Νέα

Θα ήθελα να ήμουν ο........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.894
Πόντοι
606
Ο Ροκαβλον!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μονο για κατι γεωργιου που εβλεπαν μπαλα και θαυμαζαν τη βραζιλια του 70 μιλουν ετσι για ποδοσφαιριστες.που ακομη λενε για πελε και τετοια.μπαλα σαν ροναλντινιο ,παικτης κανενας δε ηξερε στην ιστορια του ποδοσφαιρου.και μονο κατι γεωργιου ,που ειναι και σε σχεση με αλλους γνωστης του ποδοσφαρου υποτιμανε τετοιου ειδους δυναμικους ποδοσσφαιριστες...θυμαμαι που ελεγε οτι ειναι απλα καλος παικτης και κατι τετοια για gerrard.τελευταιο σχολιο εκτος θεματοςς ...sorryyyyyyyyy

Επισκέπτης
περα απο τη πλακα ,ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα ηθελα να ειμαι απο αυτους.παρολη τη γκαντεμια ,τη κακομοιρια κ.α αλλα ποσα κακα ,δε θα λεγα οτι θα θελα να ειμαι καποιος διασημος.ας ειμαι ο εαυτος μου,χωρις τη γκαντεμια,τη κακομοιρια και μερικα + ....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
O Τζεραντ κανονικα θεωρειται αμυντικος μεσος με τρομερες επιθετικες ικανοτητες,ασχετα αν δε παιζει εκει..πλακα πλακα με τοσα που βγαζει δε με χαλαγε να ημουν η γκομενα του..:grin:
:2funny:
Καλύτερα να γίνεις η γκόμενα του Έκλεστον που είναι και με το ένα πόδι στον τάφο! :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
περα απο τη πλακα ,ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα ηθελα να ειμαι απο αυτους.παρολη τη γκαντεμια ,τη κακομοιρια κ.α αλλα ποσα κακα ,δε θα λεγα οτι θα θελα να ειμαι καποιος διασημος.ας ειμαι ο εαυτος μου,χωρις τη γκαντεμια,τη κακομοιρια και μερικα + ....

Σωστος.
Ειδαμε πως καταληγουν οι γνωστοι και οι καλα επιτυχημενοι,με κοκαινες να αυτοκτονουν λογω της μοναχικης και μιζερης ζωης τους...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εγώ δεν θα'θελα ν' αλλάξω σε τίποτα, μ' αρέσει αυτός που είμαι!  :dancing:
Ο πατέρας μου όμως, θα'θελα να'ναι κανένας Ωνάσης, Λάτσης κλπ μεγιστάνες για να κληρονομούσα μερικά δις... (αχχ βρε μάνα, αφού το 'κανες που το 'κανες... δεν φρόντιζες να 'ναι κανένας παράγοντας)... :rockon:

Επισκέπτης
duracell  :2funny: :2funny: :2funny:,ελπιζω ο πατερας σου να μη διαβαζει το σαιτ εδω ..

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι ο κος μπαταρίας.... για να έχω τη συλλογή του.
Ή καλύτερα τις συλλογές του.

:2funny: :2funny: :2funny:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Σοβαρά τώρα, θα ήθελα να ήμουν κόρη του Σουλτάνου του Μπρουνέι, για ευνόητους λόγους...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι ο κος μπαταρίας.... για να έχω τη συλλογή του.
Ή καλύτερα τις συλλογές του.
 :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχα καλά τότε αν είσαι καυλό κοριτσάκι μπορεί να σε υοθετήσω ;)

Επισκέπτης
Μα τι αλλο να ηθελα να ειμαι...

Απλα ο Θεός....ο οποιοσδηποτε...σε οποιαδηποτε θρησκεια....ακομη σε αυτους που πιστευουν στο τιποτα....θα ηθελα να ειμαι το τιποτα τους....

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Θα ηθελα να ημουν ο μπομπ σφουγγαρακης

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κανενας.... ο εαυτος μου απλα. ποτε δεν ειχα ειδωλα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ισως για μια νυχτα η γυναικα του jon bon jovi :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Ο Γκουσγκούνης αλλά σε Holywoodιανές παραγωγές!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom