You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε ποτέ σχέση με την πρώην του φίλου σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και τι πιστεύεις εσύ για το θέμα που συμμετέχεις;Δε μου έχει δημιουργηθεί κάποια απορία στο τι ήθελε να πει. Ούτε στο κατά πόσο "φίλοι" είναι
Εντάξει με κάλυψες απόλυτος
τι να σας πω παιδια. αμα ειναι πολυ μεγαλος ερωτας ισως να μην το σκεφτειτε καν αυτο. δλδ να πεις δεν γαμιουνται και οι φιλοι και ολοι. μου εχει τυχει το αναποδο με μια φιλη. γουσταραμε το ιδιο προσωπο. εγω δεν την ηξερα και καλα και ειπα χεστηκα στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται, οποια τον κερδισει. χμμμ αρχικα τον κερδισα για λιγο μεχρι που εγινε κατι ασχημο και με πληγωσε πολυ και κυριολεκτικα τον εσπρωξα στην αγκαλια της αλλης αν και ημουνα τρελη γι αυτον. εκεινη την ωρα ηξερα οτι εβγαζα τα ματια μου με τα ιδια μου τα χερια αλλα το εκανα, ξερωντας οτι ειναι η πιο λαθος κινηση που θα μπορουσα να κανω εκεινη την στιγμη. και φυσικα ο αλλος δεν εχασε ωρα και πηγε στην αλλη. αυτα που συνεβησαν μετα δεν γινονται ουτε σε ταινιες. και δεν χωραν να τα γραψω σε δυο σελιδες εδω. οταν ο αλλος την παρατησε μετα απο τσακωμο θα μπορουσα να τις δωσω μια και να την χωσω στα σκατα και να παω να τον βρω παλι. δεν το εκανα. την στηριξα την παρηγορησα και της ειπα ολη την αληθεια. αυτη τωρα ειναι η καλυτερη μου φιλη. και δεν ειναι φαντασια ολα αυτα
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Να λάβουμε υπόψη και ότι αν μετά σε δει ο φίλος μαζί της (ή του το έχεις ήδη πει) θα σκέφτεται ότι τόσο καιρό που είχε αυτός σχέση με τη λεγάμενη, εσύ τη γούσταρες πολύ. Δε θα υποθέσει φυσικά ότι γύρισες ένα διακόπτη και τη γούσταρες από τη μέρα που χώρισαν.
Ποτέ μα ποτέ εγώ προσωπικά δε θα έκανα κάτι τέτοιο, είναι θέμα αρχών καλώς ή κακώς όπως είπαν και κάποιοι άλλοι πιο πριν.
Και σε τέτοια φάση η γκόμενα είναι για τα μπάζα, άμα δέχεται να πάει και με τους 2.
Γούστα δεν έχει? δε μπορεί να τις αρέσουν εξίσσου και οι 2,
Ηθική δεν έχει? ξέρει ότι θα βάλει σε αντιπαράθεση 2 φίλους που υποτίθεται ότι τους δένουν πολλά περισσότερα΄.
Σε πολλά πρέπει νομίζω να χρησιμοποιούμε λίγο και το μυαλό μας, όχι μόνο την καύλα και το "εγώ γουστάρω".
Ούτε η καραμέλλα του "έλα μωρέ, μια εμπειρία ήτανε" στέκει.
Ποτέ μα ποτέ εγώ προσωπικά δε θα έκανα κάτι τέτοιο, είναι θέμα αρχών καλώς ή κακώς όπως είπαν και κάποιοι άλλοι πιο πριν.
Και σε τέτοια φάση η γκόμενα είναι για τα μπάζα, άμα δέχεται να πάει και με τους 2.
Γούστα δεν έχει? δε μπορεί να τις αρέσουν εξίσσου και οι 2,
Ηθική δεν έχει? ξέρει ότι θα βάλει σε αντιπαράθεση 2 φίλους που υποτίθεται ότι τους δένουν πολλά περισσότερα΄.
Σε πολλά πρέπει νομίζω να χρησιμοποιούμε λίγο και το μυαλό μας, όχι μόνο την καύλα και το "εγώ γουστάρω".
Ούτε η καραμέλλα του "έλα μωρέ, μια εμπειρία ήτανε" στέκει.
όπως είπα υπάρχουν πολλά που γίνονται χωρίς να το θέλουμε η να το περιμένουμε! Τώρα αν δύο φίλοι δεν μπορούν να κατανοούν κάποια πράγματα και δίνουν τόση αξία σε μια μουνότριχα τι να πω περαστικά και στους δύο! Εγώ πάντως δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί! Είναι καλό που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με πιστευώ και αξίες αλλά να μην ήμαστε υπερβολική για κάποιο λόγο λένε το ρητό "ποτέ μην λες ποτέ" αλλά αν δεν είσαι παθών δεν μπορείς να ξέρεις!
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Φίλε vumbar, το αντιμετωπίζεις σαν "ατύχημα", σα να το "παθαίνεις" ή σαν κάτι "μοιραίο".
Πιστεύω ότι δεν είναι και γι'αυτό είμαι πιο απόλυτος στην άποψή μου.
Το θέμα είναι αν θα κάνατε σχέση με την πρώην του φίλου σας και όχι αν είστε υπό την επήρεια ποτού και την πηδήξετε.
Πιστεύω ότι δεν είναι και γι'αυτό είμαι πιο απόλυτος στην άποψή μου.
Το θέμα είναι αν θα κάνατε σχέση με την πρώην του φίλου σας και όχι αν είστε υπό την επήρεια ποτού και την πηδήξετε.
magenta2006dfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
η πρώτη απάντηση που δόθηκε για μένα είναι κοντά σε μένα: Να το συζητήσει με τον φίλο του. Αλλά με την προϋπόθεση ότι ο φίλος δεν είναι καψούρης ακόμα, οπότε δεν χωράει συζήτηση, απλά 'οχι'. Αν όμως πιθανόν η γκόμενα ήταν μια ακόμα για τον 'φίλο', τότε χωράει συζήτηση μια χαρά.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Πριν λίγες μέρες ο φίλος μου χώρισε με την κοπέλα του μετά από 1 χρόνο σχέση, εμένα πάντα μου άρεσε σαν γυναίκα, μάλιστα το είχα πει στο φίλο μου πριν ακόμα τα φτιάξουν μεταξύ τους.Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, φοβάμαι μην στραβωση ο φίλος μου από την άλλη δεν μου κάθεται και μένα καλά, να κυκλοφορώ με την πρώην του και...δεν ξέρω τη να κάνω, μπέρδεμα!
Σας έχει τύχη κάτι παρόμοιο;
1ον ΟΚ αυτή σου αρέσει... εσύ της αρέσεις; Γιατί δεν αναφέρεις κάτι πάνω σε αυτό και μου δημιουργείται απορία...
2ον Ο φίλος σου κατά 99% θα στραβώσει και είναι ανθρώπινο. Μπορεί να μη στο δείξει αλλά λογικά έτσι θα γίνει. Από κει και πέρα το θέμα είναι δικό σου κατά πόσο θες να "θυσιάσεις" τη φιλία στο βωμό της λαγνείας (πως τα λέω ο κερατούκλης ρε )...
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Προφανώς, υπάρχει κόσμος που (δυστυχώς) ΔΕΝ γνωρίζει τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ και οι υποθέσεις & τα σχόλια που ακούγονται είναι άνευ βάσης και ουσίας. Υπάρχει μεγάλη σύγχυση μεταξύ του γνωστού και του πραγματικού φίλου. ΦΙΛΟΣ είναι αυτός που για χάρη του, πέφτουμε στη φωτιά - για όσους δεν το αντιλαμβάνονται, δεν μπορώ να το πω με πιο απλά λόγια. Αν τώρα θεωρείτε πως για τον άνθρωπο που τα δίνετε όλα, μπορείτε να του πάρετε τη γυναίκα (λες και δεν υπάρχουν άλλες γυναίκες στον κόσμο)... λυπάμαι, αλλα η ηθική μου απέχει αρκετά από τη δική σας.
Ενδιαφέρουσα η ιστορία, αν και να γνωρίζεις πως η ΦΙΛΙΑ ορίζεται (εκ φύσεως) ΜΟΝΟ μεταξύ των ανδρών! Δεν είναι δυνατό να υπάρξει ΦΙΛΙΑ μεταξύ γυναικών, διότι από τη Φύση της η γυναίκα είναι αναταγωνιστική κι έχει το ένστικτο της γάτας - αργά ή γρήγορα θα δείξει τα "νύχια" της. Μπορεί οι γυναίκες μεταξύ τους να αισθάνονται "φίλες", αλλα ο δεσμός αυτός δεν συγκρίνεται με τον δεσμό ΦΙΛΙΑΣ που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ ανδρών. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως έχουν φίλες και μάλιστα γουστάρουν να παραμυθιάζονται με την εντύπωση αυτή αφού δεν υπάρχει άλλο μέτρο σύγκρισης. Είναι σαν να γουστάρει ένας άνδρας να κάνει shopping therapy ή να διαλέγει εσώρουχα με τους κολλητούς του! Γίνεται? Δεν γίνεται!
ΥΓ. Κι επειδή έπιασα τη σχέση γυναικών και φιλίας, να αναφέρουμε επίσης πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πραγματική φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Όποιος το πιστεύει αυτό πρέπει να είναι ή gay ή γυναίκα! ...αλλα το πάω μακρυά τώρα και θα μπορούσε να αποτελέσει ξεχωριστό θέμα στο φορουμ.
evabb,μου εχει τυχει το αναποδο με μια φιλη. γουσταραμε το ιδιο προσωπο. εγω δεν την ηξερα και καλα και ειπα χεστηκα στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται, οποια τον κερδισει. οταν ο αλλος την παρατησε μετα απο τσακωμο θα μπορουσα να τις δωσω μια και να την χωσω στα σκατα και να παω να τον βρω παλι. δεν το εκανα. την στηριξα την παρηγορησα και της ειπα ολη την αληθεια. αυτη τωρα ειναι η καλυτερη μου φιλη.
Ενδιαφέρουσα η ιστορία, αν και να γνωρίζεις πως η ΦΙΛΙΑ ορίζεται (εκ φύσεως) ΜΟΝΟ μεταξύ των ανδρών! Δεν είναι δυνατό να υπάρξει ΦΙΛΙΑ μεταξύ γυναικών, διότι από τη Φύση της η γυναίκα είναι αναταγωνιστική κι έχει το ένστικτο της γάτας - αργά ή γρήγορα θα δείξει τα "νύχια" της. Μπορεί οι γυναίκες μεταξύ τους να αισθάνονται "φίλες", αλλα ο δεσμός αυτός δεν συγκρίνεται με τον δεσμό ΦΙΛΙΑΣ που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ ανδρών. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως έχουν φίλες και μάλιστα γουστάρουν να παραμυθιάζονται με την εντύπωση αυτή αφού δεν υπάρχει άλλο μέτρο σύγκρισης. Είναι σαν να γουστάρει ένας άνδρας να κάνει shopping therapy ή να διαλέγει εσώρουχα με τους κολλητούς του! Γίνεται? Δεν γίνεται!
ΥΓ. Κι επειδή έπιασα τη σχέση γυναικών και φιλίας, να αναφέρουμε επίσης πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πραγματική φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Όποιος το πιστεύει αυτό πρέπει να είναι ή gay ή γυναίκα! ...αλλα το πάω μακρυά τώρα και θα μπορούσε να αποτελέσει ξεχωριστό θέμα στο φορουμ.
η καλυτερα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γυναικα με gay φιλο πραγματικα κρατανε ο ενασ δεν θελει να παρει με τον αλλον δεν τρωει ο ενασ τον γκομενο τησ αλλησ(αντε να κοταξει κανεναν κωλο) και δεν υπαρχει το αισθημα τησ ανταγωνιστικοτητασ.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
η καλυτερα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γυναικα με gay φιλο πραγματικα κρατανε ο ενασ δεν θελει να παρει με τον αλλον δεν τρωει ο ενασ τον γκομενο τησ αλλησ(αντε να κοταξει κανεναν κωλο) και δεν υπαρχει το αισθημα τησ ανταγωνιστικοτητασ.
Παντελώς άσχετο: έχεις καμιά συγγένεια με τον Πίτσι; Λόγω τελικού σ το λέω... αχαχαχαχαχαχαχαχα (προβλέπω στο τσατ)
Panos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
+100
Panos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Επαναλαμβανω ειναι πρωην του. εγω ετσι το αντιλαμβανομαι.
Έχεις σχέση αυτήν την περίοδο?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 122