aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.422
- Πόντοι
- 11.956
Τοτε?.....μόνο 1000ευρω λίγα είναιΌχι αδερφέ δεν είχε τόσο αποθεματικό σίγουρα.δε ξέρω που τα βρήκε.το αποθεματικό μας είναι 1000
Τοτε?.....μόνο 1000ευρω λίγα είναιΌχι αδερφέ δεν είχε τόσο αποθεματικό σίγουρα.δε ξέρω που τα βρήκε.το αποθεματικό μας είναι 1000
Το αποθεματικό που έχουμε πάντα και παραδώσαμε εμείς ήταν 1000 ευρώ συν τα 800 για τη μόνωση.λογικα από αυτά.Τοτε?.....μόνο 1000ευρω λίγα είναι
Τι ,800 για την μόνωση....είχαν προπληρωμή πριν γίνει η μόνωση....γιατί .... πουθενά δεν γίνεται αυτό ....και να ξέρεις ότι σε πολυκατοικία οποίος μάστορας πάει και είναι μεγάλο το κόστος ποτέ δεν τα δίνουν όλα τα λεφτά ....σε 2-3-4 δόσεις τα δίνουν ανάλογα την συμφωνίαΤο αποθεματικό που έχουμε πάντα και παραδώσαμε εμείς ήταν 1000 ευρώ συν τα 800 για τη μόνωση.λογικα από αυτά.
Δεν υπήρχε καμία προπληρωμή.ειχαμε μαζέψει 800 ευρώ για τη μόνωση.αυτα παραδωσαμε.συνβτα 1000 από το αποθεματικό της πολυκατοικίας.αυτος πήγε και έκανε τη μόνωση με 2000(μη με ρωτάς από που τα έδωσε)χωρίς να ρωτήσει κανενανΤι ,800 για την μόνωση....είχαν προπληρωμή πριν γίνει η μόνωση....γιατί .... πουθενά δεν γίνεται αυτό ....και να ξέρεις ότι σε πολυκατοικία οποίος μάστορας πάει και είναι μεγάλο το κόστος ποτέ δεν τα δίνουν όλα τα λεφτά ....σε 2-3-4 δόσεις τα δίνουν ανάλογα την συμφωνία
τύπε όχι φίλημα τα χέρια, αδριάντα να του στήσετε...Όχι αδερφέ δεν είχε τόσο αποθεματικό σίγουρα.δε ξέρω που τα βρήκε.το αποθεματικό μας είναι 1000
Εεε όπως τα λέω πλήρωσαν πριν μπει η μόνωση....Δεν υπήρχε καμία προπληρωμή.ειχαμε μαζέψει 800 ευρώ για τη μόνωση.αυτα παραδωσαμε.συνβτα 1000 από το αποθεματικό της πολυκατοικίας.αυτος πήγε και έκανε τη μόνωση με 2000(μη με ρωτάς από που τα έδωσε)χωρίς να ρωτήσει κανεναν
Ναι ρε αδερφέ αλλά δεν έπρεπε να κάνει μια συνέλευση και να πει μαλακές είναι 2000 το κόστος όταν εμείς έχουμε πάρει 5 προσφορές στα 800 και συμφωνήσαμε εκεί μαζεύοντας τα χρήματα?δηλαδή αν του λέγαμε 5000 θα μας ζητούσε μετά από ένα χιλιάρικο?Εεε όπως τα λέω πλήρωσαν πριν μπει η μόνωση....
Έτσι γίνεται και εγώ προσφέρω το κορμί μου στην 45 άρα του πρώτου και την νταρνανα με κωλαρα 35αρα του δεύτερου....τα δίνω όλα για το καλό της οικοδομήςΠάντως όσο κι αν φαίνεται περίεργο, υπάρχουν και πολυκατοικίες.. όπου (το βλέπω με τα μάτια μου) με δεδομένο ότι μένουν μόνο ιδιοκτήτες (δεν υπάρχει δηλαδή προσωρινός ενοικιαστής) ο διαχειριστής βάζει απ τη τσέπη του για διάφορα ψιλοπράγματα πχ.. αγόρασε το καλοκαίρι τεράστια μαρμάρινη γλάστρα για την είσοδο για να ομορφύνει λέει η οικοδομή, με το καιρό μάλιστα έχουμε μπει σε ένα μικρό ανταγωνισμό προσφοράς προς την οικοδομή όπου ο καθένας προσφέρει εθελοντικά και κάτι!!!
Υγ. φυσικά και υπάρχει και ο κακός ο γείτονας ο ιδιοκτήτης που ζει στη Γερμανία που για να πληρώσει τη συμμετοχή για το άδειο του διαμέρισμα μας βγάζει όλους την παναγία...
Αιωνιος αιολος.......Έτσι γίνεται και εγώ προσφέρω το κορμί μου στην 45 άρα του πρώτου και την νταρνανα με κωλαρα 35αρα του δεύτερου....τα δίνω όλα για το καλό της οικοδομής
Το ζήτημα είναι πως θα αισθάνεσαι εσύ καλύτερα και εφόσον θα σου αρέσει όπως είπες....έτσι με θες ?και ψηλοτάκουνα εάν σου αρέσουν
Η μόνωση έγινε ή περιμένει να μαζέψει το 2χιλιαρο από κοινόχρηστα για να την κάνει;
Περίεργο αν την έχει κάνει πριν ρωτήσει τους υπόλοιπο
Η μόνωση έγινε με 2000 χωρίς να ρωτήσει άνθρωπο και ενώ είχαμε πάρει 5 προσφορές στα 800.και τα υλικά να αυξήθηκαν που είναι λογικό μιλάμε για μια απόκλιση 1200 ευρώ χωρίς να ρωτήσει ανθρωποΗ μόνωση έγινε ή περιμένει να μαζέψει το 2χιλιαρο από κοινόχρηστα για να την κάνει;
Περίεργο αν την έχει κάνει πριν ρωτήσει τους υπόλοιπους
πές τα ρε νίπλητοσο μανουρα για 2 χιλιαρικα , ημαρτον δηλαδη
Καλά ρε μλκες........είχατε δώσει εδώ και 3 χρόνια τα λεφτά και δεν κάνατε τίποτα χωρίς να ρωτήσει κανένας τί έγινε τόσο καιρό με το θέμα ή να επιστρέψετε τα 800......Και ήρθε μια μέρα και ένα συνεργείο και σας μόνωσε την ταράτσα και δεν πήρε κανείς χαμπάρι....Καλά σας έκανε ο τύπος, κοιτάξτε και τις σούφρες σας μην σας έβαλε και κωλοδάχτυλο χωρίς να το καταλάβετε.μαγκες θα ηθελα για ακομα μια φορα την βοηθεια σας.το θεμα εχει ως εξης.πριν 3 χρονια οταν ο πατερας μου ηταν διαχειριστης αποφασιστηκε να γινει μονωση στη ταρατσα.πηραμε προσφορες και καταληξαμε σε μια 800 ευρωολες οι προσφορες ηταν εκει γυρω..μαζεψαμε τα λεφτα ολα καλα.λογο κορονοιου δεν εγνε τπτ.παρ ολα αυτα η διαχειριση αλλαξε.παραδωσαμε τα χρηματα και την προσφορα του γραφειου.δεν ειχε γινει καμια κινηση για μονωση.χθες μας ηρθαν τα κοινοχρηστα 300 ευρω,κοιταμε και λεει μονωση ταρατσας 2000!περνουμε τηλ και λεμε γιατι ετσι αφου ειχαμε παρει προσφορες κτλ.τελος παντων ενας χαμος στη πολυκατοικια.εγω αναρωτιεμαι για ενα τετοιο ποσο επιπλεον 1200 δεν επρεπε να γινει συνελευση?μπορουσε να κανει κατι αυθαιρετα ο αλλος ενω ειχανε μαζευτει τα χρηματα για την τοτε προσφορα?σας ευχαριστω μαγκες
Σωστό και αυτοΚαλά ρε μλκες........είχατε δώσει εδώ και 3 χρόνια τα λεφτά και δεν κάνατε τίποτα χωρίς να ρωτήσει κανένας τί έγινε τόσο καιρό με το θέμα ή να επιστρέψετε τα 800......Και ήρθε μια μέρα και ένα συνεργείο και σας μόνωσε την ταράτσα και δεν πήρε κανείς χαμπάρι....Καλά σας έκανε ο τύπος, κοιτάξτε και τις σούφρες σας μην σας έβαλε και κωλοδάχτυλο χωρίς να το πάρετε καταλάβετε.