You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε υποβαθμίζει κάποιος: τί σημαίνει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dream_Master
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 115
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μόνο εσύ με ξέρεις καλά.Όχι, είναι πολύ σκληρός για να καθήσει..
Είσαι ο καλυτερότερος φίλος μου
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.993
- Πόντοι
- 5.956
Το σβησα το μήνυμα..δε μαρεσε πολύ..τεσπα..Μόνο εσύ με ξέρεις καλά.
Είσαι ο καλυτερότερος φίλος μου
Βγαίνω τώρα..με περιμένει η πραγματική ζωή..
Α το παίρνεις πίσω δηλαδή;Το σβησα το μήνυμα..δε μαρεσε πολύ..τεσπα..
Βγαίνω τώρα..με περιμένει η πραγματική ζωή..
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.139
- Πόντοι
- 506
Ο αλλος έχει εργοστάσιο επίπλων κυκλοφορεί με 911 πορσικο κ έχει ψυχολογικα
Α μην το λες. Αν εχει κανα γαριδακι 12εκ..... δεν τον σωνουν ουτε 10 πορσε
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.993
- Πόντοι
- 5.956
Άφησα για λίγο την πολύ ενδιαφέρουσα () ζωή μου για να απαντήσω..Α το παίρνεις πίσω δηλαδή;
Όχι εντάξει, δε το παίρνω πίσω
Εντάξει, εντάξει, δεν πειράζει Αρίσταρχε, κατάλαβα...Άφησα για λίγο την πολύ ενδιαφέρουσα () ζωή μου για να απαντήσω..
Όχι εντάξει, δε το παίρνω πίσω
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.993
- Πόντοι
- 5.956
Μη στεναχωριέσαι.. είσαι πολύ σκληρός!Εντάξει, εντάξει, δεν πειράζει Αρίσταρχε, κατάλαβα...
Α, ναι σωστά, οι πολύ σκληροί δεν στενοχωριούνταιΜη στεναχωριέσαι.. είσαι πολύ σκληρός!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.993
- Πόντοι
- 5.956
Κάνε και κάμψεις!Α, ναι σωστά, οι πολύ σκληροί δεν στενοχωριούνται
γιατί άνοιξες το θέμα πριν τη γαμήσεις ?Ας το παρουμε απο την αρχη. κολαω μια γκομενα που μου αρεσει, παω εκει που δουλευει δηλαδη και την φλερταρο εδω και μια εβδομαδα. Αυτο που με πειραξε ειναι κατι που μου ειπε ενας φιλος, δηλαδη οτι με βλεπει μονο επειδη εχω καλο αυτοκινητο (παω με αυτο εκει που δουλευει) και οτι με θελει για αυτο μονο και για τα λεφτα μ. Μου λεει γιατι δεν πηγες χωρις το αυτοκινητο και πηγες με αυτο εκει. Τον λεω να παω με τα ποδια δλδ? ναι μου λεει . Και μου λεει αν δεν ειχες καλο αυτοκινητο σιγα μην σε κοιτουσε. Εν το μεταξυ ειμαι εξωτερικα μια χαρα ουτε χοντρος ουτε ντυνομαι χαλια. Η γκομενα με κερασε κιολας μια φορα και ειναι να βγουμε. Αυτο που θελω να ξεκαθαρισω ειναι τι υποδηλωνουν αυτα τα λογια του φιλου μου? ζηλεια μηπως επειδη αυτος δεν εχει το πακετο που εχω παραπανω εγω?
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.844
- Πόντοι
- 3.506
Χίλια συγγνώμη για την αδιακρισία. Αν θες μου απαντάς. Τον έχεις πάνω ή κάτω από το μέσο όρο;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.085
- Πόντοι
- 25.467
Θέλει να σιγουρευτεί πως η σκορδόπιστη θα γαμηθεί από αίσθημα, και όχι από υστεροβουλία.γιατί άνοιξες το θέμα πριν τη γαμήσεις ?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.650
- Πόντοι
- 6.946
Και όμως, πάω στοίχημα πως πολλοί αγαπουληδες θα τρέχανε να την αποκαταστησουν με γάμο, ακριβώς με την λήξη παρτουζας blacked 10 μαυραιων.
Απλώς, ψάχνω να βρω την πηγή της έλλειψης αυτοπεποίθησης που έχει ενώ έχει όλα τα καλά - είναι ωραίος, έχει λεφτά κλπ.
Μια έρευνα κάνω.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.723
- Πόντοι
- 2.606
Είναι σαν τον Βέγγο που αγόρασε πρώτα την κεραία και μετα την τηλεόρασηγιατί άνοιξες το θέμα πριν τη γαμήσεις ?
τέτοιοι προβληματισμοί είναι άλλοθι για να ΜΗΝ γαμήσεις, μάλλον προς τα κει το πάει ο νηματοθέτηςΘέλει να σιγουρευτεί πως η σκορδόπιστη θα γαμηθεί από αίσθημα, και όχι από υστεροβουλία.
prokopis_proikismenos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.627
- Πόντοι
- 3.187
ζήλεια φίλε, εκεί στη Σαλόνικα το χετε αυτό. Ζηλεύετε πολύ την προκοπή του άλλου. Μην τον δείτε με ωραίο μουνί αμέσως να τον πικάρετε. Γενικώς οι Σαλονικείς είναι μεγάλες λέρες όσο καμία άλλη φυλή.Ας το παρουμε απο την αρχη. κολαω μια γκομενα που μου αρεσει, παω εκει που δουλευει δηλαδη και την φλερταρο εδω και μια εβδομαδα. Αυτο που με πειραξε ειναι κατι που μου ειπε ενας φιλος, δηλαδη οτι με βλεπει μονο επειδη εχω καλο αυτοκινητο (παω με αυτο εκει που δουλευει) και οτι με θελει για αυτο μονο και για τα λεφτα μ. Μου λεει γιατι δεν πηγες χωρις το αυτοκινητο και πηγες με αυτο εκει. Τον λεω να παω με τα ποδια δλδ? ναι μου λεει . Και μου λεει αν δεν ειχες καλο αυτοκινητο σιγα μην σε κοιτουσε. Εν το μεταξυ ειμαι εξωτερικα μια χαρα ουτε χοντρος ουτε ντυνομαι χαλια. Η γκομενα με κερασε κιολας μια φορα και ειναι να βγουμε. Αυτο που θελω να ξεκαθαρισω ειναι τι υποδηλωνουν αυτα τα λογια του φιλου μου? ζηλεια μηπως επειδη αυτος δεν εχει το πακετο που εχω παραπανω εγω?
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.133
- Πόντοι
- 3.846
αυτά για κάτι αριστερούς υποκριτές που λένε ότι για όλα φταίνε οι πλούσιοι. Είδατε οι πλούσιοι πόσα προβλήματα έχουν; Ο συναγωνιστής περνάει υπαρξιακά επειδή δε μπορεί να καταλάβει αν οι γυναίκες και οι φίλοι είναι κοντά του για τα λεφτά του. Τον έβαλε ο τοξικός να αμφιβάλλει αν μία γκαρσόνα 15 χρόνια νεότερη μπορεί να τον γουστάρει επειδή έχει Πόρσε.
Και τις σας πείραξε το παιδί στην τελική; Επειδή θέλει να ξέρει πόσο πάει το πανεράκι μην τον πιάσουν κότσο; Επειδή πουλάει μαϊμού ρολόγια για να φοράει μόνο τα γνήσια;
Λοιπόν παικταρά ,πρώτον γράψε στα παπάρια σου τον άλλο τον τοξικό, θέλει να σε βλέπει να αποτυγχάνεις συνεχώς.
Πες στην κοπέλα να βγείτε. Πήγαινέ την κάπου που να σας αρέσει χωρίς να κάνεις υπερβολές και να φλεξάρεις χρήμα συνέχεια. Αν τη δεις και σε ρωτάει συνεχώς για λεφτά και αμάξια, είναι κορίτσι με λεφτά αισθήματα. Οπότε έτσι και αλλιώς θα γαμήσεις.
Αν σε ξενερώσει γάμησέ τη και παράτα τη.
Αν νομίζεις ότι θα τα πάτε καλά, πάρτην να ξαναβγείτε.
Πάντως θα βρέξεις σίγουρα οπότε πού το πρόβλημα; Αν στα πρήζει ο άλλος ο τοξικός στείλτου βίντεο με τα γαμήσια και θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου σε δευτερόλεπτα.
Και τις σας πείραξε το παιδί στην τελική; Επειδή θέλει να ξέρει πόσο πάει το πανεράκι μην τον πιάσουν κότσο; Επειδή πουλάει μαϊμού ρολόγια για να φοράει μόνο τα γνήσια;
Λοιπόν παικταρά ,πρώτον γράψε στα παπάρια σου τον άλλο τον τοξικό, θέλει να σε βλέπει να αποτυγχάνεις συνεχώς.
Πες στην κοπέλα να βγείτε. Πήγαινέ την κάπου που να σας αρέσει χωρίς να κάνεις υπερβολές και να φλεξάρεις χρήμα συνέχεια. Αν τη δεις και σε ρωτάει συνεχώς για λεφτά και αμάξια, είναι κορίτσι με λεφτά αισθήματα. Οπότε έτσι και αλλιώς θα γαμήσεις.
Αν σε ξενερώσει γάμησέ τη και παράτα τη.
Αν νομίζεις ότι θα τα πάτε καλά, πάρτην να ξαναβγείτε.
Πάντως θα βρέξεις σίγουρα οπότε πού το πρόβλημα; Αν στα πρήζει ο άλλος ο τοξικός στείλτου βίντεο με τα γαμήσια και θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου σε δευτερόλεπτα.
Διαγραμμένο μέλος 233956
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2023
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Στα 20 στεναχωριόμουν για όσα μου έλεγαν.
Στα 30 το σκεφτόμουν 2-3 φορές και μου περνούσε μετά από λίγο.
Στα 40 τους γράφω στα αρχίδια μου και όσους χαλάνε έστω και λίγο την ψυχολογία μου βγάζοντας τοξικότητα τους σβήνω οριστικά από τη ζωή μου κοιτώντας πάνω απ όλα να είμαι εγώ καλά!
Στα 30 το σκεφτόμουν 2-3 φορές και μου περνούσε μετά από λίγο.
Στα 40 τους γράφω στα αρχίδια μου και όσους χαλάνε έστω και λίγο την ψυχολογία μου βγάζοντας τοξικότητα τους σβήνω οριστικά από τη ζωή μου κοιτώντας πάνω απ όλα να είμαι εγώ καλά!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις