Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με την πρώην του φίλου σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
evabb, δεκτή η άποψή σου, αλλα πως να σου περιγράψω με λόγια τη γευση της σοκολάτας, εάν ποτέ στη ζωή σου δεν έχεις γευτεί σοκολάτα?

...κάπως έτσι! Πως να σου περιγράψω τι σημαίνει ΦΙΛΙΑ μεταξύ ανδρών, όταν μια γυναίκα είναι πλασμένη να αντιλαμβάνεται διαφορετικά πράγματα - εννοείται πως και οι γυναίκες έχουν κάποιο τρόπο σκέψης που οι άνδρες απλά αδυνατούν να κατανοήσουν. Είναι σαν να προσπαθώ να πείσω ένα πουλί, να βάλει σκεπή στη φωλιά που χτίζει στο κλαδί, για να προστατευεται από τη βροχή - απλά δεν το αντιλαμβάνεται!

Κοίτα εύα, μπορεί εσύ να έχεις αληθινές φιλίες στη ζωή σου - ή έτσι να νομίζεις τώρα, θα φανεί στο μέλλον το τι είναι και τί όχι.
Πάντως για να επιμένουν οι άντρες τόσο πολύ στην αντρική φιλία έναντι της γυναικείας, ίσως έχουν κάποιο δίκιο. Επιπλέον καπνός χωρίς φωτιά ΔΕ γίνεται. Άρα έχουμε δώσει τα δικαιώματα να μας προσάπτουν αυτά τα πράγματα και δεν μπορούμε να τα αρνηθούμε, μάλλον.
Έχω δει κι εγώ - κι εσύ σίγουρα - άπειρες περιπτώσεις γυναικείας "φιλίας". Δε σημαίνει ότι κι εσένα κι εμένα οι φιλίες μου είναι τέτοιες.
Παρόλα αυτά δε γνωρίζω λεπτομέρειες αντρικής φιλίας για να κρίνω κιόλας.
Αυτά.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και η αλήθεια είναι ότι παίζει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ γυναικών. Ακόμα και μέσα σε φιλία.
Δεν παίζει και τόσο μόνο όταν νιώθει το ένα θυληκό ότι το άλλο είναι κατώτερό του (σε εμφάνιση, μυαλό, μισθό, επαγγελματική επιτυχία κτλ.) δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι πάει και αυτό είναι γραμμένο στο DNA μας μάλλον.
Τώρα αν μπορούν κάποιες να το κοντρολλάρουν σίγουρα δεν είναι σύνηθες ούτε και εύκολο όμως!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και κάτι τελευταίο...
δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ 2 θυληκών όπου το ένα νιώθει ότι απειλείται από το άλλο, σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Το γιατί μπορεί να το νιώθει είναι άλλη κουβέντα και μάλλον ξεφεύγει από το παρόν θέμα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έτσι :2funny: βγάλτε στη φόρα τον ύπουλο και δόλιο χαρακτήρα :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχεις ενα δικιο οχια, δεν μπορω να το αρνηθω. εχω ακουσει μαλιστα απο κοπελα να λεει οτι οι αλλες γυναικες ειναι εχθροι που θελουν να σου φαν τον αντρα! εμεινα μαλακας βεβαια γτ η συγκερκριμενη ειναι πρωτη φοιτητιτρια στο ετος και ουτε ειναι κανα ασχημο μπαζακι. κι εγω ειμαι ανασφαλης και δεν θα γνωριζα τον γκομενο μου στις φιλες μου η αληθεια αλλα αυτο δεν αφορα ολες τις φιλες μου! τις καλες μου φιλες τις εμπιστευομαι... κατι αλλες μισοφιλες μισογνωστες οχι.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και κάτι τελευταίο...
δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ 2 θυληκών όπου το ένα νιώθει ότι απειλείται από το άλλο, σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Το γιατί μπορεί να το νιώθει είναι άλλη κουβέντα και μάλλον ξεφεύγει από το παρόν θέμα.

γτ τα αρσενικα δεν ειναι ανταγωνιστηκα μεταξυ τους;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έτσι :2funny: βγάλτε στη φόρα τον ύπουλο και δόλιο χαρακτήρα :2funny:
Πρέπει να λέμε την αλήθεια για΄τι αυτή ποτέ δεν κρύβεται ;)
Αν θες να σε αντιμετωπίζει ο άλλος στα ίσα, πρέπει να έχεις το θάρρος να παραδέχεσαι και αυτά που δε σε συμφέρουν ;) ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε μια ακαδημαϊκή συζήτηση...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

υποθέτω ότι θα είναι, σε συγκεκριμένες καταστάσεις κ συμπεριφορές. Απλά δεν το ξέρω γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ σαν άντρας! ;)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
υποθέτω ότι θα είναι, σε συγκεκριμένες καταστάσεις κ συμπεριφορές. Απλά δεν το ξέρω γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ σαν άντρας! ;)

Και βέβαια έχουμε ανταγωνισμό, απλά με αυτόν που έχουμε ανταγωνισμό δεν τον έχουμε φίλο ή και φίλοι να μαστε πολύ γρήγορα τα χωρίζουμε τα τσανάκια μας λόγω κακού κλήματος-χημείας στην παρέα. Οι άντρες γενικά για 2 πράγματα μπορεί να μαλώσουν και να κόψουν την καλημέρα μεταξύ τους: Για γυναίκα(να χει παιχτεί σοβαρή μαλακία και να πρόκεται για σοβαρή σχέση με γυναίκα) και για μεγαλομανία/λεφτά έναντι των άλλων της παρέας. Ολα τα άλλα είτε με καντήλια, είτε με μούτρα είτε με μπουνιές τα λύνουμε και δεν τρέχει τίποτα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και βέβαια έχουμε ανταγωνισμό, απλά με αυτόν που έχουμε ανταγωνισμό δεν τον έχουμε φίλο ή και φίλοι να μαστε πολύ γρήγορα τα χωρίζουμε τα τσανάκια μας λόγω κακού κλήματος-χημείας στην παρέα. Οι άντρες γενικά για 2 πράγματα μπορεί να μαλώσουν και να κόψουν την καλημέρα μεταξύ τους: Για γυναίκα(να χει παιχτεί σοβαρή μαλακία και να πρόκεται για σοβαρή σχέση με γυναίκα) και για μεγαλομανία/λεφτά έναντι των άλλων της παρέας. Ολα τα άλλα είτε με καντήλια, είτε με μούτρα είτε με μπουνιές τα λύνουμε και δεν τρέχει τίποτα.

και λες εμεις η γυναικες να σκοτωνομαστε για ενα ζευγαρι παπουτσια απλα;

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Tα πραγματικά αρσενικά ΟΧΙ! Υπάρχει κώδικας.... εκπαιδευόμαστε από μικρά παιδιά για αυτό.

Άκου, η μεγαλύτερη διαφορά είναι οτι το μικρό αγοράκι, θα μεγαλώσει θα γίνει έφηβος κι αργότερα άντρας και θα γνωρίσει τον κόσμο ΜΑΖΙ με το φιλαράκι του - τον κολλητό του. Θα τους συνδέουν για χρόνια ΑΠΕΙΡΕΣ μνήμες και παραστάσεις. Θα κάνουν τις πρώτες σκανταλιές μαζί, θα τρέχουν με τα ποδήλατα μαζί, θα πάνε για πρώτη φορά σε μπουρδέλο μαζί, θα κάνουν ότι μαλακία μπορεί να φανταστείς μαζί, θα κινδυνέψουν μαζί, θα πλάκώσουν ή θα τους πλακώσουν στο ξύλο μαζί, ενδεχομένως θα πάνε στρατό μαζί κλπ. Ένα αγόρι γίνεται άντρας αφού πρώτα φάει τα μούτρα του στη "ζωή", αφού την δεί με το καλό και το κακό. Και την βλέπει ΠΑΡΕΑ με το φιλαράκι του, τον κολλητό του, τον ΦΙΛΟ του.

Μια γυναίκα, μεγαλώνει αλλιώς. Κάνω λάθος?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Tα πραγματικά αρσενικά ΟΧΙ! Υπάρχει κώδικας.... εκπαιδευόμαστε από μικρά παιδιά για αυτό.

Άκου, η μεγαλύτερη διαφορά είναι οτι το μικρό αγοράκι, θα μεγαλώσει θα γίνει έφηβος κι αργότερα άντρας και θα γνωρίσει τον κόσμο ΜΑΖΙ με το φιλαράκι του - τον κολλητό του. Θα τους συνδέουν για χρόνια ΑΠΕΙΡΕΣ μνήμες και παραστάσεις. Θα κάνουν τις πρώτες σκανταλιές μαζί, θα τρέχουν με τα ποδήλατα μαζί, θα πάνε για πρώτη φορά σε μπουρδέλο μαζί, θα κάνουν ότι μαλακία μπορεί να φανταστείς μαζί, θα κινδυνέψουν μαζί, θα πλάκώσουν ή θα τους πλακώσουν στο ξύλο μαζί, ενδεχομένως θα πάνε στρατό μαζί κλπ. Ένα αγόρι γίνεται άντρας αφού πρώτα φάει τα μούτρα του στη "ζωή", αφού την δεί με το καλό και το κακό. Και την βλέπει ΠΑΡΕΑ με το φιλαράκι του, τον κολλητό του, τον ΦΙΛΟ του.

Μια γυναίκα, μεγαλώνει αλλιώς. Κάνω λάθος?

για την ζωη ναι, για το μεγαλωμα της γυναικας δεν ξερω. προσωπικα δεν ειχα και τα πιο νορμαλ παιδικα χρονια. παντως με την συγκεκριμενη φιλη που ανεφερα πιο πανω, εχω περασει τρελες καταστασεις κι εχουμε να θυμομαστε απειρα πραματα μαζι γτ ενηλικιωθηκαμε μαζι

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν και καθυστερημενα απαντω και λεω οτι δεν συμμεριζομαι την αποψη σου οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ γυναικων γτ δεν ειναι μονο τα ψωνια που κανεις με μια φιλη σου αλλα δεν θα επεκταθω γτ θα παρει μεγαλες διαστασεις το θεμα. παντως συμφωνω οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα εφοσον ειναι και οι δυο ετεροφυλοφιλοι
Στο τελευταίο συμφωνώ! Είχα μια φίλη όντως από το Myspace και μιλούσαμε 3 χρονιά μόλις συναντηθήκαμε πηδηχτήκαμε μετά το πήδημα δεν υπάρχει φιλία! Δεν ξέρω αν μπορείς να το πεις φιλιά την σχέση ενός άντρα και μιας γυναίκας που δεν έχουν ερωτικές σχέσεις μεταξύ τους αλλά υπάρχουν πολύ ελάχιστες περιπτώσεις που μιλάνε και ετερόφυλοι (άντρας/γυναίκα) μαζί και ανταλλάσσουν γνώμες σεξουαλικού περιεχομένου για το άλλο φύλο που είναι κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν 2 άντρες μαζί γιατί όσο γάτοι και αν είναι δεν μπορούν να ξέρουν την φύση της γυναίκας καλύτερα από μια γυναίκα! Τώρα έχουμε ξεφύγει λίγο :2funny: αλλά δεν πειράζει ακόμα δεν πλακωθήκαμε ανταλλάσουμε γνώμες  :dancing:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Είχα μια φίλη από το Myspace και μιλούσαμε 3 χρονιά
ΤΡΟΜΕΡΟΣ δεσμός φιλίας! Είχε "φίλο" (μα τι καθομαι και συζητάω?) εσένα κι άλλους 300! Τόσο "φίλοι" ήσασταν, που "μιλούσατε 3 χρονια"! Αν ΕΤΣΙ όριζες και προηγουμένως την ΦΙΛΙΑ, εντάξει! Καταλαβαίνω γιατί επέμενες με το "κατα λάθος πήδημα μετά από 2-3 χρόνια" :headbang:

πηδηχτήκαμε μετά το πήδημα δεν υπάρχει φιλία!
Γιατί? Υπήρχε μήπως ΠΡΙΝ (τότε που "μιλούσατε στο Myspace")? Ο ορισμός της φιλίας λέεεεεεμε! :jerking: :jerking: :jerking:

Συγκεντρώσου αδερφέ vumbar! Είπαμε! Είμαστε ΑΝΤΡΕΣ - όχι παπαρολόγοι! Μετράμε τα λόγια μας, τιμάμε τον λόγο μας και δεν λέμε μαλακίες που συνήθως λένε οι γυναίκες!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Στο τελευταίο συμφωνώ! Είχα μια φίλη όντως από το Myspace και μιλούσαμε 3 χρονιά μόλις συναντηθήκαμε πηδηχτήκαμε μετά το πήδημα δεν υπάρχει φιλία! Δεν ξέρω αν μπορείς να το πεις φιλιά την σχέση ενός άντρα και μιας γυναίκας που δεν έχουν ερωτικές σχέσεις μεταξύ τους αλλά υπάρχουν πολύ ελάχιστες περιπτώσεις που μιλάνε και ετερόφυλοι (άντρας/γυναίκα) μαζί και ανταλλάσσουν γνώμες σεξουαλικού περιεχομένου για το άλλο φύλο που είναι κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν 2 άντρες μαζί γιατί όσο γάτοι και αν είναι δεν μπορούν να ξέρουν την φύση της γυναίκας καλύτερα από μια γυναίκα! Τώρα έχουμε ξεφύγει λίγο :2funny: αλλά δεν πειράζει ακόμα δεν πλακωθήκαμε ανταλλάσουμε γνώμες  :dancing:

τελικα η ζωη μου ειναι ενα λαθος. :rolleyes: γτ ολα αυτα που υποτιθεται δεν πρεπει να συμβαινουν μου εχουν συμβει; να μιλας με αντρα σαν να ειστε φιλαρακια να κανετε συζητησεις σεξουαλικου περιεχομενου, μαγειρικης, ποδοσφαιρου, πολιτικου, μουσικης κι οτι αλλα κατεβαζει ο νους σας και εκτος οοοοοολων αυτων και να κανετε και το καλυτερο σεξ της μεχρι τωρα ζωης σας; και να νοιαζεστε ο ενας για τον αλλον σαν να ειστε μανα με παιδι...... οχι δεν ειναι φιλια αυτο, ουτε καθαρα γκομενικη σχεση για αλλους λογους που δεν θα πω εδω,ουτε fuck friends στο χαλαρο. τοτε τι ειναι ρε γαμωτο; σκαταααααααααααααααααααααααα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
γιατί τέτοια απογοήτευση?  :think:

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Είμαστε ΑΝΤΡΕΣ - όχι παπαρολόγοι![/i] Μετράμε τα λόγια μας, τιμάμε τον λόγο μας και δεν λέμε μαλακίες που συνήθως λένε οι γυναίκες!

+ 1000

Αμα είναι να τα έχουμε όλα συγκεχυμένα και ανακατεμένα,
φίλους, "φίλες", "φιλαράκια", "my space", πήδημα, συζητήσεις, "σωστά", "λάθη", "fuck friends",.....
φυσικό είναι ότι δε θα βγει ποτέ καμιά άκρη.
Ολα θα είναι σχετικά.

Υποτίθεται ότι υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες, η φιλία είναι μια βασική.
Ο φίλος είναι κάτι σαν αδερφός. Θα πήδαγε κανείς τον αδερφό του?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
η σύγχυση όντως είναι πρόβλημα..

Stories