Νέα

Θελω να κινηθω δικαστικα για χρωστουμενα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι από που να αρχίσεις ρε άνθρωπε. Μα τω θεώ δεν ξέρω αν είστε με τα καλά σας μερικοί. Να πας σε δικηγόρο. Βγαίνει ο κάθε άσχετος σου λέει την μπούρδα του στο καφενείο του μπουρδελα και πιστεύεις θα βρεις άκρη.ρωτα και τον περίπτερα σου στο τέλος.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.413
Πόντοι
3.346
Για σιγουρα ρωτηστε την ερι γιατι αυτη ξερει! :grin:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
αν υπαρχει επισημο χαρτι που να δειχνει οτι υπαρχει το χρεος τοτε μπορεις να πας σε δικηγορο να σου πει τι μπορει να γινει
αν δεν υπαρχει τετοιο χαρτι τοτε ειναι κριμα να χαλας τον χρονο του δικηγορου

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.462
Πόντοι
3.436
Τυπε Τυπε αν πιστευεις οντως οτι η ελληνικη δικαιοσυνη δεν εχει ισοπεδωθει ,τοτε λυπαμαι που στο λεω αλλα πρεπει να αλλαξεις το νικ σου σε αλλοδαπος,γιατι σιγουρα δεν ζεις στην Ελλαδα!
Σίγουρα έχει ισοπεδοθει, δεν αντιλέγω για αυτό κ είπα κάπως κράτα ακομα κ όχι πως είναι αλώβητη.
Καποιοι δικηγόροι έχουν τρομερές διασυνδέσεις,   πάει ο άλλος αυτόφωρο πληρώνει 2 με 3 χιλιάρικα μαύρα πάντα, στο δικηγόρο του κ βγαίνει λόγω γνωριμιών του.
Εννοώ έχει ισοπεδοθει αλλά όχι τελείως σε σχέση με άλλες καταστάσεις που συμβαινουν στην Ελλάδα,
όπως, στον χώρο τις υγείας αν κάποιος χρειάζεται να κάνει μια επέμβαση που να απειλείται η ζωή του αν δεν γίνει σχετικά άμεσα, όπως καρδιοχειρουργικη
αν δεν πλήρωσει 6 με 7 χιλιαρικα στον ιδιοτη αν είναι να περιμένει στο δημόσιο την λίστα αναμονής 1.5 με 2 χρόνια  , που κ εκεί παλι θα πληρώσει, πάει πέθανε.....
Ειμαι παθον, σε κάποια περίπτωση παρόμοια όπως ο φίλος, μου χρωστάγε κάποιος λεφτά κ έκανε το κοροιδο κ πήγα δικαστικά κ δικαιώθηκα σε βάθος χρόνου αλλά δικαιώθηκα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αν υπαρχει επισημο χαρτι που να δειχνει οτι υπαρχει το χρεος τοτε μπορεις να πας σε δικηγορο να σου πει τι μπορει να γινει
αν δεν υπαρχει τετοιο χαρτι τοτε ειναι κριμα να χαλας τον χρονο του δικηγορου
Μήτσο είσαι δικηγόρος; πως γίνεται ρε φίλε να απαντάτε σε θέματα που δεν έχετε ιδέα. Τι φασουλα είναι αυτή

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Μήτσο είσαι δικηγόρος; πως γίνεται ρε φίλε να απαντάτε σε θέματα που δεν έχετε ιδέα. Τι φασουλα είναι αυτή
ειναι απλο ρε κοπελια αν δεν υπαρχει κατι περα απο λογια που να δειχνει οτι υπαρχει χρεος πως περιμενεις να σου δωσει δικιο το δικαστηριο;

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Καταρχήν πήγαινε στον τύπο και προσπάθησε πολιτισμένα και με συζήτηση να μάθεις γιατί έκανε αυτό το πράγμα στον πατέρα σου. Δεν κάνει κάποιος τέτοια μαλακία χωρίς λόγο. Μπορεί να βρεις την άκρη ευκολότερα απ' ότι φαντάζεσαι. Μπορεί να έχει δική του εκδοχή της ιστορίας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ειναι απλο ρε κοπελια αν δεν υπαρχει κατι περα απο λογια που να δειχνει οτι υπαρχει χρεος πως περιμενεις να σου δωσει δικιο το δικαστηριο;
ναι εξήγησε μου λίγο πως λειτουργεί η απόδειξη στα δικαστήρια. Το έχω μεγάλη ανάγκη

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.413
Πόντοι
3.346
5.000 ευρω,χρωσταει στον πατερα μου ενας συντοπιτης απο παλια...Ο πατερας μου ειναι ανεκτικος...δεν εχει ασχοληθει....Εγω ομως θελω να τα παρω πισω και θελω να κινηθω δικαστικα...γιατι δεν ειμαστε μαλακες...Τι κανω; απο που ξεκιναω;
Αμα ηταν δανεικα κλαφτα..μαυρα κλαφτα, γενικα οτι εγινε χωρις αποδειξεις κλαφτα..

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ναι εξήγησε μου λίγο πως λειτουργεί η απόδειξη στα δικαστήρια. Το έχω μεγάλη ανάγκη
τι εννοεις πως λειτουργει η αποδειξη; αν εσυ μου δανεισεις καποια λεφτα δεν θα πρεπει να υπαρξουν καποιες αποδειξεις που να πιστοποιουν την συναλαγη μας;
θα μου τα δωσεις καλη την πιστη;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι εννοεις πως λειτουργει η αποδειξη; αν εσυ μου δανεισεις καποια λεφτα δεν θα πρεπει να υπαρξουν καποιες αποδειξεις που να πιστοποιουν την συναλαγη μας;
δεν θα συζητήσω παραπάνω να σου εξηγήσω πράγματα για τα οποία με πληρώνουν για να εξηγήσω και να συμβουλεύω. Όποιος θέλει νομική συμβουλή να πάει σε δικηγόρο. Ο καθένας με την ειδικότητα του. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες. έγινα σαφής;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.413
Πόντοι
3.346
χερι με χερι συνηθως δεν υπαρχει τιποτα..εχω αρκετους που ακομα παρακαλανε να παρουν πισω τα δανεικα που εδωσαν και νομικα δεν μπορουν να κανουν σχεδον τιποτα.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
δεν θα συζητήσω παραπάνω να σου εξηγήσω πράγματα για τα οποία με πληρώνουν για να εξηγήσω και να συμβουλεύω. Όποιος θέλει νομική συμβουλή να πάει σε δικηγόρο. Ο καθένας με την ειδικότητα του. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες. έγινα σαφής;
οτι πεις ρε κοπελια,ποτε δεν χαλασα την μαστουρα του αλλου

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
χερι με χερι συνηθως δεν υπαρχει τιποτα..εχω αρκετους που ακομα παρακαλανε να παρουν πισω τα δανεικα που εδωσαν και νομικα δεν μπορουν να κανουν σχεδον τιποτα.
το ιδιο λεω, αλλα η κοπελια παιρνει λυγμενα και βλεπει δρακους να καβαλανε πιγκουινους

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.900
Πόντοι
26.141
μπορεις πρωτα να τον πιεσης και να του παρεις σε αρχικο χρονο καποιο γραμματειο ετσι ωστε στο μελλον να βγαλεις διαταγη πληρωμης

αν δε σου δινει γραμματειο τοτε χρησιμοποιησε τα τιμολογια αγορας γεωργικων φαρμακων σε αγωγη κατα ααυτου και παιρνωντας οσδε κ με μαρτυρες να φαανει οτι τα γεωργικα εφοδια ηταν για αυτον δλδ αν πηρες εντομοκτονα για ελιες και ο πατερας σου δεν καλλιεργει ελειες ενω ο ο οφειλετης εχεις ελειες μπορεις να το επικλεστεις στο δικαστηριο

επισης αν παλι δεν εχει οσδε ο πατερας σου και εχει ο οφειλετης πυ αντιστοιχουν τα φαρμακα στην καλλιεργεια που εχει τοτε κ παλι σε αγωγη μπορεις να το επικαλεστεις

το πιο σημαντικο για  μενα ειναι να χτυπησεις την πορτα του το βραδακι κ να του ζητησεις να βαλει υπογρφει σε καποιο γραμματειο εστω με μακρινη ημερομηνια ληξης ωστ να τσιμπησει το τυρακι

αν παλι δε σου δινει γραματειο τοτ ειναι απατωνας και κυνηγησε τον με αγωγη και με μαρτυρες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οτι πεις ρε κοπελια,ποτε δεν χαλασα την μαστουρα του αλλου
εγώ πάλι συχνά ξεχνάω ότι ο βλακας παραμένει βλαξ και προσπαθώ μπας κ συνέλθει. Για λίγο όμως.

Προς νηματοθετη κοιτα να πας σε κανένα δικηγόρο κ άσε τις ερωτήσεις. Έχουμε βρει άκρη σε χειρότερα από τα δικά σου.κ άσε τα ρωτάω κάθε τυχόντα για θέματα σοβαρά. Ο πατέρας σου έκανε μλκια αλλά μπορεί να μαζευτεί η κατάσταση.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.414
Πόντοι
9.931
Καταρχήν πήγαινε στον τύπο και προσπάθησε πολιτισμένα και με συζήτηση να μάθεις γιατί έκανε αυτό το πράγμα στον πατέρα σου. Δεν κάνει κάποιος τέτοια μαλακία χωρίς λόγο. Μπορεί να βρεις την άκρη ευκολότερα απ' ότι φαντάζεσαι. Μπορεί να έχει δική του εκδοχή της ιστορίας.

Να  μην πάει να τον κουβεντιάσει γιατί κάτι τέτοια λαμογια είναι και θρασείς τύποι και μπορει χωρίς να το καταλάβεις να παίζεις ξύλο μαζί τους.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.413
Πόντοι
3.346
Ο πατερας μου ειναι γεωπονος και υπαλληλος σε γεωπονικο μαγαζι...του ειχε παραγγειλε καποια φαρμακα ο τυπος και πληρωσε με τα δικα του λεφτα ο πατερας μου..του πηγε τα φαρμακα και δεν τον πληρωσε ομως... του λεει ενταξει ειμαστε...βρηκε κοροϊδο...θα τον πατησω κατω.
Σορρυ τωρα το ειδα..αφου δεν τον πληρωσε ο αλλος γιατι του εδωσε τα φαρμακα? ενα αυτο..δευτερο αποκλειεται τοσα λεφτα για φαρμακα 10-20 ευρω εχουν το 1 λιτρο ποσα πηρε ο τυπος και εκανε τοσο χρεος?
αυτα λογικα αυτος που εχει το μαγαζι τα χανει εκτος και αν παλι στο μιλητο εγγυηθηκε ο πατερας σου για τον αλλον που τα πηρε..οποτε ακρη θα βρεις μονο αν κοπηκαν τιμολογια στο ονομα του αλλου και ετσι μπορει να τον παει νομικα ο μαγαζατορας.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.413
Πόντοι
3.346
και να ξερετε κατι ακομα, αν κοπηκαν τιμολογια επι πιστωση λογικα ειναι για ενα μηνα..οποτε ο αλλος που εχει το μαγαζι μπορει νομικα να παει.. μολις περασει αυτη η περιοδο θα δικαιωθει σιγουρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom