You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε ποτέ σχέση με την πρώην του φίλου σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Βασικά δεν βοηθάμε απλός λέμε ότι αν το κάνει δεν θα είναι φίλος του φίλου γιατί θα πάει με την πρώην του φίλου!
Προσωπικά ενημερώσω πάντως να θυμάσαι ένα πράγμα αν μιλάς μόνο για γαμήσει είναι καλό να το πεις και να το συζητήσεις με τον φίλο σου αν θέλεις σχέση με την κοπέλα είσαι μαλάκας γιατί όταν εσύ έχεις φίλο έναν άνθρωπο που τον διάλεξες εσύ και έχεις κοινά πράγματα μαζί του και πέρασες πολλά μαζί του και τα μοιράζεσαι όλα για να χωρίσει αυτός με αυτήν θα πει ότι κάπου διαφονούσαν πιστεύεις ότι εσύ θα τεριάζεις μαζί τις αφού δεν τέριαζε ο φίλος σου!; Πάντως ότι και να κάνεις θα πρέπει να είσαι σίγουρος και να το συζητήσεις με τον φίλο σου να σου πει αυτός πως την έβλεπε και πως έφτασαν εδώ που έφτασαν! Δυστηχώς είναι πολύ γενικευμένο το θέμα και όπως βλέπω πολύ λένε όχι όπως και εγώ φυσικά δεν αξίζει να το σκέφτεσαι για σχέση για ένα πήδημα ίσως αλλά και αυτό θα πρέπει να το κάνεις σωστά γιατί μπορεί να κάνεις καμία μαλακία να παρεξηγηθεί ο φίλος και να βαράς το Πάντως αν θέλεις να το αναπτύξεις το θέμα με ενδιαφέρει να μάθω πως το βλέπεις και τι σκέφτεσαι να κάνεις ... ;)
Προσωπικά ενημερώσω πάντως να θυμάσαι ένα πράγμα αν μιλάς μόνο για γαμήσει είναι καλό να το πεις και να το συζητήσεις με τον φίλο σου αν θέλεις σχέση με την κοπέλα είσαι μαλάκας γιατί όταν εσύ έχεις φίλο έναν άνθρωπο που τον διάλεξες εσύ και έχεις κοινά πράγματα μαζί του και πέρασες πολλά μαζί του και τα μοιράζεσαι όλα για να χωρίσει αυτός με αυτήν θα πει ότι κάπου διαφονούσαν πιστεύεις ότι εσύ θα τεριάζεις μαζί τις αφού δεν τέριαζε ο φίλος σου!; Πάντως ότι και να κάνεις θα πρέπει να είσαι σίγουρος και να το συζητήσεις με τον φίλο σου να σου πει αυτός πως την έβλεπε και πως έφτασαν εδώ που έφτασαν! Δυστηχώς είναι πολύ γενικευμένο το θέμα και όπως βλέπω πολύ λένε όχι όπως και εγώ φυσικά δεν αξίζει να το σκέφτεσαι για σχέση για ένα πήδημα ίσως αλλά και αυτό θα πρέπει να το κάνεις σωστά γιατί μπορεί να κάνεις καμία μαλακία να παρεξηγηθεί ο φίλος και να βαράς το Πάντως αν θέλεις να το αναπτύξεις το θέμα με ενδιαφέρει να μάθω πως το βλέπεις και τι σκέφτεσαι να κάνεις ... ;)
chesterfield
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι λες ρε vumbara!! Μ'αρεσει η μαθηματικη σου σκεψη!
Κατεληξες σ'ολο αυτο δια της ατoπου απαγωγής;;
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Σε ανάλογη συζήτηση, με ρώτησε κάποτε ο ΦΙΛΟΣ / "ΑΔΕΡΦΟΣ" μου (ο οποίος αγαπάει πολύ και ως εκ τούτου ζηλευει λίγο παραπάνω). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: H γκόμενά του ήταν (και είναι) ΤΡΕΛΟ μουνί, με ΚΑΒΛΑ εμφάνιση και τρόπους
"...Aν ήσουν κάπου ρε φίλε με τη γυναίκα μου και σου την έπεφτε και σου έλεγε 'σε γουστάρω τρελά, έλα γάμα με και ξέσκισέ με' και ήσουν και καυλωμένος καιδεν υπήρχε περίπτωση να το μάθω ποτέ, θα της τον κάρφωνες?..."
Η απάντησή μου ήταν η ακόλουθη:
"...αδερφέ μου, αν γινόταν αυτό να είσαι σίγουρος πως θα εκτός οτι θα την έκανα ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, θα την άρπαζα από το μαλί και θα σου την έφερνα μπροστά σου και θα σου έλεγα ότι ακριβώς συνέβη, διότι μια τέτοια καριόλα γυναίκα δεν αξίζει να είναι μαζί με τον φίλο μου..."
Για την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ηθική και τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ κώδικα φιλίας, η γυναίκα του ΦΙΛΟΥ, του ανθρώπου που είναι ΑΔΕΡΦΟΣ μου, είναι σαν δική μου αδερφή! Γαμώντας λοιπόν την γυναίκα του φίλου μου, είναι σαν να γαμάω την αδερφή μου. Επειδή λοιπόν, εγώ ΕΧΩ μεγαλώσει με κάποιους ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ και τους διατηρώ ακόμη, δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα τέτοια μπινιά σε φίλο! Ακόμη κι αν αυτή θα ήταν κάποια πρώην. Να σημειώσω βεβαίως και να διαχωρίσω την έννοια "γνωστός" (έχουμε εκατοντάδες "γνωστούς"), με την έννοια "φίλος" που στην ζωή μας όλη έχουμε ΕΝΑΝ μόνο (ίσως και δυο οι περισσότερο τυχεροι).
Αν τώρα κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα και ηθικό φραγμό να γαμήσουν την πρώην (μερικοί και την νυν) γυναίκα / γκόμενα του "φίλου" τους, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη! Είναι οι ίδιοι που δημιουργούν θέματα όπως το "θέλω να γαμήσω την πεθερά μου" κλπ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ
"...Aν ήσουν κάπου ρε φίλε με τη γυναίκα μου και σου την έπεφτε και σου έλεγε 'σε γουστάρω τρελά, έλα γάμα με και ξέσκισέ με' και ήσουν και καυλωμένος καιδεν υπήρχε περίπτωση να το μάθω ποτέ, θα της τον κάρφωνες?..."
Η απάντησή μου ήταν η ακόλουθη:
"...αδερφέ μου, αν γινόταν αυτό να είσαι σίγουρος πως θα εκτός οτι θα την έκανα ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, θα την άρπαζα από το μαλί και θα σου την έφερνα μπροστά σου και θα σου έλεγα ότι ακριβώς συνέβη, διότι μια τέτοια καριόλα γυναίκα δεν αξίζει να είναι μαζί με τον φίλο μου..."
Για την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ηθική και τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ κώδικα φιλίας, η γυναίκα του ΦΙΛΟΥ, του ανθρώπου που είναι ΑΔΕΡΦΟΣ μου, είναι σαν δική μου αδερφή! Γαμώντας λοιπόν την γυναίκα του φίλου μου, είναι σαν να γαμάω την αδερφή μου. Επειδή λοιπόν, εγώ ΕΧΩ μεγαλώσει με κάποιους ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ και τους διατηρώ ακόμη, δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα τέτοια μπινιά σε φίλο! Ακόμη κι αν αυτή θα ήταν κάποια πρώην. Να σημειώσω βεβαίως και να διαχωρίσω την έννοια "γνωστός" (έχουμε εκατοντάδες "γνωστούς"), με την έννοια "φίλος" που στην ζωή μας όλη έχουμε ΕΝΑΝ μόνο (ίσως και δυο οι περισσότερο τυχεροι).
Αν τώρα κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα και ηθικό φραγμό να γαμήσουν την πρώην (μερικοί και την νυν) γυναίκα / γκόμενα του "φίλου" τους, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη! Είναι οι ίδιοι που δημιουργούν θέματα όπως το "θέλω να γαμήσω την πεθερά μου" κλπ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ
Ναι τα πάντα για τα μαθηματικάΤι λες ρε vumbara!! Μ'αρεσει η μαθηματικη σου σκεψη!
Πάντως χωρίς πλάκα μου συνέβη το ίδιο και ο ίδιος ο κολλητός μου, που ήμαστε 12 χρόνια φίλοι μου είπε μην είσαι μαλάκας αφού θέλει να πηδηχτή η πουτάνα πηδά την κοινωνικό έργο προσφέρεις! Άλλωστε ποτέ δεν λέμε όχι σε ένα τζάμπα πήδημα! Το θέμα ήταν ότι αυτή και καλά ήθελε να κάνουμε σχέση - και την έστειλα από εκεί που ήρθε Άρα το παιδί τι θέλει και τι σκέφτεται δεν μας το έχει πει! Εμείς καλά λέμε όχι αλλά δεν τον αφήνουμε να μας το ανάλυσή δεν είναι καλό αν δεν έχουμε μια πλήρη εικόνα να απορρίπτουμε το θέμα
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
chesterfield,Δε καταλαβα κτημα του φιλου σου ειναι η γκομενα!! Στο κατω κατω καλυτερα να την πηδηξεις παρα καποιος αγνωστος!
Επέτρεψέ μου να σου θυμίσω τι είχες γράψει στο θέμα "www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34801.msg609767#msg609767]Θέλω να γυρίσω στην πρώην μου!![/url]" ως (σωστή) συμβουλή σε κάποιον:
"...Τοσα αστρα και εσυ να λιμοκτονεις..."!
Αν υπάρχουν "τοσα αστρα" (που ναι, υπάρχουν) ΓΙΑΤΙ να γαμήσει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ "άστρο" που (πιθανότατα) ο φίλος του είναι ακόμη ερωτευμένος? Ε?
Έχω μια απορία γιατί ξέρεις να χρησιμοποιείς υπέροχα τον γραπτώ λόγω! Θα ήθελα λοιπόν να σε ρωτήσω γιατί όλα είναι θέμα πιθανοτήτον! Τι θα έκανες εσύ αν γαμούσες ένα τέτοιο άστρο από άγνοια! Και αυτό μπορεί να συμβεί! και σου κάνω προσωπικά την ερώτηση αυτή όχι γιατί έχω κάτι εναντίων σου η γιατί με ενόχλει ο λόγος σου αλλά γιατί είσαι απόλυτος πάνω σε κάτι που είτε το θέλουμε είτε όχι μπορεί να συμβεί στο καθένα...chesterfield, να σου θυμίσω μόνο τι είχες γράψει στο θέμα "Θέλω να γυρίσω στην πρώην μου!!" ως (σωστή) συμβουλή σε κάποιον:
Eίχες γράψει: "...Τοσα αστρα και εσυ να λιμοκτονεις..."! Αν υπάρχουν "τοσα αστρα" (που ναι, υπάρχουν) ΓΙΑΤΙ να γαμήσει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που (πιθανότατα) ο φίλος του είναι ακόμη ερωτευμένος?
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Και για εξηγησέ μου ΠΩΣ είναι δυνατό να γαμήσω την γυναίκα / γκόμενα του ΦΙΛΟΥ μου και να μην το καταλάβω? Δεν μιλάμε για έναν πούτσο που έριξα σε κάποια επειδή έτσι την βρήκα ευκολη και της τον σφύριξα! Είναι δυνατό να μην γνωρίζω ΠΟΙΑ είναι η γυναίκα του φίλου μου? Μα τι συζητάμε τώρα ρε παιδιά? Που ακριβώς είναι η "άγνοια" και το "τυχαίο"???Τι θα έκανες εσύ αν γαμούσες ένα τέτοιο άστρο από άγνοια! Και αυτό μπορεί να συμβεί!
ΛΟΛ... Συγνώμη αλλά είναι άποψη μου ότι ναι μπορεί να συμβεί στον καθένα τώρα αν σου συμβεί κάτι τέτοιο από άγνοια γιατί δεν μπορούσες να κάνεις κάτι πάει να πει ότι δεν είσαι φίλος με τον φίλο σου;Κάτσε ρε φίλε δε μπορεί να συμβεί στον καθένα Μόνο άμα δεν είναι φίλος σου και η γκόμενα αδιάφορη
Και τι εννοείς η γκόμενα αδιάφορη; μιλάμε για το γεγονός ότι δεν έχει σχέση ο κολλητός σου με αυτήν την γυναίκα και εσύ π.χ μετά από 2 χρόνια την συναντάς σε ένα μπαράκι μιλάτε και σου κάθετε και μετά μαθαίνεις βλέπεις ότι έχετε γνωστό τον φίλο σου! Τι πάει να πει αυτό; Ε μην μου πεις ότι δεν μπορεί να συμβεί αυτό γιατί εντάξει θα λέμε μαλακίες τότε για να περάσει η ώρα!
Αλλά αν όντως την ξέρεις την έχεις δει και ο φίλος σου έχει σχέση μαζί της τότε και το κάνεις εκ προμελέτης τότε πάω πάσο είναι άλλο πράγμα - άλλο θέμα αυτό!
Συγνώμη δεν σε πρόλαβα αλλά σου έβαλα εδώ ένα παράδειγμα... για να το αναπτύξουμε αν θέλεις!
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ας μιλήσουμε για "απόλυτες έννοιες"!είσαι απόλυτος πάνω σε κάτι που είτε το θέλουμε είτε όχι μπορεί να συμβεί στο καθένα...
Ας υποθέσουμε, πως η αδερφή σου πχ είναι η Ιωάννα Λίλη ή τεσπα ΟΠΟΙΑ άλλη καβλερη μουνάρα θες! Αδερφή σου, από ίδιο πατέρα και μητέρα. ΟΚ? Θα νιώθεις ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΞΗ για την γυναίκα αυτή? Αν είσαι NORMAL άνθρωπος, όχι! Ε, για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ λοιπόν (όχι δήθεν μουφα φίλους και κουραφέξαλα που διαβάζω τώρα για "τυχαία" κλπ), ΚΑΙ η γυναίκα του φίλου σου, θα είναι σαν αδερφή σου! Όσο μουνάρα και να είναι, είναι η γυναίκα του ΦΙΛΟΥ σου.
...θες να σου πω κι άλλα "απόλυτα" ή έχεις πιάσει το νόημα? Μερικά πράγματα είναι αμετακίνητα.
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Παιδιά, μιλάμε για ΦΙΛΟ! Γνωρίζετε την έννοια του όρου ή τζάμπα μιλάμε τόση ώρα? ΦΙΛΟΣ ξέρετε τι θα πεί? Είναι δυνατό να έχεις χαθεί με ΦΙΛΟ?Δηλαδή είναι σενάριο προς συζήτηση, αν έχω χαθεί με φίλο και τυχαία γνωρίσω τη γκόμενα και έχει χωρίσει με αυτόν καιρό και συμβεί;
...εκτός κι αν μπερδεύετε τον "γνωστό" με τον ΦΙΛΟ! Όπως είπα και πριν, γνωστούς έχουμε εκατοντάδες (κάποιοι ίσως και χιλιάδες). ΦΙΛΟ πραγματικό θα κάνουμε στη ζωή μας ΜΟΝΟ έναν!
Δεν μιλάω να χαθείς με τον φίλο σου αλλά κοντά είσαι ! για κάποιο λόγο είσαι μόνος έξω και βλέπεις την πρώην γκόμενα του φίλου σου που έχουν χωρίσει 1-2 χρόνια δεν την γνωρίζεις γιατί έχει αλλάξει και πάνω στο κέφι την πηδάς μια δύο και γνωρίζεστε καλύτερα και μετά μαθαίνεις συνειδητοποιείς ότι ήταν εκείνη η γυναίκα ! Τι κάνεις; πως νιώθεις; Δεν είσαι φίλος με τον φίλο σου γιατί την πήδηξες;Δηλαδή είναι σενάριο προς συζήτηση, αν έχω χαθεί με φίλο και τυχαία γνωρίσω τη γκόμενα και έχει χωρίσει καιρό με αυτόν και συμβεί;
Το θέμα ξεκίνησε γιατί ένας γουστάρει την γκόμενα του φίλου του που έχουν χωρίσει και ρωτάει πως να συμπεριφερθεί δεν έχουμε όλα τα στοιχεία για να τον βοηθήσουμε απλός λέμε αν κάνει κάτι τέτοιο δεν είναι φίλος με τον φίλο του ! :S Δεν μάθαμε τι και πως νιώθει αυτός και τι έχει γίνει γενικότερα με αυτόν και αυτήν? Συγνώμη αν κάνω λάθος αλλά αυτή είναι η άποψή μου!
PATHFINDER
Σε βρήσκω απόλυτο πάλι! και ναι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που γουστάρουν την μάνα του και ναι είναι γνώστο από αρχαιοτάτον χρόνον και αυτή την έλξη την ονομάζουμε ιδιπόδιο... μπορεί να μην είναι λογικό αλλά έτσι είναι!
Και θα σου πω και κάτι ακόμα μιλάμε για το γεγονός που δεν είναι πια ο φίλος σου με αυτήν την κοπέλα!
Αυτή μπορεί τότε να ήταν μπάζο και εσύ μετά από χρόνια να την είδες κουκλάρα δηλαδή δεν υπάρχει για σένα περίπτωση να σου συμβεί κάτι τέτοιο ε;
*** γαμώ την πουτάνα μου ! Δεν είπα ποτέ ότι χάνεις τον φίλο σου! Ήμαρτον δηλαδή!
όπως είπα και πριν μιλάμε για να μιλάμε η μιλάμε για να ανταλλάξουμε απόψης;
Το case δεν είναι αυτό.
Αν είναι φίλος, είναι βλάκας
Πριν λίγες μέρες ο φίλος μου χώρισε με την κοπέλα του μετά από 1 χρόνο σχέση, εμένα πάντα μου άρεσε σαν γυναίκα, μάλιστα το είχα πει στο φίλο μου πριν ακόμα τα φτιάξουν μεταξύ τους.Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, φοβάμαι μην στραβωση ο φίλος μου από την άλλη δεν μου κάθεται και μένα καλά, να κυκλοφορώ με την πρώην του και...δεν ξέρω τη να κάνω, μπέρδεμα!
Σας έχει τύχη κάτι παρόμοιο;
Σε καλύπτει αυτά που λέει αυτός; μπορείς να πεις την γνώμη σου η μόνο να τον κατακρίνεις και να του λες ότι είναι μαλάκας και ότι δεν είναι φίλος με τον φίλο του; που μάλλον εκεί θα καταλήξουμε αλλά δεν ξέρουμε τίποτα άλλο εκτός από τις 3 γραμμές που έγραψε και στο τέλος λέει μπέρδεμα!Το case δεν είναι αυτό.
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Φοράς γυαλιά! Αν δεν έχεις αλτσχάιμερ, τότε πάσχεις σίγουρα από μυωπία!για κάποιο λόγο είσαι μόνος έξω και βλέπεις την πρώην γκόμενα του φίλου σου που έχουν χωρίσει 1-2 χρόνια δεν την γνωρίζεις γιατί έχει αλλάξει και πάνω στο κέφι την πηδάς μια δύο και γνωρίζεστε καλύτερα και μετά μαθαίνεις συνειδητοποιείς ότι ήταν εκείνη η γυναίκα ! Τι κάνεις;
Όχι! Απόλυτο όχι! Ας συμβεί σε άλλους - δεν με ενδιαφέρει και δεν τους κρίνω - εγώ σε ΦΙΛΟ δεν το κάνω αυτό.Και θα σου πω και κάτι ακόμα μιλάμε για το γεγονός που δεν είναι πια ο φίλος σου με αυτήν την κοπέλα! Αυτή μπορεί τότε να ήταν μπάζο και εσύ μετά από χρόνια να την είδες κουκλάρα δηλαδή δεν υπάρχει για σένα περίπτωση να σου συμβεί κάτι τέτοιο ε;
που μάλλον εκεί θα καταλήξουμε αλλά δεν ξέρουμε τίποτα άλλο εκτός από τις 3 γραμμές που έγραψε και στο τέλος λέει μπέρδεμα!
Σε τι ακριβώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε αυτό;
Δεν είπα δεν είναι πια φίλος σου αυτός αλλά δεν είναι ο φίλος σου με αυτήν την κοπέλα!Φοράς γυαλιά! Αν δεν έχεις αλτσχάιμερ, τότε πάσχεις σίγουρα από μυωπία!
Όχι! Απόλυτο όχι! Ας συμβεί σε άλλους - δεν με ενδιαφέρει και δεν τους κρίνω - εγώ σε ΦΙΛΟ δεν το κάνω αυτό.
Όχι ρε μεγάλε δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και εξωτερικά και εσωτερικά είναι γεγονός ξέρεις! Και εκτός τον άλλον αφού είσαι άνθρωπος με πιστεύω θα έπρεπε να ξέρεις ότι μόνο τα πιστεύω μένουν και οι άνθρωποι φεύγουν για αυτό κάνουμε και άλλους ανθρώπους και τους μεταφέρουμε σκέψεις - συναισθήματα - βιώματά κλπ κλπ κλπ.
Μακάρι να μην σου συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο αλλά είσαι απόλυτος πάνω στο θέμα και δεν μου απαντάς ΑΝ συνέβαινε σε εσένα τι θα έκανε με ενδιαφέρει η αντίδρασή σου.
Ρε leonoro ήθελα να μάθω τι άλλο θα πει το παλικάρι για να δω τι νιώθει για να του πω την γνώμη μου! Δεν είμαι προκατειλημμένος ούτε κομπλεξικός αυτό αφού δεν βλέπω ότι υπάρχει κάτι άλλο δεν το συνεχίζω και εγώ αν μας δώσει περισσότερα δεδομένα θα καταλάβουμε τι ακριβώς ήθελε να μας πει να μας μοιραστεί και αν μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε χωρίς να τον ξεφωνίζουμε!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις