You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα ήθελα να ήμουν ο........
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μονο για κατι γεωργιου που εβλεπαν μπαλα και θαυμαζαν τη βραζιλια του 70 μιλουν ετσι για ποδοσφαιριστες.που ακομη λενε για πελε και τετοια.μπαλα σαν ροναλντινιο ,παικτης κανενας δε ηξερε στην ιστορια του ποδοσφαιρου.και μονο κατι γεωργιου ,που ειναι και σε σχεση με αλλους γνωστης του ποδοσφαρου υποτιμανε τετοιου ειδους δυναμικους ποδοσσφαιριστες...θυμαμαι που ελεγε οτι ειναι απλα καλος παικτης και κατι τετοια για gerrard.τελευταιο σχολιο εκτος θεματοςς ...sorryyyyyyyyy
Επισκέπτης
περα απο τη πλακα ,ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα ηθελα να ειμαι απο αυτους.παρολη τη γκαντεμια ,τη κακομοιρια κ.α αλλα ποσα κακα ,δε θα λεγα οτι θα θελα να ειμαι καποιος διασημος.ας ειμαι ο εαυτος μου,χωρις τη γκαντεμια,τη κακομοιρια και μερικα + ....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
O Τζεραντ κανονικα θεωρειται αμυντικος μεσος με τρομερες επιθετικες ικανοτητες,ασχετα αν δε παιζει εκει..πλακα πλακα με τοσα που βγαζει δε με χαλαγε να ημουν η γκομενα του..
Καλύτερα να γίνεις η γκόμενα του Έκλεστον που είναι και με το ένα πόδι στον τάφο!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
περα απο τη πλακα ,ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα ηθελα να ειμαι απο αυτους.παρολη τη γκαντεμια ,τη κακομοιρια κ.α αλλα ποσα κακα ,δε θα λεγα οτι θα θελα να ειμαι καποιος διασημος.ας ειμαι ο εαυτος μου,χωρις τη γκαντεμια,τη κακομοιρια και μερικα + ....
Σωστος.
Ειδαμε πως καταληγουν οι γνωστοι και οι καλα επιτυχημενοι,με κοκαινες να αυτοκτονουν λογω της μοναχικης και μιζερης ζωης τους...
Εγώ δεν θα'θελα ν' αλλάξω σε τίποτα, μ' αρέσει αυτός που είμαι!
Ο πατέρας μου όμως, θα'θελα να'ναι κανένας Ωνάσης, Λάτσης κλπ μεγιστάνες για να κληρονομούσα μερικά δις... (αχχ βρε μάνα, αφού το 'κανες που το 'κανες... δεν φρόντιζες να 'ναι κανένας παράγοντας)...
Ο πατέρας μου όμως, θα'θελα να'ναι κανένας Ωνάσης, Λάτσης κλπ μεγιστάνες για να κληρονομούσα μερικά δις... (αχχ βρε μάνα, αφού το 'κανες που το 'κανες... δεν φρόντιζες να 'ναι κανένας παράγοντας)...
Επισκέπτης
χμμμ.... Θα ηθελα να ειμαι η κορη μου...
Επισκέπτης
duracell ,ελπιζω ο πατερας σου να μη διαβαζει το σαιτ εδω ..
duracell ,ελπιζω ο πατερας σου να μη διαβαζει το σαιτ εδω ..
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ... ούτε μνμ στο κινητό δεν ξέρει να στέλνει
Νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι ο κος μπαταρίας.... για να έχω τη συλλογή του.
Ή καλύτερα τις συλλογές του.
χαχαχα καλά τότε αν είσαι καυλό κοριτσάκι μπορεί να σε υοθετήσω ;)
Επισκέπτης
Μα τι αλλο να ηθελα να ειμαι...
Απλα ο Θεός....ο οποιοσδηποτε...σε οποιαδηποτε θρησκεια....ακομη σε αυτους που πιστευουν στο τιποτα....θα ηθελα να ειμαι το τιποτα τους....
Απλα ο Θεός....ο οποιοσδηποτε...σε οποιαδηποτε θρησκεια....ακομη σε αυτους που πιστευουν στο τιποτα....θα ηθελα να ειμαι το τιποτα τους....
Σοβαρά τώρα, θα ήθελα να ήμουν κόρη του Σουλτάνου του Μπρουνέι, για ευνόητους λόγους...
μμμ και μ' αρέσει η Σουλτανίνα !!! (αντε να δούμε τι κρασί θα βγάλουμε φέτος)...
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Θα ηθελα να ημουν ο μπομπ σφουγγαρακης
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Ο Γκουσγκούνης αλλά σε Holywoodιανές παραγωγές!!!!
Επισκέπτης
Δεν αλλαζω τον ΒΑΒΥ με τιποτα .
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
κανενας.... ο εαυτος μου απλα. ποτε δεν ειχα ειδωλα ισως για μια νυχτα η γυναικα του jon bon jovi
του jon bon jovi? να μου ελεγες του johny dep ή του johny walker εστω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 254
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 136