυρισουν μπουμερανγκ,αστα προς το τελος..απλα γινε πιεστικος σε σημειο ενοχλητικος..με τηλ. στην αρχη παρτους πολλες φορες να τους το θυμιζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom