OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
evabb, δεκτή η άποψή σου, αλλα πως να σου περιγράψω με λόγια τη γευση της σοκολάτας, εάν ποτέ στη ζωή σου δεν έχεις γευτεί σοκολάτα?
...κάπως έτσι! Πως να σου περιγράψω τι σημαίνει ΦΙΛΙΑ μεταξύ ανδρών, όταν μια γυναίκα είναι πλασμένη να αντιλαμβάνεται διαφορετικά πράγματα - εννοείται πως και οι γυναίκες έχουν κάποιο τρόπο σκέψης που οι άνδρες απλά αδυνατούν να κατανοήσουν. Είναι σαν να προσπαθώ να πείσω ένα πουλί, να βάλει σκεπή στη φωλιά που χτίζει στο κλαδί, για να προστατευεται από τη βροχή - απλά δεν το αντιλαμβάνεται!
Κοίτα εύα, μπορεί εσύ να έχεις αληθινές φιλίες στη ζωή σου - ή έτσι να νομίζεις τώρα, θα φανεί στο μέλλον το τι είναι και τί όχι.
Πάντως για να επιμένουν οι άντρες τόσο πολύ στην αντρική φιλία έναντι της γυναικείας, ίσως έχουν κάποιο δίκιο. Επιπλέον καπνός χωρίς φωτιά ΔΕ γίνεται. Άρα έχουμε δώσει τα δικαιώματα να μας προσάπτουν αυτά τα πράγματα και δεν μπορούμε να τα αρνηθούμε, μάλλον.
Έχω δει κι εγώ - κι εσύ σίγουρα - άπειρες περιπτώσεις γυναικείας "φιλίας". Δε σημαίνει ότι κι εσένα κι εμένα οι φιλίες μου είναι τέτοιες.
Παρόλα αυτά δε γνωρίζω λεπτομέρειες αντρικής φιλίας για να κρίνω κιόλας.
Αυτά.