Νέα

Σε υποβαθμίζει κάποιος: τί σημαίνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dream_Master
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.399
Πόντοι
6.236
Όχι, είναι πολύ σκληρός για να καθήσει..
Μόνο εσύ με ξέρεις καλά.
Είσαι ο καλυτερότερος φίλος μου :smiling-face-with-heart-eyes:
High Five Friends GIF

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.993
Πόντοι
5.956

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.399
Πόντοι
6.236

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.139
Πόντοι
506

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.993
Πόντοι
5.956

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.399
Πόντοι
6.236

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.734
Πόντοι
7.195
Ας το παρουμε απο την αρχη. κολαω μια γκομενα που μου αρεσει, παω εκει που δουλευει δηλαδη και την φλερταρο εδω και μια εβδομαδα. Αυτο που με πειραξε ειναι κατι που μου ειπε ενας φιλος, δηλαδη οτι με βλεπει μονο επειδη εχω καλο αυτοκινητο (παω με αυτο εκει που δουλευει) και οτι με θελει για αυτο μονο και για τα λεφτα μ. Μου λεει γιατι δεν πηγες χωρις το αυτοκινητο και πηγες με αυτο εκει. Τον λεω να παω με τα ποδια δλδ? ναι μου λεει . Και μου λεει αν δεν ειχες καλο αυτοκινητο σιγα μην σε κοιτουσε. Εν το μεταξυ ειμαι εξωτερικα μια χαρα ουτε χοντρος ουτε ντυνομαι χαλια. Η γκομενα με κερασε κιολας μια φορα και ειναι να βγουμε. Αυτο που θελω να ξεκαθαρισω ειναι τι υποδηλωνουν αυτα τα λογια του φιλου μου? ζηλεια μηπως επειδη αυτος δεν εχει το πακετο που εχω παραπανω εγω?
γιατί άνοιξες το θέμα πριν τη γαμήσεις ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.085
Πόντοι
25.467

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Και όμως, πάω στοίχημα πως πολλοί αγαπουληδες θα τρέχανε να την αποκαταστησουν με γάμο, ακριβώς με την λήξη παρτουζας blacked 10 μαυραιων.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.399
Πόντοι
6.236

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.734
Πόντοι
7.195
Θέλει να σιγουρευτεί πως η σκορδόπιστη θα γαμηθεί από αίσθημα, και όχι από υστεροβουλία.
τέτοιοι προβληματισμοί είναι άλλοθι για να ΜΗΝ γαμήσεις, μάλλον προς τα κει το πάει ο νηματοθέτης

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
3.187
Ας το παρουμε απο την αρχη. κολαω μια γκομενα που μου αρεσει, παω εκει που δουλευει δηλαδη και την φλερταρο εδω και μια εβδομαδα. Αυτο που με πειραξε ειναι κατι που μου ειπε ενας φιλος, δηλαδη οτι με βλεπει μονο επειδη εχω καλο αυτοκινητο (παω με αυτο εκει που δουλευει) και οτι με θελει για αυτο μονο και για τα λεφτα μ. Μου λεει γιατι δεν πηγες χωρις το αυτοκινητο και πηγες με αυτο εκει. Τον λεω να παω με τα ποδια δλδ? ναι μου λεει . Και μου λεει αν δεν ειχες καλο αυτοκινητο σιγα μην σε κοιτουσε. Εν το μεταξυ ειμαι εξωτερικα μια χαρα ουτε χοντρος ουτε ντυνομαι χαλια. Η γκομενα με κερασε κιολας μια φορα και ειναι να βγουμε. Αυτο που θελω να ξεκαθαρισω ειναι τι υποδηλωνουν αυτα τα λογια του φιλου μου? ζηλεια μηπως επειδη αυτος δεν εχει το πακετο που εχω παραπανω εγω?
ζήλεια φίλε, εκεί στη Σαλόνικα το χετε αυτό. Ζηλεύετε πολύ την προκοπή του άλλου. Μην τον δείτε με ωραίο μουνί αμέσως να τον πικάρετε. Γενικώς οι Σαλονικείς είναι μεγάλες λέρες όσο καμία άλλη φυλή.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
αυτά για κάτι αριστερούς υποκριτές που λένε ότι για όλα φταίνε οι πλούσιοι. Είδατε οι πλούσιοι πόσα προβλήματα έχουν; Ο συναγωνιστής περνάει υπαρξιακά επειδή δε μπορεί να καταλάβει αν οι γυναίκες και οι φίλοι είναι κοντά του για τα λεφτά του. Τον έβαλε ο τοξικός να αμφιβάλλει αν μία γκαρσόνα 15 χρόνια νεότερη μπορεί να τον γουστάρει επειδή έχει Πόρσε.
Και τις σας πείραξε το παιδί στην τελική; Επειδή θέλει να ξέρει πόσο πάει το πανεράκι μην τον πιάσουν κότσο; Επειδή πουλάει μαϊμού ρολόγια για να φοράει μόνο τα γνήσια;

Λοιπόν παικταρά ,πρώτον γράψε στα παπάρια σου τον άλλο τον τοξικό, θέλει να σε βλέπει να αποτυγχάνεις συνεχώς.
Πες στην κοπέλα να βγείτε. Πήγαινέ την κάπου που να σας αρέσει χωρίς να κάνεις υπερβολές και να φλεξάρεις χρήμα συνέχεια. Αν τη δεις και σε ρωτάει συνεχώς για λεφτά και αμάξια, είναι κορίτσι με λεφτά αισθήματα. Οπότε έτσι και αλλιώς θα γαμήσεις.
Αν σε ξενερώσει γάμησέ τη και παράτα τη.
Αν νομίζεις ότι θα τα πάτε καλά, πάρτην να ξαναβγείτε.
Πάντως θα βρέξεις σίγουρα οπότε πού το πρόβλημα; Αν στα πρήζει ο άλλος ο τοξικός στείλτου βίντεο με τα γαμήσια και θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου σε δευτερόλεπτα.

Εγγρ.
1 Αυγ 2023
Like
83
Πόντοι
0
Στα 20 στεναχωριόμουν για όσα μου έλεγαν.
Στα 30 το σκεφτόμουν 2-3 φορές και μου περνούσε μετά από λίγο.
Στα 40 τους γράφω στα αρχίδια μου και όσους χαλάνε έστω και λίγο την ψυχολογία μου βγάζοντας τοξικότητα τους σβήνω οριστικά από τη ζωή μου κοιτώντας πάνω απ όλα να είμαι εγώ καλά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom