Μονσελας
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2020
- Like
- 945
- Πόντοι
- 86
Μάλλον η μόνωση υπήρχε και απλά τους έφαγε τα λεφτάΣωστό και αυτο
Ήρθε συνεργείο να κάνει μόνωση και δεν πήρε χαμπάρι κανείς από την πολυκατοικία;
Μάλλον η μόνωση υπήρχε και απλά τους έφαγε τα λεφτάΣωστό και αυτο
Ήρθε συνεργείο να κάνει μόνωση και δεν πήρε χαμπάρι κανείς από την πολυκατοικία;
Ρε παίδες,εμείς που κάναμε μόνωση στην ταράτσα του διόρωφου όπου και μένουμε οικογενειακώς,μας στοίχησε πριν από αρκετά χρόνια ή τέσσερα ή τέσσερα πεντάκοσια (χιλιάρικα!)Τύπε με 800 ευρω δε γίνεται μόνωση ούτε μπαλκόνι 3χ2...
Και τα 2000 αν έχει γίνει η δουλειά με κάποια αξιοπρέπεια (κάποια) είναι τιμή κελεπούρι. Αν φυσικά...
Σε αυτή την περίπτωση να πληρώστε και φιλήστε του και τα χέρια τρεις φορές ο κάθε ένοικος...
Υπάρχει καταστατικό πολυκατοικίας, και πρέπει να υπάρχει καταστατικό από το νόμο...μαγκες θα ηθελα για ακομα μια φορα την βοηθεια σας.το θεμα εχει ως εξης.πριν 3 χρονια οταν ο πατερας μου ηταν διαχειριστης αποφασιστηκε να γινει μονωση στη ταρατσα.πηραμε προσφορες και καταληξαμε σε μια 800 ευρωολες οι προσφορες ηταν εκει γυρω..μαζεψαμε τα λεφτα ολα καλα.λογο κορονοιου δεν εγνε τπτ.παρ ολα αυτα η διαχειριση αλλαξε.παραδωσαμε τα χρηματα και την προσφορα του γραφειου.δεν ειχε γινει καμια κινηση για μονωση.χθες μας ηρθαν τα κοινοχρηστα 300 ευρω,κοιταμε και λεει μονωση ταρατσας 2000!περνουμε τηλ και λεμε γιατι ετσι αφου ειχαμε παρει προσφορες κτλ.τελος παντων ενας χαμος στη πολυκατοικια.εγω αναρωτιεμαι για ενα τετοιο ποσο επιπλεον 1200 δεν επρεπε να γινει συνελευση?μπορουσε να κανει κατι αυθαιρετα ο αλλος ενω ειχανε μαζευτει τα χρηματα για την τοτε προσφορα?σας ευχαριστω μαγκες
καποιος καριολης/καριολα εφαγε χρημα..μαγκες θα ηθελα για ακομα μια φορα την βοηθεια σας.το θεμα εχει ως εξης.πριν 3 χρονια οταν ο πατερας μου ηταν διαχειριστης αποφασιστηκε να γινει μονωση στη ταρατσα.πηραμε προσφορες και καταληξαμε σε μια 800 ευρωολες οι προσφορες ηταν εκει γυρω..μαζεψαμε τα λεφτα ολα καλα.λογο κορονοιου δεν εγνε τπτ.παρ ολα αυτα η διαχειριση αλλαξε.παραδωσαμε τα χρηματα και την προσφορα του γραφειου.δεν ειχε γινει καμια κινηση για μονωση.χθες μας ηρθαν τα κοινοχρηστα 300 ευρω,κοιταμε και λεει μονωση ταρατσας 2000!περνουμε τηλ και λεμε γιατι ετσι αφου ειχαμε παρει προσφορες κτλ.τελος παντων ενας χαμος στη πολυκατοικια.εγω αναρωτιεμαι για ενα τετοιο ποσο επιπλεον 1200 δεν επρεπε να γινει συνελευση?μπορουσε να κανει κατι αυθαιρετα ο αλλος ενω ειχανε μαζευτει τα χρηματα για την τοτε προσφορα?σας ευχαριστω μαγκες
Πως ανέθεσε μια εργασία για κοινόχρηστο-κοινοκτητο χώρο, χωρίς να έχει πρόσφατη απόφαση γενικής συνέλευσης και φυσικά την πλειοψηφία? Ο τύπος (ο διαχειριστής δηλαδή), έδωσε την δουλειά σε δικό του και πήρε και δωράκι. Δεν πληρώνετε τίποτα, κάνετε άμεσα συνέλευση για αλλαγή διαχειριστή και φυσικά ζητάτε από αυτόν που έβαλε την μόνωση,τα παραστατικά για τα υλικά και την εργασία του. Αν δεν καλύψει ο ίδιος το ποσό (ο διαχειριστής), τότε υπάρχει και η νομική οδός.μαγκες θα ηθελα για ακομα μια φορα την βοηθεια σας.το θεμα εχει ως εξης.πριν 3 χρονια οταν ο πατερας μου ηταν διαχειριστης αποφασιστηκε να γινει μονωση στη ταρατσα.πηραμε προσφορες και καταληξαμε σε μια 800 ευρωολες οι προσφορες ηταν εκει γυρω..μαζεψαμε τα λεφτα ολα καλα.λογο κορονοιου δεν εγνε τπτ.παρ ολα αυτα η διαχειριση αλλαξε.παραδωσαμε τα χρηματα και την προσφορα του γραφειου.δεν ειχε γινει καμια κινηση για μονωση.χθες μας ηρθαν τα κοινοχρηστα 300 ευρω,κοιταμε και λεει μονωση ταρατσας 2000!περνουμε τηλ και λεμε γιατι ετσι αφου ειχαμε παρει προσφορες κτλ.τελος παντων ενας χαμος στη πολυκατοικια.εγω αναρωτιεμαι για ενα τετοιο ποσο επιπλεον 1200 δεν επρεπε να γινει συνελευση?μπορουσε να κανει κατι αυθαιρετα ο αλλος ενω ειχανε μαζευτει τα χρηματα για την τοτε προσφορα?σας ευχαριστω μαγκες
500 χιλιάρικα!!!!Ρε παίδες,εμείς που κάναμε μόνωση στην ταράτσα του διόρωφου όπου και μένουμε οικογενειακώς,μας στοίχησε πριν από αρκετά χρόνια ή τέσσερα ή τέσσερα πεντάκοσια (χιλιάρικα!)
Έγινε καλή δουλειά με αρκετά χοντρή μόνωση.Το κάναμε για να μην φεύγει η ζεστη τον χειμώνα από την πλάκα...
Τα οχτακόσια ευρώ είναι πολύ λίγα χρήματα για μόνωση σε ταράτσα!
Μήπως η συμφωνία ήτανε να στρώσουνε μερικά φύλλα από πισσόχαρτο στην ταράτσα και τίποτα άλλο?
ρε παίχτη εδώ μπαίνουμε να καυλαντίζουμε για νιμού κλπ όχι καβλάντες ακρίβηνε το τσουρέκι κλπ κλπμαγκες θα ηθελα για ακομα μια φορα την βοηθεια σας.το θεμα εχει ως εξης.πριν 3 χρονια οταν ο πατερας μου ηταν διαχειριστης αποφασιστηκε να γινει μονωση στη ταρατσα.πηραμε προσφορες και καταληξαμε σε μια 800 ευρωολες οι προσφορες ηταν εκει γυρω..μαζεψαμε τα λεφτα ολα καλα.λογο κορονοιου δεν εγνε τπτ.παρ ολα αυτα η διαχειριση αλλαξε.παραδωσαμε τα χρηματα και την προσφορα του γραφειου.δεν ειχε γινει καμια κινηση για μονωση.χθες μας ηρθαν τα κοινοχρηστα 300 ευρω,κοιταμε και λεει μονωση ταρατσας 2000!περνουμε τηλ και λεμε γιατι ετσι αφου ειχαμε παρει προσφορες κτλ.τελος παντων ενας χαμος στη πολυκατοικια.εγω αναρωτιεμαι για ενα τετοιο ποσο επιπλεον 1200 δεν επρεπε να γινει συνελευση?μπορουσε να κανει κατι αυθαιρετα ο αλλος ενω ειχανε μαζευτει τα χρηματα για την τοτε προσφορα?σας ευχαριστω μαγκες
4000-4,500 γράφει ο τύπος μπερδεύτηκες.500 χιλιάρικα!!!!
έχεις πάει στο Γυμνάσιο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε παίχτη εδώ μπαίνουμε να καυλαντίζουμε για νιμού κλπ όχι καβλάντες ακρίβηνε το τσουρέκι κλπ κλπ
Έτσι πρέπει να έχουμε άποψη και γνώση για όλαΜπηκε το σαητ και στον κατασκευαστικό τομέα ..
Πεφτουν ερωτησεις για μονώσεις , τιμες ανα τετραγωνικό , υλικά , τυποι κτλ
ζητώ ταπεινά συγνωμη!!!4000-4,500 γράφει ο τύπος μπερδεύτηκες.
Β.Ελλάδα: Ένας στους τρεις πολίτες δεν μπορεί να πληρώσει τα κοινόχρηστά του λόγω ενεργειακής κρίσης και πληθωρισμού - GRTimes.grΜεγάλη αύξηση καταγράφεται το φετινό χειμώνα στους πολίτες που δεν πληρώνουν λόγω οικονομικής αδυναμίας τα κοινόχρηστά τους στη Βόρεια Ελλάδα
www.grtimes.gr
|