grazypoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
όχι γιατί φίλοι είναι λίγοι....
μουνιά να γαμιθούν υπάρχουν πολλά.....
μουνιά να γαμιθούν υπάρχουν πολλά.....
Θα θέσω ένα άλλο ερώτημα σε εσάς που παρακολουθείτε το θέμα!
Πιστεύετε ότι το παλικάρι που άνοιξε το θέμα θα πρέπει να μιλήσει με τον φίλο του για το θέμα που τον απασχολεί ή όχι;
MONO το γεγονός οτι όοοοοοολα αυτά τα ΜΕΤΡΑΣ και μάλιστα τα αναφέρεις σε ένα δημόσιο φορουμ, μου λέει πολλά! Πάρα πολλά! Η ΦΙΛΙΑ δεν είναι "σου έδωσα τόσα, μου οφείλεις τόσα για να ξεπληρώσεις". Συν βεβαιως το γεγονός, οτι δεν αισθάνεσαι καν την ηθική να κρατηθείς μακρυά από την γυναίκα του "φίλου" σου - έστω και την φρεσκοπρώην του. ΙΜΗΟ!Λοιπόν δεν δέχομαι μαθήματα περί φίλιας και αν κατά πόσο είμαι πραγματικός φίλος. Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για αυτή τι φιλία, έχω κάνει 150 χλμ για να τον πάω να συνάντηση την προηγούμενη σχέση του επειδή έχασε το λεωφορείο, τον είδα που στενοχωρήθηκε, σκέφτηκα ότι θα τσαντιζόταν και η κοπέλα του που τον περίμενε και έτσι των πήγα εγώ, φυσικά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να του ζητήσω χρήματα για βενζίνες, πέρσι το καλοκαίρι "έτρεχα" 2 μέρες για να του ετοιμάσω ρομαντικό δείπνο για τον ένα μήνα σχέση που έκλειναν γιατί εκείνος είχε και άλλες δουλειές και δεν προλάβαινε, μάλιστα τη βραδιά που ήταν το δείπνο μέχρι να ετοιμάσουμε τα πράγματα πέρασε η ώρα και φεύγοντας επειδή είχα αργήσει σε ένα ραντεβού το πάτησα παραπάνω με αποτέλεσμα να φάω 50 ευρώ πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα και έστησα τα ξαδέλφια μου 1 ώρα να με περιμένουν στο club, φυσικά ούτε λόγος να του ζητήσω χρήματα για τη κλήση. Και να ήταν μόνο αυτά που έχω κάνει για να διατηρηθεί αυτή η σχέση μάλιστα η κοπέλα του φίλου μου είπε να μου κάνει ένα δώρο για να βγάλει τη υποχρέωση, του ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω δώρο γιατί ότι κάνω το κάνω επειδή το αισθάνομαι έτσι και δεν περιμένω κανένα όφελος από αυτό. Αυτά για το πόσο φίλος είμαι με το φίλο μου.
Λοιπόν δεν δέχομαι μαθήματα περί φίλιας και αν κατά πόσο είμαι πραγματικός φίλος. Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για αυτή τι φιλία, έχω κάνει 150 χλμ για να τον πάω να συνάντηση την προηγούμενη σχέση του επειδή έχασε το λεωφορείο, τον είδα που στενοχωρήθηκε, σκέφτηκα ότι θα τσαντιζόταν και η κοπέλα του που τον περίμενε και έτσι των πήγα εγώ, φυσικά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να του ζητήσω χρήματα για βενζίνες, πέρσι το καλοκαίρι "έτρεχα" 2 μέρες για να του ετοιμάσω ρομαντικό δείπνο για τον ένα μήνα σχέση που έκλειναν γιατί εκείνος είχε και άλλες δουλειές και δεν προλάβαινε, μάλιστα τη βραδιά που ήταν το δείπνο μέχρι να ετοιμάσουμε τα πράγματα πέρασε η ώρα και φεύγοντας επειδή είχα αργήσει σε ένα ραντεβού το πάτησα παραπάνω με αποτέλεσμα να φάω 50 ευρώ πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα και έστησα τα ξαδέλφια μου 1 ώρα να με περιμένουν στο club, φυσικά ούτε λόγος να του ζητήσω χρήματα για τη κλήση. Και να ήταν μόνο αυτά που έχω κάνει για να διατηρηθεί αυτή η σχέση μάλιστα η κοπέλα του φίλου μου είπε να μου κάνει ένα δώρο για να βγάλει τη υποχρέωση, του ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω δώρο γιατί ότι κάνω το κάνω επειδή το αισθάνομαι έτσι και δεν περιμένω κανένα όφελος από αυτό.
Αυτά για το πόσο φίλος είμαι με το φίλο μου.
Και για αντάλαγμα των θυσιών σου δεν παίρνεις και την πρώην του φίλου κούρσα?
Μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν μας ανέφερε πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε! Πιστεύω ότι δεν είναι σωστή η αντίδρασή μας γιατί δεν είχαμε μια γενική εικόνα του θέματος και γιατί ήμαστε εδώ για να βοηθάμε και να μοιραζόμαστε πράγματα μεταξύ μας και όχι για να χλευάζουμε ο ένας τον άλλον Ήμαρτον δηλαδή το αν είναι σωστό η όχι αυτό που λέει η κάνει είναι στην κρίση την δικιά μας αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να τον κατακρίνουμε για τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του!Και για αντάλαγμα των θυσιών σου δεν παίρνεις και την πρώην του φίλου κούρσα?
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογια.PATHFINDER, εκτός από απόλυτος κατάλαβα με τον τρόπο σου ότι είσαι και αλαζόνας! είναι η προσωπική μου γνώμη για σένα!
Εγώ τουλάχιστο, ΕΧΩ κάποιον πραγματικό φίλο. Στον πραγματικό και στον ΑΛΗΘΙΝΟ κόσμο, όχι στο MySpace.Και εγώ ελπίζω για σένα να βρεις τον καλύτερο σου φίλο και να μπορείς να τα μοιραστής όλα μαζί του
Αν θυμάμαι καλά... μας ΖΗΤΗΣΕ τη ΓΝΩΜΗ μας! Δεν σημαίνει οτι θα του χαϊδέψουμε και τα αυτιά! Εκτός κι αν πρέπει ΠΑΝΤΑ να συμφωνούμε! Ή μήπως δεν μας επιτρέπεται να έχουμε αντίθετη άποψη?Ήμαρτον δηλαδή το αν είναι σωστό η όχι αυτό που λέει η κάνει είναι στην κρίση την δικιά μας αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να τον κατακρίνουμε για τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του!
Δεν κάνει τίποτα!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογια.
Άντε ρε θηρίο! Ξέρεις το Myspace? νόμιζα είχες κόλληση στο ICQΕγώ τουλάχιστο, ΕΧΩ κάποιον πραγματικό φίλο. Στον πραγματικό και στον ΑΛΗΘΙΝΟ κόσμο, όχι στο MySpace.
Πρέπει πάντα να είσαι αντικειμενικός και να υποστηρίζεις την γνώμη και την άποψή σου! Είτε είναι θετική είτε αρνητική με το θέμα που συζητάμε. Αλλά άλλο η γνώμη και άλλο η προπαγάνδα! Εντάξει μας έπεισες έχεις φίλο δεν έχει κανένας άλλο τι θέλεις να σου πούμε συγχαρητήριά; Βγαίνεις εκτός θέματος μην είσαι τόσο κολλημένος με κάτι!Αν θυμάμαι καλά... μας ΖΗΤΗΣΕ τη ΓΝΩΜΗ μας! Δεν σημαίνει οτι θα του χαϊδέψουμε και τα αυτιά! Εκτός κι αν πρέπει ΠΑΝΤΑ να συμφωνούμε! Ή μήπως δεν μας επιτρέπεται να έχουμε αντίθετη άποψη?
Και με την ευκαιρία η ερώτηση η σημερινή που έχω να σου κάνω και ελπίζω αυτήν την φορά να μου απαντήσεις!
Off-Topic : Λοιπόν: οδηγάς 10 χρόνια είσαι άριστος οδηγός και δεν έχεις καμία γρατσουνιά στο αυτοκίνητο σου και μια μέρα πετάγεται από το πουθενά ένας σκύλος και δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις και τον πατάς! Πως νιώθεις μετά που σου συνέβη κάτι που δεν ήθελες να συμβεί αλλά συνέβη πάρα την θέλησή σου!?
Υ.Σ: είναι λίγο άσχετο με το θέμα αλλά όταν σε ρώτησα για την γκόμενα το μπαράκι και τα λοιπά μου είπε δεν έχεις μυωπία αλτσαχάϊμερ και τα λοιπά και ας συμβεί στους άλλους και όχι σε εσένα αλλά πρέπει να μάθεις και να ξέρεις ότι κάποια πράγματα γίνονται χωρίς την θέληση μας και χωρίς να τα περιμένουμε! Περιμένω απάντηση!
evabb,
Ενδιαφέρουσα η ιστορία, αν και να γνωρίζεις πως η ΦΙΛΙΑ ορίζεται (εκ φύσεως) ΜΟΝΟ μεταξύ των ανδρών! Δεν είναι δυνατό να υπάρξει ΦΙΛΙΑ μεταξύ γυναικών, διότι από τη Φύση της η γυναίκα είναι αναταγωνιστική κι έχει το ένστικτο της γάτας - αργά ή γρήγορα θα δείξει τα "νύχια" της. Μπορεί οι γυναίκες μεταξύ τους να αισθάνονται "φίλες", αλλα ο δεσμός αυτός δεν συγκρίνεται με τον δεσμό ΦΙΛΙΑΣ που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ ανδρών. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως έχουν φίλες και μάλιστα γουστάρουν να παραμυθιάζονται με την εντύπωση αυτή αφού δεν υπάρχει άλλο μέτρο σύγκρισης. Είναι σαν να γουστάρει ένας άνδρας να κάνει shopping therapy ή να διαλέγει εσώρουχα με τους κολλητούς του! Γίνεται? Δεν γίνεται!
ΥΓ. Κι επειδή έπιασα τη σχέση γυναικών και φιλίας, να αναφέρουμε επίσης πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πραγματική φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Όποιος το πιστεύει αυτό πρέπει να είναι ή gay ή γυναίκα! ...αλλα το πάω μακρυά τώρα και θα μπορούσε να αποτελέσει ξεχωριστό θέμα στο φορουμ.
evabb, δεκτή η άποψή σου, αλλα πως να σου περιγράψω με λόγια τη γευση της σοκολάτας, εάν ποτέ στη ζωή σου δεν έχεις γευτεί σοκολάτα?δεν συμμεριζομαι την αποψη σου οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ γυναικων γτ δεν ειναι μονο τα ψωνια που κανεις με μια φιλη σου αλλα δεν θα επεκταθω γτ θα παρει μεγαλες διαστασεις το θεμα.
evabb, δεκτή η άποψή σου, αλλα πως να σου περιγράψω με λόγια τη γευση της σοκολάτας, εάν ποτέ στη ζωή σου δεν έχεις γευτεί σοκολάτα?
...κάπως έτσι! Πως να σου περιγράψω τι σημαίνει ΦΙΛΙΑ μεταξύ ανδρών, όταν μια γυναίκα είναι πλασμένη να αντιλαμβάνεται διαφορετικά πράγματα - εννοείται πως και οι γυναίκες έχουν κάποιο τρόπο σκέψης που οι άνδρες απλά αδυνατούν να κατανοήσουν. Είναι σαν να προσπαθώ να πείσω ένα πουλί, να βάλει σκεπή στη φωλιά που χτίζει στο κλαδί, για να προστατευεται από τη βροχή - απλά δεν το αντιλαμβάνεται!
αδυνατω να καταλαβω ομως γτ υποστηριζεις οτι η φιλια ειναι αντρικο προνομιο και μονο.
Είναι, εσείς το μόνο που κάνετε είναι να βγάζετε τα μάτια σας, έχετε ανταγωνισμό μεταξύ σας ακόμα και για γελοία θέματα, άστο, καμία σχέση Εσείς κάνετε συμμαχίες στο πλαίσιο "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου" και το θεωρείτε φιλία.